NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

avenija
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la avenija » 23 maj 2024, 21:26

Eto dobili smo i zenički sportski portal. Nadam se da ce uspjetii probiti se.

Dino novinar više ne radi na ovom sportsport.ba nego je pokrenuo svoj portal.

Evo mu malo reklame, nadam se da se @admin ne ljuti.

slika
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 23 maj 2024, 21:29

Možeš samo naknadu za treniranje dobiti, koja nije loša, a poznavajući kako su turci ažurni u plaćanju, novac ćeš naplatiti za 5 godina.

Inače kazna 1000 KM zbog pirotehnike protiv Rudara. :facepalm:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Zenicanin988
Kontakt:

Post Postao/la Zenicanin988 » 23 maj 2024, 21:41

Sta je ovo, ovaj Kapkovic predlozio Bilino da bude nacionalni ?
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 23 maj 2024, 21:46

@redbull I to sam potvrdio, al nista.. Moguce da je do banke nesto moje.. Kad dodje se u Zenicu pa nadoknaditi sve ove donatorske, nema druge 😃

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 23 maj 2024, 21:46

Zenicanin988 je napisao/la:
23 maj 2024, 21:41
Shvati to kao pocetak izborne kampanje :mrgreen:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 23 maj 2024, 21:49

Zenicanin988 je napisao/la:
23 maj 2024, 21:41
Dje to? Zna li on sta to znaci, ili to samo onako ko Dodik bubne pa sta bude?

A i ovo sto redbull kaze :D moze uzeti i Duvnjakov milion da napravi od Bilinog nacionalni stadion. :rol: :rol:

NekiForumas
Kontakt:

Post Postao/la NekiForumas » 23 maj 2024, 23:03

Truhlo je napisao/la:
23 maj 2024, 14:57
NekiForumas je napisao/la:
23 maj 2024, 14:50
Ovo je nemoguce i za glavnog da ne vidi. Poslat stranici Prva liga i ovo i onaj faul nad Masicem koji nije sviran da objave ove sudijske lakrdije.

Cak je pitanje i da li je bio ofsajd kod gola Masica u prvom poluvremenu.
Amidža, sad gledam pregled golova, drugi gol je strašna predasistencija Karalića :mrgreen:

Izgleda da su stvarno pročitali forumske analize @avenije i također Durmiš asistencija, što je u tuzli bio šut.

Još da Dario u baklavi samo zamjeni mjesta McGregoru i Vardi bili bi još bolji. McGregor je puno bolji kad može krenuti naprijed, kao organizator igre se pomalo muči.
Ona dijagonala je pola gola 😍 Naravno Durmis isto lagano primirio povukao unutra i majstorski podvalio, takodje i Hamzic sjajno ispratio od pocetka. Dao loptu nastavio kretnju u prostor, dobio loptu samo za nogu postavit i cao. Sve odradjeno perfketno i na vrijeme👌🏻 Mislim da nam je ovo najbolje odradjena kontra u sezoni.
Nek se zahvale @avenija sto im je predocio kako ne treba i to je urodilo plodom.
Da su ovako protiv Slobode dobili bi mi to sigurno al et zelja za golom u derbiju, da se dokazu je bila veca, sto je pogresno al eto sad su naucili 😁

Isto tako pohvale i za Daria jer su nam izmjene osigurale 3 boda. Karalic,Durmis,Hamzic,Palackic ucestvovali kod golova iako sam misljenja du su Karalic,Durmis i Hamzic mogli i ranije uci.

NekiForumas
Kontakt:

Post Postao/la NekiForumas » 23 maj 2024, 23:06

BatistutA19 je napisao/la:
23 maj 2024, 15:23
Eo gledam sad i ja golove pa je moja analiza ovakva kod prvog gola je kljucni igrac Bajramovic koji je sprecio njihov napad uzeo loptu i odmah dugu na Isakovica koji extra centriro i Medzuseljac ono njegovo usunja se i lijepo glavom u suprotni ugao..
Kod 2 igola treba istaci Hamzica koji je uzeo loptu na 20 metara i izmedju 2 igraca dao Karalicu koju je predobru dao loptu desno Durmisu a on sprintom istrco do gola i zabio gol a prije toga Vardo zamalo ne uze loptu Hamzicu sreca pa mu ovaj nije dao da ga predibla.
Nadam se da je i amidza zadovoljan Karalicem i Durmisem.
Izgleda i kritike malo ih digle jer i Medzuseljac je bio kritikovan a sad je opet odlican konstantno.
Kod 3 gol opet je Karalic lijepo prediblo i dao Mehicu koji je dao lijep gol.
Izdrzat ove 3 utakmice uzet sto vise bodova i odmorit i onda uci jos pametnije,iskusnije u ligu.
Naravno da je zadovoljan za kratko vrijeme provedeno na terenj ostavili velili uticaj na igru. Vidis da se moze kad se hoce 😁 Sad ih amidza ocekuje u prvih 11 protiv Banovica da nastave s dobrim partijama. Mislim da su zasluzili da pocnu al vidjet cemo sta ce odluciti Dario.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 24 maj 2024, 00:00

23 maj 2024, 23:06
Eo gledam sad i ja golove pa je moja analiza ovakva kod prvog gola je kljucni igrac Bajramovic koji je sprecio njihov napad uzeo loptu i odmah dugu na Isakovica koji extra centriro i Medzuseljac ono njegovo usunja se i lijepo glavom u suprotni ugao..
Kod 2 igola treba istaci Hamzica koji je uzeo loptu na 20 metara i izmedju 2 igraca dao Karalicu koju je predobru dao loptu desno Durmisu a on sprintom istrco do gola i zabio gol a prije toga Vardo zamalo ne uze loptu Hamzicu sreca pa mu ovaj nije dao da ga predibla.
Izgleda i kritike malo ih digle jer i Medzuseljac je bio kritikovan a sad je opet odlican konstantno.
Izdrzat ove 3 utakmice uzet sto vise bodova i odmorit i onda uci jos pametnije,iskusnije u ligu.
Naravno da je zadovoljan za kratko vrijeme provedeno na terenj ostavili velili uticaj na igru. Vidis da se moze kad se hoce 😁 Sad ih amidza ocekuje u prvih 11 protiv Banovica da nastave s dobrim partijama. Mislim da su zasluzili da pocnu al vidjet cemo sta ce odluciti Dario.
Dobro je nek je amidza zadovoljan to je najbitnije ,ja ne bi sad luto sa sastavom a da im treba dat vise treba ali treba i bodova pokusat uzet sto vise ipak je bolje zavrsit sesti nego deveti.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 24 maj 2024, 12:03

Truhlo je napisao/la: Sezona 2023/24 - Prva liga FBIH

1. NK ČELIK - FK RADNIK HADŽIĆI: 2222
2. NK ČELIK - FK GORAŽDE: 1373
3. NK ČELIK - HNK TOMISLAV: 1039
4. NK ČELIK - NK TOŠK: 1340
5. NK ČELIK - FK SLOBODA: 1632
6. NK ČELIK - FK BUDUĆNOST: 516
7. NK ČELIK - NK ZVIJEZDA GRADAČAC: ?
8. NK ČELIK - NK STUPČANICA: 1677
9. NK ČELIK - FK MLADOST KAKANJ: 810
10. NK ČELIK - FK GORNJI RAHIĆ: 822
11. NK ČELIK - FK RUDAR KAKANJ: 1274
12. NK ČELIK - NK BRATSTVO GRAČANICA: 911
13. NK ČELIK - BFK SIMM BAU: 626
14. NK ČELIK - NK JEDINSTVO BIHAĆ: 670

UKUPNO ULAZNICA: 14912
PROSJEK: 1147
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 24 maj 2024, 12:12

Ja sam davno rekao sve dok Čelik ne bude imao prosjek preko 2.000 u ovoj ligi, tek tad možemo pričati i diskutovati o eventualnom ulasku u PL. Do tad ne smijemo pisnuti.

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 24 maj 2024, 12:18

Ovom prilikom se prisjećamo uže i šire porodice Kajkut :thumbup: :wave:
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 24 maj 2024, 12:20

Truhlo je napisao/la:
24 maj 2024, 12:03
Truhlo je napisao/la: Sezona 2023/24 - Prva liga FBIH

1. NK ČELIK - FK RADNIK HADŽIĆI: 2222
2. NK ČELIK - FK GORAŽDE: 1373
3. NK ČELIK - HNK TOMISLAV: 1039
4. NK ČELIK - NK TOŠK: 1340
5. NK ČELIK - FK SLOBODA: 1632
6. NK ČELIK - FK BUDUĆNOST: 516
7. NK ČELIK - NK ZVIJEZDA GRADAČAC: ?
8. NK ČELIK - NK STUPČANICA: 1677
9. NK ČELIK - FK MLADOST KAKANJ: 810
10. NK ČELIK - FK GORNJI RAHIĆ: 822
11. NK ČELIK - FK RUDAR KAKANJ: 1274
12. NK ČELIK - NK BRATSTVO GRAČANICA: 911
13. NK ČELIK - BFK SIMM BAU: 626
14. NK ČELIK - NK JEDINSTVO BIHAĆ: 670

UKUPNO ULAZNICA: 14912
PROSJEK: 1147
S posjetom u zadnje dvije utakmice, nas klub tjeramo u veci minus jer se s ovim prihodom ne mogu pokriti ni osnovni troskovi.

Bravo Zenico :tokralju:

NekiForumas
Kontakt:

Post Postao/la NekiForumas » 24 maj 2024, 12:20

24 maj 2024, 00:00
Dobro je nek je amidza zadovoljan to je najbitnije ,ja ne bi sad luto sa sastavom a da im treba dat vise treba ali treba i bodova pokusat uzet sto vise ipak je bolje zavrsit sesti nego deveti.
Po mojoj pretpostavci mislim da ce bit starteri sad ne mora znacit. Kako sam upratio Dario za gostovanja uvijek stavlja nesto drugo il 4-3-3 il 3-6-1 tako da vrlo moguce da ce i ovaj put biti. Mislim da ce Alija il Talhu odmorit il obojicu cak.
Vidjet cemo opet sta se odlucit Dario.
Kako god odlucio nadam se igri kao protiv Slobode i Jedinstva pa kako bude 😁

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 24 maj 2024, 12:21

RubikovaKocka je napisao/la:
24 maj 2024, 12:12
Ja sam davno rekao sve dok Čelik ne bude imao prosjek preko 2.000 u ovoj ligi, tek tad možemo pričati i diskutovati o eventualnom ulasku u PL. Do tad ne smijemo pisnuti.
Još Gradina kući, koja će po svemu sudeći spustiti prosjek na oko 1100 ove sezone. Prošle sezone u drugoj ligi centar smo imali 966, a sezonu prije 481.

Kakva premijer liga. Čeliku je teret i veliki zalogaj i ova liga.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 24 maj 2024, 12:52

Da je opalit Budućnost i napuniti stadion protiv Gradine, da se pomogne klubu dolazi pauza nema prihoda.Posjeta bi se povecala, malo bi se raja nafurala u fazonu...evo nas gotovo idemo napadamo PL.Ali nas boli tuki, neka se furaju derby navijaci samo nek se više ukapa u klub.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 24 maj 2024, 13:09

24 maj 2024, 12:20
24 maj 2024, 00:00

Po mojoj pretpostavci mislim da ce bit starteri sad ne mora znacit. Kako sam upratio Dario za gostovanja uvijek stavlja nesto drugo il 4-3-3 il 3-6-1 tako da vrlo moguce da ce i ovaj put biti. Mislim da ce Alija il Talhu odmorit il obojicu cak.
Vidjet cemo opet sta se odlucit Dario.
Kako god odlucio nadam se igri kao protiv Slobode i Jedinstva pa kako bude 😁
Ne bi ja tu nikog odmaro imas jos par utakmice i cao ali bi davo i ovim priliku mladjim i imat sliku neku za roster iduce sezone naravno u skladu sa finansijama.Ovu sezonu smo ofulali totalno nabacali igraca bezveze ,dovedi ciljano par igraca i cao ali tu treba neko ko poznaje ligu ,pa svako ce doci za Celik igrat i za manje pare neg lupam za Sim Bau i slicne.Samo ne znnam da li sa Damjanovicem uci u novu sezonu ili opet mjenjat ,ja bi pustio covjeka da radi jer nemas nekog ni izbora toliko boljeg a vala nije ni on imo izbora ni kvalitet.Polahko i bice bolje i ne treba srklsea neg sabura.Kako god neko mislio ja sam kad podvuces crtu zadovoljan i upravom pa cak i rezultatima.Samo da je jos pojacat i posjetu ali tako je to svugdje nije to.samo Zenica eno gledam sinoc finale kupa Borac-Zrinjski poluprazan stadion.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 24 maj 2024, 13:13

RubikovaKocka je napisao/la:
24 maj 2024, 12:12
Bice vijerujem prosjek i vise od 2000 kad se budes borio za ulazak u to ja ne sumnjam ali do tad oscilacije.Ne treba zurit na ulazak i na silu ici na ulazak i npr ispast odmah kad udjes sta si dobio nista.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 24 maj 2024, 13:40

Nevjerovatno podudaranje sa sudbinom Čelika :bow: . Nadam se da će i kraj biti isti. Vjerujem.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 24 maj 2024, 13:44

Ni blizu ista.

Prodali klub i ideale sinu od Terzića. Prošetali se prvom ligom uz maksimalnu podršku sudija i dogovorenih utakmica. Od naredne sezone se lagano i sele iz Beograda u Loznicu.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.