smiri se cukoBIZMARK66 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 21:29Glupane umjesto da napišeš svaka cast za momka ti jedes gov.na. Nije mala stvar dati 3 gola ni na treningu.enterofuryl je napisao/la: ↑20 maj 2024, 21:12100%Brkooo je napisao/la: ↑20 maj 2024, 21:04Citam komentare na drustvenim mrezama i ne mogu da vjerujem sta citam. Ljudi poslije 3-4 pobjede, zaborave sve, zaborave i kako je odvratna i mucna sezona bila, da smo se za opstanak borili i kakvi su igraci bili. Sad takvi "navijaci" dizu u nebesa sve redom, svi su dobri, sve je super, sve je divno i sjajno..
Ne zasluzujemo mi uredjen i fino poslozen klub..
Yebem im majku od prvog do zadnjeg. Najjadniji su mi ovi sto prizivaju Zubanovica za prvog spica u narednoj sezoni. Najsramotnija ekipa Zeljeznicara u stogodisnjoj historiji!
Novi trener uvezali finih pobjeda šta trebamo glupane da pljujemo igrace.
Adresa je skupstina I uprave a ne igraci glupanderu jedan obični.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Idi majmune guli banane jedino jesi.za to. Glupanderuenterofuryl je napisao/la: ↑20 maj 2024, 21:31smiri se cukoBIZMARK66 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 21:29Glupane umjesto da napišeš svaka cast za momka ti jedes gov.na. Nije mala stvar dati 3 gola ni na treningu.enterofuryl je napisao/la: ↑20 maj 2024, 21:12
100%
Yebem im majku od prvog do zadnjeg. Najjadniji su mi ovi sto prizivaju Zubanovica za prvog spica u narednoj sezoni. Najsramotnija ekipa Zeljeznicara u stogodisnjoj historiji!
Novi trener uvezali finih pobjeda šta trebamo glupane da pljujemo igrace.
Adresa je skupstina I uprave a ne igraci glupanderu jedan obični.
Miran, keru! Opet si se pomamio
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
Hulahopkica nam je strasno nervozan, mora da je admin sinoc zakazao.
Sto se utakmice tice, vidi se da ima dosta potencijala u ovoj ekipi kad je rasterecena. Da smo na vakat pametniji bili danas bi ovjeravali Europu, ali kasno je sad za te polemike. Svaka cast Dini sto pokazuje raznim kvazi-strucnjacima kako se vodi Zeljo.
Sto se utakmice tice, vidi se da ima dosta potencijala u ovoj ekipi kad je rasterecena. Da smo na vakat pametniji bili danas bi ovjeravali Europu, ali kasno je sad za te polemike. Svaka cast Dini sto pokazuje raznim kvazi-strucnjacima kako se vodi Zeljo.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Evo ih delegacija degena
al kako odmah jedan ispod drugog pišu. Delegacija morona i degena
dal je moguce da kad jedan degen iz delegacije pise ovaj drugi bude na odmoru, na moru majka mu stara. 

-
- Kontakt:
Lik ljut i na silu stavlja smajlije da ispadne opusten. Zapravo pjeni jer svi sad znamo da ga admin zega... tugy.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Špalir moramo ispoštovati bez obzira na sve. Nismo mi klub koji će kršiti fudbalske kodekse.
Dobra utakmica, Zvijezda veoma žilava do našeg drugog gola, onda su se raspali.
Nekako mi je bezveze izdvajati bilo koga od igrača jer ja ih i dalje gledam kroz cijelu sezonu i ne može me Mekić zavarati jednom solidnom partijom protiv fenjeraša.
Isto tako ne znam da li da se radujem Zubanovim golovima, još uvijek mislim da on nema kvalitet za nas, a ovi golovi vrlo lako mogu značiti da će dobiti značajniju minutažu.
Ovo sa penalima me isto tako izluđuje. Ne znam otkad je postala tolika mudrolija zabiti gol iz penala.
Na kraju možemo završiti kao šesti na tabeli, ali to ništa ne mijenja. Ovo je najgora ekipa Želje otkad ja pratim fudbal. To nikako ne smijemo zaboraviti.
Dobra utakmica, Zvijezda veoma žilava do našeg drugog gola, onda su se raspali.
Nekako mi je bezveze izdvajati bilo koga od igrača jer ja ih i dalje gledam kroz cijelu sezonu i ne može me Mekić zavarati jednom solidnom partijom protiv fenjeraša.
Isto tako ne znam da li da se radujem Zubanovim golovima, još uvijek mislim da on nema kvalitet za nas, a ovi golovi vrlo lako mogu značiti da će dobiti značajniju minutažu.
Ovo sa penalima me isto tako izluđuje. Ne znam otkad je postala tolika mudrolija zabiti gol iz penala.
Na kraju možemo završiti kao šesti na tabeli, ali to ništa ne mijenja. Ovo je najgora ekipa Želje otkad ja pratim fudbal. To nikako ne smijemo zaboraviti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ova ekipa je pokazala da moze na kraju baladu. I to je činjenica. Tako da se vrlo lako losi rezultati mogu prepisati trenerima koji su bili. Od arapa debila i brune dodaš još 10 bodova koje smo trebali realno osvojiti bilo bi u borbi za evropu. Nije svako tako crno.
Momci da su loši koliko se predstavlja mi bi ispali iz lige. Odvadite malo s mudrolijama
Momci da su loši koliko se predstavlja mi bi ispali iz lige. Odvadite malo s mudrolijama
Nikoga ja ne amnestiram, od tvrdoglavih trenera, preko Bekrića i uprave do igrača. Svi su jednako krivi za to što smo bili 11. na tabeli i pravili kalkulacije za opstanak.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
S degenskim potezom uprave da dovede debila arapa si izgubio devet bodova minimum.
Tuzla te uzela 3 0
U Gabeli te Gosk pobjedio
Na Grbavici Velez odnio pobjedu to je sto mi pada napamet. A gdje Bruno koji je igrao bez veznog reda. Treba malo biti Realan samo.
Sad si s Dinom uzeo i Tuzlu i Goska. Da smo imali normalnog trenera od pocetka bila bi druga priča..
Uz to ova ekipa nema veze s Biberom Rustemovicem Alisonom itd i Bekricem supkom. Sad ovim momcima nesto prigovarati nema smisla
Tuzla te uzela 3 0
Na Grbavici Velez odnio pobjedu to je sto mi pada napamet. A gdje Bruno koji je igrao bez veznog reda. Treba malo biti Realan samo.
Sad si s Dinom uzeo i Tuzlu i Goska. Da smo imali normalnog trenera od pocetka bila bi druga priča..
Uz to ova ekipa nema veze s Biberom Rustemovicem Alisonom itd i Bekricem supkom. Sad ovim momcima nesto prigovarati nema smisla
Kako i na koji nacin su nas ostavili u ligi?gegenpressing je napisao/la: ↑20 maj 2024, 21:30Tako je.mavi je napisao/la: ↑20 maj 2024, 19:14Majstore, ti vlasi su te ostavili u ligi.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 19:04Iako nam je katastrofa sezona, lijepo je vidjeti 0-5 pobjdu u gostima.
Samo jedna stvar ne do Bog da se naši poredaju u Hramu i tako čestitaju onim vlasima koji su svaku utakmicu namjestili ove sezone.
Noge našima odmah polomiti
Pa ti vidi...
-
- Kontakt:
Meni ovo djeluje kao da ljudi ne mogu da prezvacu cinjenicu da trener kojeg smo imali pred nosom je napravio bolje rezultate, od ovih koje smo kao trazili, analizirali, prizeljkivali. Jednostavno tako je ispalo, kontra nasih ocekivanja.
Nismo brate nista zaboravili ali druga je ekipa i drugi trenerBrkooo je napisao/la: ↑20 maj 2024, 21:04Citam komentare na drustvenim mrezama i ne mogu da vjerujem sta citam. Ljudi poslije 3-4 pobjede, zaborave sve, zaborave i kako je odvratna i mucna sezona bila, da smo se za opstanak borili i kakvi su igraci bili. Sad takvi "navijaci" dizu u nebesa sve redom, svi su dobri, sve je super, sve je divno i sjajno..
Ne zasluzujemo mi uredjen i fino poslozen klub..
Ne mozemo njima prepisivati kad nisu igrali mnogi
Sjecas se da su bili Kosoric, Rustemovic, Cosic, Biber, Alison, Turanjanin, Gasal, Dubackic, Beca
Danas imamo Hirosa, Zubanovica, Focu, Boljevica, Karica, Radovca, Selimovica, Majmica, Mijica, Pavica, Cavnica, Radinovica
Za sve sto se desavalo samo skupstinu mozemo kriviti
Gospodinu Dini produziti ugovor na max
Mahmica ostaviti s Drinom i Mijicem da igra prvu sljedecu sezonu
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nikakav spalir ne dolazi u obzir, nemojte se sramotit
Špalir, da ili ne svejedno mi je. Za sljedeću sezonu napraviti remont, kako ne bi došli u situaciju da imamo 3 boda nakon 5 kola. Ne razumijem se pretjerano, mogu pisati samo o mom nekom doživljaju. I dalje sam mišljenja da bi mogli profulati sa Dinom. Sa druge strane možemo profulati i da dovedemo Ćorića ili sličnog trenera koji ima potencijal.
U TC i ovoj Z09 ima sigurno dobrih igrača (tamnoputi iz Z09, ne znam ovaj golman je i sljedeće sezone zaštićeno godište, visok mi djeluje, možda pokušati. Iz TC onaj Šukilović već igra par godina, a 2003. je godište (po meni nekako bolji od Mahmića. Pokušati vratiti Bajića, dovesti još kojeg provjerenog igrača. Meni Mahmić nije nešto,Radinović također Nadam se Paviću. Od Jabera očekujem puno, od Hiroša također Karić može dati ruke. Za Drinu nisam siguran. Šteta za radovca. Trebaće nam sigurno 5,6 pravih pojačanja. Nadam se da nećemo produžiti ugovore pvim što ističu (hvala im za svaki minut).
U TC i ovoj Z09 ima sigurno dobrih igrača (tamnoputi iz Z09, ne znam ovaj golman je i sljedeće sezone zaštićeno godište, visok mi djeluje, možda pokušati. Iz TC onaj Šukilović već igra par godina, a 2003. je godište (po meni nekako bolji od Mahmića. Pokušati vratiti Bajića, dovesti još kojeg provjerenog igrača. Meni Mahmić nije nešto,Radinović također Nadam se Paviću. Od Jabera očekujem puno, od Hiroša također Karić može dati ruke. Za Drinu nisam siguran. Šteta za radovca. Trebaće nam sigurno 5,6 pravih pojačanja. Nadam se da nećemo produžiti ugovore pvim što ističu (hvala im za svaki minut).
Pavic ima 30 godina nije igrao 20 minuta od augusta 2023
Radinovic 24 godine u formi igra konstatno
Mahmic 21 godinu ima odigrao je cetiri utakmice za nas sve cetiri smo pobjedili 10 golova zabili i jedan primili
Neka Drine i njemu 21
Radinovic 24 godine u formi igra konstatno
Mahmic 21 godinu ima odigrao je cetiri utakmice za nas sve cetiri smo pobjedili 10 golova zabili i jedan primili
Neka Drine i njemu 21
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Pada li ti na pamet ko je asistirao protiv sirokog?BIZMARK66 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 22:33S degenskim potezom uprave da dovede debila arapa si izgubio devet bodova minimum.
Tuzla te uzela 3 0
Fk Željezničar.
Nodi da se pita kao ovaj drugi Nodi ostavio bih ove sve igrace
Krpic 33
Mekic 29
Boljevic 28
Galic 28
Hiros 27
Dujmovic 25
Radinovic 24
Zubanovic 23
Muftic 22
Amoah 22
Mahmic 21
Drina 21
Drljo 21
Karic 21
Mijic 21
Jaber 20
Semdin 18
Sabic 18
Babaluk 17
Foco 16
To je 20 igraca
Probati dovesti neke od ovih igraca
Mehanovic 31
Cavar 26
Erick 26
Cubrilo 26
Nukic 26
Pantelic 24
Skorup 24
Kregar 23
Belcar 22
Hasukic 22
Pisek 22
Vandze 22
Maric 22
Radonja 22
Sosic 21
Sukilovic 21
Suta 21
Kahvic 21
Hazrollaj 20
Capan 20
Jaganjac 19
Matic 19
Gluscevic 19
Adzic 18
Matkovic 18
Puce 18
Jakupovic 17
Krpic 33
Mekic 29
Boljevic 28
Galic 28
Hiros 27
Dujmovic 25
Radinovic 24
Zubanovic 23
Muftic 22
Amoah 22
Mahmic 21
Drina 21
Drljo 21
Karic 21
Mijic 21
Jaber 20
Semdin 18
Sabic 18
Babaluk 17
Foco 16
To je 20 igraca
Probati dovesti neke od ovih igraca
Mehanovic 31
Cavar 26
Erick 26
Cubrilo 26
Nukic 26
Pantelic 24
Skorup 24
Kregar 23
Belcar 22
Hasukic 22
Pisek 22
Vandze 22
Maric 22
Radonja 22
Sosic 21
Sukilovic 21
Suta 21
Kahvic 21
Hazrollaj 20
Capan 20
Jaganjac 19
Matic 19
Gluscevic 19
Adzic 18
Matkovic 18
Puce 18
Jakupovic 17
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Radovac će biti spreman za početak ljetnih priprema.bablaz1 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 23:45Špalir, da ili ne svejedno mi je. Za sljedeću sezonu napraviti remont, kako ne bi došli u situaciju da imamo 3 boda nakon 5 kola. Ne razumijem se pretjerano, mogu pisati samo o mom nekom doživljaju. I dalje sam mišljenja da bi mogli profulati sa Dinom. Sa druge strane možemo profulati i da dovedemo Ćorića ili sličnog trenera koji ima potencijal.
Kad već spomenu Pavića, zna li ko da li je opet povrijeđen s obzirom da ga nije bilo jučer opet ni na klupi, a prošlu protiv Igmana je bio na klupi?
Trebamo svakom dati priliku, posebno ako je naše dijete. Tako i Zubanoviću, Foči i svoj našoj djeci. Gori od Haračića, Drlje i ostalih kvazi igrača biti ne mogu, a kakvi mogu biti ne možemo znati dok ne igraju. Barem 1 polusezonu.
Samo Željo!
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Ferroviere1987 i 49 gostiju.