FK Borac - Banja Luka
Re: FK Borac - Banja Luka
SRPSKI ŠAMPION
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- jedanjeborac
- Kontakt:
cestitke na tituli ,na vasu zalost nije dupla ,al i to je fudbal ,sretno u europi
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
U novu sezonu ulazimo sa izmjenjenim rosterom.
Golmani: Siskovski, Milicevic i jos uvijek povrijedjeni Cetkovic. Mislim da tu nece biti problema, Siskovski je broj jedan, Mrkobrada je to dobro iskautirao kao i ranije sa Milosevicem i Mijatovicem.
Desni bekovi: Kvrzic(najbolji desni bek lige bez obzira na godine) i Stasevic, mlad, neiskusan, navodno talent a uz to se odmah povrijedio na pripremama.
Lijevi bekovi: Herera, Racic, Subic, Kujundzic i Carolina koji je uigravan na stoperu cijele pripreme. Racic i Kujundzic vjerovatno idu na pozajmice ili drugo nebitno. Tu smo dobro popunjeni i to kvalitetno.
Ostaje jedino problem neuigranosti, jer smo u svakoj liniji promjenili bar jednog startnog igraca.
Stoperi: Max, Mejers, Susic(spominje se transfer vani), Jokic, Pejovic i pomenuti Carolina. Jaki smo ko beton ovde, stvarno se nema sta dodati.
Centralni/zadnji vezni: Grahovac, Pihler(ako bude zdrav bice odlicno pojacanje) i Dimeh, fizicki jak, trkac.
Ofanzivni vezni: Stefan Savic(mislim da smo uboli sa ovim), Vranjes, Karaklajic i Misimovic
Desna krila: Kulasin, Hrelja, Cavic
Lijevo krilo: Vukovic jedino, stim da ovi desni mogu igrati i lijevo
Napadaci: Lukic, Hasukic i Marcetic, tu smo mogli dovesti jos jednog bar.
Sve u svemu okej prelazni rok, odbrana nam je beton, vezni red ok, ako Savic odradi bar pola posla koji je Blagaic prosle godine bice super. Napad los po meni, Lukic opet prvi izbor, nadati se da Hasukic moze napraviti neko cudo.
Golmani: Siskovski, Milicevic i jos uvijek povrijedjeni Cetkovic. Mislim da tu nece biti problema, Siskovski je broj jedan, Mrkobrada je to dobro iskautirao kao i ranije sa Milosevicem i Mijatovicem.
Desni bekovi: Kvrzic(najbolji desni bek lige bez obzira na godine) i Stasevic, mlad, neiskusan, navodno talent a uz to se odmah povrijedio na pripremama.
Lijevi bekovi: Herera, Racic, Subic, Kujundzic i Carolina koji je uigravan na stoperu cijele pripreme. Racic i Kujundzic vjerovatno idu na pozajmice ili drugo nebitno. Tu smo dobro popunjeni i to kvalitetno.
Ostaje jedino problem neuigranosti, jer smo u svakoj liniji promjenili bar jednog startnog igraca.
Stoperi: Max, Mejers, Susic(spominje se transfer vani), Jokic, Pejovic i pomenuti Carolina. Jaki smo ko beton ovde, stvarno se nema sta dodati.
Centralni/zadnji vezni: Grahovac, Pihler(ako bude zdrav bice odlicno pojacanje) i Dimeh, fizicki jak, trkac.
Ofanzivni vezni: Stefan Savic(mislim da smo uboli sa ovim), Vranjes, Karaklajic i Misimovic
Desna krila: Kulasin, Hrelja, Cavic
Lijevo krilo: Vukovic jedino, stim da ovi desni mogu igrati i lijevo
Napadaci: Lukic, Hasukic i Marcetic, tu smo mogli dovesti jos jednog bar.
Sve u svemu okej prelazni rok, odbrana nam je beton, vezni red ok, ako Savic odradi bar pola posla koji je Blagaic prosle godine bice super. Napad los po meni, Lukic opet prvi izbor, nadati se da Hasukic moze napraviti neko cudo.
Zadnja izmjena: RedBlue, dana/u 06 jul 2024, 11:10, ukupno mijenjano 2 puta.
Ma kakav Savić u prvih 11, pa čovjek je bukvalno juče došao. Tu će, siguran sam, početi Vranješ. Što se krila tiče, nažalost, mislim da ćemo od prve minute protiv Egnatie gledati bravure Čavića. Ovo ostalo se slažem.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Ovo je neko moje vidjenje za sezonu, ne prvu utakmicu. Ako nam Vranjes bude strater cijele sezone sa Lukicem ispred nece nas ni tri Vukovica iscupati.
BORAC JE OSIGURAO GRUPNU FAZU
Ostavimo po strani naša prepucavanja (to ćemo kada se liga zakuha ) ali čestitke za ostvareni rezultat u Evropi ovog ljeta
I btw i sami vidite da vam lakrdije u prvenstvu nisu potrebne, nadam se da će to vidjeti i čelni ljudi vašeg kluba

I btw i sami vidite da vam lakrdije u prvenstvu nisu potrebne, nadam se da će to vidjeti i čelni ljudi vašeg kluba
-
- Kontakt:
Čestitke, vrhunski rezultat u Europi. Ali veceras derbi začelja 

@AvantiBL, @RedBlue, @bagniadiluca ... zelim vam veceras gol vise ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Malo je nedostajalo. Hvala.
Jbg, nije se dalo. Sta je tu je. Daj nam Chelsea da se igramoooo.
-
- Kontakt:
Uprava cuti i radi, pojacanja samo ako budu prava pojacanja. Necemo gomilati igrace, ova trenutna grupa momaka stvarno disu kao jedan. Stadion eventualno neka sminka, par detalja, nikakvi grandiozni projekti.
Belfodil, Mésaque Djú ?
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA