Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑24 maj 2024, 14:09
Pantelija je napisao/la: ↑24 maj 2024, 13:48
Ko je nama branio da za 10 godina otkad imamo vlasnika ne instaliramo svoje ljude u savez, makar iz kanrona ako ne i iz cijele federacije ili vecinu?
Ko je nama branio da u 10 godina napravimo uticaj ne da namjestamo nego da imamo regularno sudjenje?
Jel problem bio lobirati i napraviti da udju nasi ljudi u savez? Nije
Zasto nismo? Jer su ljudi koji vode klub nesposobni i bave se trivijalnim stvarima. Ulaze se novac u sve osim u ono sto treba a to su
Zastita kluba u savezu i akademija.
Pricas o zrinskom i borcu dvije ekipe koje su nas ostavile koliko? 20-30 bodova? Dakle nije to 10 -15 bodova nego 20 i 30 bodova. To je 10 pobjeda razlike. Hoces reci da nam je neko ukrao 30 bodova?
Ne kazem da nije stanje u sudjenju nagore od 2000tih slazem se ali mi se vadimo na sve osim na nasu nesposobnost.
Dakle, kada sve sredimo sto je u nasoj moci mali je manevarski prostor bas kao sto je zrinjskom
To sto nismo uradili 10 godina ne mozemo za 2 nikako ispraviti. Postojeci investitor je barem zapoceo neku akciju protiv saveza, a sto se 7 godina na to nije mislilo vec su se bavili trivijalnim stvarima ljudi koje vode klub je drugo pitanje?? ne znam kome to pitanje fakturisati.
Kako bi ja da igramo i stojim na terenu, nisam zadovoljan. Ne kazem da nije i do nas. Ali nije to samo u bodovima stvar. Ako ces tako gledati oduzmi i borcu 10 bodova, dodaj nama 10. Mada kalkulacije je nezahvalno izvoditi kad ne znas, kako bi nas tim izgledao nakon 2 vezane pobjede i trecu da uveze koju je npr zasluzuje, a otme ti je na horor nacin sudija. Ekipa psihicki padne, x faktora je tu. Isto tako se borcu olaksa da uveze isto to o cemu pricam.
Znam da pratis fudbal, radis u sportu i cijenim tvoje misljenje pa ces razumjeti sta mislim pod napisanim.
Ponavljam, ne amnestiram nasu losu igru.
Ali i glupo je da sad sudjenje spade na 2-3 tekme protiv bojca a i u mnogim drugim je to bilo bezobzirno navlacenje, nego zaboravimo.
Upravo to mi smo trebali pric borcu na 4 boda cinimi se sapobjedom sledece kolo zrinjski uzo bid mi pobjedili igman i bili bi na -2 boda a zrinjski mozda -4
Takodje u 32 kola nijednu utakmicu borac nije bio ostecen u 90 tim minutama u vidu crvenog kartona ili gola iz ofsida crvenig kartona a direktno penalima ofsid golovima ili ponistenjima cisti golova samo u 90 minutims borac ima preko 10 bodova..
Crveni kartoni golovi u ranim djelovima utakmica itd da i nepricamo..
Pogledajte sta je prvo VICO uradio kad je dosao i sta vico tvrdi.. prvo je smjenio ljude u sudiskom odbiru rekao je da sudjenje nije dobro (svi treneri sportski radnici su rekli da he sudjenje 3-4 sezone prije dolaska vice bilo najbolje u histori pl bh i cak sam cuo komenrare bolje nego hnl)
Vico kaze da je sad bolje..
Prica borac pobjego bla bla ide u vodu
Pogledajte crvenu noc veleza vidjecete ko kolo vodi..mi nemozemo imat nase ljude u savezu jer ce ti zeljo prvi zrinjski odma zanjim podmetat noge zasto.. znaju oni zastita FK SARAJEVU (regularno sudjenje svim klubovima) znaci po automatizmu da FK SARAJEVO postaje sto je dinamo u zagrebu
Velez zeljo i ostali da nepricamo o borcu zrinjskom sb nit imaju moc novca nit moc piblike nit moc bilo kojeg segmenta da se individualno na fer bore snama..
Kad je Tan dosao oni su mislili ljude koje in postavi onice to u svoj krug da ubace, al tan je kratko bio i kad he tek dosao kamp dugovi i kad su ocekivali da sjede u halku on nas prido diso Nam on jos krace bio e kad je doso MIRVIC nad covjek evo krave muzare nedat mu ni pola dana prostora odma za uho. Medjutim Mirvic je jos **** nego ova dva predhodnika..
Pogledajte HUSICA POGLEDAJTE ONOG VELEZOVOG PRESHEDNIKA GDJE SU SDA OVAJ A VEKEZOV SDP
AKO TREBA RUSIT BARBAREZA RUSIST GA AL VICO MORA ICI