Ma ako ćemo pošteno, i ti si mislio da je gotova stvarKevin je napisao/la:rekoh ti ja polakošampioni je napisao/la:Cini se ipak ništa od masona, VELIKA ISPRIKA SVIMA, ispalo da sam se dobro zaletio bio, ovo mi je škola za ubuduće![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Ma ako ćemo pošteno, i ti si mislio da je gotova stvarKevin je napisao/la:rekoh ti ja polakošampioni je napisao/la:Cini se ipak ništa od masona, VELIKA ISPRIKA SVIMA, ispalo da sam se dobro zaletio bio, ovo mi je škola za ubuduće![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nisam.rekao sam ti na ppšampioni je napisao/la:Ma ako ćemo pošteno, i ti si mislio da je gotova stvarKevin je napisao/la:rekoh ti ja polakošampioni je napisao/la:Cini se ipak ništa od masona, VELIKA ISPRIKA SVIMA, ispalo da sam se dobro zaletio bio, ovo mi je škola za ubuduće![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TaRgEt_ je napisao/la:Samo cu reci par stvari , a to je cudo jedno sto se sa foruma informacije kupe i pisu na ovom portalu to je cudo jednoMogli su nam dati po platu ovi ovdje
Barney Stinson je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la:Samo cu reci par stvari , a to je cudo jedno sto se sa foruma informacije kupe i pisu na ovom portalu to je cudo jednoMogli su nam dati po platu ovi ovdje
![]()
A kako to molim te da tko god dođe u Široki ne zna da se ponaša?ŠB.TRN je napisao/la:Večeras se nadam pobjedi i nastavku dominacije u ovoj drzavi.Nadam se da Čapljinci neće dolaziti a ako i dođu da ce se ponasati malo bolje nego prosli put!!!
Mislim da ste uvijek dobrodošli u široki, što se tiče širokobroješke publike, nitko vas nije nikad vrijeđao, o policiji neću da pričam. Bio sam u čapljini svaku utakmicu širokog, i dobro ste grgata vrijeđali, da je cigan i slične stvari. Na današnjoj utakmici sam sjedio do vaših ljudi, i skoro svi ljuti na suce, kažu krađa prava hahah...TREBATE BITI REALNI, a ne se uvijek na suce vaditi. Mnogi vaši navijači su kivni na široki, ali ja stvarno ne znam zašto, mislim da se trebate ugledati na nas, a ne "preko noći" misliti da se može postati VELIKI KLUB!!!! MIslim da smo institucija za vas, ali većini vam je to teško priznati, ili bolje rečeno ne može te se pomiriti s tim...Vidimo se u čapljini, i želim vam uspješan nastavak prvenstva!!!đaka city je napisao/la:A kako to molim te da tko god dođe u Široki ne zna da se ponaša?ŠB.TRN je napisao/la:Večeras se nadam pobjedi i nastavku dominacije u ovoj drzavi.Nadam se da Čapljinci neće dolaziti a ako i dođu da ce se ponasati malo bolje nego prosli put!!!
Čapljince su ljudi u svakom djelu ove šugave zemlje ispraćali sa pljeskom osim u Širokom koji ima abnormalno iskompleksirane "čuvare reda i mira". A koliko vidim gdje god ljudi iz Širokog idu na gostovanje prema njima se ponašaju poprilično agresivno i divljački (kao i prema nama u Širokom), jedino u Čapljini budete ugošćeni kao da ste domaći. Baš se sad pitam do koga je, do nas ili do vaše "gospode", neškolovane stoke u uniformama?!
Evo i veceras,vasih desetak simpatizera je pokazalo da su prave seljačine.Cijelu utakmicu vrijeđaju suce,da ih cijela dvorana cuje,al to su psovke koje se ne mogu izgovoriti,barem ih normalan covjek ne moze izgovoriti.Sjedio sam suprotno od vasih navijača,nazo vavijača!!!Bio sam i u Mostaru,i u Grudam kad su nasi igrali i nigdje problema osim u Čapljini.Vi ste mali klub i tako se trebate ponasati sa željom da nekada postanete veliki!!!Drago mi je sto je veceras bilo dosta ljudi iz Mostara,Gruda,Posusja....đaka city je napisao/la:A kako to molim te da tko god dođe u Široki ne zna da se ponaša?ŠB.TRN je napisao/la:Večeras se nadam pobjedi i nastavku dominacije u ovoj drzavi.Nadam se da Čapljinci neće dolaziti a ako i dođu da ce se ponasati malo bolje nego prosli put!!!
Čapljince su ljudi u svakom djelu ove šugave zemlje ispraćali sa pljeskom osim u Širokom koji ima abnormalno iskompleksirane "čuvare reda i mira". A koliko vidim gdje god ljudi iz Širokog idu na gostovanje prema njima se ponašaju poprilično agresivno i divljački (kao i prema nama u Širokom), jedino u Čapljini budete ugošćeni kao da ste domaći. Baš se sad pitam do koga je, do nas ili do vaše "gospode", neškolovane stoke u uniformama?!
Pa realno su se pojedinci ponasali na momente seljacki u toj utakmici, to je cinjenica, a ovi jedva docekali.đaka city je napisao/la:A kako to molim te da tko god dođe u Široki ne zna da se ponaša?ŠB.TRN je napisao/la:Večeras se nadam pobjedi i nastavku dominacije u ovoj drzavi.Nadam se da Čapljinci neće dolaziti a ako i dođu da ce se ponasati malo bolje nego prosli put!!!
malo sutra .sto ste pobjedjivali pobjedjivali ste nas.dosta je bilo.york je napisao/la:rutinska pobjeda, sad u laktaše po pobjedu
fino je nadati se..york je napisao/la:rutinska pobjeda, sad u laktaše po pobjedu
serbian man je napisao/la:fino je nadati se..york je napisao/la:rutinska pobjeda, sad u laktaše po pobjedu![]()
![]()
Nisam ja ni rekao da imaju nuzno veze s Patriotima, mada se svugdje svasta zalomiti moze, govorim ti da je i ovaj put bilo nekoliko seljacina zescih koji veze nemaju o kosarci il jednostavno ih kompleks tjera da pljuvaju i prave pritisak sami sebi do te mjere da se vise gube u moru psovki i jada. To mi je jadno gdje god da vidim i od koga god, kako nasih, tako i drugih, a nesto su se zesce nazestili na Široki takvi.đaka city je napisao/la:Istina je da postoje oni koji svaku utakmicu vrše pritisak na sebi svojstven način, ne bi se mješao u to iako se ni meni neki trenuci tog ponašanja ne sviđaju, ali oni apsolutno nemaju veze sa Patriotima osim te da navijaju za isti klub. A u Širokom su redovno patrioti bili pod torturom od samog ulaska pa provokacija na tribini, prijetnji itd. To da Široki nema veze sa osiguranjem je više ne smiješno. Pa oni su ti koji plaćaju zaštitarsku agenciju koja je gotovo svaki put bila iniciator sukoba, a tek nakon njih bi došla interventna policija. Zašto te interventne policije nema niti jedan grad i dvorana na košarkaškim utakmicama osim one na Pecari? Pa ni u Sarajevu je nije bili, u Trebinju budu dva policajca jer moraju biti, u Mostaru je redarska služba apsolutno korektna iako znamo kakva je ta ista po noćnim klubovima. I ne kažem da imam nešto pored ljudi iz Širokog, daleko od toga, malo nas je da bi se sad i međusobno kačili, ali uprao radi tih primitivaca u odorama i vi prolazite veće torture od onih kakve bi bile. A to da smo mladi, ma istina, Patrioti aktivno počinju pratiti sport u Čapljini od negdje 2005 iako je sama grupa kao takva nastala na inicijativu nekih ljudi 2004. Međutim to ne znači da se mi kao takvi počinjemo navijački ponašati tih godina, pa 90% ljudi na tribini je bilo itekako aktivno na utakmicama uglavnom Dinama i Hajduka, a neki i na utakmicama Zrinjskog. Tako da o tome kako se treba postaviti presmiješno mi je slušati![]()
TaRgEt_ je napisao/la:serbian man je napisao/la:fino je nadati se..york je napisao/la:rutinska pobjeda, sad u laktaše po pobjedu![]()
![]()