Husref je nakon duple krune vidio da ce imati slabiju ekipu z og prodaje igraca i nedovodjenja adekvatnih zamjena i trazio je bolji ugovor jer je skontao da ce ga otjerati na sto su nasi pristali i dali mu taj ugovor. Kasnije morali isplatiti taj jaci ugovor. Pametnije da su ga prije otjerali dok je imao slabiji ugovor ili da su mu pojacali ekipu kako je trazio. Tako je meni objasnio jedan nas bivsi igrac i "poznavalac prilika" u klubu.skullcrusher je napisao/la: ↑26 maj 2024, 13:53Onda je to obicna izmisljnotina ako nema dokaza da je uzeo pola miliona cak sam procitao i 650 hiljada negdje na postu haha. Da li ima iko ikakav dokaz da je uzeo tolike pare bilo sta msm onako pitam nek je uzeli bi svi samo eto to se spominje stalno bez prestanka i psuje se.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 maj 2024, 13:47Ispade jedino on naplatio od kluba a ostali 10 trenera(ublehasi najobicniji koji nam nisu jedan trofej donijeli) i 100 igraca nije marke uzeloMorpheus je napisao/la: ↑26 maj 2024, 13:40
Fino i ja tebi kažem da se ostaviš vrijeđanja. Eto ti Marinović, Dudić, Sablić pa ih vrijeđaj, ostavi se Husrefa Musemića.
Nisi ništa propustio, sve su mahalske, sve je na nivou "vjeruj mi da je uzeo pola miliona, eto vjeruj mi brate".
Čovjek donio toliko radosti (bilo je i sramotnih rezultata, da mi neko ne upadne sa ovom pričom) i ti ga zbog nečega tamo vrijeđaš. Nema smisla, **** te.
Svaki trener izuzev Dudica nas je oderao sa raskidom,to sto se ne pise ovdje o njima to je drugo.Bitno da se najtrofejniji trener pljuje i naziva kerom i 5 godina nakon odlaska
Licno meni svejedno hoce li doci. Najvise bi volio da ne prozivljavami sve te promjene i da ostavljamo svakog trenera barem 2-3 sezone