Samo faktiTurkishAirlines je napisao/la: ↑23 maj 2024, 11:59#sirimopozitivu![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Samo faktiTurkishAirlines je napisao/la: ↑23 maj 2024, 11:59#sirimopozitivu![]()
Čuj širimo pozitivu, a lik u pravu.TurkishAirlines je napisao/la: ↑23 maj 2024, 11:59#sirimopozitivu![]()
Za svaki slucaj igraš na kladari o-da jer ako bude 0:0, oba tima ce dati sami sebi golove
Duraković katastrofa, Beganović je okej samo ofanzivno, defanzivno je truba..hz033 je napisao/la: ↑22 maj 2024, 23:20Rozman zvani 532 sa istom formacijom bilo da je Zrinjski ili Gosk, mislim da on nemoze ponuditi vise nego sto je ponudio. Da mi imamo neke strasne bocne igrace a ne Radovica i Durakovica ili ti ga Beganovica ja bih rekao pa hajde, to predje u 352 i ima smisla. Na prste jedne ruke mogu se nabrojati utakmice gdje smo kvalitetno odigrali a 33 su kola. Ostalo je bilo patnja za oci i natezanje. Ako ce ovako igrati i sljedece sezone prije svake utakmice dva apaurina ne ginu!
ma nema smisla, Gulisa vrijedi dobro vise s obzirom na kakvu je sezonu imao.
Išasegi? Ako im je on novi RB uboli su vala svaka im čast.
To bi nam baš bilo pametno. Oreč u prvu, a Beganović klupa, iako je Beganović dobar, ali hajmo ga poslati na klupu. Ili Oreč na klupu, a izgubili bi dosta dobrog Guliashvilija.
Vi bas bukvalci jbteMorpheus je napisao/la: ↑23 maj 2024, 12:18Čuj širimo pozitivu, a lik u pravu.![]()
Onaj sfk sto radi je trebala raditi muska selekcija od 2014.
Gdje neće veze sa klubom imati, ima udio čovjek. Ne znam koliko tačno, možda 1-1.5%hordasDoboj je napisao/la: ↑22 maj 2024, 15:36Ako je neka od ovih u marketingu (mislim da smo imali direktoricu marketinga) nju ne dirati. Extra nam je marketing realno. Jeste li fakat sigurni da je ovo od nedavno slika? Nisam cuo da Dinokio ima sa nama veze ikakve odavno?
Nisam znao da ima udio, uputili su me ostali forumasiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 maj 2024, 14:50Gdje neće veze sa klubom imati, ima udio čovjek. Ne znam koliko tačno, možda 1-1.5%hordasDoboj je napisao/la: ↑22 maj 2024, 15:36Ako je neka od ovih u marketingu (mislim da smo imali direktoricu marketinga) nju ne dirati. Extra nam je marketing realno. Jeste li fakat sigurni da je ovo od nedavno slika? Nisam cuo da Dinokio ima sa nama veze ikakve odavno?
Ma ostalo mi to u glavi, ono kad je Ayla imenovana za direktora, pa na zoomu Ismir, Dino i ekipa, zbog tog se i sjetim da ima određeni postotakhordasDoboj je napisao/la: ↑23 maj 2024, 15:08Nisam znao da ima udio, uputili su me ostali forumasiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 maj 2024, 14:50Gdje neće veze sa klubom imati, ima udio čovjek. Ne znam koliko tačno, možda 1-1.5%hordasDoboj je napisao/la: ↑22 maj 2024, 15:36Ako je neka od ovih u marketingu (mislim da smo imali direktoricu marketinga) nju ne dirati. Extra nam je marketing realno. Jeste li fakat sigurni da je ovo od nedavno slika? Nisam cuo da Dinokio ima sa nama veze ikakve odavno?![]()
Sjeća li se iko ko je naš zadnji generalni direktor kojeg nismo popljuvali? Redom Dino, Sabrina, Ayla - sljedeći je Letterme![]()
Ilijevski valentin bio nesto kao incko, klimao ramenima i uzimao dobru platu.hordasDoboj je napisao/la: ↑23 maj 2024, 15:08Nisam znao da ima udio, uputili su me ostali forumasiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 maj 2024, 14:50Gdje neće veze sa klubom imati, ima udio čovjek. Ne znam koliko tačno, možda 1-1.5%hordasDoboj je napisao/la: ↑22 maj 2024, 15:36Ako je neka od ovih u marketingu (mislim da smo imali direktoricu marketinga) nju ne dirati. Extra nam je marketing realno. Jeste li fakat sigurni da je ovo od nedavno slika? Nisam cuo da Dinokio ima sa nama veze ikakve odavno?![]()
Sjeća li se iko ko je naš zadnji generalni direktor kojeg nismo popljuvali? Redom Dino, Sabrina, Ayla - sljedeći je Letterme![]()
Ilievski je bio (a mozda je i danas) predsjednik Skupštine. Osim sto sazove skupstinu jednom ili dva puta godisnje nema nikakvog drugog posla. A pomamili se pitari da ga skinu, doduše bila mu je firma sponzor kona a nas nije pa je i zbog toga bio revolt.Istinasamo123 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 15:11Ilijevski valentin bio nesto kao incko, klimao ramenima i uzimao dobru platu.hordasDoboj je napisao/la: ↑23 maj 2024, 15:08Nisam znao da ima udio, uputili su me ostali forumasiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 maj 2024, 14:50
Gdje neće veze sa klubom imati, ima udio čovjek. Ne znam koliko tačno, možda 1-1.5%![]()
I Jahic onaj prevarant sto nas zavali sa sabrinom ne znam sta je bio direktor ili predsjednik nadzornog odbora.
Svi su imali putera po glavi i svi su poznati po lopovluku malverzacijama i prevarama i sto je najzalosnije niko nikad nije na sudu odgovarao.
Naš je marketing truba! Sveo se na šta? Na:"Izvol'te majica, gaća, potkošulja..." Marketing treba da obezbijedi Klubu milion KM mjesećno! Za onog ko hoce da radi to je posao koji se moze ostvariti 1000 firmi u kantonu Sarajevo mjesečno po 1000 KM za Klub. Pa nek ta marketing služba radi na 10%. E tad bi to posao bio. A ovo sto sad zovemo marketingom nije marketing.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 maj 2024, 14:50Gdje neće veze sa klubom imati, ima udio čovjek. Ne znam koliko tačno, možda 1-1.5%hordasDoboj je napisao/la: ↑22 maj 2024, 15:36Ako je neka od ovih u marketingu (mislim da smo imali direktoricu marketinga) nju ne dirati. Extra nam je marketing realno. Jeste li fakat sigurni da je ovo od nedavno slika? Nisam cuo da Dinokio ima sa nama veze ikakve odavno?
Imam stare almanahe Sarajeva iz 50-ih ,60-ih.70-ih pa u njima reklame sponzoraŠTA_JE je napisao/la: ↑23 maj 2024, 15:46Naš je marketing truba! Sveo se na šta? Na:"Izvol'te majica, gaća, potkošulja..." Marketing treba da obezbijedi Klubu milion KM mjesećno! Za onog ko hoce da radi to je posao koji se moze ostvariti 1000 firmi u kantonu Sarajevo mjesečno po 1000 KM za Klub. Pa nek ta marketing služba radi na 10%. E tad bi to posao bio. A ovo sto sad zovemo marketingom nije marketing.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 maj 2024, 14:50Gdje neće veze sa klubom imati, ima udio čovjek. Ne znam koliko tačno, možda 1-1.5%hordasDoboj je napisao/la: ↑22 maj 2024, 15:36Ako je neka od ovih u marketingu (mislim da smo imali direktoricu marketinga) nju ne dirati. Extra nam je marketing realno. Jeste li fakat sigurni da je ovo od nedavno slika? Nisam cuo da Dinokio ima sa nama veze ikakve odavno?
Trenutno korisnika/ca: alan_kardec, AuroraBorealis, bordobijeli, Hajdeee, kosevodom, mavi, N3R3D, Skojevska i 49 gostiju.