fujjj

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
fujjj
Pa Hz nikada se nisu ni mjesale u izbor trenera niti bilo koga, stavovi su bili samo u vezi onih koji ne mogu biti u klubu i na klupi.mnon46 je napisao/la: ↑24 maj 2024, 21:51Apsolutno nema veze jedno sa drugim, ako znam toliko, ne znači da se slažem u svemu sa grupom. Ako ti šta znači, par "bitnijih" ljudi nije za povratak Husrefa, ali tribina se ne pita i ne treba da se pita. Jasan stav grupe se ne zna.Istinasamo123 je napisao/la: ↑24 maj 2024, 21:47Pa vec kad pricas o Hz o tucama o ulici znao bi i da je sjeverna tribina najvise za tu opciju da on bude trener opet...
Dok je Tan bio tu, s obzirom da se poznajemo od ranije i imamo neke zajednicke prijatelje, proveo sam neko vrijeme s njima. Koga god sam tad pitao iz Kluba ljudi govorili Husref novi trener. Ja sam mislio da se zezaju. Međutim, sve više se o tome govori. Osim ako priča s vrha ne ide iz dobre za7ebancije, haman će tako biti.
Pa realno moze se i tako gledat,dovedes Dudica kao bum lige kurko,sad mladog perspektivnog trenera sa strane opet u neku ruku kurko. Nije išao još na domacu "siguricu" sto se kaze.
A Mirza?miky_hz je napisao/la: ↑24 maj 2024, 22:00Pa realno moze se i tako gledat,dovedes Dudica kao bum lige kurko,sad mladog perspektivnog trenera sa strane opet u neku ruku kurko. Nije išao još na domacu "siguricu" sto se kaze.
Meni bi se u neku ruku svidjelo ako bude ono sto se prica da ce biti taj strucni stab sa Mersom i Krletom ,realno ova liga se na hajc igra uglavnom.
Okrecem se kampovima po Americi
Apsolutno, nisu se miješali niti će ikad. Stava grupe nema i vjerujem da ga neće biti po tom pitanju već zavisi od stava pojedinca.guadalupe je napisao/la: ↑24 maj 2024, 21:59Pa Hz nikada se nisu ni mjesale u izbor trenera niti bilo koga, stavovi su bili samo u vezi onih koji ne mogu biti u klubu i na klupi.mnon46 je napisao/la: ↑24 maj 2024, 21:51Apsolutno nema veze jedno sa drugim, ako znam toliko, ne znači da se slažem u svemu sa grupom. Ako ti šta znači, par "bitnijih" ljudi nije za povratak Husrefa, ali tribina se ne pita i ne treba da se pita. Jasan stav grupe se ne zna.Istinasamo123 je napisao/la: ↑24 maj 2024, 21:47
Pa vec kad pricas o Hz o tucama o ulici znao bi i da je sjeverna tribina najvise za tu opciju da on bude trener opet...
A za Husrefa ne znam, ali Rozman i Ibricic su bivsi to je sigurno.
I da i ako bude Husref svako je debil ko njemu bilo koju ruznu kaze, moze nam se ne svidjati izbor ali Husref je prava i istinska legenda koja se mora postovati.Da se razumijemo i ja bi nekoga drugog.
Ma nije Mirza sigurica nemoze u isto recenicu sa Husrefom objektivno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 maj 2024, 22:06A Mirza?miky_hz je napisao/la: ↑24 maj 2024, 22:00Pa realno moze se i tako gledat,dovedes Dudica kao bum lige kurko,sad mladog perspektivnog trenera sa strane opet u neku ruku kurko. Nije išao još na domacu "siguricu" sto se kaze.
Meni bi se u neku ruku svidjelo ako bude ono sto se prica da ce biti taj strucni stab sa Mersom i Krletom ,realno ova liga se na hajc igra uglavnom.
Lošija verzija Husrefa( stid me i da ih stavljam u istu rečenicu koliko god ne volio Husrefa ).
Ma naravno, legenda je kluba i zasluzuje svako postovanje ali svako, da nekog od nas neko ko kera peti put tjera bas se pitam da li bi jednu marku oprostio poslodavcu. Nije Husref problem nego Ismir koji vise ne zna sta hoce ovo je luđe nego na igrici.