Nemas ti blage o fudbalu, a ko se imalo razumije u fudbal zna da imamo igru kao nikada prije. Koji je to fudbalski strucnjak rekao da nemamo igru i kritikovao Susica. Tebi i takvima novinarcici kreiraju misljenje. Jeste jadni.noah je napisao/la:Frutek je napisao/la:Saban je napisao/la:Samo da pozdravim Curtmana, Monologa, Velezovca, Cocalica (ovaj Zeljovca) i ostale anti Bosance te da ih pitam hoce li biti makar toliko cestiti da pojedu **** koja su izasrali...Posjed lopte 65 prema 35, sutevi 16 prema 5-6, korneri 8 prema 0. Pape HVALA tebi i igracima za ovu vecer a prodane duse, mogu da ti..............
Čestitam mu na pobjedi, a kako sam ja to antiBosanac ako iznesem činjenicu da je lik inteligentan ko štok od vrata i da nema blage veze sa treniranjem![]()
![]()
![]()
Sabane idi jedi kospice, ta retorika o anti-bosancima ne pali. Nismo mi krivi sto reprezentacija nema igre. Hvala bogu pa se vraca Salihovic u iducem kolu.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
- adriano_leite
- Kontakt:
Safet Susic Pape je pokazao da nije pogrijesio ni sekunde, kako u taktici tako i u odabiru igraca. Izmjene koje je napravio su bile fantasticne. Maletic se nije snasao, par centriranja je zeznuo, ali borio se i svaka mu cast za to. Otkad je stigao na kormilo Pape ima moju podrsku, a bilo je teskih trenutaka, tako da sta god se desi, on ce uvijek imati moju podrsku. Ovi sto traze ostavku, ovi sto ga pljuju, a sada ga hvale, samo pokazuju svoje pravo lice. Pape ti si legenda i zajebi sve ove kvazi-navijace, kvazi-fudbalske znalce.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Jedini je podbacio. Yebiga, covjek nije za ovaj nivo i gotovo. Imao je 3 odlicne prilike za ubacaj, ali sta ces kad ne zna. Veliki promasaj. Ali necemo previse zamjerit ovaj put.scudetto je napisao/la:Maletic![]()
nidje veze igrac,mozda je dobar za nasu sabaniju ali on i reprezentacija ne idu nikako u istu recenicu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Radi ovog sam posta juce stavio ovu sliku:padobranac1978 je napisao/la:otpravnik_vozova je napisao/la:Pape je napravio veliku, rekao bih životnu grešku kad se prihvatio selektorskog posla. Srozao je maximalno (do temelja) kredibilitet i status legende koji je zaradio isključivo kao igrač a mora se priznati da je bio čarobnjak sa loptom, bez obzira što se ne mogu porediti uloge igrača i selektora! Mogao je gladiti "damu" u Parizu, ponekad svratiti da vidi šta ima kod nas i to bi za njega bilo po onoj: "i vuk sit i ovce na broju" ,ili "djesi pape legendo, šta mai" ali ne morao je doći da *aebe i sebe i nas! Sebe boga mi puno više jer mi i nismo bili navikli na neke uspjehe, osim sa ćirom kada smo kao nacija disali svi kao jedan! Naš narod ne prašta, to je poznata stvar a pape je dočekao a tek će dočekati da mu cijeli stadion (čitaj bilino polje) *ebe familiju i iz sveg srca uzvikuje pape ****! Safete nisi se trebao kockati sa slavom koju si uživao, trebao si kopačke ostaviti na klinu a ne ih mjenjati markiranim cipelama kad na njih ruku na srce nisi nikad ni navikao!
Rođen si kao seljak, neka si šta ima veze! Pa si stekao slavu neviđenu, ali ne, to ti nije bilo dovoljno, morao si se vratiti da sve *aebeš i da dokažeš da od korijena nisi odmakao ni pedalj! Od ovaca si krenuo, njima ćeš se na kraju i vratiti!
Toliko o Safetu Sušiću igračkoj legendi zvanoj "pape", a danas još poznatijem u narodu kao, *ARINA od selektora!Molio bih da moj post ne citiraju "razni Šabani" jer im je lingvistika i dijalog na nivou 9-ogodišnjaka! Na iste se neću obazirati jer sastavi tipa: Šta je pape radio na raspustu me ni najmanje ne interesuju!
Pozdrav!
ČESTITAM
Sine jesi li vidio kako docekase Susica u Zenici
I zaboravih, robovi88 na qrcu te pronosam
Zadnja izmjena: Bilal, dana/u 27 mar 2011, 11:53, ukupno mijenjano 1 put.
[youtube][/youtube]
KRALJ!!! bravo momci, bravo pape začepi usta svima koji ti nisu vjerovali!
KRALJ!!! bravo momci, bravo pape začepi usta svima koji ti nisu vjerovali!
jbte zivot koji posjed lopte , kao da Barcu gledam , momci su odlicno uradili sve sto im je Susic rekao i to se vidilo profesionalizam izlazi na vidjelo !
Steta sto nije Zeca zvao mislim da bi momak rasturio sinoc da je usao mjesto Vede al eto dr put ce biti ....
Eh samo da ne bude ta suspenzija ...
Steta sto nije Zeca zvao mislim da bi momak rasturio sinoc da je usao mjesto Vede al eto dr put ce biti ....
Eh samo da ne bude ta suspenzija ...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
- Megamon
- Kontakt:
Kada je Cartman mogao prestati sa pljuvanjem i priznati svoju gresku sada su to neki novopeceni pljuvaci koji vajda traze neku paznju,ne vidim drugi razlog.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- UrbanBatalion
- Kontakt:
Ma pokazace se sve samo od sebe, do kraja kvalifikacija.Megamon je napisao/la:Kada je Cartman mogao prestati sa pljuvanjem i priznati svoju gresku sada su to neki novopeceni pljuvaci koji vajda traze neku paznju,ne vidim drugi razlog.
Al saltcityattack je moj idol.
- bosanac723
- Kontakt:
Sinoc poslije utakmice proveo sam dosta vremena na forumu samo citajuci komentare navijaca, hejtera, itd. Tako me je sram bilo da sam se cak i bio poceo smijat. Najgore mi je kad poslije prvog poluvremena svi yebu susicu mamu jer gubimo, a nda poslije utakmice svi ga vole. Prestao sam probati da shvatim kako su neki ljudi tako maloumni(nazalost se tako moram izrazit) i nemogu da shvate da uspjeh nikad nije dosao preko noci, i ovo sto je dosada Susic napravio je fenomenalno. Igra je imala smisla, igralo se brzo, tecno, svi su se borili do zadnjeg atoma snage. Procitao sam neciji komentar kao "Susic je glup, vi se raduje te a jedva Rumuniju da pobjedimo, a sada smo cetvrti iza bjelorusije i albanije"...takve likove nikako da skontam, kad gubimo Susic je kriv, kad pobjedujemo to je sve djelo igraca a Susic je opet qarina. Od kad je tek Susic dosao pa do sada primjeti se ogroman napredak u igri i nadam se da ce tako nastavit. Do sada u kvalifikacijama nisam se nesta posebno iznenadio sto se tice dosadasnjih rezultata nase repke. Ocekivano smo pobjedili Lux, ocekivano izgubili od Francuske jer nam identitet repke i stil igre jos nije bio uhodan(u parizu ce biti druga prica, nece nas Francuzi moci prepoznat), protiv Albanije nismo imali srece i jedna nas je greska kostala, a Albanije je poznata po cvrstoj igri kod kuce i cvrstoj odbrani, pa remi nije bio toliko iznenadjenje. Za igrace sto je Susic izabrao za Rum je cista desetka, odigrali smo moze se reci iznad ocekivanja s obzirom na trenutno stanje sto se tice Ibricica, Misimovica, Dzeke, Pjanica, Rahimica(niti jedan se nije naigrao u zadnje vrijeme..rusko prvenstvo tek pocelo). Nemam nikakvih zamjerki sto je Pape uveo Maletica, i sam je rekao na pressici da ga je stavio zbog njegovih trkacki sposobnosti kako bi se osigurala ta desna strana. Pokazalo se tacnim potezom jer je Maletic uspio presjeci par opasni napada Rumuna. Nadam se da ce Susic ostati naredne 3-4 godine, jer kao sto sam rekao covjek je dosta pozitivnih stvari uradio, i mislim kad bi mu se dalo vremena da ovu repku uigra da bi rasturali na terenu i navijaci ove zemlje bi imali dosta vise razloga za veselje i mogli bi uzivati i itekako modernoj repki.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
- UrbanBatalion
- Kontakt:
To ti je Bosna.bosanac723 je napisao/la:Sinoc poslije utakmice proveo sam dosta vremena na forumu samo citajuci komentare navijaca, hejtera, itd. Tako me je sram bilo da sam se cak i bio poceo smijat. Najgore mi je kad poslije prvog poluvremena svi yebu susicu mamu jer gubimo, a nda poslije utakmice svi ga vole. Prestao sam probati da shvatim kako su neki ljudi tako maloumni(nazalost se tako moram izrazit) i nemogu da shvate da uspjeh nikad nije dosao preko noci, i ovo sto je dosada Susic napravio je fenomenalno. Igra je imala smisla, igralo se brzo, tecno, svi su se borili do zadnjeg atoma snage. Procitao sam neciji komentar kao "Susic je glup, vi se raduje te a jedva Rumuniju da pobjedimo, a sada smo cetvrti iza bjelorusije i albanije"...takve likove nikako da skontam, kad gubimo Susic je kriv, kad pobjedujemo to je sve djelo igraca a Susic je opet qarina. Od kad je tek Susic dosao pa do sada primjeti se ogroman napredak u igri i nadam se da ce tako nastavit. Do sada u kvalifikacijama nisam se nesta posebno iznenadio sto se tice dosadasnjih rezultata nase repke. Ocekivano smo pobjedili Lux, ocekivano izgubili od Francuske jer nam identitet repke i stil igre jos nije bio uhodan(u parizu ce biti druga prica, nece nas Francuzi moci prepoznat), protiv Albanije nismo imali srece i jedna nas je greska kostala, a Albanije je poznata po cvrstoj igri kod kuce i cvrstoj odbrani, pa remi nije bio toliko iznenadjenje. Za igrace sto je Susic izabrao za Rum je cista desetka, odigrali smo moze se reci iznad ocekivanja s obzirom na trenutno stanje sto se tice Ibricica, Misimovica, Dzeke, Pjanica, Rahimica(niti jedan se nije naigrao u zadnje vrijeme..rusko prvenstvo tek pocelo). Nemam nikakvih zamjerki sto je Pape uveo Maletica, i sam je rekao na pressici da ga je stavio zbog njegovih trkacki sposobnosti kako bi se osigurala ta desna strana. Pokazalo se tacnim potezom jer je Maletic uspio presjeci par opasni napada Rumuna. Nadam se da ce Susic ostati naredne 3-4 godine, jer kao sto sam rekao covjek je dosta pozitivnih stvari uradio, i mislim kad bi mu se dalo vremena da ovu repku uigra da bi rasturali na terenu i navijaci ove zemlje bi imali dosta vise razloga za veselje i mogli bi uzivati i itekako modernoj repki.
Nikad mu necu halalit remi u Albaniji.
Al saltcityattack je moj idol.
- bosanac723
- Kontakt:
Nemoras ti njemu halalit, samo nauci da predjes preko stvari i da ih koliko toliko zaboravis. Nadam se da ovo nije prvi put da je neki klub ili reprezentacija tebe razocarala, zivot ide dalje, dolaze druge tekme, nove bitke.UrbanBatalion je napisao/la: To ti je Bosna.
Nikad mu necu halalit remi u Albaniji.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
Uvijek sam bio uz Safeta(ima dokumentovano i poslije Francuske i poslije Albanije
)ali mislim da je morao svakog normalnog insana kupiti nakon večerašnje utakmice,ne samo što smo odigrali prehebno ali reakcije nakon golova...
ne to nije bio Ćiro koji je tražio kamere to je bila iskrena emocija...
Safete hvala ti,hvala ti što si uopšte prihvatio posao a sve ostalo što napraviš može biti samo pozitivno
ne to nije bio Ćiro koji je tražio kamere to je bila iskrena emocija...
Safete hvala ti,hvala ti što si uopšte prihvatio posao a sve ostalo što napraviš može biti samo pozitivno
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- molotovljev
KRALJU,NISAM NI SUMNJAO!
ODUVIJEK SI ZA MENE BROJ 1 BIO I UVIJEK CES TO OSTATI!
SRETNO DO KRAJA!
TITULA NAJBOLJEG
ODUVIJEK SI ZA MENE BROJ 1 BIO I UVIJEK CES TO OSTATI!
SRETNO DO KRAJA!
TITULA NAJBOLJEG
F.K.SARAJEVO
U prvom poluvremenu imali smo igru prvih 15-20 min..onda smo stali!
U drugom poluvremenu je igrala samo jedna ekipa, ekipa safeta susica!
Prije same utakmice sam bio uz safeta, unatoc tome sto sam bio jedan od njegovih kriticara , ali situacija koja se pojavila je ujedinila sve one koji vole ovu zemlju.
Sinoc mi je vise bilo drago radi susica sto smo dobili, nego radi sebe samog, ili navijaca, ili rejtinga.
Njegovo slavlje mi je otvorilo oci.
Safete CESTITKE!
U drugom poluvremenu je igrala samo jedna ekipa, ekipa safeta susica!
Prije same utakmice sam bio uz safeta, unatoc tome sto sam bio jedan od njegovih kriticara , ali situacija koja se pojavila je ujedinila sve one koji vole ovu zemlju.
Sinoc mi je vise bilo drago radi susica sto smo dobili, nego radi sebe samog, ili navijaca, ili rejtinga.
Njegovo slavlje mi je otvorilo oci.
Safete CESTITKE!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- Principatus
- Kontakt:
Nego vidim pojavili su se neki novi, koji ce nam soliti pamet. 
Jedan od najboljih komentara jucer na internetu. Isto od jednog izgleda "vrsnog" znalca.
Prvo kako biti selektor nije nista za Susica i onda nesto u stilu:
"Safete zamjeram ti i to, da smo gubili i jedva se izvukli....(i sad dolazi najbolje)...protiv jednog protivnika, koji nam nije mogao preci na nasu polovinu!"

Jedan od najboljih komentara jucer na internetu. Isto od jednog izgleda "vrsnog" znalca.
Prvo kako biti selektor nije nista za Susica i onda nesto u stilu:
"Safete zamjeram ti i to, da smo gubili i jedva se izvukli....(i sad dolazi najbolje)...protiv jednog protivnika, koji nam nije mogao preci na nasu polovinu!"
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Sta drugo reci,nego bravo Pape,odlicna taktika i ako sam sumnjao moram priznati,odavno nismo nikog ovako razbili,izdominirali,bravo zmajevi,ljiljani...bilo je malih propusta,ali pobjedi se ne gleda u zube.Jos kad se vrati Sejo Salihovic bicemo armirani tonbe
Ipak nista Tula ispusio si foru

Ipak nista Tula ispusio si foru
1921-2011
- Giallorossi
- Kontakt:
-
padobranac1978
- Kontakt:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- Megamon
- Kontakt:
Strasan tekst,sve tacno.Pape nije od onih koji ce bezveze naloziti raju,da je sinoc Ciro bio umjesto Papeta pa covjek bi trc'o deset krugova po terenu samo da bi mu skandirali,dok je Pape sve zasluge prenio igrace njih pustio da se raduju sa navijacima a on profesionalno davao izjave na TV-u.padobranac1978 je napisao/la:http://www.****/index.php? ... &Itemid=63
Tiha voda brijege nosi! Pape gradi novu reprezentaciju!
PS:dobar nam avatar
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.