FC Bayern München

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

sljivo
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la sljivo » 23 maj 2024, 15:43

coelho41 je napisao/la:
23 maj 2024, 15:37
Ne vidim razliku između recimo Kompanya i Arne Slota. Jedan dobio Bayern, drugi dobio Liverpool. Jednostavno dolazi nova generacija trenera, spremite se za to.
Uvjeren sam da uprava nije išla tom logikom, to nisu pokazivali do sada, već su išli logikom da nađu nekoga ko je u startu jeftin, i koga će biti lahko nogirat nakon godinu, dvije, odnosno neko prelazno rješenje.

Sad kad su vidjeli dokle su se doveli, sad možda i razmišljaju tako. Ono livepul je, juventus je, leverkuzen je :) ... hajmo i mi

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 23 maj 2024, 15:53

Bundesliga je napisao/la:
23 maj 2024, 15:40
Ako ne vidiš razliku onda ne pratiš fudbal uopšte. Jedan ispao iz lige a drugi osvajao ligu sa Feyenoordom i igrao evropska natjecanja u više navrata.
Ja eto ti pratiš fudbal, najbolje se vidjelo po komentarima za Tuchela.
Taj drugi što je osvojio nizozemsku ligu sa Feyenoordom sigurno znači da bi sa Burnleyem u EPL igrao evropska natjecanja :rol:

@sljivo stvarno ne znam kojom su logikom isli, na kraju je ispalo kako je ispalo, mada bukvalno se ne može detektovati nijedan pattern ponašanja po kojem trenutno radi Bayernov menadžment, sve je haotično, a ako eventualno Kompani završi s nekim uspjesima u svam mandatu, koliko god on bude trajao, u budućnosti će se pričati kako je ovaj potez dobro urađen i strateški isplaniran...sve u svemu treba pružit podršku ko god dođe, a posebno neko ovako mlad.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 23 maj 2024, 16:19

coelho41 je napisao/la:
23 maj 2024, 15:53
Ja eto ti pratiš fudbal, najbolje se vidjelo po komentarima za Tuchela.
Taj drugi što je osvojio nizozemsku ligu sa Feyenoordom sigurno znači da bi sa Burnleyem u EPL igrao evropska natjecanja :rol:
TT je svemirski brod za sve ovo što se dovodilo u vezu s Bayernom u posljednje vrijeme. Ne bi igrao europska natjecanja, ali ne bi sigurno ni ispao iz lige kao što je uspio Kompany. Liverpool je prošao 10 puta bolje od Bayerna, kako god ti pokušavao staviti znak jednakosti između Kompanya i Slota.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 23 maj 2024, 16:31

ponovicu onu od seselja u svom stilu :mrgreen: .Jbm.im majku svima pocevsi od Uli Henesa pa nadalje....Na sta spade kuca jugovica pa jesu oni bre normalni kruv im hebem,da klub institucija kao sto je bajern dodje u situcaciju ,da nije u stanju ni pristojnog trenera da dovede kao zamjenu za TT ,debelo je nesto crklo kod nas debelo.

sta komlikuju pizda im materina sto nee dovedu murinja daju mu 2 godine ugovor ako vece one tamo sezone upecamo alonsk ili klopa . u tom slucaju isplatiti murinja preostali dio ugovora i to je to ako su vec alonso i klop strateski potez unaprijed planiran. Kad si strasno suzen sto se tice izbora kvalitete trenera ,onda biraj ono najbolje sto u datom trenu jeste ,a murinjo od svih ,unazad danima pominjanih def jeste najbolji ,za moj ukus jeste def.

zasto tom majstoru ne dati priliku koji vrag vise koda je sugav a kao spremni su dovesti trnere ,segrte koji uce zanat da vode klub kao sto je bajern goni ih vise u tri picke materine pun mi je svega ovoga sto se desava u zadnje vrijeme.
Pravda za Tyson Furya

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 23 maj 2024, 16:55

tumor sam dobio od tebe i murinja
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 23 maj 2024, 16:59

harden je napisao/la:
23 maj 2024, 16:55
sta je bre mevlide jbt.patak ,sta bi ti prije V.Kompanija ili Murinja ;) ,da se ne lazemo ,jbt imate svi odbojnost prema murinju ko da je teski amater ,Jeste da je njegova filozofija pomalo postala arhaicna ,ali ako nista ima ogromno iskustvo u proredjenju sa raznim de zebima,companiu,ragnik...dajte ba ljudi murinjo jeste pao u zadnje vrijeme ali on je tip trenera koji ima onu neku posbenu auru gdje moze stvari preokrenuti ;) ,da se ne lazemo .
Zadnja izmjena: Jup, dana/u 23 maj 2024, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.
Pravda za Tyson Furya

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 23 maj 2024, 17:01

Jup je napisao/la:
23 maj 2024, 16:59
harden je napisao/la:
sta je bre [email protected] ,sta bi ti prije V.Kompanija ili Murinja ;) ,da se ne lazemo ,jbt imate svi odbojnost prema murinju ko da je teski amater ,Jeste da je njegova filozofija pomalo postala arhaicna ,ali ako nista ima ogromno iskustvo u proredjenju sa raznim de zebima,companiu,ragnik...dajte ba ljudi murinjo jeste pao u zadnje vrijeme ali on je tip trenera koji ima onu neku posbenu auru gdje moze stvari preokrenuti ;) ,da se ne lazemo .
smorio si me ziv, daj mi makar mladog i perspektivnog trenera koji igra ofanzivno nego da gledam kako se Bayern brani na AA kad povede 1:0 protiv Hoffenheima

ti ne shvatas da je lik prop'o ko trener, ko da ga ne bi Real vratio da Murinho jos ima nesto u sebi
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 23 maj 2024, 17:04

harden je napisao/la:
23 maj 2024, 17:01
Jup je napisao/la:
23 maj 2024, 16:59
harden je napisao/la:
sta je bre mevlidejbt.patak ,sta bi ti prije V.Kompanija ili Murinja ;) ,da se ne lazemo ,jbt imate svi odbojnost prema murinju ko da je teski amater ,Jeste da je njegova filozofija pomalo postala arhaicna ,ali ako nista ima ogromno iskustvo u proredjenju sa raznim de zebima,companiu,ragnik...dajte ba ljudi murinjo jeste pao u zadnje vrijeme ali on je tip trenera koji ima onu neku posbenu auru gdje moze stvari preokrenuti ;) ,da se ne lazemo .
smorio si me ziv, daj mi makar mladog i perspektivnog trenera koji igra ofanzivno nego da gledam kako se Bayern brani na AA kad povede 1:0 protiv Hoffenheima

ti ne shvatas da je lik prop'o ko trener, ko da ga ne bi Real vratio da Murinho jos ima nesto u sebi
nek je de zerbi ,compani ,ragnika nek su uspjeli kao treneri i pokazali se kao murinjo ;) ,uredu je dati takvim ljudima da se dokazuju ha ja ,tuga na sta spade bajern :plac: :puke:
Zadnja izmjena: Jup, dana/u 23 maj 2024, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
Pravda za Tyson Furya

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 23 maj 2024, 17:05

Jup je napisao/la:
23 maj 2024, 17:04
nek je de zerbi ,compani ,ragnika neks us uspjeli kao treneri i pokazali se kao murinjo ;) ,
nisu al imaju neki potencijal da budu nesto, on nema vise nista

ti njega gledas kroz rezultate koje je napravio prije 10 godina, nije isti trener ko tad

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 23 maj 2024, 17:06

harden je napisao/la:
23 maj 2024, 17:05
Jup je napisao/la:
23 maj 2024, 17:04
nek je de zerbi ,compani ,ragnika neks us uspjeli kao treneri i pokazali se kao murinjo ;) ,
nisu al imaju neki potencijal da budu nesto, on nema vise nista

ti njega gledas kroz rezultate koje je napravio prije 10 godina, nije isti trener ko tad
e pa taj potenicjal neka ganjaju u nekim nizerazrednim klubovima a ne u instituciji ,klubu kao sto je bajern ;) ,kad se pokaazu onda neka kucaju na velika vrata
i jup je sa rejalom osvojio LP pa je kasnije vodio neke manje bitnije klubove u poredjenju sa bajernom i nije ga bilo 20 i kusur godina u vrhunskom klub i covjek je vec u prvom djelu svog boravavka stigao do finala LP dahom 2012 ;) ,sta je iskustvo i prekaljenost ;),2013 je historija ;) u samo dvije godine ;)
Pravda za Tyson Furya

Lenaa
Kontakt:

Post Postao/la Lenaa » 23 maj 2024, 17:13

Kralju jel moguce da citiras ratnog zlocinca i ubicu seselja, na ovoj temi ?

Ti si ozbiljno poremecen, i yebo te Mourinho vise.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 23 maj 2024, 17:27

Ja bih rekao da su Slot u Liverpoolu i Motta u Juveu (to je skoro pa riješeno) ipak malo drugačije priče od Kompanjona. No, sad što je tu je, za nadati se da kod vas neće provodit onu svoju harakiri 325 taktiku i inkasirati 78 golova ko u Burnleyu.
Zadnja izmjena: ledar, dana/u 23 maj 2024, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 23 maj 2024, 17:29

Ma nek primi 150 golova. Ne bi li se više ove ublehe otjerale iz kluba i napokon desile neophodne promjene.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 23 maj 2024, 19:04

💰 Bayern’s fees on coaches:

➡️ Julian Nagelsmann: €25m + additional severance pay after sacking him + €7m/year salary

➡️ Thomas Tuchel: Severance pay of MORE THAN €10m after sacking him + €10m/year salary

➡️ Vincent Kompany: Possibly between €10-15m

TOTAL: +€70m
Ali je bitno da nije bilo dovoljno para za pravu 6icu koju je Tuchel trazio cim je dosao u Bayern :salut:

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 23 maj 2024, 20:26

Ima ba para koliko hoćeš, to bi barem ti trebao znati :)
Ovdje nije problem " para nema".

Nego, jel dolazi kompanjoni ili će se i tu šta zakomplikovati.
Nisam protiv obojenih, daleko bilo. Ali već zamišljam kako momčad malo pobijeliti, kad Vinsent kuca na vrata :mrgreen:
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 23 maj 2024, 20:36

Sramota je da daju otkaze trenerima lakoćom. Jednostavno je to sad došlo na naplatu, bilo je pitanje vremena kad će ih netko početi odbijati.

Pa mislim realno, kad smo zadnji put čuli da ima toliko odbijenica na adresi Bayerna? Ja se ne sjećam nikoga da bi nas odbio. Normalno da je ovakvo ponašanje prema trenerima kao prema krpama moralo doći na naplatu.

I neka je. Lakoćom su tjerali neke trenere koje nisu smjeli. S druge strane su dovodili prema "imenima" a ne prema nogometu koji taj trener igra.

Ovako barem znamo da Kompany želi igrati ofanzivno i atraktivno a to je ono što ja ipak želim vidjeti a ne da se branimo protiv Hoffenheima i ne stvorimo praktički prilike drugo poluvrijeme.

Opet, da bilo koji trener dođe, pa i Pep Guardiola, mi jednostavno trebamo prodati barem 5 igrača i dovesti 2 vezna igrača, jednog razbijača i jednog plemenitog koji će povezati redove jer bez toga nema ništa.

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 23 maj 2024, 21:06

Lenaa je napisao/la:
23 maj 2024, 17:13
Kralju jel moguce da citiras ratnog zlocinca i ubicu seselja, na ovoj temi ?

Ti si ozbiljno poremecen, i yebo te Mourinho vise.
VIdi druze jednu stvar ,po prirodi sam pacifista i kosmopolita,volim sve dobre ljude bez obzira na vjeru ,naciju i religiju .Seselj ,svi manje vise znamo ko je i sta je taj covjek bio i sta jeste.Kao o covjeku sve negativno mislim,kao intelektualac (profesija) ima uvazavanje bez obzira na njegove nacisticke hegemonisticke teorije .Postujem i prihvatam sve ono sto je vrijedno i morlano od svakog covjeka , bez obzira na vjeru ,naciju i komfesiju,i od popa ,hodze ,svestenika,rabina .... i od Bosnjaka intelektualca ,i Srbina intelektualca ,i Hrvata intelektualca i od pripadnika Romske poulacije ,i od Kineza ,i od Aboridzina itd...

Druze ,ako ti se ne svidja ono sto ja iznosim i kazujem ,uvijek imas opciju blokiranja ,ili jednostavno ne moras citati ono sto ja pisem ,odaberi ono sto te cini sretnim i zadovoljnim :D ,ne moras citati ono sto te tišti i cini nezadovoljnim ;) :D .Nije fino tako direktno govoriti neke stvari nekome ,,samo zato sto se ne slazemo u misljenima... ,u svakom slucaju druze sve najbolje ;) :D .
Pravda za Tyson Furya

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 23 maj 2024, 21:47

znaci ponovo nista od LP i sledece sezone dovodjenjem Companija ,i potencijalnog finala kuci :puke:
Pravda za Tyson Furya

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 maj 2024, 23:29

:cool:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 maj 2024, 23:47

Balon je napisao/la:
23 maj 2024, 19:04
💰 Bayern’s fees on coaches:

➡️ Julian Nagelsmann: €25m + additional severance pay after sacking him + €7m/year salary

➡️ Thomas Tuchel: Severance pay of MORE THAN €10m after sacking him + €10m/year salary

➡️ Vincent Kompany: Possibly between €10-15m

TOTAL: +€70m
Ali je bitno da nije bilo dovoljno para za pravu 6icu koju je Tuchel trazio cim je dosao u Bayern :salut:
To su te nove katastrofalne odluke koje donosi nasa Uprava.

Ako Vincent dodje puna podrska, zao mi je jedino sto nije svjestan u kakvom toksicnom i pogresnom trenutku dolazi u klub.

Za sve se ima novac osim za tog DM-a kojeg je Tuchel od prvog dana trazio :rol: Dokle je kriza bila na toj poziciji da je neki Pavlovic dobio priliku. Dize se Pavlovic a Tillman doktor nauka za njega iako je AMC, Wanner po potencijalu C. Ronaldo za njega a Sabitzer koji je otišao Messi. Iz greške u grešku uprava, postajemo smijurija.

Što svi odbijaju Bayern? Sto jedan Ancelotti nije uspio?

Evo ti tim, vodi ga, mi ćemo dovoditi šta mi hoćemo a ne šta ti hoćeš. Zato nikad Mourinho ne može bit trener tu.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.