PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
Hvala donnie odlično urađeno 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
hajde bolan bolanDaRtAnJaN je napisao/la:jesi tu?DAVID VILLA 7' je napisao/la:Hajde smijes jednu da ti snajper pokaze ?DaRtAnJaN je napisao/la:uradi jednu da ruske zmajeve, zenit!
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
eto me, ali izadji molim te sa fb, i ostalih njesra, jer ce stopatDAVID VILLA 7' je napisao/la:jesi tu?DAVID VILLA 7' je napisao/la:Hajde smijes jednu da ti snajper pokaze ?DaRtAnJaN je napisao/la:uradi jednu da ruske zmajeve, zenit!
jesam jesam
eu 2
room: ruska mafija
pw:mafija
we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
- samir_tm87
- Kontakt:
add sam te
Ko želi da isprobam nove uniforme
?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- majestic24
- Kontakt:
hocu ja,de pravi sobuLBJ MVP je napisao/la:Ko želi da isprobam nove uniforme?
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
ee unforgotn evo mene za ligasku
javii seee 
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
et cekam te do 11 : 00apocalyps je napisao/la:nema veze nama jos vise odgovara od 7 pa dalje, jer i mi cekamo da frend dodje u stan.pisem s mobitela jbg.hehe.pozz
- Unforgotten
- Kontakt:
Eh evo meStipe je napisao/la:ee unforgotn evo mene za ligaskujavii seee
ti si domacin al ću ja napravit sobu
eu2
ss.ba
fenjer
Sretno!
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
DaRtAnJaN je napisao/la:jesi tu?DAVID VILLA 7' je napisao/la:Hajde smijes jednu da ti snajper pokaze ?DaRtAnJaN je napisao/la:uradi jednu da ruske zmajeve, zenit!
jos jedan dokaz o ruskoj nepobijedljivosti! I jos jednom: gdje'š na Zenit?
we love United, we do!
..hocel ko friendly ?!
napravi, eto memuhovic je napisao/la:..hocel ko friendly ?!![]()
we love United, we do!
..eu 2DaRtAnJaN je napisao/la:napravi, eto memuhovic je napisao/la:..hocel ko friendly ?!![]()
javi pw i to
ss.ba
pass: rusi
ajd samo izadji sa svega da nam ne lagamuhovic je napisao/la:..eu 2DaRtAnJaN je napisao/la:napravi, eto memuhovic je napisao/la:..hocel ko friendly ?!![]()
javi pw i to
ss.ba
pass: rusi
we love United, we do!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
samire @
Cutback ne koristim niti je pobjeda takva bila
Prvi gol cut,napisao sam odma phew,znaci ne namjerno
Dok je drugi posten 
Cutback ne koristim niti je pobjeda takva bila
A C A B !
posto vidim da ovi nasi protivnici ne mogu igrati sad, pa cemo ja i juventus doci ponovo kod frenda u 10 pa cemo do 12 kad istice rok to odigrati.
BHF Bosanska Krajina!
hajde oce igratiapocalyps je napisao/la:posto vidim da ovi nasi protivnici ne mogu igrati sad, pa cemo ja i juventus doci ponovo kod frenda u 10 pa cemo do 12 kad istice rok to odigrati.
ne bi bilo lose da se malo te tabele i rezultati upisu nakon dva kola da se zna ko je gdje 
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
- samir_tm87
- Kontakt:
a precka??Emir_ZENICA je napisao/la:samire @
Cutback ne koristim niti je pobjeda takva bilaPrvi gol cut,napisao sam odma phew,znaci ne namjerno
Dok je drugi posten
Nek se javi igrac kanyon, ( Udinese) jel odigrao to 2. kolo da se javi za odigravanje 3-ćeg,,slazem se sa stipom da se rijese ove tabele da se zna ko je gdje...
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.