HKK Široki

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

šampioni
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la šampioni » 23 mar 2011, 16:56

Kevin je napisao/la:
šampioni je napisao/la:Cini se ipak ništa od masona, VELIKA ISPRIKA SVIMA, ispalo da sam se dobro zaletio bio, ovo mi je škola za ubuduće :D :D :D :D :D :D
rekoh ti ja polako ;)
Ma ako ćemo pošteno, i ti si mislio da je gotova stvar ;)

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 23 mar 2011, 16:58

šampioni je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
šampioni je napisao/la:Cini se ipak ništa od masona, VELIKA ISPRIKA SVIMA, ispalo da sam se dobro zaletio bio, ovo mi je škola za ubuduće :D :D :D :D :D :D
rekoh ti ja polako ;)
Ma ako ćemo pošteno, i ti si mislio da je gotova stvar ;)
nisam.rekao sam ti na pp ;) ...poučen od davnih događaja, dok ne potpiše ništa nije sigurno..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 23 mar 2011, 19:51

Samo cu reci par stvari , a to je cudo jedno sto se sa foruma informacije kupe i pisu na ovom portalu to je cudo jedno :D Mogli su nam dati po platu ovi ovdje :D
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 23 mar 2011, 20:09

TaRgEt_ je napisao/la:Samo cu reci par stvari , a to je cudo jedno sto se sa foruma informacije kupe i pisu na ovom portalu to je cudo jedno :D Mogli su nam dati po platu ovi ovdje :D
:lol: :lol:
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 23 mar 2011, 20:27

Barney Stinson je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:Samo cu reci par stvari , a to je cudo jedno sto se sa foruma informacije kupe i pisu na ovom portalu to je cudo jedno :D Mogli su nam dati po platu ovi ovdje :D
:lol: :lol:

Sve sto se kaze sutra prekosutra osvane na portalu pa bolje neka nas zaposle i daju platu nego ovim nehljebarima :D
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 23 mar 2011, 21:21

pise nesto zbog obitelji,da nemoze mora u usa
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 26 mar 2011, 13:47

Večeras se nadam pobjedi i nastavku dominacije u ovoj drzavi.Nadam se da Čapljinci neće dolaziti a ako i dođu da ce se ponasati malo bolje nego prosli put!!! ;)

đaka city
Kontakt:

Post Postao/la đaka city » 26 mar 2011, 20:17

ŠB.TRN je napisao/la:Večeras se nadam pobjedi i nastavku dominacije u ovoj drzavi.Nadam se da Čapljinci neće dolaziti a ako i dođu da ce se ponasati malo bolje nego prosli put!!! ;)
A kako to molim te da tko god dođe u Široki ne zna da se ponaša?
Čapljince su ljudi u svakom djelu ove šugave zemlje ispraćali sa pljeskom osim u Širokom koji ima abnormalno iskompleksirane "čuvare reda i mira". A koliko vidim gdje god ljudi iz Širokog idu na gostovanje prema njima se ponašaju poprilično agresivno i divljački (kao i prema nama u Širokom), jedino u Čapljini budete ugošćeni kao da ste domaći. Baš se sad pitam do koga je, do nas ili do vaše "gospode", neškolovane stoke u uniformama?!

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 27 mar 2011, 00:58

đaka city je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Večeras se nadam pobjedi i nastavku dominacije u ovoj drzavi.Nadam se da Čapljinci neće dolaziti a ako i dođu da ce se ponasati malo bolje nego prosli put!!! ;)
Čapljince su ljudi u svakom djelu ove šugave zemlje ispraćali sa pljeskom osim u Širokom koji ima abnormalno iskompleksirane "čuvare reda i mira". A koliko vidim gdje god ljudi iz Širokog idu na gostovanje prema njima se ponašaju poprilično agresivno i divljački (kao i prema nama u Širokom), jedino u Čapljini budete ugošćeni kao da ste domaći. Baš se sad pitam do koga je, do nas ili do vaše "gospode", neškolovane stoke u uniformama?!
Mislim da ste uvijek dobrodošli u široki, što se tiče širokobroješke publike, nitko vas nije nikad vrijeđao, o policiji neću da pričam. Bio sam u čapljini svaku utakmicu širokog, i dobro ste grgata vrijeđali, da je cigan i slične stvari. Na današnjoj utakmici sam sjedio do vaših ljudi, i skoro svi ljuti na suce, kažu krađa prava hahah...TREBATE BITI REALNI, a ne se uvijek na suce vaditi. Mnogi vaši navijači su kivni na široki, ali ja stvarno ne znam zašto, mislim da se trebate ugledati na nas, a ne "preko noći" misliti da se može postati VELIKI KLUB!!!! MIslim da smo institucija za vas, ali većini vam je to teško priznati, ili bolje rečeno ne može te se pomiriti s tim...Vidimo se u čapljini, i želim vam uspješan nastavak prvenstva!!!

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 27 mar 2011, 03:38

đaka city je napisao/la:
Evo i veceras,vasih desetak simpatizera je pokazalo da su prave seljačine.Cijelu utakmicu vrijeđaju suce,da ih cijela dvorana cuje,al to su psovke koje se ne mogu izgovoriti,barem ih normalan covjek ne moze izgovoriti.Sjedio sam suprotno od vasih navijača,nazo vavijača!!!Bio sam i u Mostaru,i u Grudam kad su nasi igrali i nigdje problema osim u Čapljini.Vi ste mali klub i tako se trebate ponasati sa željom da nekada postanete veliki!!!Drago mi je sto je veceras bilo dosta ljudi iz Mostara,Gruda,Posusja....
Šakić ce biti odlično pojačanje!!!Bravo uprava :D :D

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 27 mar 2011, 03:44

đaka city je napisao/la:
Pa realno su se pojedinci ponasali na momente seljacki u toj utakmici, to je cinjenica, a ovi jedva docekali.
Ti i sam znas da nitko iz Capljine u Širokom problema nema s obicnim ljudima, tako je i evo veceras bilo, sjedili su normalno s ostatkom publike, pljeskali dobrim potezima Capljine, pa cak je opet bilo par pojedinaca/klosara koji se onako po defaultu zale na svaku odluku, iako ispravnu, penju na ogradu (ostao mi posebno upecatljiv jedan lik onako nekakva ostarjela crvena jakna, kapa, ma non-stop komentari, psovke, nista mu ne odgovara, ali bas nista, a sto je najzalosnije nije u pravu lik bio u 2 od 10 situacija) i nesto prigovaraju i onda se usute kad odu dvije, tri na njihov racun ili vide da nema smisla jer gube preko 20 razllike, pa opet nitko nista nije rekao od obicnih ljudi ni prigovorio. Znaci razmisli malo.
Drugo, ja ne vidim sta Široki Brijeg kao grad ima sa specijalcima koji su sastavljeni od ljudi iz mislim neke dvije zupanije. Tu je najmanje ljudi iz Širokog, dakle, ne kuzim u cemu je problem i cemu su vam Širokobriježani u tome svemu krivi, ili sami klub pa da se takvi nekakvi proglasi vuku kroz medije bespotrebno. Vi znate sta KK Široki predstavlja sto se tice kosarke u ovoj drzavi i da vi iz Širokog imate punu podrsku, kao i Zrinjski, itd.
Evo bili su i Zadrani unazad par tjedana, ja i par momaka prije i kasnije sa njima bili, pa nije ih nitko pogledao lose, niti su sta radili ni provocirali ni zalili se bespotrebno, samim time ih ti isti nisu ni taknuli, plus sto su ispraceni pljeskom sto kazes, al eto.
Dalje, mi smo jos i navikli na takav tretman od policije i sl., pa jebga, s tim se pomiriti treba, oprostit ces al sigurno mi i sad vise iskustva s time imamo od vas, sto u kosarci, sto u nogometu, tu se trebas znati postaviti i neke stvari prihvatiti. Za osiguranje koje je u Capljini (doduse to su ljudi iz Capljine i Stoca bili, znam jer pojedine i osobno znam) bilo do nas - stoji, maksimalno korektni i sve ostalo, mada je publika kao takva, dio publike, dosta agresivno pristupila, pljuvacki, nekorektni u pojedinim situacijama kad se naloze da bi ustvari mogli nesto napraviti, sto je ok i shvatljivo, razumijem, to je u momentu tako, Široki i Capljinu dijeli puno paralela, slicne su putove prosli, prvu sluzbenu utakmicu je Capljina igrala upravo protiv Širokog, pa na kraju krajeva mozda i sami gradjani vuku paralelu i zale sto njihov klub nije dosao na razinu na kojoj je danas Široki, pa se kod nekih to na iskompleksiran i agresivan nacin ispoljava bez potrebe, jer kasnije smo svi vidjeli da je ipak rijec o jednom narodu i pravim hercegovackim klubovima i navijacima, koji su bili gosti na brojnim utakmicama Širokog u zavrsnici lige, ili u NLB-u, al bilo je isto tako nekoliko pojedinaca koji su zesci samar zasluzili i mogu zasluziti tom istom osiguranju sto ga nisu dobili. Meni je npr. gore to vidjeti od obicnih ljudi, taj primitivizam i nicim izazvani kompleks, mrznju, nego ponasanje policije ili cega vec, to mi ne smeta, na to sam navikao, niti ja to vezem sa gradom u kojim se nalazim. Pa pogledaj npr. specijalce u Sarajevu i sl. Mislis da njih boli neka stvar, sto je rijec eto o ''njegovim ljudima, sugradjanima''? Kako da ne, prvo po glavi, pa onda tko si i sta si. Ako te uopce upita.
Dakle, da rezimiramo, znas i sam da ce onakvi prvo udariti, pa te onda pitati sta, samo im daj povoda za to, minimalan makar, a vi ste ga ponasanjem u toj utakmici dali bez sumnje, iako ne opravdavam reakciju, stoga, budite vi bar pametniji od toga, a ne pravite slucaj od cijele jedne sredine jer ste se zakacili s policijom. Vidimo se u Capljini.
...Život za Široki...

đaka city
Kontakt:

Post Postao/la đaka city » 27 mar 2011, 10:37

Istina je da postoje oni koji svaku utakmicu vrše pritisak na sebi svojstven način, ne bi se mješao u to iako se ni meni neki trenuci tog ponašanja ne sviđaju, ali oni apsolutno nemaju veze sa Patriotima osim te da navijaju za isti klub. A u Širokom su redovno patrioti bili pod torturom od samog ulaska pa provokacija na tribini, prijetnji itd. To da Široki nema veze sa osiguranjem je više ne smiješno. Pa oni su ti koji plaćaju zaštitarsku agenciju koja je gotovo svaki put bila iniciator sukoba, a tek nakon njih bi došla interventna policija. Zašto te interventne policije nema niti jedan grad i dvorana na košarkaškim utakmicama osim one na Pecari? Pa ni u Sarajevu je nije bili, u Trebinju budu dva policajca jer moraju biti, u Mostaru je redarska služba apsolutno korektna iako znamo kakva je ta ista po noćnim klubovima. I ne kažem da imam nešto pored ljudi iz Širokog, daleko od toga, malo nas je da bi se sad i međusobno kačili, ali uprao radi tih primitivaca u odorama i vi prolazite veće torture od onih kakve bi bile. A to da smo mladi, ma istina, Patrioti aktivno počinju pratiti sport u Čapljini od negdje 2005 iako je sama grupa kao takva nastala na inicijativu nekih ljudi 2004. Međutim to ne znači da se mi kao takvi počinjemo navijački ponašati tih godina, pa 90% ljudi na tribini je bilo itekako aktivno na utakmicama uglavnom Dinama i Hajduka, a neki i na utakmicama Zrinjskog. Tako da o tome kako se treba postaviti presmiješno mi je slušati :mrgreen:

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 27 mar 2011, 11:08

rutinska pobjeda, sad u laktaše po pobjedu

kelecevic
Kontakt:

Post Postao/la kelecevic » 27 mar 2011, 12:04

york je napisao/la:rutinska pobjeda, sad u laktaše po pobjedu
malo sutra .sto ste pobjedjivali pobjedjivali ste nas.dosta je bilo.

george town
Kontakt:

Post Postao/la george town » 27 mar 2011, 12:58

Cestitke momcima na sinosnjoj pobjedi. Capljinci se nesto sinoc napalili na Siroki i sudci im nesto krivi za poraz a nisu svijesni da je Siroki od njih trenutno bolji jedno 8x. Sad u u Aleksadrovac pa sta bude. Hoce li biti prenosa iz aleksandrovca???

serbian man
Kontakt:

Post Postao/la serbian man » 27 mar 2011, 13:25

fino je nadati se.. :D :D :D

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 27 mar 2011, 13:37

serbian man je napisao/la:

Ko i NLB sto su se fino nadali :D :D pa vas klepise po usima :D
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 27 mar 2011, 16:07

đaka city je napisao/la:Istina je da postoje oni koji svaku utakmicu vrše pritisak na sebi svojstven način, ne bi se mješao u to iako se ni meni neki trenuci tog ponašanja ne sviđaju, ali oni apsolutno nemaju veze sa Patriotima osim te da navijaju za isti klub. A u Širokom su redovno patrioti bili pod torturom od samog ulaska pa provokacija na tribini, prijetnji itd. To da Široki nema veze sa osiguranjem je više ne smiješno. Pa oni su ti koji plaćaju zaštitarsku agenciju koja je gotovo svaki put bila iniciator sukoba, a tek nakon njih bi došla interventna policija. Zašto te interventne policije nema niti jedan grad i dvorana na košarkaškim utakmicama osim one na Pecari? Pa ni u Sarajevu je nije bili, u Trebinju budu dva policajca jer moraju biti, u Mostaru je redarska služba apsolutno korektna iako znamo kakva je ta ista po noćnim klubovima. I ne kažem da imam nešto pored ljudi iz Širokog, daleko od toga, malo nas je da bi se sad i međusobno kačili, ali uprao radi tih primitivaca u odorama i vi prolazite veće torture od onih kakve bi bile. A to da smo mladi, ma istina, Patrioti aktivno počinju pratiti sport u Čapljini od negdje 2005 iako je sama grupa kao takva nastala na inicijativu nekih ljudi 2004. Međutim to ne znači da se mi kao takvi počinjemo navijački ponašati tih godina, pa 90% ljudi na tribini je bilo itekako aktivno na utakmicama uglavnom Dinama i Hajduka, a neki i na utakmicama Zrinjskog. Tako da o tome kako se treba postaviti presmiješno mi je slušati :mrgreen:
Nisam ja ni rekao da imaju nuzno veze s Patriotima, mada se svugdje svasta zalomiti moze, govorim ti da je i ovaj put bilo nekoliko seljacina zescih koji veze nemaju o kosarci il jednostavno ih kompleks tjera da pljuvaju i prave pritisak sami sebi do te mjere da se vise gube u moru psovki i jada. To mi je jadno gdje god da vidim i od koga god, kako nasih, tako i drugih, a nesto su se zesce nazestili na Široki takvi.
Ne znam bas da vam je tko sta prijetio ili provodio torturu, ali ajde, i prosle godine vam je ekipa bila u klubu navijaca, dio ekipe tj., popili par pica na nas racun, zatrazili bocu vode i otisli svojim putem, pjevajuci, pa ne znam i dalje da ih je tko provocirao il sta vec. U zastitarske agencije ne ulazim, i tu ti je situacija da imas ljudi odsvakle, mada nije bitno, ti to i dalje ne mozes sada promatrati kroz prizmu grada. Cim ti dajes povod takvima, oni ce to iskoristiti, a sad, mozes ti to usporedjivati sa Mostarom, Trebinjem, Citlukom, Posusjem, il sta ja znam, al sjeti se da su ovi puno vise 'jada' i sranja vidjeli tu u zadnje vrijeme, pa ocito vise postali neosjetljivi. Ja opet kazem, sta bi ti sad, da ja ili netko pise peticiju za mlako osiguranje il sta ja znam, jer im se ne mozete oduprijeti ili ponasati kako treba u gradu koji vam je sportski prijatelj?
Ok i Torcida i BBB i sl., al nije to isto kad je rijec o tvojoj, mladjoj skupini, nije bas za usporedbe. Znam o cemu pricam. Jedno je biti nitko i nista u masi, drugo nesto je biti netko i nesto, odgovoran ustvari za neke stvari. Tu se treba stasati i nauciti neke stvari, sve da si stotinu godina prije toga imao kakvog iskustva. No, posto nije rasprava o navijacima na ovom podforumu, javi se u Capljini il Širokom pa popricamo.
Vama takodjer sretno, nitko sretniji od mene da je rijec o dva prosperitetna kluba i sportski povezana grada, gluposti neke poput gore navedenih nisu potrebne i mogu se izbjeci jer nemaju veze sa obicnim pukom ili navijacima.
...Život za Široki...

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 28 mar 2011, 12:07

Oće biti prijenosa sutra Široki - Igokea?

serbian man
Kontakt:

Post Postao/la serbian man » 28 mar 2011, 13:12

TaRgEt_ je napisao/la:
serbian man je napisao/la:

Ko i NLB sto su se fino nadali :D :D pa vas klepise po usima :D
vidjecemo sutra.. :D :D :D

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: AdinSally i 12 gostiju.