ma u ovome dresu mi nekako najjaciMegamon je napisao/la:Strasan tekst,sve tacno.Pape nije od onih koji ce bezveze naloziti raju,da je sinoc Ciro bio umjesto Papeta pa covjek bi trc'o deset krugova po terenu samo da bi mu skandirali,dok je Pape sve zasluge prenio igrace njih pustio da se raduju sa navijacima a on profesionalno davao izjave na TV-u.padobranac1978 je napisao/la:http://www.****/index.php? ... &Itemid=63
Tiha voda brijege nosi! Pape gradi novu reprezentaciju!
PS:dobar nam avatar
Safet Sušić - Pape
-
padobranac1978
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Iako ga stvarno ne volim očima vidjet i iako sam ja taj antiBosanac po nekim šabanima što nisam za to da on bude selektor, sinoć je sve izgledalo tako dobro i čestitam mu na sinoćnjoj taktici gdje i njemu pripadaju velike zasluge za pobjedu Bosne. Ipak još ostaje da se vidi je li on pravi čovjek za ovaj posao. Ako jest, sa zadovoljstvom ću priznat da nisam bio upravu.
Kada bi barem pristup igrača i selektora bio svaku utakmicu kao što je to sinoć bilo. Još me nekako dere taj osjećaj ponosa jer ono sinoć je bilo fenomenalno, od atmosfere u gradu, na stadionu i sve do naših igrača.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Legendi BH fudbala su psovali mater poslije Albanije,Francuske i na poluvremenu ove utakmice."Neki" su čak govorili da bi pojedini sa foruma bolje vodili reprezentaciju.
Kakav smo mi to narod,kada toliko psujemo legendi BH Fudbala,kada ne možemo šutiti jednu jeb.enu minutu zbog zemljotresa u Japanu,kada uzvikujemo "Cigani" itd itd.
Pape,oprosti im.Oprosti.
Kakav smo mi to narod,kada toliko psujemo legendi BH Fudbala,kada ne možemo šutiti jednu jeb.enu minutu zbog zemljotresa u Japanu,kada uzvikujemo "Cigani" itd itd.
Pape,oprosti im.Oprosti.
You'll never walk alone.

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Posto i ja spadam u tu grupu anti-bosanaca ili ti anti-patriota - i ako sam siguran da vecina od tih koji su postavili tu tezu ne znaju znacenje ove dvije rijeci - moram cestitati Safetu Susicu na odlicnom vodjenu reprezentacije u jucerasnjem susretu. Safet Susic je unio novu dimenziju u ovu reprezentaciju koju dosad nismo imali, a to je da su nam igraci na psiholoskom planu veoma jaki i da mogu lahko preokrenuti rezultatski zaostatak. To se u njegovoj eri na trenerskoj poziciji dosad desilo tri puta - Gana, Slovacka i Rumunija - i zato mu skidam kapu. Nadam se da ce u nastavku kvalifikacija imati priliku da nas odvede na EP 2012, i da nece doci do suspenzije.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Danas sam ponovo pogledao utakmicu (hladne glave) i konstatacija je slijedeca:
Prvo i najbitnije je da se travnjak na BP mora pod hitno kompletno promjeniti. Nema tu vise krpljenja, to mora komplet da se presvuce, jer je na momente lopta odskakala kao zabica po terenu... To je za nas - ekipu koja igra od noge do noge - cisto ubistvo. Stavljam ruku u vatru da bi u boljim uslovima Rumuni i pored bunkera primili makar jos jedan gol...
Sto se tice same igre, ne zelim da kopam svoje postove od prije pola godine i vise, no ja sam i tada spominjao da je sa Susicevom filozofijom dosao jedan novi, osvjezavajuci trend, da se igra adaptira prema raspolozivom materijalu - igracima, te da sveukupno igramo ljepse, poletnije, a aBd cemo jos efikasnije nego sto je to bio do sada slucaj.
Ima tu jos mnogo nesigurnosti u zadnjoj liniji i na tome se jos mnogo mora raditi, no igra u sredini terena je fenomenalna. Imamo sirinu u igri, imamo brze bocne i krilne igrace koji razvlace protivnika, a s druge strane u tom ravlacenju nasi Medo i Pjanke imaju potrebni prostor da gurnu loptu kroz sredinu do misketa, ibija, dzeke itd. Igramo brzo, sa mnogo kombinatorike i duplih pasova, ma jednostavno receno, igramo prelijep i poprilicno efikasan fudbal.
Ovom prilikom bih samo htio da spomenem slijedece svima onima koji su do te mjere sumnjali u ovaj kolektiv, te prije svega spocitavali Susicu manjkavost sposobnosti da motivira igrace:
Braco i sestre, ja pratim nasu reprezentaciju od nastanka i nikad, ama bas nikad, nismo imali ovakav tempo trcanja i pozrtvovanosti u kontinuitetu, kao sto je to bio slucaj u zadnje 3-4 utakmice. A sve to sa igracima za koje su mnoooogi ovdje tvrdili da nisu u stanju zajedno igrati... Da se razumijemo, ja Papeta nista vise ne volim nego Sliskovica, Musovica, Kodru ili nekog cetvrtog, dakle nije mi u cilju da ga dizem u nebesa. Jednostavno, nervira me kada ljudi ne znaju da cijene neke stvari, kada ne vide sta je sve uveo/unio u ovaj kolektiv, i kako je za (po mom skromnom misljenju) za jedan relativno kratak period uspio da napravi pravu evoluciju u pristupu i igri ove reprezentacije.
Sretno PAPE, uz tebe smo i momke na terenu... Vodi nas na EP, jer je vakat, a i vrijeme...
Prvo i najbitnije je da se travnjak na BP mora pod hitno kompletno promjeniti. Nema tu vise krpljenja, to mora komplet da se presvuce, jer je na momente lopta odskakala kao zabica po terenu... To je za nas - ekipu koja igra od noge do noge - cisto ubistvo. Stavljam ruku u vatru da bi u boljim uslovima Rumuni i pored bunkera primili makar jos jedan gol...
Sto se tice same igre, ne zelim da kopam svoje postove od prije pola godine i vise, no ja sam i tada spominjao da je sa Susicevom filozofijom dosao jedan novi, osvjezavajuci trend, da se igra adaptira prema raspolozivom materijalu - igracima, te da sveukupno igramo ljepse, poletnije, a aBd cemo jos efikasnije nego sto je to bio do sada slucaj.
Ima tu jos mnogo nesigurnosti u zadnjoj liniji i na tome se jos mnogo mora raditi, no igra u sredini terena je fenomenalna. Imamo sirinu u igri, imamo brze bocne i krilne igrace koji razvlace protivnika, a s druge strane u tom ravlacenju nasi Medo i Pjanke imaju potrebni prostor da gurnu loptu kroz sredinu do misketa, ibija, dzeke itd. Igramo brzo, sa mnogo kombinatorike i duplih pasova, ma jednostavno receno, igramo prelijep i poprilicno efikasan fudbal.
Ovom prilikom bih samo htio da spomenem slijedece svima onima koji su do te mjere sumnjali u ovaj kolektiv, te prije svega spocitavali Susicu manjkavost sposobnosti da motivira igrace:
Braco i sestre, ja pratim nasu reprezentaciju od nastanka i nikad, ama bas nikad, nismo imali ovakav tempo trcanja i pozrtvovanosti u kontinuitetu, kao sto je to bio slucaj u zadnje 3-4 utakmice. A sve to sa igracima za koje su mnoooogi ovdje tvrdili da nisu u stanju zajedno igrati... Da se razumijemo, ja Papeta nista vise ne volim nego Sliskovica, Musovica, Kodru ili nekog cetvrtog, dakle nije mi u cilju da ga dizem u nebesa. Jednostavno, nervira me kada ljudi ne znaju da cijene neke stvari, kada ne vide sta je sve uveo/unio u ovaj kolektiv, i kako je za (po mom skromnom misljenju) za jedan relativno kratak period uspio da napravi pravu evoluciju u pristupu i igri ove reprezentacije.
Sretno PAPE, uz tebe smo i momke na terenu... Vodi nas na EP, jer je vakat, a i vrijeme...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Imali ko jos sta da izjavi za intervju
To Pape ko' na ceki,pa ceka kljovase da izadju na brisani prostor.
Nego Pape izgleda vise belaja Rumunima napravio,nego Causesku.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Za to ne brini, uskoro se stavlja nova trava sa grijačima. Mislim da će BP biti prvi stadion u BiH koji će imati nešto takvo._dreamer_ je napisao/la: Prvo i najbitnije je da se travnjak na BP mora pod hitno kompletno promjeniti. Nema tu vise krpljenja, to mora komplet da se presvuce, jer je na momente lopta odskakala kao zabica po terenu... To je za nas - ekipu koja igra od noge do noge - cisto ubistvo. Stavljam ruku u vatru da bi u boljim uslovima Rumuni i pored bunkera primili makar jos jedan gol...
nemoj ti PAPE nigdje ba ići ma dobroje nama a ove što te ne bendaju.
AFERIM I TEBI A I ZMAJEVIMA KAO I NAMA NA TRIBINAMA A BILO NAS JE MAŠALNA
AFERIM I TEBI A I ZMAJEVIMA KAO I NAMA NA TRIBINAMA A BILO NAS JE MAŠALNA
Odlicna vijest!!Bosco je napisao/la:Za to ne brini, uskoro se stavlja nova trava sa grijačima. Mislim da će BP biti prvi stadion u BiH koji će imati nešto takvo._dreamer_ je napisao/la: Prvo i najbitnije je da se travnjak na BP mora pod hitno kompletno promjeniti. Nema tu vise krpljenja, to mora komplet da se presvuce, jer je na momente lopta odskakala kao zabica po terenu... To je za nas - ekipu koja igra od noge do noge - cisto ubistvo. Stavljam ruku u vatru da bi u boljim uslovima Rumuni i pored bunkera primili makar jos jedan gol...
Jos kad bi povecali kapacitet za 5-10 hiljada pa da BP bude kao rimska arena u kojoj ce protivnici nosti pempas ispod sorceva...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Bilo je govora i o proširivanju, sinoć je nešto kolega @flash pričao o tome, ali nisam siguran za te informacije. Uglavnom nova trava s grijačima i kada bi se stadion proširio da ima kapacitet 25000 ne bi ga bilo ljepšeg nadaleko. 
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sad kolike su pare utrosene u onaj stadion za nekakve gluposti koje nema sanse da su toliko vrijedile, kapacitet bi se lagano mogao za toliko povecati, a ako skontas da povecas samo jug i sjever za velicinu sada to je nekih jos 5 hiljada, znaci 20-ak ili 23000(posto nisu sigurne info jel 15, ili 18.250, jer kad su postavljane ove nove stolice povecan je kapacitet sad ne znam za koliko...) svako ko je bio na BP lagano je mogao vidjeti da se stadion moze izravnati sa Zapadom(osim istoka koji je sad opet uradjen fino) a to bi bilo povecanje za vise od 2,500 ljudi radi sirine gore koja bi se dobila..Za_raju je napisao/la: Odlicna vijest!!
Jos kad bi povecali kapacitet za 5-10 hiljada pa da BP bude kao rimska arena u kojoj ce protivnici nosti pempas ispod sorceva...
Celik!3,2,2.
- Megamon
- Kontakt:
Jos onaj prostor iza sjeverne tribine,stvarno sa malo ulaganja to moze biti jedan od najbolji stadiona u regiji.Jos ima tu neku posebnu dusu.Bosco je napisao/la:Bilo je govora i o proširivanju, sinoć je nešto kolega @flash pričao o tome, ali nisam siguran za te informacije. Uglavnom nova trava s grijačima i kada bi se stadion proširio da ima kapacitet 25000 ne bi ga bilo ljepšeg nadaleko.
Mada meni je Kosevo najdraze
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
safet conducător susicharishp je napisao/la:Imali ko jos sta da izjavi za intervju![]()
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Safete majstore,svaka ti cast...
Ono sto smo sinoc gledali je bilo demoliranje jedne nimalo bezazlene reprezentacije,koja ima u ekipi jednog Mutua,Maricu,Tamasa,pa Chivua koji na srecu sinoc nije igrao..
Ali ono sto mi se najvise svidja u Safetovom nacinu rada je HARMONIJA,ZAJEDNISTVO sto je prije predstavljalo veliki problem.Evo par primjera,momci koji su poslati na tribine,slavili su pobjedu zajedno sa onim koji su igrali,nakon izmjena Medunjanin,Ibisevic izlaze,veseli,bez ljutnje,igraci koji nisu dobili priliku,takodje.
Safet rijesio problem bocnih igraca:Sjetite se kako smo igrali nekako sporo prije 2 ili tri godine,Safet je prakticno od izgubljene situacije privolio Mujdzu da igra za svoju domovinu,oteo ga Hrvatima,na lijevi bok pomalo gurao Lulica,i svi koji su sinoc gledali utakmicu,mogli su vidjeti sta je Lulinha radio.Ocekujem ga na ljeto u nekoj od liga petice!
Imao sam osjecaj u 90 minuti da bi Lulic mogao bez problema odigrati jos jednu utakmicu!
Na slucaju Begovic je pokazao da se s reprezentacijom nece niko igrati,pa sad Beg ako hoce da se odazove za sljedecu utakmicu,BUJRUM,ako ne,imali smo i prije takvih,pa smo i bez njih igrali.
Neka sad akriticari kazu,nemamo igre,branimo se,nismo prilike stvorili
SAFETE OVU POBJEDU POKLONI SAM SEBI,ZASLUZIO SI,KAPA DO PODA MAJSTORE
Ono sto smo sinoc gledali je bilo demoliranje jedne nimalo bezazlene reprezentacije,koja ima u ekipi jednog Mutua,Maricu,Tamasa,pa Chivua koji na srecu sinoc nije igrao..
Ali ono sto mi se najvise svidja u Safetovom nacinu rada je HARMONIJA,ZAJEDNISTVO sto je prije predstavljalo veliki problem.Evo par primjera,momci koji su poslati na tribine,slavili su pobjedu zajedno sa onim koji su igrali,nakon izmjena Medunjanin,Ibisevic izlaze,veseli,bez ljutnje,igraci koji nisu dobili priliku,takodje.
Safet rijesio problem bocnih igraca:Sjetite se kako smo igrali nekako sporo prije 2 ili tri godine,Safet je prakticno od izgubljene situacije privolio Mujdzu da igra za svoju domovinu,oteo ga Hrvatima,na lijevi bok pomalo gurao Lulica,i svi koji su sinoc gledali utakmicu,mogli su vidjeti sta je Lulinha radio.Ocekujem ga na ljeto u nekoj od liga petice!
Imao sam osjecaj u 90 minuti da bi Lulic mogao bez problema odigrati jos jednu utakmicu!
Na slucaju Begovic je pokazao da se s reprezentacijom nece niko igrati,pa sad Beg ako hoce da se odazove za sljedecu utakmicu,BUJRUM,ako ne,imali smo i prije takvih,pa smo i bez njih igrali.
Neka sad akriticari kazu,nemamo igre,branimo se,nismo prilike stvorili
SAFETE OVU POBJEDU POKLONI SAM SEBI,ZASLUZIO SI,KAPA DO PODA MAJSTORE
Rotor Volgograd...
a neće snimati ni reklamu za mikado kao ni trćati od jedne do druge tv.kuće baš PAPE sve radi natenane
OSTANI PAPE U IME SVIH NAS
OSTANI PAPE U IME SVIH NAS
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Mislim da se Nadarevic mora vratit u ekipu! Doci ce jace tekme, gdje nece Spahic moci igrati za Mravca. Nadarević je puno iskusniji, bolji od Mravca! Trebalo bi i Sanela Jahica vratit i eventualno Štiliću dat priliku ponekad ! 
TM87
Kao sto rekoh jedan Holandzanin prima pa skoro 100 puta vecu platu godisnje od Papeta.A sa Turskom gubi i od Finske na svom terenu.
Ovaj drugi isto masnu platu ima kod Rusa,a prezadovoljan remijem protiv Armenije.
Pape vise potrosi na putne troskove,nego sto zaradi u repci.
Ovaj drugi isto masnu platu ima kod Rusa,a prezadovoljan remijem protiv Armenije.
Pape vise potrosi na putne troskove,nego sto zaradi u repci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Cestitam mu na igri koju je postavio sinoc! Stvarno, svaka cast! Ne pamtim kada sam gledao utakmicu nase reprezentacije u kojoj su nasi igraci se borili do 90. minute, u kojoj nasim nije pala koncentracija nakon primljenog gola (kao sto to obicno biva kod nas) i u kojoj smo se vratili "iz mrtvih"... Svaka cast Papetu i svaka cast nasim momcima!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.