FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Malo bacio pogled na igrače bez ugovora, tri mi djeluju interesantno:
1. Nikola Vukčević (https://www.transfermarkt.com/nikola-vu ... ler/151470)
U jednom momentu igrač Levantea, te su ga platili strašnih 9 miliona eura, igra i na poziciji defanzivnog vezno, što bi rekli - kapitalac!
2. Sanjin Prcić (https://www.transfermarkt.com/sanjin-pr ... ler/125783)
Dugogodišnji reprezentativac, znam da može naći klub u drugoj francuskoj, ali ako Mirva već želi da odriješi kesu - kapitalac.
3. Maxim Gullit (https://www.transfermarkt.com/maxim-gul ... ler/501640)
Sin legendarnog Ruuda, jako zanimljiv odbrambeni igrač, uz to ima i hrvatsko državljanstvo, pa bi se računao kao domaći, mlad što nam daje prostor za eventualni naknadni profit, visok i dobar sa loptom.
U jednom momentu igrač Levantea, te su ga platili strašnih 9 miliona eura, igra i na poziciji defanzivnog vezno, što bi rekli - kapitalac!
Dugogodišnji reprezentativac, znam da može naći klub u drugoj francuskoj, ali ako Mirva već želi da odriješi kesu - kapitalac.
Sin legendarnog Ruuda, jako zanimljiv odbrambeni igrač, uz to ima i hrvatsko državljanstvo, pa bi se računao kao domaći, mlad što nam daje prostor za eventualni naknadni profit, visok i dobar sa loptom.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Ako mi za ove malo slabije zemlje govorimo da su ribari i konobari (Jer iz godine postaju sve bolji i bolji).
Šta onda oni tek misle o nama? Baš me interisuje kako oni BiH shvataju
Šta onda oni tek misle o nama? Baš me interisuje kako oni BiH shvataju
Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
Nista od tih igraca iste "zvijezde" sto smo dovodili ocekujes puno a nista ne odigraju. Samo dovoditi igrace sto igraju u svojim klubovima i koje na kraju krajeva mozes prodat ovo ozivljavanje karijere je samo bacanje paraSurreal je napisao/la: ↑25 maj 2024, 11:16Malo bacio pogled na igrače bez ugovora, tri mi djeluju interesantno:
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Jos jedna iz rubrike SAZNAJEMO. Ne kazem da mozda nece Husref sjesti na klupu (s nama je izgleda moguce i Amar da preuzme) ali Avaz je totalno nepouzdan izvor.
- Objektivac1946
- Kontakt:
Ma realno nije se nista desavalo zadnjih par dana, mora neko i neku udicu bacit a to eh Avaz trenutno, eh sta ce bit zapravo ostaje da vidimo.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Ovdje se raspravlja ko je trener i koga dovest a mi nismo u stabju skupiti ni 7 hikjada navijaca hahaha kakavi smo cirkusanti postali majko draga poput ovih podkast majstora sto sve znaju i sve pljuju.... Fuj fuj fuj
- skullcrusher
- Kontakt:
Ma nek Dudica vrati sta fali bar nas je na prijateljskoj 7 milja bilo 

1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
- napoleon72
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Po mojim info Rozman ne ide.
Ne znam otkud sve ovo
Ne znam otkud sve ovo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- TurkishAirlines
Jedini glas razuma.
Ne ignorisite Riksona.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- Maroon1946
- Kontakt:
Pod Musemićevim vodstvom, FK Sarajevo je ostvario značajne uspjehe, uključujući osvajanje titule Premijer lige Bosne i Hercegovine. Njegovo iskustvo u vođenju tima kroz izazovne sezone i uspješna implementacija taktičkih planova pokazuju njegovu sposobnost da vodi ekipu do vrha. Musemić je trener koji zna kako izvući najbolje iz svojih igrača i postići rezultate.
Jedan od najvažnijih aspekata svakog uspješnog trenera je razumijevanje klupske kulture i vrijednosti. Musemić je dio historije FK Sarajeva i razumije vrijednosti i očekivanja navijača i uprave. Ova sinergija između trenera i kluba osigurava skladnu saradnju i zajednički rad prema postizanju ciljeva.
Musemić je poznat po svojoj sposobnosti da uspostavi disciplinu unutar tima. Njegov trenerski stil se odlikuje jasnim pravilima i visokim standardima profesionalizma. Ova disciplina je ključna za stabilnost tima i postizanje konzistentnih rezultata. Pod njegovim vodstvom, igrači znaju što se očekuje od njih i pružaju svoj maksimum.
Jedan od najvećih izazova za svaki klub je razvoj mladih talenata. Musemić je pokazao sposobnost da prepozna i razvije mlade igrače, pružajući im priliku da se dokažu i napreduju. Njegovo iskustvo i mentorski pristup pomažu mladim igračima da ostvare svoj potencijal i doprinesu uspjehu kluba.
Musemićev autoritet dolazi iz njegovog bogatog iskustva i postignuća. Igrači ga poštuju zbog njegovog znanja i prošlih uspjeha. Ovaj autoritet je ključan za održavanje reda i motivacije unutar tima. Musemić zna kako da inspiriše svoje igrače i vodi ih kroz teške trenutke.
Husref Musemić može. Pokazao je i dokazao da može. Više nego bilo ko drugi. I to je činjenica. Mnogi su pokušavali na Koševu, ali većina nije mogla izdržati pritisak i visoka očekivanja. Odlazili su pognute glave. Musemić je uvijek odlazio i dolazio uzdignute glave, uz pjesme onih koji za Sarajevo izdvajaju “zadnju marku”, kisnu, smrzavaju se, prelaze stotine i hiljade kilometara, crtaju koreografije i parole, skupljaju kazne i prekršajne prijave. Njima nije bitno je li protivnik Borussia Monchengladbach ili GOŠK iz Gabele. Njihovo mišljenje se računa. Sve ostalo je nevažno.
“On voli Sarajevo, pravi je hordaš, Husref Musemić, jedan je od nas”, već godinama odjekuje sa sjeverne tribine našeg najvećeg stadiona.
I zaista, Husref Musemić voli Sarajevo. On je više od šefa, trenera, legende. Husref Musemić je Sarajevo.
Jedan od najvažnijih aspekata svakog uspješnog trenera je razumijevanje klupske kulture i vrijednosti. Musemić je dio historije FK Sarajeva i razumije vrijednosti i očekivanja navijača i uprave. Ova sinergija između trenera i kluba osigurava skladnu saradnju i zajednički rad prema postizanju ciljeva.
Musemić je poznat po svojoj sposobnosti da uspostavi disciplinu unutar tima. Njegov trenerski stil se odlikuje jasnim pravilima i visokim standardima profesionalizma. Ova disciplina je ključna za stabilnost tima i postizanje konzistentnih rezultata. Pod njegovim vodstvom, igrači znaju što se očekuje od njih i pružaju svoj maksimum.
Jedan od najvećih izazova za svaki klub je razvoj mladih talenata. Musemić je pokazao sposobnost da prepozna i razvije mlade igrače, pružajući im priliku da se dokažu i napreduju. Njegovo iskustvo i mentorski pristup pomažu mladim igračima da ostvare svoj potencijal i doprinesu uspjehu kluba.
Musemićev autoritet dolazi iz njegovog bogatog iskustva i postignuća. Igrači ga poštuju zbog njegovog znanja i prošlih uspjeha. Ovaj autoritet je ključan za održavanje reda i motivacije unutar tima. Musemić zna kako da inspiriše svoje igrače i vodi ih kroz teške trenutke.
Husref Musemić može. Pokazao je i dokazao da može. Više nego bilo ko drugi. I to je činjenica. Mnogi su pokušavali na Koševu, ali većina nije mogla izdržati pritisak i visoka očekivanja. Odlazili su pognute glave. Musemić je uvijek odlazio i dolazio uzdignute glave, uz pjesme onih koji za Sarajevo izdvajaju “zadnju marku”, kisnu, smrzavaju se, prelaze stotine i hiljade kilometara, crtaju koreografije i parole, skupljaju kazne i prekršajne prijave. Njima nije bitno je li protivnik Borussia Monchengladbach ili GOŠK iz Gabele. Njihovo mišljenje se računa. Sve ostalo je nevažno.
“On voli Sarajevo, pravi je hordaš, Husref Musemić, jedan je od nas”, već godinama odjekuje sa sjeverne tribine našeg najvećeg stadiona.
I zaista, Husref Musemić voli Sarajevo. On je više od šefa, trenera, legende. Husref Musemić je Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ostala je upisana ona Dudiceva izjava: "Dolazak na Kosevo je obaveza"skullcrusher je napisao/la: ↑25 maj 2024, 12:44Ma nek Dudica vrati sta fali bar nas je na prijateljskoj 7 milja bilo![]()
Sto neko rece ja sam ga branio i podrzavao zbog Zenice i bruku stopostotnih sansi koje smo fulali ali nakon ispadanja od Celika jednostavno nije imao vise sanse i sam je otisao
I zbog toga ga poštujem, vidio ne ide i da se borba za trofeje izgubila te sam otišao nakon čelika.Tatamata1946 je napisao/la: ↑25 maj 2024, 13:05Ostala je upisana ona Dudiceva izjava: "Dolazak na Kosevo je obaveza"skullcrusher je napisao/la: ↑25 maj 2024, 12:44Ma nek Dudica vrati sta fali bar nas je na prijateljskoj 7 milja bilo![]()
Sto neko rece ja sam ga branio i podrzavao zbog Zenice i bruku stopostotnih sansi koje smo fulali ali nakon ispadanja od Celika jednostavno nije imao vise sanse i sam je otisao
"husref musemic je Sarajevo" ?!
Sve dok je nesorte koja ovo izjavi, ovo podrzava i ovako razmislja, ni milimetra mi necemo naprijed !!!
Lik se sedmi put vraca na klupu, a osim nas, najveci klub kojeg je vodio je Mladost DK
Sve dok je nesorte koja ovo izjavi, ovo podrzava i ovako razmislja, ni milimetra mi necemo naprijed !!!
Lik se sedmi put vraca na klupu, a osim nas, najveci klub kojeg je vodio je Mladost DK
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Jbt teksta i mitomanije, ni dobrica cosic ne bi bolje napisaoMaroon1946 je napisao/la: ↑25 maj 2024, 13:05Pod Musemićevim vodstvom, FK Sarajevo je ostvario značajne uspjehe, uključujući osvajanje titule Premijer lige Bosne i Hercegovine. Njegovo iskustvo u vođenju tima kroz izazovne sezone i uspješna implementacija taktičkih planova pokazuju njegovu sposobnost da vodi ekipu do vrha. Musemić je trener koji zna kako izvući najbolje iz svojih igrača i postići rezultate.

U15 vodi 2-0 protiv Veleza.
izgleda jos jedna titula ide nama.
izgleda jos jedna titula ide nama.

- BordoBBoja
- Kontakt:
Pa radije bih doveo amara osima, nego placljivog taldziju
boli nas qrac koga bi ti doveoBordoBBoja je napisao/la: ↑25 maj 2024, 13:26Pa radije bih doveo amara osima, nego placljivog taldziju
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, benko21, Burberry46, Direktorcic, ErosViverosViv, johntravolta123, jurisicduska, Kyle88, laznokrilo, Pena, plisek, Sinfoc1986, skoJaa, ubipara, Uvijeknapravojstrani i 93 gosta.