On se previse football managera igra sa nasim klubom, ja ga ne tjeram JOS ali hocemo svi da znamo zasto ovo nema smisla sve je jako cudno, ne branim ni Rozmana ne igramo lijep fudbal al mi nije jasno da ce sad tolike pare bacit na odstete svima njima zbog cega ? Ko je kriv? Naravno ako je ovo istina sto avazzz prenosi mada ne bi bilo cudo da je bomba obicna.TurkishAirlines je napisao/la: ↑24 maj 2024, 21:23Ma ovo vise smjesno postalo bgmi.skullcrusher je napisao/la: ↑24 maj 2024, 21:19Mirvic nema pojma sta radi meni se cini, lik je nerealan kako je ovo uspio uradit dat podrsku covjeku kad su svi mislili da ce otkaz dobit i sad ga otjera, Allahu dragi ovo je nerealno...... nebitno da Klopp dodje al kako je uspio opet sve usrat znaci ja ne vjerujem.TurkishAirlines je napisao/la: ↑24 maj 2024, 21:17Jesmo obogatili Rozmana i Ibricica![]()
Kakve nesposobnjakovice imamo u klubu![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- skullcrusher
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Husrefu hvala na svemu, od igračkih do trenerskih zasluga, titula i sl. Hvala mu na svemu.
Međutim njegovo je prošlo evo godina dana skoro on nema kluba, u karijeri nije izašao izvan granica BiH.
Uzmimo primjer Osima dok je bio u Veležu i njihove rezultate. Kako je prije 10ak godina vodio kone i njih prošle sezone.
Isto tako bi i nama bilo, eventualno koja pobjeda više zbog budžeta kluba.
Hvala mu na svemu međutim protiv sam te odluke.
Međutim njegovo je prošlo evo godina dana skoro on nema kluba, u karijeri nije izašao izvan granica BiH.
Uzmimo primjer Osima dok je bio u Veležu i njihove rezultate. Kako je prije 10ak godina vodio kone i njih prošle sezone.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Bar cemo evropu i nekoliko tekmi imati hajc i dobru igru. Poslije ide raspad. Nek je sretno Husrefee!!
I titulu nam kakvu donesi
I titulu nam kakvu donesi
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Dobro je onda ne moram vise pare, zivce i vrijeme i ostalo gubitii. ovo je najgori potez koji mozes uraditi.
onda imas opet 14 igraca, izmjene u 85 min, nista od mladi igraca i tako dalje.
onda imas opet 14 igraca, izmjene u 85 min, nista od mladi igraca i tako dalje.
Zadnja izmjena: BigZlatan, dana/u 24 maj 2024, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pričekati koji dan, pa kontaktirati Sopića dok dobije otkaz u Rijeci.
Ako ništa, pressice bi uvijek interesantne bile
Ako ništa, pressice bi uvijek interesantne bile

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Husref kao obicno trajat ce dvije sezone, razjebat ce svlacionicu, onda opet ga tjeraj, pa onda sve ispocetka.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
I mi ozbiljan klub e **** te zivot
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma kakve dvije sezone..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hajde jos Torlak i Turkovic. ako idemo u pm nek idemo kako treba.
Ako sjedne Husref na klupu, završio sam i sa forumom i sa tekmama dok opet ne ode.
Hvala mu za svaki trofej do neba.
Hvala mu za svaki trofej do neba.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Sastav kona koji je prije 10ak godina vodio je Manchester City za sastav Veleza koji je vodio.H8Z7 je napisao/la: ↑24 maj 2024, 21:26Husrefu hvala na svemu, od igračkih do trenerskih zasluga, titula i sl. Hvala mu na svemu.
Zamisli on, Lalatović, Baka i Mulalić pa liga bi bila pravi cirkus, pressice više pregleda nego highlights utakmiceGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 maj 2024, 21:28Pričekati koji dan, pa kontaktirati Sopića dok dobije otkaz u Rijeci.
Ako ništa, pressice bi uvijek interesantne bile![]()

- TurkishAirlines
Nikad u zivotu nisam vise zelio da sam u krivu nego u slucaju Mirvica i mog vidjenja njega sanog u FKS.skullcrusher je napisao/la: ↑24 maj 2024, 21:25On se previse football managera igra sa nasim klubom, ja ga ne tjeram JOS ali hocemo svi da znamo zasto ovo nema smisla sve je jako cudno, ne branim ni Rozmana ne igramo lijep fudbal al mi nije jasno da ce sad tolike pare bacit na odstete svima njima zbog cega ? Ko je kriv? Naravno ako je ovo istina sto avazzz prenosi mada ne bi bilo cudo da je bomba obicna.TurkishAirlines je napisao/la: ↑24 maj 2024, 21:23Ma ovo vise smjesno postalo bgmi.skullcrusher je napisao/la: ↑24 maj 2024, 21:19
Mirvic nema pojma sta radi meni se cini, lik je nerealan kako je ovo uspio uradit dat podrsku covjeku kad su svi mislili da ce otkaz dobit i sad ga otjera, Allahu dragi ovo je nerealno...... nebitno da Klopp dodje al kako je uspio opet sve usrat znaci ja ne vjerujem.
Sta nas sutra ocekuje, Abdulah Oruc kao ponocnik.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Pa realno i dvije sezone su nam premija ako gledamo to sve iza Husrefa,ovi u medju vremenu nemogu ni pola sezone sastaviti,hiljadu se nekih trenera izmjenilo tako da 2 godine iz ovog ugla a i generalno iz ugla cijele lige su Bingo.
Btw mozda Jakira sacekat moguce da nece ostat u Dinamu

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Idalje podrska za Mirvica ali izgleda da je njemu interesantno ovo mijenjanje trenera i igraca svako malo.Ne zanima ga koliko kosta to je jasno.Isto kao da iz neke vlastite zabave ovo radi.Dosada ili sta vec.skullcrusher je napisao/la: ↑24 maj 2024, 21:25On se previse football managera igra sa nasim klubom, ja ga ne tjeram JOS ali hocemo svi da znamo zasto ovo nema smisla sve je jako cudno, ne branim ni Rozmana ne igramo lijep fudbal al mi nije jasno da ce sad tolike pare bacit na odstete svima njima zbog cega ? Ko je kriv? Naravno ako je ovo istina sto avazzz prenosi mada ne bi bilo cudo da je bomba obicna.TurkishAirlines je napisao/la: ↑24 maj 2024, 21:23Ma ovo vise smjesno postalo bgmi.skullcrusher je napisao/la: ↑24 maj 2024, 21:19
Mirvic nema pojma sta radi meni se cini, lik je nerealan kako je ovo uspio uradit dat podrsku covjeku kad su svi mislili da ce otkaz dobit i sad ga otjera, Allahu dragi ovo je nerealno...... nebitno da Klopp dodje al kako je uspio opet sve usrat znaci ja ne vjerujem.
Meni nema logike ostaviti lika nakon sto ga Siroki,Zeljo i Zvijezda znaci 2 prosjecne i 1 smijesna ekipa popisaju a tjerati sada kada je sve to prezivio.Da je tada otjerane razumio bi i ne bi se moglo A reci.Zasluzeno 100%.Ali sad....Fkt nema mi logike ako je ovo istina ali eto neka rade sta hoce sta mi tu mozemo dolazit cemo ko god bio na klupi.
Husref ce trajati godinu i po max dvije i tu se razilazimo.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 24 maj 2024, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
I još AmaW i nikad bolja ligaHz1946 je napisao/la: ↑24 maj 2024, 21:31Zamisli on, Lalatović, Baka i Mulalić pa liga bi bila pravi cirkus, pressice više pregleda nego highlights utakmiceGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 maj 2024, 21:28Pričekati koji dan, pa kontaktirati Sopića dok dobije otkaz u Rijeci.
Ako ništa, pressice bi uvijek interesantne bile![]()
![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Jedan je od nas!
Nije mogao veci hajc pred evropu
Nije mogao veci hajc pred evropu

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Dajte Vladu Jagodića radije.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], laznokrilo, N3R3D, nedimmmm1337, Rodman, SamoDaKazeem i 66 gostiju.