ne cuje se to Yebem,a divi Pjane sa ljiljanimaspielführer_21 je napisao/la:Ibišević nije 100 posto jer je u to vrijeme bio u studiju BHT na stadionu, on i Pape su gledali ovu proslavu iz studija. Ne znam uopšte ko je rekao ovdje šta, i zašto je bitno. Možda oni što nisu ni izašli na proslavu sa BHFbavarian_bk je napisao/la:Mislim da je riječ o Rahimiću koji kaže ovo prvo a Vedo Ibišević kaže: " ko je najvažniji" . Mislim , nisam siguranŽeljovac je napisao/la:[youtube][/youtube]
Na 1:04 neko kaže "(yebem) i tebe i navijače", a drugi na to kaže "Ko je najvažniji?!"
Ako neko raspoznaje glasove reprezentativaca i ako se o njima radilo, a garant jeste, je li bi mogao da kaže o kome se radilo?! Ovaj drugi nije pomislio da se radi o šali.Ja nisam primjetio Ibričića i Maletića. Možda griješim, nije ni bitno.
BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
padobranac1978
- Kontakt:
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
don_burza - ok, nisam dobro shvatio.. 
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Jeste. Mangup, nema šta. Može mu se, kad je već javnim ucjenjivanjem selektora došao do poziva.Elmar je napisao/la:Senijad Ibricic.Na 1:04 neko kaže "(yebem) i tebe i navijače", a drugi na to kaže "Ko je najvažniji''.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Dvije stvari mi se gade.Pojedinci još uvijek kritikuju Bilino,imaju nešto protiv Bilinog i maksimalno se trude da mu nađu bilo kakvu manu.Ja razumijem da neko posjeduje određene animozitete prema Zenici,Bilinom,Čeliku itd..Ali zašto ne biti realan i ne željeti dobro reprezentaciji.Razumljivo mi je da NS BiH želi da se utakmice igraju u Sarajevu jer je tu 5 puta veća zarada.Kapacitet stadiona je veći za tri puta,a i karte su skuplje barem za 40-ak %.Ali zašto mi,navijači ? I druga stvar,ovi koji se prave fudbalski analitičari mislim da bi postali **** zbog Džeke kada bi se našli u prilici ne dao Bog.Ocjenjuju igrače i daju Džeki 10,a Luliću 9 ! Vela havle..
Evo i meni prvom nema ništa čudno kod tih ocjena za pomenutu dvojicu. Atmosfera na stadionu strašna. Imalo bi smisla samo nekad igrati još na Grbavici, kad bi joj se povećao kapacitet. Prednost fudbalskih stadiona.Fanfara je napisao/la:Ocjenjuju igrače i daju Džeki 10,a Luliću 9 ! Vela havle..
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Evo cijela tekma:
1. poluvrijeme
http://www.megaupload.com/?d=IDQ84BIM
2. poluvrijeme
http://www.megaupload.com/?d=Q0V75G5C
1. poluvrijeme
2. poluvrijeme
- Principatus
- Kontakt:
I engleski komentator se cudi pri onom bodycheck protiv Misimovica u rumunskom 16ercu.
"Pa to je american football, okrece se prema sudiji. Tako nesto nemoze raditi, to je trebao biti penal."
I ono igranje rukom jedanput ili dvaputa je isto bilo cudno.
Osim tih vecih gresaka se na sudjenje nemoze zaliti.
"Pa to je american football, okrece se prema sudiji. Tako nesto nemoze raditi, to je trebao biti penal."
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 27 mar 2011, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Hvala za tekmu !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ima snimak oko 17 : 10 ja mislim snimak na BHT , pa eto ....

- Principatus
- Kontakt:
Hvala. Kakav je kvalitet i koji je jezik? Ne gleda mi se na Rumunskom.BegAx je napisao/la:Evo cijela tekma:
1. poluvrijeme
2. poluvrijeme
Ako neko moze snimiti tu reprizu, pa da je postavi. BHT "ne postoji" vise van BiH.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Pa Maletić uopšte loše nije odigrao.Dobar ofanzivac ,nekoliko sjajnih prodora po toj desnoj strani,a što se tiče dobrih/loših ubacivanja,to je 50:50. 
You'll never walk alone.
znam da ih vi obozavate jer idu na svaku utakmicu,ali meni ovi bhf mi opasno idu na zivce!malo su se previse ufurali da su nesto vazni
juce kad se gubilo i kad je podrska najpotrebnija oni traze da cijeli stadion skandira protiv saveza,i imao sam utisak da bi im bilo drago da se izgubi,da se tjera savez,susic ili ne znam ni ja sta...a kasnije kad se pobjedilo,oni bi da budu u centru paznje (ne slusaju spahica da se izadje na ulice i slavi,vec onaj govori da hoce bas tu kako bi oni pokazali nesto i nekome,vjerovatno da se operu zbog skretanja paznje na savez kad je podrska igracima bila najvaznija da se preokrene rezultat), i potpuno razumijem ibricica.
problem ovdasnjeg mentaliteta je sto bi svi bili nesto sto im ne pripada. svi bi vodili politiku drzave,saveza,svi bi postavljali i smjenjivali selektora,umjesto da budu samo ono sto jesu,a njihovo je samo da budu navijaci i nista vise.tacka!
pokusajte zamisliti,ali necete uspjeti,navijaca skotske,irske,danske itd,kako za vrijeme utakmice "vodi politiku" ili mijenja selektora (da li je bhf valjao ijedan selektor dosad?)
...u tim zemljama toga nema,tamo se samo-navija! a kad sudija odsvira kraj,onda izrazis svoje misljenje,najcesce aplauzom,bez obzira sto se godinama ne kvalifikujes nigdje,ali navijac treba da navija a ne da jede g o v n a!
te scene nindza navijaca koji bi da odlucuju svemu,mogu vidjeti samo kad gledam srbiju (tamo je jos gore,tole odlazi,pa zvizduci stojkovicu....),hrvatsku ili bih!
juce kad se gubilo i kad je podrska najpotrebnija oni traze da cijeli stadion skandira protiv saveza,i imao sam utisak da bi im bilo drago da se izgubi,da se tjera savez,susic ili ne znam ni ja sta...a kasnije kad se pobjedilo,oni bi da budu u centru paznje (ne slusaju spahica da se izadje na ulice i slavi,vec onaj govori da hoce bas tu kako bi oni pokazali nesto i nekome,vjerovatno da se operu zbog skretanja paznje na savez kad je podrska igracima bila najvaznija da se preokrene rezultat), i potpuno razumijem ibricica.
problem ovdasnjeg mentaliteta je sto bi svi bili nesto sto im ne pripada. svi bi vodili politiku drzave,saveza,svi bi postavljali i smjenjivali selektora,umjesto da budu samo ono sto jesu,a njihovo je samo da budu navijaci i nista vise.tacka!
pokusajte zamisliti,ali necete uspjeti,navijaca skotske,irske,danske itd,kako za vrijeme utakmice "vodi politiku" ili mijenja selektora (da li je bhf valjao ijedan selektor dosad?)
te scene nindza navijaca koji bi da odlucuju svemu,mogu vidjeti samo kad gledam srbiju (tamo je jos gore,tole odlazi,pa zvizduci stojkovicu....),hrvatsku ili bih!
Zadnja izmjena: Dule 078, dana/u 27 mar 2011, 14:24, ukupno mijenjano 1 put.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
Jeste ono bio penal. I fakat se Rat odmah okrenuo prema sudiji, jer je znao šta je napravio. Dva penala nesvirana. A ostale manje bitne stvari je nama išao u korist.Principatus je napisao/la:I engleski komentator se cudi pri onom bodycheck protiv Misimovica u rumunskom 16ercu.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ne znam stvarno. I ja sam tek' poceo skidati. Kad' zavrsim javit' cu ti.Principatus je napisao/la:Hvala. Kakav je kvalitet i koji je jezik? Ne gleda mi se na Rumunskom.BegAx je napisao/la:Evo cijela tekma:
1. poluvrijeme
2. poluvrijeme
Ako neko moze snimiti tu reprizu, pa da je postavi. BHT "ne postoji" vise van BiH.

- JuveSissoko
- Kontakt:
@dule fanaticosi su ti sto bi se reklo overrated, nafurani ko da su oni napravili BIH i reprezentaciju, ko da oni nesto odlucuju, jos se skoro,upustili u to da biraju i tjeraju selektore, furaju narod na proteste, pa kad policija krene, jave se sa saopstenjem da oni nisu organizatori, smijurija 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Upravu si sve. Oni su mogli samo zamoliti ondje Spahića da dovede igrače, a nikako zahtjevati, što izgleda da jesu radili. Ipak, Ibričićevo dobacivanje je bijedno, a tragikomično je da se "savez napolje" čulo tek kad smo ga primiliDule 078 je napisao/la:znam da ih vi obozavate jer idu na svaku utakmicu,ali meni ovi bhf mi opasno idu na zivce!malo su se previse ufurali da su nesto vazni
juce kad se gubilo i kad je podrska najpotrebnija oni traze da cijeli stadion skandira protiv saveza,i imao sam utisak da bi im bilo drago da se izgubi,da se tjera savez,susic ili ne znam ni ja sta...a kasnije kad se pobjedilo,oni bi da budu u centru paznje i potpuno razumijem ibricica.
pokusajte zamisliti,ali necete uspjeti,navijaca skotske,irske,danske itd,kako za vrijeme utakmice "vodi politiku" ili mijenja selektora (da li je bhf valjao ijedan selektor dosad?)...u tim zemljama toga nema,tamo se samo-navija! a kad sudija odsvira kraj,onda izrazis svoje misljenje,najcesce aplauzom,bez obzira sto se godinama ne kvalifikujes nigdje,ali navijac treba da navija a ne da jede g o v n a!
P.S. Piše vam u nazivu fajla da je na rumunskom. Sa te tv je bio isječak sa golovima i na ovom portalu, odmah nakon utakmice.
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 27 mar 2011, 14:26, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Necu sad da pricam o politici BHF-a, ali dobro se zna kakav je odnos nas- Robijasa i njih-BHF..Dule 078 je napisao/la:znam da ih vi obozavate jer idu na svaku utakmicu,ali meni ovi bhf mi opasno idu na zivce!malo su se previse ufurali da su nesto vazni
pokusajte zamisliti,ali necete uspjeti,navijaca skotske,irske,danske itd,kako za vrijeme utakmice "vodi politiku" ili mijenja selektora (da li je bhf valjao ijedan selektor dosad?)...u tim zemljama toga nema,tamo se samo-navija! a kad sudija odsvira kraj,onda izrazis svoje misljenje,najcesce aplauzom,bez obzira sto se godinama ne kvalifikujes nigdje,ali navijac treba da navija a ne da jede g o v n a!
na teletextu nema...Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ima snimak oko 17 : 10 ja mislim snimak na BHT , pa eto ....![]()
![]()
![]()
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Nije tačno.To je skandirano i prije primljenog gola.Znam to jer sam bio na zapadu.Fanaticosu su "Savez" a mi "napolje.Željovac je napisao/la:Upravu si sve. Oni su mogli samo zamoliti ondje Spahića da dovede igrače, a nikako zahtjevati, što izgleda da jesu radili. Ipak, Ibričićevo dobacivanje je bijedno, a tragikomično je da se "savez napolje" čulo tek kad smo ga primiliDule 078 je napisao/la:znam da ih vi obozavate jer idu na svaku utakmicu,ali meni ovi bhf mi opasno idu na zivce!malo su se previse ufurali da su nesto vazni
juce kad se gubilo i kad je podrska najpotrebnija oni traze da cijeli stadion skandira protiv saveza,i imao sam utisak da bi im bilo drago da se izgubi,da se tjera savez,susic ili ne znam ni ja sta...a kasnije kad se pobjedilo,oni bi da budu u centru paznje i potpuno razumijem ibricica.
te scene nindza navijaca koji bi da odlucuju svemu,mogu vidjeti samo kad gledam srbiju (tamo je jos gore,tole odlazi,pa zvizduci stojkovicu....),hrvatsku ili bih!Ono da se podigne ekipa kad najviše treba
Fanaticosi su najjači!
You'll never walk alone.
Biće snimak, ja gledao u 12 h vijesti rekoše ako neko nije pogledao utakmicu ili je želi opet pogledati snimak je u 17:10 na BHT-u.Bosnier je napisao/la:na teletextu nema...Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ima snimak oko 17 : 10 ja mislim snimak na BHT , pa eto ....![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.