Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bugojno, Maglaj i Tesanj
Zeljine filijale sirom drzave.

- Shategabri
- Kontakt:
Šta je u Želji miks?
Stadion, tribine uz terene, navijači eto najbrojniji u državi, a jedva opstanak.
Mislim, nisi ti baš prava adresa za postaviti ta pitanja niti se može dobiti neki konkretan odgovor.
Razumljivo, kako će znati neko šta se dešava u klubu, a 250 kilometara daleko.
Ni ne čudi kad si lupao o nekakvim Arapima i ulaganjima s ushićenjem.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Breza nece izdat

-
- Kontakt:
Ja mislio pocet ce repat ovaj mali iza njega

Care Lazare reci im da češ upisati koliko.god im treba samo nek prestanu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Nemoj Virtuale nisi ti takav
Sorry, možda ne gledamo isto na voljni momenat. Po meni jednom profesionalnom fudbaleru nije dovoljno samo odraditi trening i odigrati utakmicu. Treba imati volje i jesti kako treba, spavati dovoljno i na vrijeme, brinuti se u totalu za svoje tijelo. Za to je itekako potreban voljni momenat, možda i veći nego istrčati na bilo koji teren i pokazati nešto. Jer ako nisi složio sve kockice, onda te i sreća napusti, pa pričamo o lošoj formi, prečkama i slično...Antikloc je napisao/la: ↑24 maj 2024, 11:21
Otkud ti to da Penaranda Penito ima los voljni momenat ??! Vidi ja sam gledao uzivo sve utakmice Sarajeva na Kosevu. Penito ima odlican voljni momenat. Trci,bori se,trudi se ,zalaze, pokusava. Trenira i individualno mimo treninga. Tacno je da ima los ucinak. Mozda jer je jednostavno los,propao ali vjerovatnije da ga trener ne zna upotrijebiti i iskoristiti. Vjerujem da bi u strucnim rukama Penito bio zvijer,koja bi jela malu djecu. Ali nas Skijas to nije. Ne zna on sa zvijezdama i dobrim fudbalerima. A sto se tice discipline Penito je za Baku i Papeta ,dijete iz vrtica![]()
A za pritisak se slazem. Potenciranje pritiska je budalastina. Kao sto je Big Zlatan rekao; Dok majke ne lete s tribina,ne moze se normalno ni igrati![]()
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Situacija na temi kao 1943 ali bukvalno.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Slazem se sa tezom da oba kluba imaju jezgro od 2-3 hiljade ljudi koji su uvijek tu, ali se na Grbavici mijenja situacija po tom pitanju. Ta cifra se dize polako i sad je tu minimalno 4 hiljade uvijek. Dize se svijest kod navijaca o prisustvu na utakmicama nevezano za rezultate i to je bas pozitivna stvar.Shategabri je napisao/la: ↑24 maj 2024, 11:30Pa imali ste i boljih sezona, a slabiju posjetu, proslavu trofeja kupa sa milju ljudi i slične stvari. Znamo seKamaga11 je napisao/la: ↑24 maj 2024, 10:33Cuj ove sezone, a sta tek za vas da kazemo. Sto se tice posjecenosti uvijek smo ispred vas bili, a ne samo ove sezone.Shategabri je napisao/la: ↑24 maj 2024, 08:05
Komšo, nešto ne štima.
Kad ne mrzite druge, što vas onda malo ko može? Zavidnost?
Uvijek se sjetim onog dede sa francuzicom iz Olova što vam zamjeri na kometar o Stupčanici.
Ove sezone svaka čast za posjetu, al realno i vi imate 2 do 3k bolesnika, ostalo je na hajc, Evropu (), neku euforiju.
![]()
Jeste silno ispred, al ono - pobjeda je pobjeda, pa bilo to za čovjeka više na tribini![]()
Znaci sve papanijada po BiH za ZeljA navija. Nije to slucaj, najcesce, samo u gradu Sarajevu. I sire je, ocito

- FKS -
- Bazinga12345
- Kontakt:
Gdje nam je antipolitikatutankamon1905 je napisao/la: ↑24 maj 2024, 11:19Igracina. Ali nije isto igrat u Mostaru i Sarajevu..u Sarajevu je veliki pritisak![]()

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- KONTRASVIH
- Kontakt:
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Dobri ste vi sjecam se u Zenici ga nakav istetovirao kada je igrao za Celik

[/quote]
Kako li se ovaj lik danas osjeca. Zamisli istetovirati igraca, kakva pamet.

[/quote]
-
- Kontakt:

[/quote]
[/quote]
Sjecam se davno je ovo bilo. Bas sam se i tada pitao gdje ces ovo uraditi. Nekada nisi siguran dali mozes svog igraca koji je ponikao u tvom klubi istetovirat eto npr Radovac a ne ovo uraditi. I maloprije citam za Kajkuta njegov izbor misljenja pa mi pade ovaj iz Zenice

[/quote]
[/quote]
Sjecam se davno je ovo bilo. Bas sam se i tada pitao gdje ces ovo uraditi. Nekada nisi siguran dali mozes svog igraca koji je ponikao u tvom klubi istetovirat eto npr Radovac a ne ovo uraditi. I maloprije citam za Kajkuta njegov izbor misljenja pa mi pade ovaj iz Zenice

Isti mu glas ko onom iz audicije sto Hercegovca glumi.
SVI SVI SVI !!!!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Kako li se ovaj lik danas osjeca. Zamisli istetovirati igraca, kakva pamet.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑24 maj 2024, 12:39
![]()
[/quote]

[/quote]
Vjeruj da je i meni ovaj pao na pamet, i ono njihovo Kajkut Sasa ljubav nasa. Ljudi su kvarna roba, ne bi brata rodjenog istetovirao, a ne fudbalera.
Kakvo interesovanje vlada za karte na Grbavici, raja ponovo plače da istu kupi. Dolina suza.
- TurkishAirlines
Jel ovo zeljo igra za titulu pa je opsta mobilizacija? 

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Eno novi klip, Pedja Simic broji valove na moru do 10 hiljada, neki momak iz Amerike s haverom crncem poziva na tekmu
Plus za kreativnost, ali bice smijesno kad bude corak na kraju nakon ovolikog hajca

Plus za kreativnost, ali bice smijesno kad bude corak na kraju nakon ovolikog hajca