Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Cekam da Sinan potvrdi vijest, jedino njemu vjerujemImajednabrigada je napisao/la: ↑19 maj 2024, 11:40Dobicemo jos jednog mladog reprezentativca tek 18 godina, dobar borben nešto kao Spaha nekad, kopija.
Na neki cudan nacin, mi je drago sto se Lobira, pa makar i onako amaterski preko instagrama
Janez A.M.?Imajednabrigada je napisao/la: ↑19 maj 2024, 11:40Dobicemo jos jednog mladog reprezentativca tek 18 godina, dobar borben nešto kao Spaha nekad, kopija.
To se prije nije tako radilo da igraci maltene iz sjene nakon par dobrih utakmica odma dobijaju pozive u A timove al evo sad sam vidio na primjeru Pavlovica da ga je selektor Njemacke pozvao za one prijateljske meceve jer su ovi iz Srbije vec gore pregovarali snjegovima kao sto su odradili Lazara Samardzica Svicarskoj maznuli..
Neđe je zapelo sa ovim Beganovićem. Spominjalo se prije godinu da je u planovima Austrije, da mu spremaju poziv i da je pristao. Opet na klupskoj stranici mu stoji bosanska nacionalnost.
BiH Repka takodjer nije
A tako uvijek kazu za njih, pa navuku igraca. Imam osjecaj da im igraju Gigovic i Huseinbasic da bi opet imali slicne uspjehe, jer imaju mentalitet pobjednika, a ne kao mi..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.