ma kur.ac dobro ....

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ma kur.ac dobro ....
Isto tako kao što su njima Marković, Jelić i Taraba seniori, tako su nama Čelik, Buljubašić.H8Z7 je napisao/la: ↑26 maj 2024, 18:15Možda njihovi treniraju sa seniorima, ali su zato naši SENIORI.NisamInSajder je napisao/la: ↑26 maj 2024, 18:12Čekaj ba, pa Široki je izveo u najmanju ruku kombinovan sastav, njima svi ovi igrači se vrte u seniorima čitavu sezonu, treniraju u seniorima već više od godine, neki su tu i dvije ili više.
Puljić je branio na 7 utakmica, ima sezonu Federalke
Mašić jedan od top 5 štopera u ligi
Buljan igra čitavu sezonu
Taraba i prethodne dvije igrao, junior
Jelić eto još jedan junior,
Capan, solidan zadnji vezni
Matić, junior ali ima već 10-15 nastupa u Premijer ligi
Mamić, igra solidnu sezonu u Širokom, druga godina standardan
Marković, junior
Bagarić, 24g
Matić, junior, igrao još neke utakmice
Evo sad je i Kuprešak ušao. Dakle, uopšte nije situacija onakva kakvom je želite predstaviti, da se kao Siroki predao i ulazi sa 9 igrača ispod U21 (u smislu da su djeca da ih trebaš pomest). U suštini tu su 3 juniora koja su sad upala u zadnje 3-4 sedmice. Na kraju ovo je njihov najbolji sastav, neki igrači im ne treniraju već par sedmica.
Između ostalog gledamo li istu utakmicu?
Kod nas su jos igraci sa 23 godine talenti, kako to u SB, kako to....Pantelija je napisao/la: ↑26 maj 2024, 18:17"Samo da Rožman potvrdi kolika je neznalica. Siroki u sastavu ima 2 igraca od 17 godina, dva od 18, dva od 19, 1 po 21 i 2 po 22 godine. I oni ga uspiju preokrenuti."
jel istina ovo za godine jbt
stvarno mi se ne da ganjati po TM![]()
sto bi mi rekli evo jos jedne 100% sanse za siroki![]()
Isto moj GiS, sve kontam bit će bolje... Hoće qratz.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 maj 2024, 18:24Vala čovjek se sve nada eto nadoći ćemo nešto, ali kako vrijeme prolazi mi smo sve veća i veća qarina.
Ozbiljno razmisliti o nekoj opciji za trenera, tek ako budemo morali svesti spisak na neka imena ala Simon, trebamo da ga ostavimo.
24.02.2024.
Džaba se nadamo izgleda..PikachuSA je napisao/la: ↑26 maj 2024, 18:30Isto moj GiS, sve kontam bit će bolje... Hoće qratz.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 maj 2024, 18:24Vala čovjek se sve nada eto nadoći ćemo nešto, ali kako vrijeme prolazi mi smo sve veća i veća qarina.
Ozbiljno razmisliti o nekoj opciji za trenera, tek ako budemo morali svesti spisak na neka imena ala Simon, trebamo da ga ostavimo.![]()
Iskreno ne mozes porediti ovo sto se igra pod Rozmanom i ono sto se igralo dok je Dudic bio tu. Fedja je zaspo negdje na mrvama prije ugovora kod nas, ali je cinjenica da smo puno bolje igrali tad nego sad.
Trenutno korisnika/ca: Benjolos, Burberry46, bvsic, juka55, mosarajvosa83, Pena, Proximic, rimljanin90, Rule_hz, SarajevoAC, soe, Tatamata1946, Varijantas8, ŠTA_JE i 103 gosta.