NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
Da li se zna ko sve ide iz kluba i koje novi trener ja sam cuo nekoliko imena koji bi mogli preuzet klub
-
- Kontakt:
Super, Mićo! Lepo je videti temu kako oživljava.7Aprildomemoj1 je napisao/la: ↑06 jun 2023, 21:52Oživi nam Mićo temu a bila je mrtva skrozkrema od mandarina
Sutra imaš free kafu u Dasinom kafiću https://atelierrebul.hr/shop/category/mirisi-za-dom-difuzori-23
Zadnja izmjena: WeltZumerr12, dana/u 21 feb 2024, 06:37, ukupno mijenjano 1 put.
Mico je podigo bratstvo na veći nivo
Neke pozitivne promjene su u klubu i moglo bi biti dobro,nesto novo se desava samo je bitno naci pojacanja jer smo losi s bodovima jer dugo dugo pratim bratstvo i nikad nije bilo losije nadam se da Brko vuce dobre poteze,vidim i Edo Šuša se vratio on to ode pa dodje moze mu se dok je Dase ali je dobro za klub opcenito autoritet i uticaj njegov prije svega na igrace ali prica se da ce s njim i Nadija Koric kolegica iz opstine u klub
misljenja sam da ono sto vodaju u krevet ne moraju i zaposljavat 
Zna se da je i daso dovodio na stadion drugarice.
Kulovic bi mogao biti dobar izbor znam da je vodio Gorazde dobro i ovaj pomocnik ne znam ko je al mozda vrijedi sve u svemu nek je promjena ali mi imamo 15 bodova bit tesko ako ne bude pojacanja pa nek se i mico probudi malo on je glavni u svemu.

Zna se da je i daso dovodio na stadion drugarice.
Kulovic bi mogao biti dobar izbor znam da je vodio Gorazde dobro i ovaj pomocnik ne znam ko je al mozda vrijedi sve u svemu nek je promjena ali mi imamo 15 bodova bit tesko ako ne bude pojacanja pa nek se i mico probudi malo on je glavni u svemu.
-
- Kontakt:
Sve bi svalili na Lepog Miću a vi da guzite mlade pičoke. E nemože to tako drugovi proleteri 

-
- Kontakt:
Jel to nema niko na forumu a da podržava klub koji igra najbolji fudbal u drugom dijelu sezone 
BratstvoGracanica je napisao/la: ↑22 maj 2024, 22:24Jel to nema niko na forumu a da podržava klub koji igra najbolji fudbal u drugom dijelu sezone![]()
Ko bolan da podrži klub koji zadnjih 20g. Mešetari i trguje ovom ligom? Imaš 50ak ljudi na tribini koji još uvijek vjeruju u bajke o PL i istinski vole Bratstvo, ostalih stotinjak su porodica,familija i prijatelji igrača i još 50 brkinih fanova koji moraju doć na utakmicu =200 ljudi.
Ako dođe Sloboda,Čelik.....onda je 1000-2000.
Da neko podržava dasu,miću,čokaru,zaima veterinara koji su privatizovali Bratstvo i oprali za 24g. Milione maraka

-
- Kontakt:
Ti misliš da ću ja ih braniti sada.GEC je napisao/la: ↑24 maj 2024, 10:10BratstvoGracanica je napisao/la: ↑22 maj 2024, 22:24Jel to nema niko na forumu a da podržava klub koji igra najbolji fudbal u drugom dijelu sezone![]()
Ko bolan da podrži klub koji zadnjih 20g. Mešetari i trguje ovom ligom? Imaš 50ak ljudi na tribini koji još uvijek vjeruju u bajke o PL i istinski vole Bratstvo, ostalih stotinjak su porodica,familija i prijatelji igrača i još 50 brkinih fanova koji moraju doć na utakmicu =200 ljudi.
Da neko podržava dasu,miću,čokaru,zaima veterinara koji su privatizovali Bratstvo i oprali za 24g. Milione marakaNego kad će skupština i koliki je budžet kluba zna li se u 21.vijeku?Potrošili naših para u drugoj ligi za ovo godina više nego pola premijer ligaša.
Neću.
Preko 90% rečenog si u pravu.
Ali ja bar klub pratim neovisno o tim mutnim radnjama.
Nemamo drugog.
Klub ko klub je bio i prije , i za njihovo vrijeme i bit će aBd i za 100god.
Od mene dosta 35g.časno,pošteno i srcem.BratstvoGracanica je napisao/la: ↑24 maj 2024, 18:01Ti misliš da ću ja ih braniti sada.GEC je napisao/la: ↑24 maj 2024, 10:10BratstvoGracanica je napisao/la: ↑22 maj 2024, 22:24Jel to nema niko na forumu a da podržava klub koji igra najbolji fudbal u drugom dijelu sezone![]()
Da neko podržava dasu,miću,čokaru,zaima veterinara koji su privatizovali Bratstvo i oprali za 24g. Milione marakaNego kad će skupština i koliki je budžet kluba zna li se u 21.vijeku?Potrošili naših para u drugoj ligi za ovo godina više nego pola premijer ligaša.
Neću.
Nemamo drugog.
Gledam Pribavu,St.polje,Orahovicu kad stignem.
-
- Kontakt:
Nije Bratstvo samo Daso.GEC je napisao/la: ↑24 maj 2024, 19:14Od mene dosta 35g.časno,pošteno i srcem.BratstvoGracanica je napisao/la: ↑24 maj 2024, 18:01Ti misliš da ću ja ih braniti sada.GEC je napisao/la: ↑24 maj 2024, 10:10
Neću.
Nemamo drugog.
Gledam Pribavu,St.polje,Orahovicu kad stignem.
Bratstvo se gleda i voli radi toga što je naše, radi tradicije, Bratstvo je bilo i bit će i prije Dase i poslije Dase i tebe i mene.
Izgovor ne dolaska na stadion radi Dase je bezveze.
-
- Kontakt:
Idemo po Premijer Ligu sledeće godine.
Lokalni pesimisti blokirani ste, na listi ignoriranih, tako da vaše gluposti i kritike na račun Bratstva, načelnika, Miće, Čokare ne vidim.
Idemo Brarstvo.
Lokalni pesimisti blokirani ste, na listi ignoriranih, tako da vaše gluposti i kritike na račun Bratstva, načelnika, Miće, Čokare ne vidim.
Idemo Brarstvo.
-
- Kontakt:
Post je posto GEC '
Ali nažalost ne vidimo šta je napisao

Šta će napisat, dosta od njega, išao prije, volio prije.
Sjedi 1.
Ali nažalost ne vidimo šta je napisao
Šta će napisat, dosta od njega, išao prije, volio prije.
Sjedi 1.
Nije bolest sve sto boli
Sutra u kafić kad zahladni,ostavio Brko 20 km tebi i JuriciBratstvoGracanica je napisao/la: ↑01 jul 2024, 21:58Idemo po Premijer Ligu sledeće godine.
Idemo Brarstvo.![]()
Po pola

GEC je napisao/la: ↑04 jul 2024, 19:34Sutra u kafić kad zahladni,ostavio Brko 20 km tebi i JuriciBratstvoGracanica je napisao/la: ↑01 jul 2024, 21:58Idemo po Premijer Ligu sledeće godine.
Idemo Brarstvo.![]()
Po polaNormalno da se ide na ulazak kad su izbori,znaš da mi ulazimo svake 4.g
To izaso malo na dopust iz Prdekane ? Davo bulje redovno pa te nagradili :![]()
-
- Kontakt:
Napadal se ove sezone PL ? Pitam za jarana jer je izborna godina 

2004,2008,2012,2016,2020 i sad šesti put napadamo PLKimJongEsmer je napisao/la: ↑14 jul 2024, 15:51Napadal se ove sezone PL ? Pitam za jarana jer je izborna godina![]()

Jest da je trebalo bit otvorenje za dan općine al se " renovira nova dvorana"

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.