Al sve na stranu....zavrsicemo peti....heeeeeej PETI.
znaci plasman u ligu sampiona je dosao toliko slucajno da je to gnusno.
Pa tacno treba majmuna izgaziti....pa nek trazi izgovore...
Dobra reakcija u drugom ako nista vide se da ekipa sa Yidizom i Chiesom na krilima izgleda mnogo potentnije, svaki napad preko krila je opasan. Fagoli je ce biti pojacanje najbolji veznjak Juventusa.
Ima tu mnogo posla, ali lijepo je bilo vidjeti Juventus koji je igrao 20 minuta totalnog fudbala.
Montero haman trener kakav je bio i igrac, ocito da je dobar motivator, a nije ni cudo kakva je to zvijer bila
Koliko je samo Milik koristan igrac u ovoj formaciji sa krilima, to je igrao i u Napoliju odlicno, covjek je odigrao perfektno i unio dodatnu energiju.
Ne.
Bolognja je ponajbolja ekipa sto se igre tice u ligi, sjajnu sezonu imaju. Kuci smo sa njima igrali 1-1.. ponavljam kući.
U gostima imas 3 gola zaostatka, ekipu i igrace unistene u glavu od strane pacova i onda uz par izmjena uz malo srece smo mogli okrenuti i na 4-3... Slavi se sjajan povratak, leprsava igra i neka energija ekipe koju nisam vidio dugo...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Dovesti Calfiori prije EP, jer nakon Eura mi ga necemo moci platiti. doktorska disertacija veceras sa 22 godine! Dusan nek se dobro zapita?! Kenan savrsen, Fagiolia isto! Locateli igrac manje! Danilo je na kraju karijere, covjek sa 15 dobrih utakmica u sezoni i to je to.