Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pozdrav za nikoluLicniznanstvenik je napisao/la: ↑21 maj 2024, 11:10evo onaj Nikola uzeo dva dana slobodna pa da peče janjca s prijateljima, organizuje proslavu ko za onaj Elvanin rođendan birvaktile, e kad smo već kod nje, troler je nabavio ulaznice i ide na njen koncert u Koln, e još malo pa će i na neki Cecin nastup, koji lik...![]()
![]()
![]()
Pozdrav za obojicuLicniznanstvenik je napisao/la: ↑21 maj 2024, 11:10evo onaj Nikola uzeo dva dana slobodna pa da peče janjca s prijateljima, organizuje proslavu ko za onaj Elvanin rođendan birvaktile, e kad smo već kod nje, troler je nabavio ulaznice i ide na njen koncert u Koln, e još malo pa će i na neki Cecin nastup, koji lik...![]()
![]()
![]()
Platit sta, sex? 2024e da placas za sex? Ne zezaj
Kakav monstrumKako piše Avaz, motiv stravičnog ubistva bi mogla biti ljubomora.
No, za sada ova informacija nije zvanično potvrđena.
Amela je radila kao medicinska sestra u UKC Tuzla, a Čičkušić se prije nekoliko dana vratio iz Njemačke, gdje je radio kao medicinski tehničar.
On je detaljno isplanirao zločin, a nekoliko dana prije ubistva je otišao do Hametove pijace gdje je kupio sjekiru.
Po profilu na fejsu ne bi covjek nikad rekao da je spreman na takvo nesto. Portali mi nisu jasni, negdje pise da je radio u Tuzli, negdje u Njemackoj, negdje da se vratio da opet radi u Tuzli, nejasno, ali nebitno.DamirT je napisao/la: ↑21 maj 2024, 12:36Kakav monstrumKako piše Avaz, motiv stravičnog ubistva bi mogla biti ljubomora.
No, za sada ova informacija nije zvanično potvrđena.
Amela je radila kao medicinska sestra u UKC Tuzla, a Čičkušić se prije nekoliko dana vratio iz Njemačke, gdje je radio kao medicinski tehničar.
On je detaljno isplanirao zločin, a nekoliko dana prije ubistva je otišao do Hametove pijace gdje je kupio sjekiru.![]()
Sve skoro Tuzla i okolica, puno nestablinih ljudi tu zivi izgleda, treba bit oprezanZa samo godinu dana, brutalno je likvidirano dvoje djece, sedam žena, dva odrasla muškarca i izvršeno nekoliko samoubistava.
One su, imenom i prezimenom:
Nizama Hećimović (Gradačac)
Tahira Čamdžić (Živinice)
Aida Dendić (Zavidovići),
Amra Kahrimanović (Tuzla)
Selma Baluković (Lipnica),
Halida Smajić (Gradačac),
Amela Čičkušić (Tuzla)
Što kaže onaj,feniksptica je napisao/la: ↑21 maj 2024, 12:41Al stan unisten. Vjerovatno je to trajalo vise vremena. Komsije p po obicaju. Da je muzika odmah bi se bunili.
Joj više mi je zlo od tog argumenta potražite pomoć i idite psihologu i psihijatru. Ja ne znam jel iko ikad od tih ljudi pokušao doći kroz zdravstveni sistem do te pomoći. Za psihjatra ne možeš dobiti termin da si tito ako nemaš shizofreniju ili nešto hitno akutno a psiholog u domu zdravlja te dočeka u fazonu šta hoćeš ti ovdje nije tebi ništa pogledaj kakvi ljudi nama dolaze.
Sage je napisao/la: ↑21 maj 2024, 07:20Ako se mislis zeniti i kar.ati ono sa strane, nemoj se zenit. Pi.cka skoci na nos, prije il kasnije.
Ako se mislis zenit, ozeni onu s kojom mozes zivjet i pit kafu sat vremena bez da progovorite.
Ako se svetis zeni preko djece, otidji il hodzi il doktorima.
Ako se mislis zenit, ne zenis samo zenu vec cijelu njenu familiju.
Budi spreman na kompromise i to nekad teske.
Podijelit poslove i ne takmicit se ko je/ko nije sta uradio.
Ne znam kolko vas ima djecu al ja od kad sam otac, u sebi vidim svog oca a u djeci sebe kad sam bio dijete pa sav taj odnos. Vidim kako je njemu bilo sa mnom a vidim kako je i djeci sa ocem, od onih sitnih "lazi" kupit cemo sutra do igranja sa loptom.
Djeca nisu kriva, mi smo njih htjeli a ne djeca nas.
Ljutnja i bijes su dobri samo za unistavanje, za sve ostalo je ljubav i zdrav razum.
Citajte i slusajte dobru muziku...
Horornumanumaye22 je napisao/la: ↑21 maj 2024, 12:52Sve skoro Tuzla i okolica, puno nestablinih ljudi tu zivi izgleda, treba bit oprezanZa samo godinu dana, brutalno je likvidirano dvoje djece, sedam žena, dva odrasla muškarca i izvršeno nekoliko samoubistava.
Amela Čičkušić (Tuzla)
Yebem ti rod i porod. Nemoj se ljutit šta.numanumaye22 je napisao/la: ↑21 maj 2024, 12:52Sve skoro Tuzla i okolica, puno nestablinih ljudi tu zivi izgleda, treba bit oprezanZa samo godinu dana, brutalno je likvidirano dvoje djece, sedam žena, dva odrasla muškarca i izvršeno nekoliko samoubistava.
Amela Čičkušić (Tuzla)
Jedna zanimljiva karta i post.Zanimljiva karta, koja pokazuje kako se s prostora bivše Jugoslavije isplatilo iseliti i u doba Rimskog carstva. Dakle iako relativno blizu Rimu, Ilirija je imala jedan jedan od najnižih BDPova per capita u cijelom carstvu. Tu pada u vodu i teza da bismo s boljim političarima ili da smo marljiviji bili Švicarska. Bismo, al u kurcu. Nikad nismo bili i nikad nećemo biti.
Trenutno korisnika/ca: BaiMai, Slatinash_7 i 17 gostiju.