U pravu je lik 100%

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
To klix i gg.ba?bvsic je napisao/la: ↑18 maj 2024, 20:16Ne prate oni ovo ne pika se kad pobijedimo, tu su samo kad gubimoVanja8 je napisao/la: ↑18 maj 2024, 20:04E ne znam sta bih rekao...
U-19 osvoji Titulu Prvaka BiH. a oni pojedinci koji najvise pljuju po klubu, koji se "isekirase" o FKS, ne cestitase nasoj buducnosti...
Valjda im internet ne radi kad Fk Sarajevo slavi...
E moji jadovi providni...
Puno vas boli sto vam juniore odrasmo...![]()
ne nego tema FK SarajevoOldTownDistrict je napisao/la: ↑19 maj 2024, 11:13To klix i gg.ba?bvsic je napisao/la: ↑18 maj 2024, 20:16Ne prate oni ovo ne pika se kad pobijedimo, tu su samo kad gubimoVanja8 je napisao/la: ↑18 maj 2024, 20:04E ne znam sta bih rekao...
U-19 osvoji Titulu Prvaka BiH. a oni pojedinci koji najvise pljuju po klubu, koji se "isekirase" o FKS, ne cestitase nasoj buducnosti...
![]()
samodakazem turkis i slicni, nisam vidio ni jedan post od njihOldTownDistrict je napisao/la: ↑19 maj 2024, 11:13To klix i gg.ba?bvsic je napisao/la: ↑18 maj 2024, 20:16Ne prate oni ovo ne pika se kad pobijedimo, tu su samo kad gubimoVanja8 je napisao/la: ↑18 maj 2024, 20:04E ne znam sta bih rekao...
![]()
skautiraj malo crnogorsku ligu, ovi naši samo nju uzimaju o obzirH8Z7 je napisao/la: ↑19 maj 2024, 11:31@MortemHz @tabba77 @Amcho1 hvala momci na podršci.
Evo ovog sam prošlo ljeto postavljao, evo ga sad u Ruskoj ligi ekipa Sochi 21 godina 9 utakimca, 7 golova i 1 asistencija
https://www.transfermarkt.com/saul-guar ... ler/814273
svaka ti cast bgmH8Z7 je napisao/la: ↑19 maj 2024, 11:31@MortemHz @tabba77 @Amcho1 hvala momci na podršci.
Evo ovog sam prošlo ljeto postavljao, evo ga sad u Ruskoj ligi ekipa Sochi 21 godina 9 utakimca, 7 golova i 1 asistencija
Ma ima tu fine klijantele ‘legende’nase, mediji, forumasi, ovaki onaki… sve se vidi
Bravo za zapazanje. Sad valjda znamo s kim imamo posla kako na forumu tako i u medijima zapamtite te nikove i samo ignorisat botove. A mi raja hajmo sutra napunit Kosevo da se oprostimo na lijep nacin do Evrope abd... Svi na Sjever...U Inat Svima!
Pazi sta pricas
Čelik, Pramenković i drugi trebaju početi u Širokom.hordasDoboj je napisao/la: ↑19 maj 2024, 12:48Evo kaze Rozman nekim mladjim bi mogao dati sansu u ove zadnje dvije utakmice. A i najmladja smo ekipa lige![]()
Pored skautiranja, kulturan momak s kojim se moze zdravo diskutovati, jedan od rijetkih takvih na nasoj temi.H8Z7 je napisao/la: ↑19 maj 2024, 11:31@MortemHz @tabba77 @Amcho1 hvala momci na podršci.
Je l se igra u Lištici ili Čitluku?MortemHz je napisao/la: ↑19 maj 2024, 12:55Čelik, Pramenković i drugi trebaju početi u Širokom.hordasDoboj je napisao/la: ↑19 maj 2024, 12:48Evo kaze Rozman nekim mladjim bi mogao dati sansu u ove zadnje dvije utakmice. A i najmladja smo ekipa lige![]()
![]()
u Čitlukufera je napisao/la: ↑19 maj 2024, 12:59Pored skautiranja, kulturan momak s kojim se moze zdravo diskutovati, jedan od rijetkih takvih na nasoj temi.H8Z7 je napisao/la: ↑19 maj 2024, 11:31@MortemHz @tabba77 @Amcho1 hvala momci na podršci.
Ima ih jos sto znaju znanje ali kad ne ide psuju djecu igracima i slicne gadosti...
Svaka cast decko sigurno te ceka svijetla buducnost.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, keli, NeSamSafetee, Rule_hz i 43 gosta.