Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Inače, ne mogu da ne budem ubijeđen da će Borac u budućnosti ovo sve debelo iskihati, renome kluba je potpuno uništen i haj što imaju neprijatelje u Federaciji, nego je očigledno da su i ljudima u Banjaluci ogadili fudbal.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Borac je komedija. Dovoljno je pogledati posjetu i izlazne transfere. Niko ih ne uzima za ozbiljno.
Vjerujem da malobrojnim navijačima i simpatizerima drugih klubova u rs-u tipa Leotar, Rudar, Slavija su ogadili fudbal
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
-
- Kontakt:
Majke mi nije mi krivo sekunde. Nek su prvaci. Nema problema. Nije mi krivo ni što su haman svaki klub pokrali I svi demoralisani izasli iz tih utakmica. Nije oboje mi djece. Neka. Hajd, takva država.
Meni smeta npr što Herera udara jer zna da neće dobit karton; što protiv nas onaj frajer nakon "duela" sa Đurickovicem dize ruke u maniru kao "dobro si se sjetio da sviraš" , što kad su u offsideu 2 metra slave go ko da je liga prvaka, što Lukic sepa nakon duela sa kasperom, što ovaj "gospodin" Vinko daje izjave kao da je sve ok I govori pokazali smo karakter, sto Grahovac govori da su imali luksuz da promovisu mlade igrace jer su toboze jaki a svi znaju pobrojani zasto su prvaci. Ima li s od sportiste među vama ? To mi smeta. **** I titulu I ligu I kup.
Meni smeta npr što Herera udara jer zna da neće dobit karton; što protiv nas onaj frajer nakon "duela" sa Đurickovicem dize ruke u maniru kao "dobro si se sjetio da sviraš" , što kad su u offsideu 2 metra slave go ko da je liga prvaka, što Lukic sepa nakon duela sa kasperom, što ovaj "gospodin" Vinko daje izjave kao da je sve ok I govori pokazali smo karakter, sto Grahovac govori da su imali luksuz da promovisu mlade igrace jer su toboze jaki a svi znaju pobrojani zasto su prvaci. Ima li s od sportiste među vama ? To mi smeta. **** I titulu I ligu I kup.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Emir Spahalić iz Mostara je bio sudac tog meča , 2018.tekma bila.Balorda je napisao/la: ↑20 maj 2024, 21:11Dobro si, je li ono čak iz (ist) Mostara sudija bio, nizak crn? Jedan penal je na 28 metara sviraoTheNoblesMo je napisao/la: ↑20 maj 2024, 21:05Zrinjski protiv Goška igrao, završilo 3-2, ne znam koja sezona ali bio je Feđa Dudić trener Goška. Sudac 2 penala poklonio Zrinjskom, tribine u Mostaru počele zviždati kad je drugi dosuđen. Mene bilo sramota te pobjede.KONTRASVIH je napisao/la: ↑20 maj 2024, 20:40Mozes li napisati imena tih sudija koji su sudili u korist Zelje? Hvala![]()
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
E pa zato mu uletiti sa 2 noge, da makar sa razlogom svira faul. Ubjedljivo najodvratniji igrac lige, a moras i to uspjeti pored Selimovica iz Zelje...jurisicduska je napisao/la: ↑20 maj 2024, 21:22Majke mi nije mi krivo sekunde. Nek su prvaci. Nema problema. Nije mi krivo ni što su haman svaki klub pokrali I svi demoralisani izasli iz tih utakmica. Nije oboje mi djece. Neka. Hajd, takva država.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Fudbal je igra ljubavi i strasti, “Lešinari” fudbala slave pobjede bez časti
- svrakino1921
- Kontakt:
Najveca pljacka od sezone u istoriji PL.
To nisu bila mala navlacenja, i protekcija.
Bukvalno se otimalo za Borac. Bez imalo pokusaja da se to prikrije ili kamuflira.
To nisu bila mala navlacenja, i protekcija.
Bukvalno se otimalo za Borac. Bez imalo pokusaja da se to prikrije ili kamuflira.
- FKS -
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Neosvojiva tvrdjava Kajta Zaim Aca Mrkva
Pozdrav svima pogotovo navijacima Zeljkana i sretno im julsko skupljanje sijena

Pozdrav svima pogotovo navijacima Zeljkana i sretno im julsko skupljanje sijena

Bravo, 12 znalačkih poena ide na Koševo. Nisam se mogao sjetiti prezimena, a lik mi pred očima.Suki46 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 21:23Emir Spahalić iz Mostara je bio sudac tog meča , 2018.tekma bila.Balorda je napisao/la: ↑20 maj 2024, 21:11Dobro si, je li ono čak iz (ist) Mostara sudija bio, nizak crn? Jedan penal je na 28 metara sviraoTheNoblesMo je napisao/la: ↑20 maj 2024, 21:05
Zrinjski protiv Goška igrao, završilo 3-2, ne znam koja sezona ali bio je Feđa Dudić trener Goška. Sudac 2 penala poklonio Zrinjskom, tribine u Mostaru počele zviždati kad je drugi dosuđen. Mene bilo sramota te pobjede.![]()
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- KONTRASVIH
- Kontakt:
TheNoblesMo je napisao/la: ↑20 maj 2024, 21:05Ne mogu, ne sjećam se. Ostalo mi je u sjećanju da su nekoliko kola za redom bili suspendirani suci. Ako griješim, ispričavam se, ima sigurno tu forumaša koji se sjećaju bolje od mene ili im se da tražit po internetu. Ali nisi shvatio poantu, nije mi bio cilj prozivati Želju. Pomagalo se i Zrinjskom, i Želji, i Sarajevu, ali nikome se nije ovoliko pomagalo. Mogu ti reći primjer kad se puno više pomoglo Zrinjskom nego u Bijeljini. Zrinjski protiv Goška igrao, završilo 3-2, ne znam koja sezona ali bio je Feđa Dudić trener Goška. Sudac 2 penala poklonio Zrinjskom, tribine u Mostaru počele zviždati kad je drugi dosuđen. Mene bilo sramota te pobjede. Ali to je bila jedna utakmica, imao je svatko takvih utakmica, ali nitko nikada nije imao cijelu sezonu takvu, sve do sada.KONTRASVIH je napisao/la: ↑20 maj 2024, 20:40Mozes li napisati imena tih sudija koji su sudili u korist Zelje? Hvala
Evo sjecam se ja, jedino je Grbic suspendovan zbog ofirnog sudjenja u korist Zeljeznicara u kup utakmici protiv Sirokog. Grbic nam je iste te godine svirao nepostojeci penal protiv vas ako se sjecas. Iste te sezone kasapio nas pomocni sudija protiv Olimpika sa dizanjem zastavice gdje se i komentator smijao kako je moguce da je to ofsajd.
Napravljen je mit sa tom pricom jer se iz godine u godinu ta laz ponavlja iz zna se koje kuhinja a vecina vas pusi tu pricu.
Borac danasnjom utakmicom nadmasio sve sto smo dosad vidjeli

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Uobičajeno kod sarajevskih balinkura, primjetio sam da momci sve više u drugim gradovima djevojke traže. Ništa novo nažalost, djevojke u našem gradu su katastrofa, a svima im nosovi dignuti, svaka konta da je treba. Zamisli tek kad na to dodaš pogrešan klub, a katastrofa su i bez toga.TMmanija2012 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 19:52Cujem bordo kurave slavile uz patriotske pjesme Svetlane Raznjatovic , koja kriza identiteta![]()

Zadnja izmjena: Lewy21, dana/u 20 maj 2024, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ovo sve treba rijesavati u institucijama saveza, ne znam sta se ljutite.
Samo u nasoj lijepoj drzavi je moguce da neko ovako bezobrazno grabi i krade a da niko ne reaguje ni na koji nacin.
I krasti ce se, naredne sezone manje, bice var, krupne greske ako budu htjeli ispraviti ce ali.. Ovaj je titula bila bitna pa da im u drugoj treba malo laksi vjetar u ledja da uzimaju i dalje..
Al neka, bosnjo je najgori u svemu ovome..
Samo u nasoj lijepoj drzavi je moguce da neko ovako bezobrazno grabi i krade a da niko ne reaguje ni na koji nacin.
I krasti ce se, naredne sezone manje, bice var, krupne greske ako budu htjeli ispraviti ce ali.. Ovaj je titula bila bitna pa da im u drugoj treba malo laksi vjetar u ledja da uzimaju i dalje..
Al neka, bosnjo je najgori u svemu ovome..
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Mislim da je od njih 11, 1-2 iz Sarajeva?Lewy21 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 21:33Uobičajeno kod sarajevskih balinkura, primjetio sam da momci sve više u drugim gradovima djevojke traže. Ništa novo nažalost, djevojke u našem gradu su katastrofa, a svima im nosovi dignuti, svaka konta da je treba. Zamisli tek kad na to dodaš pogrešan klub, a katastrofa su i bez toga.TMmanija2012 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 19:52Cujem bordo kurave slavile uz patriotske pjesme Svetlane Raznjatovic , koja kriza identiteta![]()
![]()

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Yebo sampiona s 2500 ljudi na tribinama i 14 lesinara
Lik sudio 13 utakmica ove sezone, od tog 9 Borcu, ali dobro, 60km od Banja Luke samo zivi, da ne bude velik racun za gorivo.
Jedan grad, jedna ljubav!
- svrakino1921
- Kontakt:
Jooojjj stadioncine Rođeni
Svaka čast
Još oprema Puma Vas oblaci sljedecu sezonu
GOLEMO
P.S.
Samo mi nije jasno kako F.K.Sarajevo ne može sebi da izgradi ovako stadion
10 000 mjesta a velike i Europske utakmice na AFH
Trenutno korisnika/ca: amypitar, ANamelessGhoul, Bordotim, Lik, Rauber33, relativizam, TylerBurey i 49 gostiju.