FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sad ide utakmica protov borca kao da je prijateljska rezultatski nista ne znaci ali opet treba se napuniti grbavica kao uvijek , ali 29 maj je dan koji ce mozda cak uci u historiji zeljeznicara sjednica je skupstine koja mozda odluci blizu buducnost kluba . Prvobitno sa UO a dalje ko ce donijeti pare u ovaj klub i na koji nacin . Nadam se da ce biti transparetno a ne da se klub rusi a da navijaci nemaju pojma o tom .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Nema od toga ništa druže.Pact1921 je napisao/la: ↑24 maj 2024, 00:05Sad ide utakmica protov borca kao da je prijateljska rezultatski nista ne znaci ali opet treba se napuniti grbavica kao uvijek , ali 29 maj je dan koji ce mozda cak uci u historiji zeljeznicara sjednica je skupstine koja mozda odluci blizu buducnost kluba . Prvobitno sa UO a dalje ko ce donijeti pare u ovaj klub i na koji nacin . Nadam se da ce biti transparetno a ne da se klub rusi a da navijaci nemaju pojma o tom .
Sve dok se skupštinari i ostali lihvari, čast izuzecima, pitaju za nešto znači mrka kapa.
Strateški partner ili investitor. Znači baja sa para i on odlučuje o svemu.
Do tad pokušati OP malo podignut na noge inače nam ne gine opet akcija sakupljanja para za PU.
Sportski pozdrav.
- mamonelafo
- Kontakt:
Isključivo strateški partner, ne trebaju nam pozajmice sa kamatama, dosta je harača.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑24 maj 2024, 07:52Nema od toga ništa druže.Pact1921 je napisao/la: ↑24 maj 2024, 00:05Sad ide utakmica protov borca kao da je prijateljska rezultatski nista ne znaci ali opet treba se napuniti grbavica kao uvijek , ali 29 maj je dan koji ce mozda cak uci u historiji zeljeznicara sjednica je skupstine koja mozda odluci blizu buducnost kluba . Prvobitno sa UO a dalje ko ce donijeti pare u ovaj klub i na koji nacin . Nadam se da ce biti transparetno a ne da se klub rusi a da navijaci nemaju pojma o tom .
Sve dok se skupštinari i ostali lihvari, čast izuzecima, pitaju za nešto znači mrka kapa.
Strateški partner ili investitor. Znači baja sa para i on odlučuje o svemu.
Do tad pokušati OP malo podignut na noge inače nam ne gine opet akcija sakupljanja para za PU.
Sportski pozdrav.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
-
- Kontakt:
Jel neko već išao po karte,ima li redova i gužve?
- mamonelafo
- Kontakt:
Ma ima garant. Svi na Grbavicu!!!
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
-
- Kontakt:
Ovo ti je to Cocino. Bice jos svega.braco je napisao/la: ↑13 maj 2024, 12:13Onda je to o čemu je Sinan pisao.MojaMalenkost je napisao/la: ↑13 maj 2024, 12:11Coca u Nedzaricima gradi neki sportski centar. Vec je teren sa vjestackom travom uradjen. Ono kad se krene od doma za slijepe Alejom Bosne Srebrene, pa sa desne strane.braco je napisao/la: ↑13 maj 2024, 12:07
Stoji svakako to što kažeš da je trenutno puno nepoznanica, valjda se to što prije riješi jer je početak priprema za otprilike mjesec dana pretpostavljam. Puno stvari za riješiti u kratkom vremenskom roku.
Sinanov portal je objavio prije mjesec da Cocalić završava karijeru ove sezone i da pokreće neku školu fudbala ili tako nešto. Zato jutros pitam za svaki slučaj, ne može se uvijek vjerovati portalima.
Znači ako ostanemo bez Cocalića i Selimovića, ostajemo samo na Cavniću i Drini od seniorskih štopera.![]()
https://www.klix.ba/sport/ostali-sporto ... /240524096
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
https://sport.bosnainfo.ba/navijaci-zel ... -biti-pun/
Ovo od jutros...
Ovo od jutros...
Moze se online kupiti za dvije minute gotov.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑24 maj 2024, 15:43https://sport.bosnainfo.ba/navijaci-zel ... -biti-pun/
Ovo od jutros...
Fk Željezničar.
Šta ces nego kupiti da ne dolaziš ranije u Sarajevo. Puno su ti olaksaliPablo11 je napisao/la: ↑24 maj 2024, 16:04Moze se online kupiti za dvije minute gotov.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑24 maj 2024, 15:43https://sport.bosnainfo.ba/navijaci-zel ... -biti-pun/
Ovo od jutros...
-
- Kontakt:
Ides li u Čitluk u nedjelju?BIZMARK66 je napisao/la: ↑24 maj 2024, 16:22Šta ces nego kupiti da ne dolaziš ranije u Sarajevo. Puno su ti olaksaliPablo11 je napisao/la: ↑24 maj 2024, 16:04Moze se online kupiti za dvije minute gotov.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑24 maj 2024, 15:43https://sport.bosnainfo.ba/navijaci-zel ... -biti-pun/
Ovo od jutros...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ti mislis da si smijesan sad sta li

Zadnja izmjena: BIZMARK66, dana/u 24 maj 2024, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.
- gegenpressing
- Kontakt:
Nemoj samo da oni šta odlučuju,hrpa neznalica koja je dovela klub sa jako dobrim budžetom na ivicu federalne.Pact1921 je napisao/la: ↑24 maj 2024, 00:05Sad ide utakmica protov borca kao da je prijateljska rezultatski nista ne znaci ali opet treba se napuniti grbavica kao uvijek , ali 29 maj je dan koji ce mozda cak uci u historiji zeljeznicara sjednica je skupstine koja mozda odluci blizu buducnost kluba . Prvobitno sa UO a dalje ko ce donijeti pare u ovaj klub i na koji nacin . Nadam se da ce biti transparetno a ne da se klub rusi a da navijaci nemaju pojma o tom .
To da ima obraza,podnijeli bi ostavke svi,a da smo navijači kako treba,po šamar svakom što je ruku dizao za ove ublehaše u klubu,od sabotaže potencijalnih strateških partnera,pa sve do Saudijca i ostalih mutikaša.
Sram da ih bude,prave se budale ili su plaćenici klasnični po direktivi.
Fuj
Brohra ribo se...
-
- Kontakt:
Ne znam iskreno na bazi cega neko moze imati optimizam u vezi strateskog partnera, ili zovi ga kako hoces. Ko bi investirao svoja sredstva a da as pita 49%. Hajmo realno. Ja nevjerujem da bi to prihvatio i onaj navijac koji produzi clansku, redovno ide na utakmice, prati sve. Kad bi on slucajno dobio milione na lotu, nevjerujem da bi investirao u Zelju po tim uvjetima, i ja ga potpuno razumijem. Sad zamisli neki ozbiljan investitor kako bi on tek razmisljao. Evo bila je sad ta posjeta u Saudijskoj Arabiji, i bas me interesuje ishod te posjete. Ja bih iskreno bio sretan da se moze naci investitor kako su i planirali, samo se bojim da ovako gubimo vrijeme.
-
- Kontakt:
Ne vjerujem ni ja da ce neko htjeti pod ovim uslovima, odavno to pisem. Koliko god bi svi mi voljeli da se to desi, zvuci totalno nerealno. Nadam se da smo u krivu i ja i ti.Hansestadt je napisao/la: ↑24 maj 2024, 17:03Ne znam iskreno na bazi cega neko moze imati optimizam u vezi strateskog partnera, ili zovi ga kako hoces. Ko bi investirao svoja sredstva a da as pita 49%. Hajmo realno. Ja nevjerujem da bi to prihvatio i onaj navijac koji produzi clansku, redovno ide na utakmice, prati sve. Kad bi on slucajno dobio milione na lotu, nevjerujem da bi investirao u Zelju po tim uvjetima, i ja ga potpuno razumijem. Sad zamisli neki ozbiljan investitor kako bi on tek razmisljao. Evo bila je sad ta posjeta u Saudijskoj Arabiji, i bas me interesuje ishod te posjete. Ja bih iskreno bio sretan da se moze naci investitor kako su i planirali, samo se bojim da ovako gubimo vrijeme.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Slikaj neku kartu od ove sezone?BIZMARK66 je napisao/la: ↑24 maj 2024, 16:22Šta ces nego kupiti da ne dolaziš ranije u Sarajevo. Puno su ti olaksaliPablo11 je napisao/la: ↑24 maj 2024, 16:04Moze se online kupiti za dvije minute gotov.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑24 maj 2024, 15:43https://sport.bosnainfo.ba/navijaci-zel ... -biti-pun/
Ovo od jutros...
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Skote perverzni, admina ti uzmi za jaja koji te zega, nemoj mene petljat u te vase seme

ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Ovi nikad nisu tražili način da neko udje u klub nego su bili tu da sve otjeraju. Skupština skupina ublehasa koji svoj lični amozitet prema nekim osobama guraju da ne prodje a ne zbog kluba i Zelje. Navijači nikoga ne tjeraju i neka nam bude tako bolje nismo zaslužili. Isto važi za kompletnu državu. Cijene goriva hrana stanova skočile 100% a niko se ne buni. Tako nam treba.
Bravo, ljubi ga majka kako je on pametan. Jedan bolid vec tu, ceka se onaj drugi da delegacija bude kompletnaupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑24 maj 2024, 17:08Skote perverzni, admina ti uzmi za jaja koji te zega, nemoj mene petljat u te vase seme![]()

Sad ce delegacija degena da piše fulio profil
uzmimezajaja je tu jos fali anonimno Sad će i on..

Joj hulahopke Jagomir za tobom vapi.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, bvsic, drzgemboadislic i 25 gostiju.