The Ring (sve o boksu)
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: The Ring (sve o boksu)
Ma Usyk uzeo. Daleko vise stete nanijeo. Trebao ga nokautirati, sudija ga spasio. Sve je pocelo kad mu je nos slomio, jer je onaj udarac vjerovatno bio lom nosa. Od tada ga je unistio.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Samo ne znam kako se Rijad postavi odjednom kao centar boksa
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Je li realno da je ovaj starkelja od sudije uzeo Usyku pobjedu nokautom iz ruka, mrzim stare sudije... 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
sudija ga spasio bolnice... jer ne bi jos pao a ovaj bi ga onda unakazio
a sto se tice rundi, pogresan dojam imate, vecina udaraca tajsona je zavrsavala na rukavicama.. to nisu cisti udarci
nema sanse da je vise rundi uzeo tajson, pa bar 5 rundi je bio neaktivan jbt...
ps. posto se ne sjecam dobro pravila, ali nisam siguran da li je smio onako prekid napraviti?
tajson nije pao, nije kleknuo kao sto inace borci urade kada imaju problem.. sudija je samoinicijativno prekinuo i onda odbrojavao sto mislim da nije po pravilima, jer kada prekines borbu na ovaj nacin to znaci da se borac vise ne moze braniti i da prekidas da ga spasis teze povrede a ne da mu odbrojavas... A on psim prekida, otisao lagano do usika i kao nesto objasnjava pa lagando do tajsona pa odbrojava a ovaj na konopce se naslonio i ne moze naprijed... wtf
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 19 maj 2024, 01:53, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Prvih 6 rundi za Furya, zadnjih 6 za Usyka, razlika je što je se Furyu odbrojavalo, a Usyku ne. Čista pobjeda
audere est facere!
Nije ovo UFC, nego boks. Sudija je postupio prema pravilima
audere est facere!
7:5 u rundama za Usyka s tim da je jedna bila 10:8. Smijesno da nije dobio jednoglasnom odlukom.
Ne znam kako mrcina nije pala i ne znam zašto je sudija to uradio. Evo i britanci se cude i govore da je obrnuto bilo sudija bi drugacije odradio. Fury je dobio 20sec vremena. Losa losa odluka sudije
Kaži mi da dr*aš na Fjurija bez da mi to kažeš.TofiTofita je napisao/la: ↑19 maj 2024, 01:35Realno, izjednaceno. Cigo je neozbiljno usao u borbu, Usyk je shvatio kao borbu zivota. Imali su trenutke obojica. Kakav lijep zavrsetak, prelijep sport
nije..upravo sada o ovome pricaju u studiju, sve je sudija pogresno uradio i bukvalno spasio tajsona
izracunali su da je proslo preko 20 i nesto sekundi...
10 sekundi do kraja runde ga uzima za ruke, daj jbt kakva pravila, tetura lik gotovo minutu po ringu, i za 8 sekundi dobar(al u qurcu)... Dobar showbiz nema šta, ali ono hvatanje za ruke je fuj...

Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 19 maj 2024, 01:57, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
-
- Kontakt:
Sudija je maltene usr.ao borbu. Morao je pustiti ukrajinca da ga završi tehničkim na konopcima.
-
- Kontakt:
Kakvim pravilima sta se brukas. Evo Haye kaze da je trebao pustiti da ga zavrsi ili prekinuti borbu. Plus mu je dao brojanje od 20 sekundi, sto je daleko od pravila. Sudija ga spasio cistog nokauta.spursman je napisao/la: Nije ovo UFC, nego boks. Sudija je postupio prema pravilima
I am not yet born; O hear me.
Ako imaš zdrav razum ne treba ti Haye da ti ovo kaže. Sudija je hvatanjem Usyka za ruke završio borbu i podario mu pobjedu nokautom, al u qurcu, jer senilni dedica nakon toga broji Furyu i produžuje mu život.Bundesliga je napisao/la: ↑19 maj 2024, 01:58Kakvim pravilima sta se brukas. Evo Haye kaze da je trebao pustiti da ga zavrsi ili prekinuti borbu. Plus mu je dao brojanje od 20 sekundi, sto je daleko od pravila. Sudija ga spasio cistog nokauta.spursman je napisao/la: Nije ovo UFC, nego boks. Sudija je postupio prema pravilima

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Upravo. Ili padaš i broji, ili ti kao sudija prekidas ubijanje u glavu ali to znaci kraj runde... Sudija nema pravo da ovako prekine bez da je boxernkoljenom ili cijeli na podu.Bundesliga je napisao/la: ↑19 maj 2024, 01:58Kakvim pravilima sta se brukas. Evo Haye kaze da je trebao pustiti da ga zavrsi ili prekinuti borbu. Plus mu je dao brojanje od 20 sekundi, sto je daleko od pravila. Sudija ga spasio cistog nokauta.spursman je napisao/la: Nije ovo UFC, nego boks. Sudija je postupio prema pravilima
I cim klekne, podize se i odbrojavaa. Kraj price.
Da se razumijemo navijao sam za Furya svim srcem, ali odavno veće blamiranje jednog sudije u životu vidio nisam...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Greska sudije, tamo je morao prekinuti borbu(kraj-nokaut) ili pustit da ga Usyk dovrsi. Ne mozes ti prekinuti dok ga ovaj udara i onda ici na brojanje. Ali dobro, to je boks i nagledali smo se svakakvih odluka zadnjih godina, vazno da je pravda zadovoljena na kraju u obliku pobjede.
⚽FK Garaže⚽
Ljudi ne shvataju koja je ludnica, da sudija ulijeće usljed završavanja i boxeru daje time out 

-
- Kontakt:
Punches landed 135 - 185 i split odluka. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.