NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Znači kasnit će opet Robija na tekmu
- nicazedobagro
- Kontakt:
Jel ima neko link za utakmicu?
Mi volimo KP-Dom i njegov bijeli sjaj, mi volimo Celika i nikog vise znaj
- Zenicanin988
- Kontakt:
Karalicu de molim te igraj u Nemili
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
-
- Kontakt:
Dobro igraju za sada....
Kapitenska traka!
- samoposteno
- Kontakt:
Pocetnih 11 Slobode ima 1500 kg ako njih ne pobjedis jbg....nije mi jasno kako su 1 na tabeli ovakvi igraci gajbu popiju na poluvremenu
Ja bas hocu da kažem sve jedan kao koncentratom uhranjen. Nebitno kako zavrsi sezona i da li ce ući, oni s ovim sastavom neće ni 10 bodova sakupiti u PL.samoposteno je napisao/la: ↑18 maj 2024, 17:50Pocetnih 11 Slobode ima 1500 kg ako njih ne pobjedis jbg....nije mi jasno kako su 1 na tabeli ovakvi igraci gajbu popiju na poluvremenu
U ovakvoj ligi, iskustvo i tehnika pobjeđuju brzinu i spremu. U PL je to druga priča jer protivnici imaju i jedno i drugo.samoposteno je napisao/la: ↑18 maj 2024, 17:50Pocetnih 11 Slobode ima 1500 kg ako njih ne pobjedis jbg....nije mi jasno kako su 1 na tabeli ovakvi igraci gajbu popiju na poluvremenu
Da su momci u svakoj utakmici bili ovako borbeni imali bi kudikamo više bodova, a na Durmu ne treba trošiti riječi. Taj momak je, po meni, već golman za PLBiH.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
- Kontakt:
Upravo gledam i ne vjerujem.samoposteno je napisao/la: ↑18 maj 2024, 17:50Pocetnih 11 Slobode ima 1500 kg ako njih ne pobjedis jbg....nije mi jasno kako su 1 na tabeli ovakvi igraci gajbu popiju na poluvremenu

Samo afirmativno.
Samo nek mi neko objasni koji je qrac Aliju ovakvim ponasanjem na terenu? Hajd da i razumijem prosli put, kad je trazio da dobije treci zuti, ali ovo sto danas radi
.

Izasao Isakovic, sad ce pometnja u odbrani
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Ovaj Karalic smlatina obicna. Nikad mozga, Ali isti.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
- nextterrain
- Kontakt:
Nikad nisam vidio u jednoj ekipi gora krila, a da su u istom trenutku na terenu.
Odmah znam da u bilo kojoj izglednoj situaciji neće zabaviti gol ili uraditi nešto pametno
Odmah znam da u bilo kojoj izglednoj situaciji neće zabaviti gol ili uraditi nešto pametno
Medjuseljac maloprije prerano sutira a sad prwkasno dodaje loptu, nikako da potrefi tajming
Talha pokidao danas.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Vezna linija i napad na kraju sezone sve raspustiti, veze s vezom nemaju.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
- Zenicanin988
- Kontakt:
Karalicu de uzmi ispisnicu molim te, ne mogu vise.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Nude se čitavu utakmicu, al džaba kad ne znamo.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.