Jedini klub u svijetu koji je dužan državi a ista ta država otplaćuje dugove sama sebi. J.be lud zbunjenog ali to može samo naš željkan.Meraak1921 je napisao/la: ↑19 maj 2024, 20:41svrakino1921 je napisao/la: ↑19 maj 2024, 15:38O zabranama govorim
Vi svoju zabranu iskorištavate
A naša zabrana - (da niste došli u kacigama i palicama) bilo bi najmanje 11 000 gledalaca
Ovako bilo 8 500 gledalaca
ZABRANA JE ZABRANA
Reci im Svrakinoooo , oni ce o posjeti pricati .. vjernost i odanost im je rijec strana, yebemo i vas a i zutog Tana, i pranje para
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- FKSDoGroba
- Kontakt:
HDZ Svinjskiinvincible1921 je napisao/la: ↑19 maj 2024, 20:54Gledam ukupnu i prosjecnu posjetu i glavni zakljucak je da je ovaj Zrinski bruka i sramota
Igras grupu u evropi, dominiras u ligi godinama, boris se za titule, stadion ti u centru grada....i ti nisi ni medju pet u ligi s posjetom....
Polticka prcija sa paravojskom umjesto navijacke grupe
-
- Kontakt:
Moze li Osman makar na 450k ili je za Velez jos uvijek 400 maksimum

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Kad smo kod TM, gdje je Herr Zukanovic?
-
- Kontakt:
BigZlatan, pa ko drugi moze najaviti nove cijene

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
FKSDoGroba je napisao/la: ↑19 maj 2024, 18:58Jos da se manijaci i horde ujedine gdje bi nam kraj bio
Orden43 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 23:04Da li postoji mogucnost da se ujedine manijaci i horde zla, realno gledajuci pored delija,bbb i torcide, manijaci i horde zla su smijesne grupe a kod nas su najvece, zasto ne bi navijaci pristali da se ujedini zeljeznicar i sarajevo i da i mi u bosni imamo zagrebacki dinamo ili crvenu zvezdu ?

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ajmo realno. Nakon europskih utakmica i uzbuđenja, gledati našu ligu je kao gledati domaći film nakon nekog američkog vrhunskog.invincible1921 je napisao/la: ↑19 maj 2024, 20:54Gledam ukupnu i prosjecnu posjetu i glavni zakljucak je da je ovaj Zrinski bruka i sramota
Igras grupu u evropi, dominiras u ligi godinama, boris se za titule, stadion ti u centru grada....i ti nisi ni medju pet u ligi s posjetom....
Previše utakmica je bilo. Ljudi se i zasite i ispušu. Mada domaće prvenstvo donosi europske utakmice.
O toj navijačkoj grupi govori da ih je bilo po cca 1000 u Bratislavi, Linzu i Birminghamu.
8 titula i 2 kupa govore o Klubu.
Drugo, porediti posjetu u Sarajevu, koje ima 4 puta više stanovnika od Mostara, sa posjetom u Mostaru i nije baš ok.
Isto vrijedi i za Banja Luku. Pa u Mostaru i okolici živi cca 50 tisuća Hrvata i isto tolilo Bošnjaka, tako da su posjete na utakmicama Zrinjskog i Veleža tu negdje.
Ovdje je najgolemije Posušje, gradić, a 2700 prosječna posjeta.
To je jače od svih drugih klubova i posjeta. Kapa do poda.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Fulio si accountHordasOdMalena je napisao/la: ↑19 maj 2024, 21:35FKSDoGroba je napisao/la: ↑19 maj 2024, 18:58Jos da se manijaci i horde ujedine gdje bi nam kraj bio
Orden43 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 23:04Da li postoji mogucnost da se ujedine manijaci i horde zla, realno gledajuci pored delija,bbb i torcide, manijaci i horde zla su smijesne grupe a kod nas su najvece, zasto ne bi navijaci pristali da se ujedini zeljeznicar i sarajevo i da i mi u bosni imamo zagrebacki dinamo ili crvenu zvezdu ?![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Zamisli budale on konta da je to moj profil kakav narkomanMortemHz je napisao/la: ↑19 maj 2024, 21:50Fulio si accountHordasOdMalena je napisao/la: ↑19 maj 2024, 21:35FKSDoGroba je napisao/la: ↑19 maj 2024, 18:58
Jos da se manijaci i horde ujedine gdje bi nam kraj bio
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Bratislava je bila okej,ostalo je dijaspora igrala 40-50% brojke.i vasih je momaka mladih koji su bili na tribini otislo vani,pozelili se zapjevati malo.stvarno nije provokacija,znas i ti da je tako bilo,ali ko te pita odakle su oni sto stoje iza transa,i to je realnozrinjamo je napisao/la: ↑19 maj 2024, 21:42Ajmo realno. Nakon europskih utakmica i uzbuđenja, gledati našu ligu je kao gledati domaći film nakon nekog američkog vrhunskog.invincible1921 je napisao/la: ↑19 maj 2024, 20:54Gledam ukupnu i prosjecnu posjetu i glavni zakljucak je da je ovaj Zrinski bruka i sramota
Previše utakmica je bilo. Ljudi se i zasite i ispušu. Mada domaće prvenstvo donosi europske utakmice.
O toj navijačkoj grupi govori da ih je bilo po cca 1000 u Bratislavi, Linzu i Birminghamu.
Drugo, porediti posjetu u Sarajevu, koje ima 4 puta više stanovnika od Mostara, sa posjetom u Mostaru i nije baš ok.
Isto vrijedi i za Banja Luku. Pa u Mostaru i okolici živi cca 50 tisuća Hrvata i isto tolilo Bošnjaka, tako da su posjete na utakmicama Zrinjskog i Veleža tu negdje.
Dobit ce i vise od 450.000killafrommanilla je napisao/la: ↑19 maj 2024, 21:24Moze li Osman makar na 450k ili je za Velez jos uvijek 400 maksimum![]()
- HordasOdMalena
- Kontakt:
On je zadnji koji može o tome pričati.FKSDoGroba je napisao/la: ↑19 maj 2024, 21:52Zamisli budale on konta da je to moj profil kakav narkoman![]()

Čuj orden44 i orden43. Kakav genijalac.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Tako je komšija. Nažalost, puno je mlade raje vani, kojima je bilo blizu doći. Ali su sve to navijači, koji su pjevali i navijali.Direktorcic je napisao/la: ↑19 maj 2024, 21:54Bratislava je bila okej,ostalo je dijaspora igrala 40-50% brojke.i vasih je momaka mladih koji su bili na tribini otislo vani,pozelili se zapjevati malo.stvarno nije provokacija,znas i ti da je tako bilo,ali ko te pita odakle su oni sto stoje iza transa,i to je realnozrinjamo je napisao/la: ↑19 maj 2024, 21:42Ajmo realno. Nakon europskih utakmica i uzbuđenja, gledati našu ligu je kao gledati domaći film nakon nekog američkog vrhunskog.invincible1921 je napisao/la: ↑19 maj 2024, 20:54Gledam ukupnu i prosjecnu posjetu i glavni zakljucak je da je ovaj Zrinski bruka i sramota
Realno Hadžikić i Marić su golmani koji su iznad ove lige. Po meni bi obojici cijena morala gore. Po meni i za Marića ima mjesta u reprezentaciji.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
A lazes da je imao dva profilaHordasOdMalena je napisao/la: ↑19 maj 2024, 21:57On je zadnji koji može o tome pričati.FKSDoGroba je napisao/la: ↑19 maj 2024, 21:52Zamisli budale on konta da je to moj profil kakav narkoman![]()
![]()
Čuj orden44 i orden43. Kakav genijalac.![]()

-
- Kontakt:
Tako je Zuka
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- feniksptica
- Kontakt:
Kakve veze sto je Zeljo nikad losiji s posjetom ? Je l oni prate klub ili rezultate
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Očito nisi upoznat sa likom i djelom. Kad budeš imao vremena, prelistaj malo postove. Da vidiš komedije i prenosa.FKSDoGroba je napisao/la: ↑19 maj 2024, 22:04A lazes da je imao dva profilaHordasOdMalena je napisao/la: ↑19 maj 2024, 21:57On je zadnji koji može o tome pričati.FKSDoGroba je napisao/la: ↑19 maj 2024, 21:52
Zamisli budale on konta da je to moj profil kakav narkoman![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Malo je navijao za Željezničar, pa par dana poslije napiše kako se namješta sarajevskim klubovima.

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ozbiljna dijagnozaHordasOdMalena je napisao/la: ↑19 maj 2024, 22:12Očito nisi upoznat sa likom i djelom. Kad budeš imao vremena, prelistaj malo postove. Da vidiš komedije i prenosa.FKSDoGroba je napisao/la: ↑19 maj 2024, 22:04A lazes da je imao dva profilaHordasOdMalena je napisao/la: ↑19 maj 2024, 21:57
On je zadnji koji može o tome pričati.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Malo je navijao za Željezničar, pa par dana poslije napiše kako se namješta sarajevskim klubovima.![]()

- invincible1921
- Kontakt:
Nisu tu negdje nego Velez ciji je stadion prakticno van grada ima skoro HILJADU 1000 navijaca vise u prosjekuzrinjamo je napisao/la: ↑19 maj 2024, 21:59Tako je komšija. Nažalost, puno je mlade raje vani, kojima je bilo blizu doći. Ali su sve to navijači, koji su pjevali i navijali.Direktorcic je napisao/la: ↑19 maj 2024, 21:54Bratislava je bila okej,ostalo je dijaspora igrala 40-50% brojke.i vasih je momaka mladih koji su bili na tribini otislo vani,pozelili se zapjevati malo.stvarno nije provokacija,znas i ti da je tako bilo,ali ko te pita odakle su oni sto stoje iza transa,i to je realnozrinjamo je napisao/la: ↑19 maj 2024, 21:42
Ajmo realno. Nakon europskih utakmica i uzbuđenja, gledati našu ligu je kao gledati domaći film nakon nekog američkog vrhunskog.
Od 12 klubova vi ste na 6om, SESTOM mjestu..ako izuzmemo tuzlu, zvijezdu, gosk i slogu koji nemaju nikalve navijace znaci iza vas su samo igman, siroki ....
Znaci Brimingem i Bratislava su blizu, al je BB zato pravo daleko za doc sa Avenije, Rondoa, Rudnika, Cima

Realno lozite se na dvije stvari..evropu i derbije jer na oba dogajdjaja mozete prosipat svoju primarnu preokupaciju i akrivnosr..a to je MRZNJA PREMA BIH
Zrinski vam je i HDZu samo sredstvo i nista vise
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.