I posle se pitaš zašto Srbi ne žele da žive s vama .QUARTERBACK je napisao/la: ↑22 maj 2024, 17:51Naravno da gubi, puno su jace ekipe na lijevoj strani tj. nosioci.. ima i tu par slabijih timova ali je takvih puno vise na desnoj strani..CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑22 maj 2024, 12:24Nista Borac ne gubi i ako ne bude nositelj. Jedino da izbjegne dvije tri ekipe s kojima se ne moze igrati. I ako budu nosioci imas dvije tri zajebane ekipe koje bi valjalo izbjeciQUARTERBACK je napisao/la: ↑22 maj 2024, 12:12
pyunik i partizani ako uzmu a velike su sanse, cetnicki smradovi nece biti nositelji i dobit ce samar u prvom pretkolu![]()
ono zbog cega prizeljkujem da ispadnu u prvom pretkolu lige prvaka jeste to sto onda ispadaju u drugo pretkolo konferencijske lige.. a ako prodju prvu stepenicu u ligi prvaka onda ce imat i evropa ligu + konferenciju kao rezervu ako ispadnu.. to bi znacilo i dvije utakmice vise u evropi za cetalje a to ne zelimo nikako![]()
BH klubovi u Evropi 24/25
Re: BH klubovi u Evropi 24/25
Haha sto ne navijano za Borac je li
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
jeb.e se nama za wannabe Srbima.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
- Kontakt:
Borac bi se jedva sa Goškom ili Igmanom borio uz pravedno sudjenje, ni mjesto nositelja im ne bi puno znacilo, eventualno ekipu iz San Marina da izvuku.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑22 maj 2024, 12:24Nista Borac ne gubi i ako ne bude nositelj. Jedino da izbjegne dvije tri ekipe s kojima se ne moze igrati. I ako budu nosioci imas dvije tri zajebane ekipe koje bi valjalo izbjeciQUARTERBACK je napisao/la: ↑22 maj 2024, 12:12
pyunik i partizani ako uzmu a velike su sanse, cetnicki smradovi nece biti nositelji i dobit ce samar u prvom pretkolu![]()
Prije bih rekao da sa Srbima nece da zive Albanci, Bosnjaci, Crnogorci,Hrvati, Kosovari, Makedonci, Slovenci
Bez uvrede za normalne Srbe ali to je cinjenica
Pogledajte tak vas sjajni entitet Republika Srpska
Kad udjem na granici mrak mi padne na oci dok ne prodjem Doboj
Milijardu zastava, a nemate rasvjete
Gradjani federacije jos uvijek placaju kroz pdv da vam pomognu da vratite kredit
Cetnicka oligarija milijarde eura na racunu ima pljackom Srba i opet 20 godina vode vas Dodik i Vucic
Vucic i Dodik su poceli govoriti da su Srbi genocidan narod, a najsmijesnije je sto se u rezoluciji o genocidu u Srebrenici ne spominju Srbi uopste
Ni jedan s ove strane politicar to nikad nije izjavio ni Bosnjak ni Hrvat
Cetalji vam stavljaju sav teret na ledja i vi ga prihvatate
Zauzvrat dobijate salame koje nece ni pas da jede
Predsjenik Srbije snajperista u Sarajevu djecu puco i vozao se sa Sesljem u dzipu koji ima lobanju ubijenog Bosnjaka na haubi
I vi ocekujete da mi s takvin ljudima saradjujemo cija se politika bavi destabilizacijom i podijelom BiH
Bez uvrede za normalne Srbe ali to je cinjenica
Pogledajte tak vas sjajni entitet Republika Srpska
Kad udjem na granici mrak mi padne na oci dok ne prodjem Doboj
Milijardu zastava, a nemate rasvjete
Gradjani federacije jos uvijek placaju kroz pdv da vam pomognu da vratite kredit
Cetnicka oligarija milijarde eura na racunu ima pljackom Srba i opet 20 godina vode vas Dodik i Vucic
Vucic i Dodik su poceli govoriti da su Srbi genocidan narod, a najsmijesnije je sto se u rezoluciji o genocidu u Srebrenici ne spominju Srbi uopste
Ni jedan s ove strane politicar to nikad nije izjavio ni Bosnjak ni Hrvat
Cetalji vam stavljaju sav teret na ledja i vi ga prihvatate
Zauzvrat dobijate salame koje nece ni pas da jede
Predsjenik Srbije snajperista u Sarajevu djecu puco i vozao se sa Sesljem u dzipu koji ima lobanju ubijenog Bosnjaka na haubi
I vi ocekujete da mi s takvin ljudima saradjujemo cija se politika bavi destabilizacijom i podijelom BiH
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- TheNoblesMo
- Kontakt:
Pyunik i službeno osvojio Armensku ligu.
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
Još da Partizani osvoji

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
A vi se ko slomiste da navijate za druge timoverare je napisao/la: ↑25 maj 2024, 14:18I posle se pitaš zašto Srbi ne žele da žive s vama .QUARTERBACK je napisao/la: ↑22 maj 2024, 17:51Naravno da gubi, puno su jace ekipe na lijevoj strani tj. nosioci.. ima i tu par slabijih timova ali je takvih puno vise na desnoj strani..CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑22 maj 2024, 12:24
Nista Borac ne gubi i ako ne bude nositelj. Jedino da izbjegne dvije tri ekipe s kojima se ne moze igrati. I ako budu nosioci imas dvije tri zajebane ekipe koje bi valjalo izbjeci
ono zbog cega prizeljkujem da ispadnu u prvom pretkolu lige prvaka jeste to sto onda ispadaju u drugo pretkolo konferencijske lige.. a ako prodju prvu stepenicu u ligi prvaka onda ce imat i evropa ligu + konferenciju kao rezervu ako ispadnu.. to bi znacilo i dvije utakmice vise u evropi za cetalje a to ne zelimo nikako![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Velez,Sarajevo i Zrinjski ulaze u grupnu fazu Konferencijske lige ove sezone.
Joj kakav bi haos nastao u prvoj polusezoni BH Premijer lige kad bi se to desilo. Isla bi odgoda za odgodom

Joj kakav bi haos nastao u prvoj polusezoni BH Premijer lige kad bi se to desilo. Isla bi odgoda za odgodom

- akisarajevo92
- Kontakt:
zao mi je sto Zrinjski nije postao sampion jer jedino bi oni mogli do grupa kroz put prvaka i sa koeficijentom/iskustvom koji imaju
daleko jace ekipe ne uspjevaju proci te kvalifikacije za ECL, treba te sreca bas posluziti u zrijebu
daleko jace ekipe ne uspjevaju proci te kvalifikacije za ECL, treba te sreca bas posluziti u zrijebu
Don't believe the hype.
+1akisarajevo92 je napisao/la: ↑25 maj 2024, 18:45zao mi je sto Zrinjski nije postao sampion jer jedino bi oni mogli do grupa kroz put prvaka i sa koeficijentom/iskustvom koji imaju
Sto se tice igraca, sigurno imaju najbolji sastav u drzavi.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Koliko je tek nama žaoakisarajevo92 je napisao/la: ↑25 maj 2024, 18:45zao mi je sto Zrinjski nije postao sampion jer jedino bi oni mogli do grupa kroz put prvaka i sa koeficijentom/iskustvom koji imaju
Ma realno s našim sadašnjim koeficijentom siguran sam da bi smo ponovno ušli barem u grupu konferencijske lige a ni liga EUROPE nije nedostižna uz malo sreće u žrijebu.
Za ekipe poput Zrinjskog sreća u žrijebu je 50 % uspjeha uz solidno odrađene pripreme i prijelazni rok.
Ove godine očekujem da doguramo do Zadnjeg kola kvalifikacija tj,playoffa za konferencijsku ligu.To bi trebalo još malo podebljati naš koeficijent.
Volim Mostar pa makar i vaki
-
- Kontakt:
Naprijed

Tako je Kina oko moje, gubi Budućnost 3:1 od Petrovca, a Mornar je poveo 1:0 protiv Jezera upravo.
EDIT : Ipak poništen go u Baru...
U finalu Kupa svi za Jezero navijamo
EDIT : Ipak poništen go u Baru...
U finalu Kupa svi za Jezero navijamo

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
-
- Kontakt:
Ev pobjedio Mornar 1 0, jek nam to pase ili ne. Sta treba da nam se desi u crnogorskoj ligi da nam pase?
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
- Kontakt:
Treba Jezero dobiti Buducnost u finalu crnogorskog kupa ako Partizani sutra ne postanu sampioni AlbanijenekoIzMostara je napisao/la: ↑25 maj 2024, 22:54Ev pobjedio Mornar 1 0, jek nam to pase ili ne. Sta treba da nam se desi u crnogorskoj ligi da nam pase?
Sutra navijamo da Partizani uzme titulu u prvenstvu Albanije, a onda navijamo da Jezero uzme Kup CG.
Jes da nam je jedno od to dvoje dovoljno da budemo nosioci u prvom pretkolu, ali svejedno navijamo za oba scenaria.

Jes da nam je jedno od to dvoje dovoljno da budemo nosioci u prvom pretkolu, ali svejedno navijamo za oba scenaria.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
-
- Kontakt:
Hvala brateCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑25 maj 2024, 22:55Treba Jezero dobiti Buducnost u finalu crnogorskog kupa ako Partizani sutra ne postanu sampioni AlbanijenekoIzMostara je napisao/la: ↑25 maj 2024, 22:54Ev pobjedio Mornar 1 0, jek nam to pase ili ne. Sta treba da nam se desi u crnogorskoj ligi da nam pase?

All-Time First Yugoslav League table
Apdejtuje li se ona lista nosioci i nenosioci iz excela?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Da, svaki dan ili dva. Pise u dokumentu ispod tabela kad se zadnji puta apdejtovala.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je