Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat
Ja mogu Cocktu. Nije sad da mi je nešto, ali mi je pitka, ima specifičan okus. Recimo Sky je teško smeće, Bgm ne znam kako ono iko može piti. Ja u njoj samo šećer osjetim, ništa više.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Cocktjn jedini problem je sto brzo izlapi
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
A serem i ja vala kad je dobro ohlađeno mogu i urina
- tuzlak1987
- Kontakt:
Imal ovdje mojih ljudi sto se Sveps Toniziraju
Normalno. Schweppes pa milion praznih mjesta.
-
- Kontakt:
Re: Chat
A najblizi ljudi oko mene je piju bice da je problem u meniH8Z7 je napisao/la: ↑26 maj 2024, 15:26Šta imate protiv cockte?Devedesetka je napisao/la: ↑26 maj 2024, 15:24cockta je dokaz onoga 100 ljudi 100 cudi ne mogu se nacudit dovoljno kako to neko uopšte moze pit![]()
Baš dobro piće.![]()

Gin tonik je dobar.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Vjerujem da je i Sinalco bolji od Cockte. Nisam probao.19vendetta87 je napisao/la: ↑26 maj 2024, 15:28Pepsi mi je u rangu sinalco coleMogli je napisao/la: ↑26 maj 2024, 15:27Pepsi > CocaCola > CocktaDevedesetka je napisao/la: ↑26 maj 2024, 15:24
cockta je dokaz onoga 100 ljudi 100 cudi ne mogu se nacudit dovoljno kako to neko uopšte moze pit
Moj otac baš voli Tonic. Ja preferiram Tangerine, a volim i Pomegranate i Pink Grapefruit.
U zadnje vrijeme pijem uglavnom mineralnu i Iso Sport, imam nešto suficita na vagi kojeg želim eliminisati u narednih mjesec-dva.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
- akisarajevo92
- Kontakt:
cola sa limunom isto mokraca, barem ova nasamuhamedhulk je napisao/la: ↑26 maj 2024, 10:48Isti sam ti. Jedino u po godine moze proci ledena coca cola sa limunom. Onako, presjece fino.Kaunas je napisao/la: ↑26 maj 2024, 10:41Meni su ove kole sa ukusima odvratne, valjda nisam jediniakisarajevo92 je napisao/la: ↑26 maj 2024, 00:42napokon pronadjene i u Sarajevu, uvezene iz Njemacke, znaci ne moze da ne valja![]()
Inace zero ili obicna. Cak ni sky obicna nije toliko losa..
a radije ne bih nikako pio colu nego taj zero, pijem je zbog okusa a ne jer mi je lijepa onako crna u crvenoj ambalazi
jos kad podrignes kao neandertalac nakon desetke, nista bolje
a zero je kao obicna voda u koju si stavio malo arome coca cole, ako ces vec piti nesto takvo uzmi caj ili razmuti neki sokiĆ
Don't believe the hype.
Ahti sinalco kako se njega sjeti? Pola marke on, pola marke sendvić salama majoneza.19vendetta87 je napisao/la: ↑26 maj 2024, 15:28Pepsi mi je u rangu sinalco coleMogli je napisao/la: ↑26 maj 2024, 15:27Pepsi > CocaCola > CocktaDevedesetka je napisao/la: ↑26 maj 2024, 15:24
cockta je dokaz onoga 100 ljudi 100 cudi ne mogu se nacudit dovoljno kako to neko uopšte moze pit

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Sinalco je bio dobar i samo se odjednom pokvario, ko Argeta pileca
-
- Kontakt:
prije za marku uzmeš sinalco i bilo šta u pekari za užine i još ti ostane kusura sa strane da skupiš za sličice
- akisarajevo92
- Kontakt:
Sad za pola marke možeš uzeti jednu kiflu.

Sok nema ga ni na slamku za pola, čokoladicu samo jednu vidio i to ona vispakova.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Blago onom ko ima ovako strateški važne luke.Bili smo u jednoj od najvećih luka na svijetu koja uopće nije na moru i ostali - paf
Da luka u Antwerpenu, smještena na sjeveru Europe, u rukavcima rijeke Schelde, nije bez razloga jedno od najvažnijih ekonomskih čvorišta na svijetu, dalo se naslutiti kada su nas domaćini iskrcali ispred zgrade lučke uprave.
Antwerpen-Brugge pod današnjim imenom radi od travnja 2022. godine, kada je izvršena fuzija dviju luka, Antwerpa i ZeeBruggea. Pritom je 80,2 posto dionica u vlasništvu grada Antwerpena dok je 19,8 posto u posjedu grada Bruggea. Od tada luka djeluje na dvije lokacije, a mi smo posjetili onu smještenu u Antwerpenu.
Nesumnjivo, ona predstavlja ključnu točku europske trgovine kao druga najveća luka u Europi i 13. najveća na svijetu, a nalazi se 80 kilometara duboko u unutrašnjosti te je odlično povezana s ostatkom Europe putem cestovne, željezničke i vodene mreže, omogućujući efikasan transport tereta do i iz luke. Povezanost je esencijalna za njezino funkcioniranje.
Van Cauwenberghe nam je karti, koja se nalazi na podu u prizemlju zgrade lučke uprave, ukazao na njezine razmjere i na to koliki je div ta luka. Dimenzijama tako višestruko nadmašuje veličinu urbanog dijela Antwerpena: prostire se na površini od oko 130 četvornih kilometara, pri čemu nešto više od 72 četvorna kilometra leži na desnoj obali Scheldea, a ostatak na lijevoj obali te rijeke.
Kroz nju godišnje prođe oko 20 tisuća brodova i 48 tisuća teglenica. Ima ukupnu propusnost od 271 milijun tona tereta svih vrsta, od kontejnerskih pošiljki do tekućih i suhih rasutih tereta, što je čini najvažnijom izvoznom lukom u Europi.
Posebno se ističe sektor automobilskog pretovara, po čemu je Antwerpen-Brugge najveća luka u Europi s godišnjim prometom od 3,56 milijuna novih automobila.
Od izbijanja rata u Ukrajini postala je ključna i za energetsku sigurnost Europe. Kroz nju prolazi 15 posto plinskog tržišta EU-a, a njezina infrastruktura uključuje LNG terminal u ZeeBruggeu, iznimno važan za diversifikaciju izvora plina za europske države. Prije rata Europa je bila značajno ovisna o ruskom plinu – Njemačka je tako 70 posto svojih potreba zadovoljavala iz Rusije, a Italija 55 posto. Danas plinovodi iz Norveške i Ujedinjenog Kraljevstva prolaze kroz luku, osiguravajući stabilnost i sigurnost europske opskrbe plinom.
Luka značajno doprinosi belgijskoj ekonomiji, sudjelujući s pet posto u nacionalnom BDP-u i 10 posto u BDP-u Flandrije, kazao nam je Van Cauwenberghe. Zapošljava, direktno i indirektno, oko 160.000 ljudi, što je čini iznimno važnom za tu regiju. Prihodi ne dolaze samo od brodova, nego i od koncesija koje tvrtke plaćaju za korištenje lučkog zemljišta.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Argetu su bas pokvarili. Ni 30% kvaliteta kao prije.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je