FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
78
35%

Ukupno glasova: 225

Surreal
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Surreal » 25 maj 2024, 19:27

Pa zato što Mirva igra managera, to ti je isto ono kad igraš dug save, pa ti dosadi i kreneš se zayebavati
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 25 maj 2024, 19:34

Ko god je trener, moramo jednom izaći iz ovog sivila. Godinama smo konstantno solidni – 2021, 2022, 2023, 2024 – i ništa više od toga. Tim previše puca pod pritiskom i svake godine se na kraju sezone pogubimo. Jedne godine titulu, druge kup, a dva puta smo prokockali treće mjesto. U svlačionici nam treba lider, osoba koja zna kako se nositi s pritiskom. Odmah bi i ekipa imala više samopouzdanja.

Već mjesec dana pričamo o tome hoće li Simon ostati, a on još nije rekao kakva je situacija, niti se klub izjasnio. Umjesto toga, stalno čekamo – poslije ove utakmice, na kraju ovog mjeseca, na kraju sezone – i ništa se ne razjasni. Očigledno je da ni uprava ni Simon ne znaju hoće li ostati ili ne. Treba jasno reći kakva je situacija, da znamo na čemu smo.
Nadam se da ćemo bar sutra znati šta će biti. Većina navijača želi da ostane – ima ugovor i podršku kluba. Ako ode, to će biti isključivo njegova odluka i pokazat će kakav je njegov karakter, te da li s njim možemo ostvariti velike stvari ili ne.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 25 maj 2024, 19:49

I neka mu neko više kaže da je nastup u Europskim kvalifikacijama osiguran zahvaljujući rezultatima ostalih klubova.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 25 maj 2024, 19:50

Ljudi iz strucnog staba jos uvijek nemaju nikakvu informaciju da ce biti smjenjeni. Cak su im i odobrena neka pojacanja. Sacekajte pa da vidimo. Bezveze prizivate Husrefa, covjek bolestan treba da ga srce opali na klupi.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 25 maj 2024, 19:55

Cuj udaljice se od kluba ako mu se ne bude svidjao trener. Pa ovaj klub bi imao ukupno tri navijaca da se time vodimo :bow: I to govorimo o najtrofejnijem u istoriji, sta god neko mislio o njemu. E svasta.

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 25 maj 2024, 20:01

James1987 je napisao/la:
25 maj 2024, 18:55
TurkishAirlines je napisao/la:
25 maj 2024, 18:48
Ismir Mirvic treba biti trener.
Ja mislim da je najbolje da ti budes i trener i sd vidim da se u sve razumijes
Da je srece i bio bi :kafa:

Ti bi mi bio pomocnik
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 25 maj 2024, 20:07

Ma @AlfredNobel bio karikatura teme, sada kako je uzeo novi nick, nekako se promijenio, duhovan je, on ne samo da gleda, već i vidi fudbal.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 25 maj 2024, 20:17

Surreal je napisao/la:
25 maj 2024, 20:07
Ma @AlfredNobel bio karikatura teme, sada kako je uzeo novi nick, nekako se promijenio, duhovan je, on ne samo da gleda, već i vidi fudbal.
Ljepša prošla sisata.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 25 maj 2024, 20:17

Ako se gura prica, ko to gura i pokusava unijeti nemir u Klub?
Jel ovo nastavak price “Ziljkic i mahala”? Jel ovo opet neko izvana pokusava da udje u Klub ali bas bas bezobrazno i preko medija?

Ako je odluka trenera da ide, onda nema otpremnina i tu smo u plusu a ako je Mirvic tako odlucio znaci da je svjestan sta to znaci i koliko ce nas to kostati financijski i eventualno fudbalski..

Na hajr.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 25 maj 2024, 20:18

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
25 maj 2024, 19:55
Cuj udaljice se od kluba ako mu se ne bude svidjao trener. Pa ovaj klub bi imao ukupno tri navijaca da se time vodimo :bow: I to govorimo o najtrofejnijem u istoriji, sta god neko mislio o njemu. E svasta.
Svi ti koji tako misle neka idu odmah. Sretno :opaopa:
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

Pena
Kontakt:

Post Postao/la Pena » 25 maj 2024, 20:48

Svugdje u svijetu se treneri mjenjaju, ostaju samo oni koji naprave neki napredak, a ovaj nas nije napravio nikakav, tjerali su se treneri koji su se borili za titulu, a ovog bi kao trpili, samo je problem sto ovaj ima jak ugovor koji je dobio na demagogiju..

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 25 maj 2024, 20:48

Kotsiras dobio drugi žuti u finalu kupa, a tu nam treba da Panathinaikos izgubi.
Dolazi kod nas pa sabotirao svoju ekipu da bi mi mogli biti nosioci :kafa:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 25 maj 2024, 20:51

pjankesarajevo je napisao/la:
25 maj 2024, 20:18
Znaci samo se Hus ne smije bojkotovati :shock:

Cuj ti ove gluposti, sad se odredjuje ko je navijac kluba ako ne zeli da HM po ne znam koji put sjedne na klupu...
Ne lupetajte svasta...
Nabacujete,pojedinci da je stav nekoga da ne zeli doticnu personu kao trenera, nesto protiv kluba, nesto kao "neligitimni navijac".
Znaci po vasoj teoriji,samo onaj ko podrzava Rundinog jarana je "legitimna persona" i moze navijati za FKS... :crazy:

Hvala njemu na onome sto je uradio za klub, zato je i placan i isplacen, ali neka hebe mater navijacima drugih klubova a ne sopstvenim...

Onaj ko to radi, koji placa pecenje po Tuzli jer je izbio titulu FKS,ne moze biti legenda kluba.
Legende se klasifikuju na mnogo nacina, a ljudskost i karakter su jedne od najvaznijih...
Vahidin ( da mu dragi Allah podari lijepi dzenet) i Hus,nebo i zemlja..

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 maj 2024, 20:55

Ovo kod nas kao kad je pocela korona pa svako malo cujemo kljucne su naredne dvije sedmice.
You are someone else I am still right here

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 25 maj 2024, 21:01

stojko je napisao/la:
25 maj 2024, 17:51
Usro taldzija je idealno rjesenje

Za sisin city
Ostavite se više vrijeđanja Husrefa Musemića. Nisam ni ja za njega, ali ne vrijeđam ga. Čovjek nam je donio puno radosti. Ako vam se ne sviđa što je uzeo pare na raskidu to je vaš problem, čovjek ima pravo na uzme svoje pare. Ako vam se ne sviđa kako vodi ekipu to je isto vaš problem.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 25 maj 2024, 21:06

Morpheus je napisao/la:
25 maj 2024, 21:01
stojko je napisao/la:

Za sisin city
Ostavite se više vrijeđanja Husrefa Musemića. Nisam ni ja za njega, ali ne vrijeđam ga. Čovjek nam je donio puno radosti. Ako vam se ne sviđa što je uzeo pare na raskidu to je vaš problem, čovjek ima pravo na uzme svoje pare. Ako vam se ne sviđa kako vodi ekipu to je isto vaš problem.
Da je Klop, ne treba ga vraćati 5 puta. Ako je uzeo pare za raskid to mu najviše zamjerim, mogao je uzeti neku manju cifru.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 25 maj 2024, 21:07

Maroon1946 je napisao/la:
25 maj 2024, 18:14
Najveću legendu kluba uz Haseta su ljudi ovdje toliko popljuvali ko zadnjeg psa. I onda se cudimo sto nas nema nigdje. E cuj ja necu produzit clansku ako Husref (najtrofejniji trener kluba) dodje. Isto ko da dovodimo trenera iz druge lige rsa. :mrgreen: Ma ugasi nas Mirviću dzabe se trudis da ovdje nesto napravis.
Ma niko normalan nece tako nesto pisati o Husrefu. Hvala mu za sve sto je napravio a i on treba da je zahvalan jer je kod nas ko trener zaradio vjerovatno vise od cijele igracke karijere. Ali tacka na tu pricu je nadam se stavljena.
Dakle daleko od uvreda i psovanja, veliko postovanje njemu ali nema potrebe da ga uzdises u nebesa evo 5ti post ko da je Carlo Ancheloti licno a ne trener koji nije makao iz BiH.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 25 maj 2024, 21:10

Cilj kluba prije pocetka sezone je izlazak u evropu i napravak kostura. Cilj ispunjen u kompletu.

Ublehaske uzjave tipa izborili evropu radi toga sto je kup osvoio neko iz vrha.. SMJESNO

PRICA o mladim igracima Ne odnosi se samo na Rozmana vec to he prica 10 godina ubacio mladog igraca samo sto je moro SU GLUPE PRICE..

Zasto zato sto igraci 99% koji nisu dobili sansu ili su otisli kao nezadovoljni pa pokusali negdje drugo zavrsili su jarijeru sa 23 godine bez uspjeha ikakvog pokusali ovde onde prva druga liga i nista

Jedini mozda Suarez je greska prem da je bio poceo da dobiva sansu al imo je brezobraznig oca i majku i menagera koji su ga upropastili i treneri FK SARAJEVA nisu zanjegov neuspjeh nisu krivvi.

Gasal i druzina su pokazali da nemaju kvalitet ni za celika.

Unas je problem sto zelimo neci kvalitet znanje pa u srecu zelimo da ponistimo i svedemo na nulu.

Pogledas utakmice BORCA u ovoj sezoni i mozes vidjet da su osvoili 15 bodova direktno sudiskom zvizdom i 10 tak bodova sa finim sudiskim pogurancem. I PORED TOLIKE LAKRDIJE BORAC DA JE IZGUBIO OD IGMANA IZGUBIO BI TITULU JE zeljka ga nebi pustila a sudija nebi smo bas bit 80-20 na borcu medju 6,5 hiljada narkomana

Takodje pogledas utakmice nase vidjeces da smo osteceni VISE NEGO SVI KLUBOVI ZAJEDNO

Takodje nemoze niko reci da kostur tima nije napravljen

Ilijev celik djurickivic julardziha buljubasic catakovic olveira keremah beganovic

Ako se doda jos SOLDI ANDJUSIC i odlazak radovica anicica hasica (bez nadoknade vec iste ugovora)

Uz to imas Mehmedovica koji je dobio nesto i minuta koji nije nesto pokazao aman zaman al je pokazao da ima kvalitet i da ce se ABD KRDZALUC VRATIT od prilike pocetkom sezone

NIJE TO KATASTROFA. Fin je to posao.

Naravno da smo zeljeli kup naravno da se vidi da ekipa nije uigrana onako koliko smo mi zeljeli da bude ali pred uslovi su ispunjeni i treba covjeka ustrpit evropu i prvi dio sledece sezone ako igra bude puno bolja mjenjat i to je to

I evidentan povratak GULASHVILIJA..i ako se uzme u obzir da ces dovest jos 2-3 igraca (uvjek kad ti je ekipa top uvjek trebas dovest 1-2 radi nove krvi i da se ekipa nebi uljuljala

Takodje treba posteno reci da je Roznan ispostovao Mirvica u vidu Pene, dao je momku sasvim dovoljno vremena minutaze u kontinuitetu, pokusao je spasit Mirvica financiski preko svoih ledja..
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 25 maj 2024, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 25 maj 2024, 21:11

Vanja8 je napisao/la:
25 maj 2024, 20:51
pjankesarajevo je napisao/la:
25 maj 2024, 20:18
Znaci samo se Hus ne smije bojkotovati :shock:

Cuj ti ove gluposti, sad se odredjuje ko je navijac kluba ako ne zeli da HM po ne znam koji put sjedne na klupu...
Ne lupetajte svasta...
Nabacujete,pojedinci da je stav nekoga da ne zeli doticnu personu kao trenera, nesto protiv kluba, nesto kao "neligitimni navijac".
Znaci po vasoj teoriji,samo onaj ko podrzava Rundinog jarana je "legitimna persona" i moze navijati za FKS... :crazy:

Hvala njemu na onome sto je uradio za klub, zato je i placan i isplacen, ali neka hebe mater navijacima drugih klubova a ne sopstvenim...

Onaj ko to radi, koji placa pecenje po Tuzli jer je izbio titulu FKS,ne moze biti legenda kluba.
Legende se klasifikuju na mnogo nacina, a ljudskost i karakter su jedne od najvaznijih...
Vahidin ( da mu dragi Allah podari lijepi dzenet) i Hus,nebo i zemlja..
Pa i ja bi radije da nam ne sjedne Husref na klupu, nije u tome poenta. Nemoj mi stavljati rijeci u usta, nigdje ja nisam rekao da je legitiman navijac samo onaj koji je za Husa. Za mene nije normalno i nije navijacki prestati pratiti klub jer ti se trener ne svidja. Cuj udaljice se :crazy:

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 25 maj 2024, 21:16

fks74 je napisao/la:
25 maj 2024, 21:06
Morpheus je napisao/la:
25 maj 2024, 21:01
stojko je napisao/la:

Za sisin city
Da je Klop, ne treba ga vraćati 5 puta. Ako je uzeo pare za raskid to mu najviše zamjerim, mogao je uzeti neku manju cifru.
Ama nebitno je treba li ga vraćati ili ne, ne bih ga ni ja vraćao, ali nemojte da se čovjek vrijeđa.

Za uzimanje para ima pravo, većina nas, ako ne i svi, bi uzela svoje pare. Eto da je uzeo manju cifru, bilo bi mogao je još manju ili mogao je da ne uzme ništa.

NJEGOVE SU PARE I NEKA JE UZEO I TO ŠTO JE UZEO UOPŠTE NIJE PROBLEM.

Pa **** ga više pare da ga ****, isto kao da je uzimao vaše pare. Išao od forumaša do forumaša i uzimao pare. Hajde ostavite se gluposti.
Zadnja izmjena: Morpheus, dana/u 25 maj 2024, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Imamkarbarum, Lecler, mosarajvosa83, Pantelija i 52 gosta.