Ima Bošnjaka u Čileu
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Re: Chat
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Chat
Mene cudi sto je Srbija glasala protiv.
Taman da dokazu kao sto govore da oni kao drzava nisu učestvovali u ratu.
Taman da dokazu kao sto govore da oni kao drzava nisu učestvovali u ratu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Maksimalno izbjegavam politiku i sve što ima dodira sa istom pa me interesuje imamo li konkretno neke koristi od iste? Pretpostavljam sad kad je usvojena svako ko negira genocid može biti optužen i procesuiran?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- feniksptica
- Kontakt:
- Maroon1946
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Ali portali hvale UAE...samo jos da prenesu govor
Mislim njihovi portali logicno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
gdje ces vecu korist da se u svim vaznijim knjigama i na svijetu za vijeke vjekova 11 juli biti dan sjecanja za zrtve u genocidu, mi nismo ni svjesni koliko je ovo bitno za budućnost al po tradiciji smo kratkocidni i gledamo samo kakva je trenutna korist
- BosniaBoston
- Kontakt:
U Tbilisiju 500.000 ljudi na protestima protiv aktuelne pro-ruske vlade, u Bratislavi 70% ljudi protiv trenutne vlade, Orbanov protukandidat ima 30% podrske a Orban 38% u Madjarskoj, Armenija napusta vojni savez sa Rusijom
Za koju godinu osim Srbije i Rusije nece ostat haman nijedna zemlja u Evropi koja bi bila suzdrzana kada je rezolucija u pitanju, a kamoli protiv
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Jednako ih trebamo blatiti. Kao i Azerbejdzan.feniksptica je napisao/la: ↑23 maj 2024, 17:55Ali portali hvale UAE...samo jos da prenesu govor
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- numanumaye22
- Kontakt:
Nije bas pravo obavezujuce tako da se promijeniti nece nista, mada mislim da mozemo i na osnovu ovoga pokrenuti fino tuzbu i naplatiti dug Srbiji
Da se zbog ovoga ukine RS je tesko ocekivat
Btw pristavise nam ga arapi pofino, logicno
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Kakav naslov na Blicu 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
BLAMANTNA VEĆINA! Sramna rezolucija o Srebrenici usvojena u UN, ali Srbija je moralni pobednik (FOTO)
(UŽIVO) SRAMNA REZOLUCIJA JEDVA IZGLASANA! VIŠE UZDRŽANIH I GLASOVA PROTIV NEGO ZA
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Time je određeno da se 11. juli svake godine obilježava kao Međunarodni dan sjećanja na genocid u Srebrenici. Rezolucijom o genocidu u Srebrenici 11. juli je odobren na isti način na koji je 27. januar određen za Dan sjećanja na holokaust, a 7. april kao Međunarodni dan razmišljanja o genocidu nad Tutsima 1994. u Ruandi.numanumaye22 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 17:59Nije bas pravo obavezujuce tako da se promijeniti nece nista, mada mislim da mozemo i na osnovu ovoga pokrenuti fino tuzbu i naplatiti dug Srbiji
Samo likovima koji ne znaju sabrati dva i dva je ovo nebitna stvar jbt pogledas sta donosi ova rezolucija a ne da lupas po obicaju
Zadnja izmjena: TefalTava, dana/u 23 maj 2024, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ocekujem kmecanje sad u Banja Luci na utakmici 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- VensanKasel
- Kontakt:
Izrael ZA , Sirija protivbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 17:42Nije narod kriv kakav politički vrh imaju, isti slučaj sa Sirijom.Bundesliga je napisao/la: ↑23 maj 2024, 17:41Dobro je neko rekao, Afrikanci nek od Vučića sad traže za bunare i kurbane. Majku vam, dobit ćete qarinu više.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Kako mozes pokrenuti tuzbu ako sam kazes da je rezolucija pravno neobavezujuca?numanumaye22 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 17:59Nije bas pravo obavezujuce tako da se promijeniti nece nista, mada mislim da mozemo i na osnovu ovoga pokrenuti fino tuzbu i naplatiti dug Srbiji
Ono podizes tuzbu za naknadu stete i kao izvrsni naslov ti rezolucija UN-a.
Okaniti se tih gluposti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.