BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

c a r r o l L .
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la c a r r o l L . » 27 mar 2011, 13:26

Rule_hz je napisao/la:bas me raduje ovaj rasplet grupa za 2 poziciju... izgleda da se srbi nece ni plasirati... po rasporedu kakav imaju i zadnju tekmu idu slovencima.. mozemo na belgiju naletit imaju solidan raspored do kraja za 2 poziciju .... rusija 2 u svojoj 100%,madzari 2 u svojoj...hrvati u svojoj... wals ce igrat za svicarce ako uzmu crnu goru a ovi vamo uzmu i cekaju crnu goru na svom terenu zadnju tekmu po ovom 3, 4 bodafali crnogorcima za 2 poziciju.... norveska ili danska za 2 poziciju jer portugal ima laksi raspored do kraja za 1 poziciju, skoti ili cesi mada dajem vise sanse skotskoj zbog 2 twekme zaredom kuci...
Ma Srbi su jaci od Slovenaca, to ce i dokazati
Belgijanci su trenutno drugi sa samo jednim bodom vise od Turske. Mislim da ce Turska do kraja biti druga.

Zasto Rusija druga u svojoj grupi ? Oni su i dalje prvi favoriti za direktan prolazak.
Madjarska da.
Hrvati ce do kraja voditi lavovsku bitnu sa Grcima, ne bih ja stavljao komsije kao drugi tim.
Crna Gora je druga 1000000%
Ostalo stoji. ;)

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 27 mar 2011, 13:27

...znaci radi se na prijektu Bilinog da bude 30 milja kapacitet...ovo nije tek tako receno vec se stvarno razmislja o tome.....na zadnjem sastanku u Zenici ovi iz UEFE/FIFE su isto rekli da su spremni uletiti neku lovu gradu i savezu da se to i uradi....mislim da ce poslije smjene saveza i krenuti u tom pravcu...mislim grad je dokazao da moze da gura velike projekte....zadnja rata za Arenu istice u maju i mislim da ce se poslije toga i krenuti ozbiljnije u tom pravcu...
Nema vise :P

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 mar 2011, 13:29

Dzesi Zeljovac, sta ima? :lol:

Jeli to tvoj citav sazetak utakmice? Komentar na isjeckan video? I to "fino" preinterpretiran i protumacen.
Ne da sam iznenadjen ili da sam nesto drugo ocekivao. Daleko od toga. ;)

Pozdrav.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 27 mar 2011, 13:31

Dosadašnje suspenzije

Bruneji – Mala zemlja u jugoistočnoj Aziji nije željela usvojiti Statut, pa je suspendirana u rujnu prošle godine. U FIFA-i su razmišljali o trajnom isključenju iz organizacije, ali su im progledali kroz prste i dali još jedan rok prije konačnog isključenja.
Nigerija - FIFA je 4. listopada suspendirala Nigerijski nogometni savez zbog uplitanja politike u rad. Suspenzija je skinuta 29. listopada, nakon što je država ispunila FIFA-ine zahtjeve.
El Salvador - Nakon ostavke predsjednika Saveza, FIFA je imenovala komisiju za financije i organizaciju saveza, koju država nije priznala. Tako je 13. svibnja 2010. uslijedila suspenzija, koja je trajala do 28. svibnja, kada su prihvaćeni zahtjevi FIFA-e.
Irak – NS Iraka suspendiran je 20. studenoga 2009. Suspenzija je trajala sve do 20. ožujka ove godine, kada su državne vlasti poništile odluku o smjeni čelnih ljudi Saveza i donijele odluku o izglasavanju novog Statuta.
Albanija - U Tirani se nisu mogli dogovoriti o Statuta, uplitala se država, a onda je uslijedila - suspenzija od FIFA-e. Albanci su 14. ožujka 2008. privremeno izbačeni iz svjetske organizacije, da bi nakon usvajanja Statuta 29. travnja iste godine suspenzija bila ukinuta.
Iran - FIFA je 26. studenoga 2006. suspendirala Iran zbog uplitanja države u strukturu Saveza, a suspenzija je podignuta 20. prosinca iste godine.
Grčka - Nakon što je izglasan Zakon o profesionalnim nogometnim ligama u Grčkoj, 4. srpnja 2006. FIFA je suspendirala NS te zemlje. Grci su u to vrijeme bili europski prvaci, no tek nakon što su usvojeni amandmani na taj zakon, FIFA je 12. srpnja ukinula suspenziju.

Moguće je i da se nešto riješi do 3. juna ako dođe do suspenzije.

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 27 mar 2011, 13:32

agent 007 u elementu :lol:

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 27 mar 2011, 13:32

Zeljovac je jedan od onih sto su kritikovali Lulica i umjesto njega gurali razne Cocalice, Visce, Kerle :lol: :lol: :lol:

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 27 mar 2011, 13:34

Bilal je napisao/la:Zeljovac je jedan od onih sto su kritikovali Lulica i umjesto njega gurali razne Cocalice, Visce, Kerle :lol: :lol: :lol:
Jahica ne lijevog beka :lol:

Jahic zasluzuje poziv al' jedino moze igrati stopera jer lijevi bek nam vise ne treba,treba nam jedan stoper.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 27 mar 2011, 13:36

Megamon je napisao/la:
Bilal je napisao/la:Zeljovac je jedan od onih sto su kritikovali Lulica i umjesto njega gurali razne Cocalice, Visce, Kerle :lol: :lol: :lol:
Jahica ne lijevog beka :lol:

Jahic zasluzuje poziv al' jedino moze igrati stopera jer lijevi bek nam vise ne treba,treba nam jedan stoper.
ne vidim razlog zasto ne bi pozvao Cocalica ili Kerlu na to mjesto stopera ;)
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 mar 2011, 13:36

armin je napisao/la:Dosadašnje suspenzije

Bruneji – Mala zemlja u jugoistočnoj Aziji nije željela usvojiti Statut, pa je suspendirana u rujnu prošle godine. U FIFA-i su razmišljali o trajnom isključenju iz organizacije, ali su im progledali kroz prste i dali još jedan rok prije konačnog isključenja.
Nigerija - FIFA je 4. listopada suspendirala Nigerijski nogometni savez zbog uplitanja politike u rad. Suspenzija je skinuta 29. listopada, nakon što je država ispunila FIFA-ine zahtjeve.
El Salvador - Nakon ostavke predsjednika Saveza, FIFA je imenovala komisiju za financije i organizaciju saveza, koju država nije priznala. Tako je 13. svibnja 2010. uslijedila suspenzija, koja je trajala do 28. svibnja, kada su prihvaćeni zahtjevi FIFA-e.
Irak – NS Iraka suspendiran je 20. studenoga 2009. Suspenzija je trajala sve do 20. ožujka ove godine, kada su državne vlasti poništile odluku o smjeni čelnih ljudi Saveza i donijele odluku o izglasavanju novog Statuta.
Albanija - U Tirani se nisu mogli dogovoriti o Statuta, uplitala se država, a onda je uslijedila - suspenzija od FIFA-e. Albanci su 14. ožujka 2008. privremeno izbačeni iz svjetske organizacije, da bi nakon usvajanja Statuta 29. travnja iste godine suspenzija bila ukinuta.
Iran - FIFA je 26. studenoga 2006. suspendirala Iran zbog uplitanja države u strukturu Saveza, a suspenzija je podignuta 20. prosinca iste godine.
Grčka - Nakon što je izglasan Zakon o profesionalnim nogometnim ligama u Grčkoj, 4. srpnja 2006. FIFA je suspendirala NS te zemlje. Grci su u to vrijeme bili europski prvaci, no tek nakon što su usvojeni amandmani na taj zakon, FIFA je 12. srpnja ukinula suspenziju.

Zanimljivo da je na kraju uvijek bilo onako kako FIFA i UEFA kažu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 mar 2011, 13:37

Kakve gluposti valjaš. Jesi li ti svjestan pozicija koje igra Lulić i ti razni. Idi, umij se! A možeš naći i postove gdje ih umjesto Lulića guram, koji je do sinoć bio svaki put među najslabijima u reprezentaciji, a opet ga nisam nešto žestoko ni kritikovao. Protiv Luksemburga se nije mogao sastaviti sa loptom. A ni sad mi nije jasno čemu toliko oduševljenje pomenutim igračem nakon sinoćnje partije, koju je odigrao vrhunski, naravno.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 mar 2011, 13:38

armin je napisao/la:Dosadašnje suspenzije

Interesantni podatci.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 27 mar 2011, 13:39

flash je napisao/la:...znaci radi se na prijektu Bilinog da bude 30 milja kapacitet...ovo nije tek tako receno vec se stvarno razmislja o tome.....na zadnjem sastanku u Zenici ovi iz UEFE/FIFE su isto rekli da su spremni uletiti neku lovu gradu i savezu da se to i uradi....mislim da ce poslije smjene saveza i krenuti u tom pravcu...mislim grad je dokazao da moze da gura velike projekte....zadnja rata za Arenu istice u maju i mislim da ce se poslije toga i krenuti ozbiljnije u tom pravcu...
Odlična zamisao . Ako Bog da da se to i ostvari u skorije vrijeme . Mislim da nebi bilo teško ispuniti tih 30 hiljada :D

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 mar 2011, 13:42

Principatus je napisao/la:Dzesi Zeljovac, sta ima? :lol:

Jeli to tvoj citav sazetak utakmice? Komentar na isjeckan video? I to "fino" preinterpretiran i protumacen.
Ne da sam iznenadjen ili da sam nesto drugo ocekivao. Daleko od toga. ;)

Pozdrav.
Dao sam sinoć komentar. I to na više tema. Pročešljaj sve fino, pa se onda ne iznenađuj ;) A i ne komentariše mi se baš detaljno, jer će sad odmah biti ispisano 10 stranica iza mog posta, koji niko neće pročitat :mrgreen: (ti si dokaz). Kad se stiša malo, pa ću detaljnije.

Kako bi ti ono interpretirao?! Obzirom da Spahić slučajno udara po sudijskim kartonima, teško da bi i ondje našao nešto ružno.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 27 mar 2011, 13:42

slavlje safeta kad je dzeko zabio za 2-1 = priceless 8-)
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 27 mar 2011, 13:43

Kad se uzme u obzir da u rosteru imamo jos : Begovica, Jahica, Bajramovica, Cocalica, Sudica, Hajrovica, Seferovica onda nema potrebe za strahovanje u naredna 2-3 kvalifikaciona ciklusa..
Samo ne daj Boze suspenzije..

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 27 mar 2011, 13:45

Mravac nije odigrao loše, al realno, kad god je kod njega lopta pretrno sam :oops:
Cocalić je za njega institucija po mojoj procjeni :)
Nil Satis Nisi Optimum

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 27 mar 2011, 13:47

bavarian_bk je napisao/la:
flash je napisao/la:...znaci radi se na prijektu Bilinog da bude 30 milja kapacitet...ovo nije tek tako receno vec se stvarno razmislja o tome.....na zadnjem sastanku u Zenici ovi iz UEFE/FIFE su isto rekli da su spremni uletiti neku lovu gradu i savezu da se to i uradi....mislim da ce poslije smjene saveza i krenuti u tom pravcu...mislim grad je dokazao da moze da gura velike projekte....zadnja rata za Arenu istice u maju i mislim da ce se poslije toga i krenuti ozbiljnije u tom pravcu...
Odlična zamisao . Ako Bog da da se to i ostvari u skorije vrijeme . Mislim da nebi bilo teško ispuniti tih 30 hiljada :D
to je za svaku pohvale definitivno...ja sam iz Tuzle ..al mislim da Zenica treba bit primjer i tuzlacima i sarajlijama i svima u BIH kako se organizuje jedna strasna tekma...hvala vam ZENICANI...a nemora bit bas 30 hiljada ja bih volio sam da podignu jug i sjever da budu ko zapad a istok nek ostane..to je nekih 20 000 22 000 sto je dovoljno ..ljepo je vidjet kad 15 000 ljudi napravi takav ugodjaj da imas osjecas da je an stadionu 50 000...SVE U SVEMU SAMO NAPRIJED ZENICANI...JA SAD RUMUNIJU NISAM GLEDO UZIVO JER SAM IMO NEKIH PRIVATNIH PROBLEMA,A OCEKUJTE NAS U SEPTEMBRU ABD....DA OPET SLAVIMO, PJEVAMO ,NAVIJAMO, LUDUJEMO SVI ZAJEDNO..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 27 mar 2011, 13:47

Number1 je napisao/la:Mravac nije odigrao loše, al realno, kad god je kod njega lopta pretrno sam :oops:

joj suti i mene svaki put uhvati zima kad ej lopta kod njega ili ide na njega al dobro je odigro svaka mu cast
Thomas Müller - Fußballgott

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 mar 2011, 13:48

Number1 je napisao/la:Mravac nije odigrao loše, al realno, kad god je kod njega lopta pretrno sam :oops:
Par puta sinoć Mravac čiste lopte udara rukom?! To su bar Rumuni tražili, a i ja sam očekivao da će sudija svirati. Čudno da nije. A imao je par odličnih vazdušnih duela. Ostalo sve čiste lopte, sa kojima nije bio siguran, kao što rekoh.
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 27 mar 2011, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.

Visca el Višća!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 27 mar 2011, 13:49

Željovac je napisao/la:[youtube][/youtube]

Na 1:04 neko kaže "(yebem) i tebe i navijače", a drugi na to kaže "Ko je najvažniji?!"

Ako neko raspoznaje glasove reprezentativaca i ako se o njima radilo, a garant jeste, je li bi mogao da kaže o kome se radilo?! Ovaj drugi nije pomislio da se radi o šali.
Mislim da je riječ o Rahimiću koji kaže ovo prvo a Vedo Ibišević kaže: " ko je najvažniji" . Mislim , nisam siguran ;)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.