FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nacuo sam a neka mi neko potrvrdi ako je istina, prica se da manijaci jos bjeze evo 20:32h je ?? hahahahaha
12. igrač kluba iz Titove 38b
Ma petljanje na stotu. Znaci Krdzalic je sjebao ligamente jer je dosao povrijedjen (neka druga povreda) pa nije postedjen kod nas i onda zbog toga stradali ligamenti. Mos si mislit.
- luckystrike
- Kontakt:
Čestitke Muhamedu!
Nadao sam se da Beganović može u idealni tim lige, a mislim i da je Hamza zaslužio prije Vidića ali šta je tu je.
Nadao sam se da Beganović može u idealni tim lige, a mislim i da je Hamza zaslužio prije Vidića ali šta je tu je.
Ee sto treba ovu balavurdiju po pičci ubiti debili zamalo mi baklja ne razbi auto na parkingu kod muzeja kakvi su to debili vidjeli grb mi objesen Sarajeva ee **** sam majku onom balavcu facu sam mu zapamtio dijete mi stravu dozivjelo. E stvarno su me ispizdili. Ovo dok ne padne mrtva glava nece se okaniti ni nasi a ni njihovi
Kakvog bisera imamo a tek mu 19 godina. Samo naci pravi tajming za prodaju, ovo ljeto nikako. Jos moze pokriti u21 opciju a moze i napredovati. Bez 1.5 mil € plus procenti ni pod razno da ide.
Jbt 33 utakmice je odigrao ove sezone. Svaka cast Muha
Jbt 33 utakmice je odigrao ove sezone. Svaka cast Muha

Sta dovodis dijete kod muzeja, ko ti je kriv
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Znači bit će love za novog trenera ako dođe do odlaska Simona

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Znači svi klubovi su morali imati U21 mladog igrača u svom timu i jedan kao takav mora biti i u najboljih 11 lige i sad u najboljem timu sezone nema najboljeg U21 igrača.
Pa ovo je veća lakrdija od suđenja koje je bilo.
Pa ovo je veća lakrdija od suđenja koje je bilo.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Nisam te skontao sta si htio reci? Kojeg najboljeg U21 nema u najboljem timu sezone ako mislis na Buljubasica on je tu.
Najboljih 11 igrača Premijer lige BiH: Osman Hadžikić (Velež) – Zoran Kvržić (Borac), Sebastijan Erera (Borac), Ante Hrkać (Široki Brijeg), Hrvoje Barišić (Zrinjski) – Jakov Blagaić (Borac), Muhamed Buljubašić (Sarajevo), David Vuković (Borac) – Nemanja Bilbija (Zrinjski), Gorgi Gulijašvili (Velež), Dejan Vidić (Sloga Meridian).
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gorgi je naš.miky_hz je napisao/la: ↑24 maj 2024, 20:53Nisam te skontao sta si htio reci? Kojeg najboljeg U21 nema u najboljem timu sezone ako mislis na Buljubasica on je tu.
Najboljih 11 igrača Premijer lige BiH: Osman Hadžikić (Velež) – Zoran Kvržić (Borac), Sebastijan Erera (Borac), Ante Hrkać (Široki Brijeg), Hrvoje Barišić (Zrinjski) – Jakov Blagaić (Borac), Muhamed Buljubašić (Sarajevo), David Vuković (Borac) – Nemanja Bilbija (Zrinjski), Gorgi Gulijašvili (Velež), Dejan Vidić (Sloga Meridian).

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- luckystrike
- Kontakt:
Avnoj gledao prošlogodišnji tim 

Koliko smo jaki i posudjeni igrac nam u idealnom timuMortemHz je napisao/la: ↑24 maj 2024, 20:54Gorgi je naš.miky_hz je napisao/la: ↑24 maj 2024, 20:53Nisam te skontao sta si htio reci? Kojeg najboljeg U21 nema u najboljem timu sezone ako mislis na Buljubasica on je tu.
Najboljih 11 igrača Premijer lige BiH: Osman Hadžikić (Velež) – Zoran Kvržić (Borac), Sebastijan Erera (Borac), Ante Hrkać (Široki Brijeg), Hrvoje Barišić (Zrinjski) – Jakov Blagaić (Borac), Muhamed Buljubašić (Sarajevo), David Vuković (Borac) – Nemanja Bilbija (Zrinjski), Gorgi Gulijašvili (Velež), Dejan Vidić (Sloga Meridian).![]()
![]()

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zoran Zekic,Nenad Bjelica,Nenad Bjelica
- luckystrike
- Kontakt:
Imal' ovdje mazohista koji planiraju put Čitluka?
Ja sutra idem u Mostar, poslom. Ako nagovorim ženu da noćimo, u Čitluku sam.

Male su šanse ali ipak postoje.

Bilo bi idealno da u narednoj sezoni pored sebe ima nekog kapitalca na zadnjem veznom kao partnera, uz kojeg ce se dodatno očeličiti.A na da cas igra uz Mustafica, cas uz Juraldziju, koji i nisu zadnji vezni.
Avaz upravo objavio da se Husref vraca na Koševo

Yebao vam Beograd i njihove furke mamice i jednim i drugim, a pred savez ne smijete otici niti jedni a ni drugi....mrš
Jajalo jos uvijek igra

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Husref na Koševu?! 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Haksss, mercurial, nedimmmm1337, pierce, rimljanin90, Rule_hz, Seipronto i 99 gostiju.