Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zasto se sudije vise ne kaznjavaju dugim SUSPENZIJAMA kao sto je to bio slučaj ranije. Njegomirevic i pomocnici bi najmanje trebali dobili 6 mjeseci van fudbala.
Sjecam se prije Želji sudija pomogne sve redom kazne, posteno.
Sjecam se isto i Radnik i Slavija jedne godine pokraše Čelik sudije dobiše po 10 utakmica kazne. Pa je Bandić bio udaljen godinu dana itd.
Sada gledamo najneregularnije SUDJENJE poslije rata i nevjerovatno da niko ne bude kažnjen.
Njegomirevic i Udovičić kako već moraju biti udaljeni iz bh fudbala minimalno 6 mjeseci.
Što mi je još čudno i mediji samo napišu skandalozna kradja i niko vise ne spominje ODGOVORNOST.
Sjecam se isto i Radnik i Slavija jedne godine pokraše Čelik sudije dobiše po 10 utakmica kazne. Pa je Bandić bio udaljen godinu dana itd.
Sada gledamo najneregularnije SUDJENJE poslije rata i nevjerovatno da niko ne bude kažnjen.
Njegomirevic i Udovičić kako već moraju biti udaljeni iz bh fudbala minimalno 6 mjeseci.
Što mi je još čudno i mediji samo napišu skandalozna kradja i niko vise ne spominje ODGOVORNOST.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Zato što sada u Savezu nemaš nikoga ko će podići glas protiv sudijskih lakrdija. Svi su u talu, šuti se, odluke se jednoglasno donose. Vuk sit, ovce na brojuavenija je napisao/la: ↑21 maj 2024, 16:05Zasto se sudije vise ne kaznjavaju dugim SUSPENZIJAMA kao sto je to bio slučaj ranije. Njegomirevic i pomocnici bi najmanje trebali dobili 6 mjeseci van fudbala.
jest kurrac moj mogla sloga,mani price o potkosurivanju ,sloga je sluzila da borcu donese bodovnu prednost i to je to.Suvorov je napisao/la: ↑21 maj 2024, 15:44Mogla je Sloga i pored toga u Evropu. Pred utakmicu sa Zeljeznicarom su imali bod vise od vas i bolji raspored.Shategabri je napisao/la: ↑21 maj 2024, 15:01Sloga da je htjela, otišla bi.
No, oni su u duelima s Borcem pokazali da ne žele.
Dereš sve redom i onda ti dođe Borac, ti mu se skloniš.
Jasno je da nemaš nikakve ambicije osim opstanka u ligi.
Ali Sloga je posluzila Vici za potkusurivanje. Zrinjskom su otkinuli bodove za titulu, a onda povukli rucnu i Zelju gurnuli ka opstanku, a vas ka Evropi. U zamjenu za bosnjacke glasove Vici i mir u kuci.
Zamisli da je Borac sampion, Sloga u Evropi, Sarajevo bez Evrope, a Zeljeznicar ispao. Pa Vico ne bi mogao taj pritisak da iznese. Ovako je sa Slogom ubio 4 muve odjednom.
liga nam je za sipe i da ima materijala da pola lige izbaci da nikad vise fudbal ne zaigraju
**** onog sto se pita u savezu i one sto su uz njeg ,njima do petog koljena
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Krenuli loše igrati kada su vama prodali utakmicu.TeaM87 je napisao/la: ↑21 maj 2024, 15:17e cuj ko je bio konkurencija pitarima za 4. mjesto![]()
![]()
pa nije Sloga slucajno pobijedila samo 1 utakmicu u zadnjih 11, u najbitnijem dijelu prvenstva u kojem su bili hit
zamisli imas u prvih 20 utakmica 12 pobjeda, i onda odjednom u sljedecih 11 imas samo 1 pobjedu i to protiv zvijezde koja je davno otpisana- regularno nema sta
- skullcrusher
- Kontakt:
Zamisli covjek zivi u uvjerenju da je Sloga samo 1 tekmu dobila da bi mi u evropu isli i to ciji navijac.. zna se hahahahshh Boze sacuvajstojko je napisao/la: ↑21 maj 2024, 16:01Zamisli konkurencija za opstanak ti igman i sisin han koji te rasture na terenu ali posto pusis vici i dodiku, oni im ne dozvole da te izbace u nizi rang (ne znam tacno kojem entitetu bi pripali)TeaM87 je napisao/la: ↑21 maj 2024, 15:17e cuj ko je bio konkurencija pitarima za 4. mjesto![]()
![]()
pa nije Sloga slucajno pobijedila samo 1 utakmicu u zadnjih 11, u najbitnijem dijelu prvenstva u kojem su bili hit
zamisli imas u prvih 20 utakmica 12 pobjeda, i onda odjednom u sljedecih 11 imas samo 1 pobjedu i to protiv zvijezde koja je davno otpisana- regularno nema sta
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
ko bolan porice to, procitaj fino sta sam napiso gore, nas pustili da ostanemo, a vama pomogli da idete u evropu - glup je ko misli da je drugacijestojko je napisao/la: ↑21 maj 2024, 16:55I slucajno je zaboravio da je sloga kod kuce trala sve zivo, sve dok im nisu dosli skretnicari pa dobili naredjenje da puste vicine pusikurceskullcrusher je napisao/la: ↑21 maj 2024, 16:46Zamisli covjek zivi u uvjerenju da je Sloga samo 1 tekmu dobila da bi mi u evropu isli i to ciji navijac.. zna se hahahahshh Boze sacuvaj
FKŽ !
-
- Kontakt:
Da je suđenje bilo regularno, ja sam siguran da bi Sarajevo bilo prvak na kraju
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Jel odgovorila uefa na mailove, sta kazu?
-
- Kontakt:
Uefa, kadar nevera.
Nevezano za borca
Koji je ovo put da se pravi trans "mostar u srcu..", koliko znam vec 2 puta zapaljen
Koji je ovo put da se pravi trans "mostar u srcu..", koliko znam vec 2 puta zapaljen
-
- Kontakt:
Pogrešno znaš.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Jednom pao, a simpatizeri su ga drzali i tada i sada. Mislim da su novi napravili nakon pada starog 2013 ili 2014 godine.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- svrakino1921
- Kontakt:
Sramotiš se

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- svrakino1921
- Kontakt:

10.000 navijača protiv Borca za prvo mjesto po posjećenosti!
Do kraja sezone ostala nam je još samo jedna utakmica, a potom slijede dva mjeseca pauze. Da bismo i treću godinu uzastopno bili najposjećeniji klub i stadion u BiH potrebno je da protiv Borca napunimo stadion i zabilježimo posjetu od minimalno 9.747 navijača.
Klub je štampao maksimalan broj ulaznica, a utakmica se igra u nedjelju s početkom od 17:00 sati
IDEMO PLAVA BRAĆO
Dodjite, da vidite sampione. 
-
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑21 maj 2024, 18:28
10.000 navijača protiv Borca za prvo mjesto po posjećenosti!
Do kraja sezone ostala nam je još samo jedna utakmica, a potom slijede dva mjeseca pauze. Da bismo i treću godinu uzastopno bili najposjećeniji klub i stadion u BiH potrebno je da protiv Borca napunimo stadion i zabilježimo posjetu od minimalno 9.747 navijača.
Klub je štampao maksimalan broj ulaznica, a utakmica se igra u nedjelju s početkom od 17:00 sati
IDEMO PLAVA BRAĆO
Hocete nas to prestic' desetaru
Znaci derbi više i plus ih mora biti 10 milja golemi smo mi navijaci