Brate o kakvom oprostu ti pričaš ne kontam te nikako, frajer nema veze sa BiH osim što ovdje igra i to za klub koji ne priznaje BiH pa eto ja sada da zaigram u finalu kupa Hrvatske misliš da ću se ja njihovoj okrenuti ili neko drugi od nas pa budi realan evo Tarik Ramić se nije okrenuo gore su balije ove naše 10000 puta nego neki iz drugih zemalja i mi bi da nam se okreću ka zastavi dok je himna...
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
To je stvar postovanja. Eto pise klix Ivancic se okrenuo, a momak rodjeni Zagrepcanin. Ja ne znam sta je Ramic mislio i da li je uopste bio svjestan sta radi, ne kontam.
-
- Kontakt:
Ova slika najvise govori koliko je Sarajevski fudbal propao.
Svi veliki klubovi u regionu imaju politicku zaledjinu, nama nije niko kriv sto nemamo ama bas nikog iz svijeta politke da zanima Fk Sarajevo, nije bolja situacija ni kod komsija, to sto nam daju neku sicu za prezivljavanje to se ne pika.
Nesredjen klub bez plana plus ovo iznad je osudjeno za cetvrtog mjesta.
Koliko je skrkano para od 2014 i omjer titula bez investitora govori nam da i sa parama nije velika razlika.
A sto se evrope tice tu smo jos vise nazadovali.
Zadnja izmjena: Istinasamo123, dana/u 23 maj 2024, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
Ma pogubljen lik u prostoru i vremenu. Ne znam samo je li mu idući klub Željo il' Borac pošto je izgleda sa Zrinjskim završio budući da više nije zaštićeno godište.
Ma yebo ti nas i jedne i drugeIstinasamo123 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 20:41Ova slika najvise govori koliko je Sarajevski fudbal propao.
Svi veliki klubovi u regionu imaju politicku zaledjinu, nama nije niko kriv sto nemamo ama bas nikog iz svijeta politke da zanima Fk Sarajevo, nije bolja situacija ni kod komsija, to sto nam daju neku sicu za prezivljavanje to se ne pika.
Nesredjen klub bez plana plus ovo iznad je osudjeno za cetvrtog mjesta.
Koliko je skrkano para od 2014 i omjer titula bez investitora govori nam da i sa parama nije velika razlika.
A sto se evrope tice tu smo jos vise nazadovali.
Zadnje 4 utakmice
Zrinjski - Borac 0-1 puno bolji Zrinjski bio 4 5 zicera profulali, jednostavno Bojac se tu bas provukao. Sudjenje korektno.
Borac - Zrinjski 0-1 sasvim zasluzeno bokje ekipa pobjedila. Sudjenje korektno.
Zrinjski - Borac 1-0 kup prava. Samo Bojac nas saMpion zna kako je zavrsilo samo 1-0.
Borac - Zrinjski 0-1 dominacija i sasvim zasluzeno. Prvi sut Bojca u 90 toj minuti. Sudjenje odlicno.
Sta reci. Kad je sudjenje korektno ili dobro Borac jednostavno ne zna igrati, vidi se da su pogubljeni, cekaju taj vjetar na koji su navikli.
Al eto SNSD je sampion ove godine. Sasvim zasluzeno jel.
Zrinjski - Borac 0-1 puno bolji Zrinjski bio 4 5 zicera profulali, jednostavno Bojac se tu bas provukao. Sudjenje korektno.
Zrinjski - Borac 1-0 kup prava. Samo Bojac nas saMpion zna kako je zavrsilo samo 1-0.
Borac - Zrinjski 0-1 dominacija i sasvim zasluzeno. Prvi sut Bojca u 90 toj minuti. Sudjenje odlicno.
Sta reci. Kad je sudjenje korektno ili dobro Borac jednostavno ne zna igrati, vidi se da su pogubljeni, cekaju taj vjetar na koji su navikli.
rozman i mirvic su krivi za to trebamo ih otjeratinokee je napisao/la: ↑23 maj 2024, 20:55Zadnje 4 utakmice
Kad se sjetim oplakivanja Ramica...
Em qrac od insana em qrac od igraca.
Em qrac od insana em qrac od igraca.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ne znam da li implicirate da bi mi bili prvi u postenoj ligi, jer je to daleko od istine. Nama drugi bjezi 21 bod.bvsic je napisao/la: ↑23 maj 2024, 20:56rozman i mirvic su krivi za to trebamo ih otjeratinokee je napisao/la: ↑23 maj 2024, 20:55Zadnje 4 utakmice
Ja samo mislim da je on malo pogubljen u prostoru i vremenu i da ne veže baš najbolje stvari. Sjetimo se derbija gdje on konta kao da radi nešto ispravno.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Bili bi u egalu sa Zrinjskim za prvo mjesto.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑23 maj 2024, 21:00Ne znam da li implicirate da bi mi bili prvi u postenoj ligi, jer je to daleko od istine. Nama drugi bjezi 21 bod.bvsic je napisao/la: ↑23 maj 2024, 20:56rozman i mirvic su krivi za to trebamo ih otjeratinokee je napisao/la: ↑23 maj 2024, 20:55Zadnje 4 utakmice
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- Maroon1946
- Kontakt:
Nadam se da je ovo sarkazamAmcho1 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 21:03Bili bi u egalu sa Zrinjskim za prvo mjesto.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑23 maj 2024, 21:00Ne znam da li implicirate da bi mi bili prvi u postenoj ligi, jer je to daleko od istine. Nama drugi bjezi 21 bod.
Mi smo protiv Goška, Posušja, Igmana, Zvijezde, Širokog, Sloge izgubili 21 bod. Ove protivnike moraš pobjediti, pa makar ti najveci neprijatelj sudio.Amcho1 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 21:03Bili bi u egalu sa Zrinjskim za prvo mjesto.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑23 maj 2024, 21:00Ne znam da li implicirate da bi mi bili prvi u postenoj ligi, jer je to daleko od istine. Nama drugi bjezi 21 bod.
Samo napomena da je Zrinjski osvojio 4 trofeja u zadnje 4 godine. Dvije titule i dva puta kup. Usput zaigrali u grupnoj fazi evrospkog takmičenja. Ljudi su apsolutno konstantni u osvajanju trofeja zadnjih 10 godina.
Nema pritiska u klubu, niko ih ne dira iz saveza, imaju u najgorem slucaju posteno sudjenje. Napravili odlicnu ekipu i nema transfera nekih velikih kostur ostao isti, na to dodas jos bilbiju i tjt
Prije da nema mahale, starletana, glavonja, nije toksična sredina, imaju ljude koji rade i znaju svoj posao ozbiljno, žele uspjeh da naprave, imaju veze jake, organizacija jaka i bore se za klub.
Pa logicno kad imaju Beusa u savezu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO