Pricate nesto na Borac a svoje lopovluke sakrivate. Sta treba sada rekonstrukciju dogadjaja praviti sa prijateljima i napucavanjem loptom nakon sto je citava drzava u tv prenosu vidjela odbranu rukom na liniji. Crveni karton i penal je ono nemoj filozofirat zivota tiH8Z7 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 23:37Zamoli nekoga od prijatelja bilo koga, dogovori se sa njim i otiđite negdje uzmite loptu i neka te napuca njome što jače može pa vidi da li će ti ruka na mjestu ostati ili će se pomjeriti unazad.fudbalfudbal je napisao/la: ↑23 maj 2024, 23:30Jes’ čista pobjeda na Koševu ona prva ali malo sutra, lik vam je branio na gol liniji rukom![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sve si ti to buraz u pravu u praksi, samo u teoriji ne vidim da je nesto Penu ili Renana stislo pa odu smrkat po Madridu par dana jer imaju plate od hajde recimo 20 milja maraka, a Orec s Velezom i 2 milje ispred njih zavrsio. Znas koliko njih boli qurko sto kod vas sto kod nas za pritisak. Dodje sa strane igra pred 5 max 6 hiljada u najgoroj ligi europe. Jedino gdje ih mozda pritisak moze savladati je derbi gdje i osjete neki pritisak moranja, ovako dobru vecinu njih boli racku za posmatrace sa tribina. Izuzetak su svakako momci koji su djeca kluba aka Buljubasic, Sikalo, Muftic, Savic kojima je i svaka prijateljska pritisak jer je na njima vjecito zvono i yebavanje majke za sve sto se desi. Ostale boli ona stvar sta ti i ja tabirimo na na forumu.Amcho1 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 23:33Jednostavno politički zaštićena grupa svi znamo od koga, nadalje šakica ultrasa ostatak nezainteresovana pozorišna publika koja navija za Zrinjski samo zato što su hrvati. Okruženje mirno laganica i bez pritiska. Turbulencije i mijenjanja su minimalna, konkurencija u igri za "zvijezde" minimalna. Kod njih su jedan Jukić, Kadušić i mnogi drugi letili bukvalno. Sve ti je to dokaz veličine kluba za koji igraš. igrač Sarajeva koji je karakter i dorastao da izdrži igrati u Sarajevu napravio je i napravit će dobar transfer vani. Koga je to Zrinjski prodao negdje za cifru?Cernica22 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 23:12Stani druze evo da izuzmemo Velez iz diskusije da pokusam sto objektivniji biti. Na osnovu cega je trenutno veci pritisak za igrom u Sarajevu u odnosu na Zrinski? Ljudi postavili temelje pretprosle godine ispali u posljednjoj sekundi, ove godine otisli u grupe, pri tom svemu odigraju opet odlicnu sezonu gdje uzmu kup i odigraju vise utakmica u sezoni engo do sad ijedna ekipa. Ja ih ocima ne mogu, ali kako je to veci pritisak vama gdje vam kazu kad dodje trener kontinuitet bla bla ove godine je cilj izaci u Europu, a kod njih situacija brane duplu krunu, postavili neki nivo novi koji sad svi ocekuju da ce se nastaviti jer im se isplatilo sto finansijski sto po dizanju rejtinga kluba. Pusti mi sad stadion, gledanost i pritisak imena, svakako da je Sarajevo koje iza sebe ima historiju i visoka pcekivanja veci klub od Zrinskog, ali koliko god to tesko bilo priznat oni su postavili malo vecu ljestvicu. Ne mozes ni na kartu posjete igraz jer nije Kosevo nazalost grotlo gdje vas 20 hiljada redovno tjera strah u kosti kako vama tako i protivnicima, vec je to 6,7 hiljada u vrh glave koje momci na terenu ni ne dozivljavaju dok ne krenu prema tunelu.Amcho1 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 22:33
Velež mi je drag ali jedino što je realno da nije isto igrati u Sarajevu i Veležu pa ni u Zrinjskom. Jednostavno nema težine za igrače kao što ima u Sarajevu. Dokaz su mnogi igrači koji su top u Zrinjskom, pa i u Veležu dok u Sarajevu ne ide. Glavni igrač Veleža u ovoj sezoni i nosioc igre je Guliša koji nije imao mjesta u Sarajevu. Protiv Sarajeva, pa i protiv komšija ponekad svi igraju kao da im je zadnja utakmica u životu u nadi da će skinuti skalp i onda narednu put Mostara lagano skinutih gaćica. To je surova istina i kontest koji karakteriše veličinu kluba. Pored toga savez u saradnji sa vicom i sudijskim aždajama su Sarajevo ove sezone iskasapili bukvalno. Ovo ti je surova replika za svemirski brod iz kojeg bi prema tvom stavu svi jedva dočekali da se prebace u helikopter zvani Sarajevo. Pozdrav
Da se razumijemo i da me pogrešno ne shvatiš ne umanjujem njihove rezultate posebno one u Europi ali ti govorim realno o pritisku kada me već pitaš.
19V22
Espiritosanto je napisao/la: ↑23 maj 2024, 23:39A evo realno Renan i Peneranda odu u Španiju u sred sezone i ne dođu na treninge,Balta mamuran dolazi,onaj odbija da trenira.Amcho1 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 23:33Jednostavno politički zaštićena grupa svi znamo od koga, nadalje šakica ultrasa ostatak nezainteresovana pozorišna publika koja navija za Zrinjski samo zato što su hrvati. Okruženje mirno laganica i bez pritiska. Turbulencije i mijenjanja su minimalna, konkurencija u igri za "zvijezde" minimalna. Kod njih su jedan Jukić, Kadušić i mnogi drugi letili bukvalno. Sve ti je to dokaz veličine kluba za koji igraš. igrač Sarajeva koji je karakter i dorastao da izdrži igrati u Sarajevu napravio je i napravit će dobar transfer vani. Koga je to Zrinjski prodao negdje za cifru?Cernica22 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 23:12
Stani druze evo da izuzmemo Velez iz diskusije da pokusam sto objektivniji biti. Na osnovu cega je trenutno veci pritisak za igrom u Sarajevu u odnosu na Zrinski? Ljudi postavili temelje pretprosle godine ispali u posljednjoj sekundi, ove godine otisli u grupe, pri tom svemu odigraju opet odlicnu sezonu gdje uzmu kup i odigraju vise utakmica u sezoni engo do sad ijedna ekipa. Ja ih ocima ne mogu, ali kako je to veci pritisak vama gdje vam kazu kad dodje trener kontinuitet bla bla ove godine je cilj izaci u Europu, a kod njih situacija brane duplu krunu, postavili neki nivo novi koji sad svi ocekuju da ce se nastaviti jer im se isplatilo sto finansijski sto po dizanju rejtinga kluba. Pusti mi sad stadion, gledanost i pritisak imena, svakako da je Sarajevo koje iza sebe ima historiju i visoka pcekivanja veci klub od Zrinskog, ali koliko god to tesko bilo priznat oni su postavili malo vecu ljestvicu. Ne mozes ni na kartu posjete igraz jer nije Kosevo nazalost grotlo gdje vas 20 hiljada redovno tjera strah u kosti kako vama tako i protivnicima, vec je to 6,7 hiljada u vrh glave koje momci na terenu ni ne dozivljavaju dok ne krenu prema tunelu.
Da se razumijemo i da me pogrešno ne shvatiš ne umanjujem njihove rezultate posebno one u Europi ali ti govorim realno o pritisku kada me već pitaš.
To je kurcobolja ne pritisak.
Pa eto bila je priča za Ziljkića pa Kapić sa storijem i cigarom.
Sve u zadnje dvije godine.
Od čega pritisak, navijača?
Pa da se boje navijača ne bi se tako ponašali ali eto.
Da te ispravim to je pokušaj kurcobolje pogotovo stranaca gdje su umislili da mogu raditi u BiH šta hoće, ono kao "zvijezde" ali veliki klub će i takve ostraniti, klupirati ili sankcionisati na neki drugi način jer mu se može i ima zato prostora.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
A kakav to pritisak postoji u Veležu? Koji nikad titule osvojio nije.... Ili njihovih navijača koji ne mogu krpe zadržati odnosno ko levati drže sve na jednom mjestu.... Neozbiljan klub i navijači...Espiritosanto je napisao/la: ↑23 maj 2024, 23:39A evo realno Renan i Peneranda odu u Španiju u sred sezone i ne dođu na treninge,Balta mamuran dolazi,onaj odbija da trenira.Amcho1 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 23:33Jednostavno politički zaštićena grupa svi znamo od koga, nadalje šakica ultrasa ostatak nezainteresovana pozorišna publika koja navija za Zrinjski samo zato što su hrvati. Okruženje mirno laganica i bez pritiska. Turbulencije i mijenjanja su minimalna, konkurencija u igri za "zvijezde" minimalna. Kod njih su jedan Jukić, Kadušić i mnogi drugi letili bukvalno. Sve ti je to dokaz veličine kluba za koji igraš. igrač Sarajeva koji je karakter i dorastao da izdrži igrati u Sarajevu napravio je i napravit će dobar transfer vani. Koga je to Zrinjski prodao negdje za cifru?Cernica22 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 23:12
Stani druze evo da izuzmemo Velez iz diskusije da pokusam sto objektivniji biti. Na osnovu cega je trenutno veci pritisak za igrom u Sarajevu u odnosu na Zrinski? Ljudi postavili temelje pretprosle godine ispali u posljednjoj sekundi, ove godine otisli u grupe, pri tom svemu odigraju opet odlicnu sezonu gdje uzmu kup i odigraju vise utakmica u sezoni engo do sad ijedna ekipa. Ja ih ocima ne mogu, ali kako je to veci pritisak vama gdje vam kazu kad dodje trener kontinuitet bla bla ove godine je cilj izaci u Europu, a kod njih situacija brane duplu krunu, postavili neki nivo novi koji sad svi ocekuju da ce se nastaviti jer im se isplatilo sto finansijski sto po dizanju rejtinga kluba. Pusti mi sad stadion, gledanost i pritisak imena, svakako da je Sarajevo koje iza sebe ima historiju i visoka pcekivanja veci klub od Zrinskog, ali koliko god to tesko bilo priznat oni su postavili malo vecu ljestvicu. Ne mozes ni na kartu posjete igraz jer nije Kosevo nazalost grotlo gdje vas 20 hiljada redovno tjera strah u kosti kako vama tako i protivnicima, vec je to 6,7 hiljada u vrh glave koje momci na terenu ni ne dozivljavaju dok ne krenu prema tunelu.
-
- Kontakt:
Ruku na srce ko je bio pod pritiskom i to strašnim je Dal Varešanović.Amcho1 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 23:45Espiritosanto je napisao/la: ↑23 maj 2024, 23:39A evo realno Renan i Peneranda odu u Španiju u sred sezone i ne dođu na treninge,Balta mamuran dolazi,onaj odbija da trenira.Amcho1 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 23:33
Jednostavno politički zaštićena grupa svi znamo od koga, nadalje šakica ultrasa ostatak nezainteresovana pozorišna publika koja navija za Zrinjski samo zato što su hrvati. Okruženje mirno laganica i bez pritiska. Turbulencije i mijenjanja su minimalna, konkurencija u igri za "zvijezde" minimalna. Kod njih su jedan Jukić, Kadušić i mnogi drugi letili bukvalno. Sve ti je to dokaz veličine kluba za koji igraš. igrač Sarajeva koji je karakter i dorastao da izdrži igrati u Sarajevu napravio je i napravit će dobar transfer vani. Koga je to Zrinjski prodao negdje za cifru?
Da te ispravim to je pokušaj kurcobolje pogotovo stranaca gdje su umislili da mogu raditi u BiH šta hoće, ono kao "zvijezde" ali veliki klub će i takve ostraniti, klupirati ili sankcionisati na neki drugi način jer mu se može i ima zato prostora.
I momak je pokazao da je kvaliteta i pod pritiskom i evo sad u Turskoj.Svaka mu čast na tome.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Pa salu na stranu, reputacija koju Sarajevo ima im postaje ozbiljan problem. Govorim o reputaciji medju igracima i trenerima, a ona je da se radi o klubu gdje mozes zaraditi ogroman novac za veoma kratak period i ispaliti se s vrecom kad se odluce na novu rekonstrukciju. Zbog toga bilo koji igrac ili trener kad s njima udje u pregovore zategne maksimalno, jer znaju da ce dobiti ogromnu platu koja ce teci bez obzira na rezultate, a i da ce cvaknuti jacu cifru u kesu za potpis i nakon neminovnog raskida.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Mijenja se to i promijenit će se skroz. I Renan i Pena, a posebno Pena dobro su nadrljali. Ne treba njima pritisak sa tribina, dovoljno je da rade svoj posao od kojeg zarađuju hljeb i to je to. Mit da može svako glumiti zvijezdu je završen po kratkom postupku i tako će da bude za ubuduće.Cernica22 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 23:43Sve si ti to buraz u pravu u praksi, samo u teoriji ne vidim da je nesto Penu ili Renana stislo pa odu smrkat po Madridu par dana jer imaju plate od hajde recimo 20 milja maraka, a Orec s Velezom i 2 milje ispred njih zavrsio. Znas koliko njih boli qurko sto kod vas sto kod nas za pritisak. Dodje sa strane igra pred 5 max 6 hiljada u najgoroj ligi europe. Jedino gdje ih mozda pritisak moze savladati je derbi gdje i osjete neki pritisak moranja, ovako dobru vecinu njih boli racku za posmatrace sa tribina. Izuzetak su svakako momci koji su djeca kluba aka Buljubasic, Sikalo, Muftic, Savic kojima je i svaka prijateljska pritisak jer je na njima vjecito zvono i yebavanje majke za sve sto se desi. Ostale boli ona stvar sta ti i ja tabirimo na na forumu.Amcho1 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 23:33Jednostavno politički zaštićena grupa svi znamo od koga, nadalje šakica ultrasa ostatak nezainteresovana pozorišna publika koja navija za Zrinjski samo zato što su hrvati. Okruženje mirno laganica i bez pritiska. Turbulencije i mijenjanja su minimalna, konkurencija u igri za "zvijezde" minimalna. Kod njih su jedan Jukić, Kadušić i mnogi drugi letili bukvalno. Sve ti je to dokaz veličine kluba za koji igraš. igrač Sarajeva koji je karakter i dorastao da izdrži igrati u Sarajevu napravio je i napravit će dobar transfer vani. Koga je to Zrinjski prodao negdje za cifru?Cernica22 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 23:12
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
-
- Kontakt:
Pa niko i ne piše o pritisku u Veležu niti u bilo kojem drugom klubu u ligi.Stroj1946 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 23:50A kakav to pritisak postoji u Veležu? Koji nikad titule osvojio nije.... Ili njihovih navijača koji ne mogu krpe zadržati odnosno ko levati drže sve na jednom mjestu.... Neozbiljan klub i navijači...Espiritosanto je napisao/la: ↑23 maj 2024, 23:39A evo realno Renan i Peneranda odu u Španiju u sred sezone i ne dođu na treninge,Balta mamuran dolazi,onaj odbija da trenira.Amcho1 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 23:33
Jednostavno politički zaštićena grupa svi znamo od koga, nadalje šakica ultrasa ostatak nezainteresovana pozorišna publika koja navija za Zrinjski samo zato što su hrvati. Okruženje mirno laganica i bez pritiska. Turbulencije i mijenjanja su minimalna, konkurencija u igri za "zvijezde" minimalna. Kod njih su jedan Jukić, Kadušić i mnogi drugi letili bukvalno. Sve ti je to dokaz veličine kluba za koji igraš. igrač Sarajeva koji je karakter i dorastao da izdrži igrati u Sarajevu napravio je i napravit će dobar transfer vani. Koga je to Zrinjski prodao negdje za cifru?
Zato ste vi ozbiljan klub u kojem igrači mamurni dolaze na treninge i reketiraju jedni druge po svlačionici a neki ne smiju otići do frizera jer nije platio reket kapitenu

I Mostarske kiše kao da su stale
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ne moze niko pretjerat u hvalisanju ko Hecegovac. Ljudi uvezali par solidnih sezona nakon 30 godina ocaja i umislili da su Dortmund i City u jednom 

Evo da ne bude kako branim, evo kako AI gleda na situaciju.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑23 maj 2024, 23:43Pricate nesto na Borac a svoje lopovluke sakrivate. Sta treba sada rekonstrukciju dogadjaja praviti sa prijateljima i napucavanjem loptom nakon sto je citava drzava u tv prenosu vidjela odbranu rukom na liniji. Crveni karton i penal je ono nemoj filozofirat zivota tiH8Z7 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 23:37Zamoli nekoga od prijatelja bilo koga, dogovori se sa njim i otiđite negdje uzmite loptu i neka te napuca njome što jače može pa vidi da li će ti ruka na mjestu ostati ili će se pomjeriti unazad.fudbalfudbal je napisao/la: ↑23 maj 2024, 23:30Jes’ čista pobjeda na Koševu ona prva ali malo sutra, lik vam je branio na gol liniji rukom![]()
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Pitari su najjaci s ovim izmisljenim tabelama. Ka'e mi bi bili prvi da se nama normalno sudi, a svima ostalima lose. Ma jel Boga ti 
Zamisli sta je ono skontalo da racuna samo greske kontra svoje ekipe, a ostalo nek stoji kako stoji. E majko draga budala...

Zamisli sta je ono skontalo da racuna samo greske kontra svoje ekipe, a ostalo nek stoji kako stoji. E majko draga budala...

Kako trenutni stvari stoje sedmoplasirana Fiorentina ce i ove godine strepiti na izvlacenju u nadi da izbjegnu divove sa kobilje glave
U fazonu dobio bi na kladionici da sam uplatiolimvotehula je napisao/la: ↑24 maj 2024, 00:08Pitari su najjaci s ovim izmisljenim tabelama. Ka'e mi bi bili prvi da se nama normalno sudi, a svima ostalima lose. Ma jel Boga ti
Zamisli sta je ono skontalo da racuna samo greske kontra svoje ekipe, a ostalo nek stoji kako stoji. E majko draga budala...![]()
-
- Kontakt:
Ne mogu elementarnu logiku da savladaju. Uzmu gdje su oni osteceni (pola toga upitno) i sve saberu i kazu, eh evo, fali nam 17 bodova. Pa stani malo, jeste to vi jedini osteceniAddo1922 je napisao/la: ↑24 maj 2024, 00:09U fazonu dobio bi na kladionici da sam uplatiolimvotehula je napisao/la: ↑24 maj 2024, 00:08Pitari su najjaci s ovim izmisljenim tabelama. Ka'e mi bi bili prvi da se nama normalno sudi, a svima ostalima lose. Ma jel Boga ti
Zamisli sta je ono skontalo da racuna samo greske kontra svoje ekipe, a ostalo nek stoji kako stoji. E majko draga budala...![]()

Koliko se ja sjecam otjerali ste rifeta kapića prosle sezone zbog penala . A tako ste se ponasali prema bojanu pavlovicu da je pokazao srednji prst sjeveru sto je naravno znacilo odlazak iz fk Sarajeva u ljeto 2018 .upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑23 maj 2024, 23:35Bukvalno nikakvog pritiska u FKS nema. Nema cak ni rezultatskog, jer su ih botovi uvjerili da nista nije u njihovoj moci, da bi bili prvi samo da nije Vice. Vecina igraca ima ogromne plate, a mnogi visegodisnje ugovore kojima su zasticeni u slucaju raskida. Teze je trenutno igrati za GOSK nego za Sarajevo.Bazinga12345 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 23:29Ta priča o pritisku je meni više jako prežvakana. Ne kažem da nema toga, ali se preuveličava. To je samo izgovor na neznanje i nesposobnost.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
- Kontakt:
Ne znam stvarno kakav pritisak mogu osjecati igraci ciji klub vec trecu sezonu u nizu zavrsava na cetvrtom mjestu?
Nemaju nikakve ambicije za trofeje, ispadaju u prvom pretkolu u Evropi, i sad kao igraci imaju neki pritisak jer im par krezubasa sa istoka ispoljava psovkama frustracije...
Nemaju nikakve ambicije za trofeje, ispadaju u prvom pretkolu u Evropi, i sad kao igraci imaju neki pritisak jer im par krezubasa sa istoka ispoljava psovkama frustracije...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ma kratko i jasno, da Borac nije imao sudijsku protekciju desilo bi im se 5-6 “Posušja” i “Ugljevika” više nego Zrinjskom. Pa prvo u prošlom kolu ukradena su 3 boda Igmanu.
Da im nije Vice i sudijske protekcije od 2019. pa do sada bi imali maksimum 2 izlaska u Europu, i to kao četveroplasirani…
Da im nije Vice i sudijske protekcije od 2019. pa do sada bi imali maksimum 2 izlaska u Europu, i to kao četveroplasirani…
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Ja jos gledam spominju nesto na kosevu 7 bodova . 10 u gostima i ja gledam medu gostima zeljo . U fazonu prvi derbi na grbavici zavrsen 3-0 vala ne mozes reci da su sudije nesto puno uticale jer hiros zabio sa 30 i kusur metara slobodni 2 gola galica u guzvi oko gola . A onda kontam drugi derbi ljudi Zeljo imao 2 crvena kartona i to hiros isprovociran udario rukom za taj jedan crveni karton . Cocalic uklizao jeste opasno ali bez opomene je dao crveni direkt. I onda je dobilo sarajevo crveni u tunelu sad nisam tu bio u tunelu da vidim ali sudija je rekao da je radovic udario u glavu stilica . Nije bilo nekih kontraverznih slucajeva da je sarajevo zakinuto u toj utakmici pogotovu 2 poluvrijeme koje je bilo uzasno za gledati jer zeljeznicar nije presao centar sa loptom nego zatvorili se jer su imali igraca manje . Sad ja ne znam sto posto za ove ostale slucajeve sto oni spominju jer i ne gledam nesto sarajevo jedino kad igraju protiv nekog zanimljivog ja vecinom samo pratim utakmice zeljeznicara.limvotehula je napisao/la: ↑24 maj 2024, 00:15Ne mogu elementarnu logiku da savladaju. Uzmu gdje su oni osteceni (pola toga upitno) i sve saberu i kazu, eh evo, fali nam 17 bodova. Pa stani malo, jeste to vi jedini osteceniAddo1922 je napisao/la: ↑24 maj 2024, 00:09U fazonu dobio bi na kladionici da sam uplatiolimvotehula je napisao/la: ↑24 maj 2024, 00:08Pitari su najjaci s ovim izmisljenim tabelama. Ka'e mi bi bili prvi da se nama normalno sudi, a svima ostalima lose. Ma jel Boga ti
Na primjer Velez ispred na tabeli ostecen protiv Borca, ali to ne pikamo, samo se nasi zamisljeni bodovi pikaju. I naravno, greske u njihovu korist se ne racunaju kad se prave tabele. Stvarno matematika za 10, tako bi neko mogao racunati za recimo Posusje da ono ispadne prvak.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
-
- Kontakt:
Ruku na srce jedna od jačih navijackih slika poslije rata!Tempero je napisao/la: ↑23 maj 2024, 20:20Svaka cast igracima na ovom potezu.Truba1905burazeru je napisao/la: ↑23 maj 2024, 20:18Strasno !!!MostarskiBijeli je napisao/la: ↑23 maj 2024, 19:59A je li realno da su navijace Zrinjskog izveli prije kraja da se ne mogu dostojno pozdravit sa igracima ?
A usa kerovi!
![]()
-
- Kontakt:
Eto ti ih pa ih uzmi mazlume. Sportski pozdrav raspo seNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑23 maj 2024, 23:59Ne moze niko pretjerat u hvalisanju ko Hecegovac. Ljudi uvezali par solidnih sezona nakon 30 godina ocaja i umislili da su Dortmund i City u jednom![]()
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, AVNOJ, Balorda, BeYaZ, bhfanatic14, club21, denimen99, EastMadness, ErosViverosViv, feniksptica, Fudo, goGlobal, jurisicduska, laznokrilo, MaroonBjelave, mma_hz, MOCTAP1981, MokraKifla, Napapijri, VolimBiH96 i 137 gostiju.