Mislis da oni nece nasteliti da ovi najveci igraju protiv ne znam sparte prag, sheriffa i slicnih klubova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Mislis da oni nece nasteliti da ovi najveci igraju protiv ne znam sparte prag, sheriffa i slicnih klubova
Novi format je sjajan, ne samo u LP nego i u ostala 2 takmičenja. Sama činjenica da ne igraš protiv 3 ekipe u prvoj fazi nego protiv 8 ekipa je već velika stvar i doprinosi zanimljivijem takmičenju. Pa tako i za manje klubove, imaće svi priliku da igraju sa 8 evropskih timova, plus se lakše plasirati u playoff svima. A tabela sama po sebi je sigurno super zanimljiva do zadnjih minuta zadnjeg kola, a ne ono prva 2 favorita uzmu po 6,7,9 bodova u prva 3,4 kola i proforme se igra ostatak grupe.
Imas video u kojem ti obasnjava da ces iz svake jakosne grupe igrati s 2 razlicita tima.
Slazem se , a i nema vise disbalansa pa da imas grupu gdje igraju Tottenham,Sporting, Marsej i Eintracht a drugoj grupi imas Bayern , Inter, Real i Shaktar ili recimo Liverpool , Atletico, Porto i Milan. Plus tiebreaker ce biti zanimljiv , mislim da ce neki timovi prije svega mislim na italijanske morati promijeniti mentalitet i igrati do kraja za gol vise.dinoo je napisao/la: ↑23 maj 2024, 13:07Novi format je sjajan, ne samo u LP nego i u ostala 2 takmičenja. Sama činjenica da ne igraš protiv 3 ekipe u prvoj fazi nego protiv 8 ekipa je već velika stvar i doprinosi zanimljivijem takmičenju. Pa tako i za manje klubove, imaće svi priliku da igraju sa 8 evropskih timova, plus se lakše plasirati u playoff svima. A tabela sama po sebi je sigurno super zanimljiva do zadnjih minuta zadnjeg kola, a ne ono prva 2 favorita uzmu po 6,7,9 bodova u prva 3,4 kola i proforme se igra ostatak grupe.
Na stranu fudbal, da li zele nove Eriksene na terenu?dinoo je napisao/la: ↑23 maj 2024, 13:01Talijani moraju smanjiti ligu podhitno. Novim formatom u euro takmičenjima svi imaju dodatne 2 utakmice u ligaškom dijelu, plus će većina igrati playoff za osmine finala... te većim brojem učesnika iz serie A...svi će pocrkati, sljedeće ljeto i SP za klubove, ove EP počinje heftu nakon LŠ.
NPR finale LŠ 1.6., a eng-bih igraju 3.6. prijateljsku utakmicu itd itd.
Ako žele talijanskom klupskom a samim tim i reprezentativnom fudbalu dobro, moraju smanjiti ligu i smanjiti i seriju B, da se koncentriše kvalitet u manje klubova.
eto vidis da znas, odlicno si ovo fabulirao, ne trebas opsirnije nista pisatJuventinisimo je napisao/la: ↑23 maj 2024, 00:25Pa sta cu brate...ja od ovih "postenih" uvijek ocekujem da stave i ostale stvari....ne ide ih najbolje, samo svoje tjeraju i jos prave videa da bi to sirokim narodnim masama docarali..
Ukratko..![]()
Kunem se, nije igrao Juventus na Sardiniji...mada je Arthur Melo zabio iz penala, nije Juventus igrao, zivota mi..
Nekima se mora i slikati...GefufnaII je napisao/la: ↑23 maj 2024, 16:21eto vidis da znas, odlicno si ovo fabulirao, ne trebas opsirnije nista pisatJuventinisimo je napisao/la: ↑23 maj 2024, 00:25Pa sta cu brate...ja od ovih "postenih" uvijek ocekujem da stave i ostale stvari....ne ide ih najbolje, samo svoje tjeraju i jos prave videa da bi to sirokim narodnim masama docarali..
Ukratko..![]()
![]()
Ali bratu je skoro svaki post o Juventusu.Juventinisimo je napisao/la: ↑24 maj 2024, 02:04Ovaj nas zemo iz Gruda, mentor sekte, nece se na to ni osvrnuti, ali zato je postao kada smo zadnji puta osvojili evropsku titulu...mene malo zacudilo da nije stavio video iz 1985, dok nije bio ni u cacinim jajima..![]()
Gledaš zadnje kolo lige gdje je ubacio drugu postavu da igra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.