Vrati se kad napuniš 13 godina, mislim da je to bio uvjet pri registraciji.ŠB.TRN je napisao/la:Predlazem Vučevića za izbornika,pomoćnik Miše!!!Jedan Pranjić da bude na klupi zbog toga sto je slabiji u defanzivi od Strinića!!!Mi idemo u Gruziju bod čuvati???????
Na golu Subašić,u zadnju liniju Buljata i Strinića,u sredinu Šarbinija i Tomasova i to ce biti OK.
Nadam se boljoj igri u narednoj utakmici al s ovim trenerom kojem menadžeri sastavljaju momcad,tesko!!!
Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna Reprezentacija Hrvatske
...što je više lome to je volim jače...
- Modricluka
- Kontakt:
Jao babo vidi mu glave!

Jacky tvoje poznavanje nogometa kao igre je ravno nuli!
Bio zadnji ili prvi Ultrasi tvoji prestati nece jer ti sa nasa SVETINJA!
Stanje nije nikako dobro,dapace!
Imaš li kakav argument za konstruktivnu raspravu ili si samo obično derle koje je zalutalo na ovaj forum.Modricluka je napisao/la:Jao babo vidi mu glave!
Svoje frustracije ili potrebu za provociranjem iskaljuj negdje drugo, ovde su hvala Bogu svi zdravi pa ne nasjedaju na izvale iskompleksiranog derleta.
Ajde još si sa nama 20-tak minuta, iskoristi vrijeme što bolje.
- Modricluka
- Kontakt:
Evo ti Jacky jedan zanimljiv clanak nije niti sa indexa niti sa neta!
http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/tk ... nak-269879
Wow! Koji dubokoumni članak velikog intelektualca! Propali novinar koji je dobio naredbu od urednika da napiše što gluplji članak kojeg će ovce, tj. ljudi čitati. Još daje izjavu Otta Barića koji je ispljuvao redom sve izbornike, a sam je bio daleko najgori. Daje izjave kao što se idemo braniti protiv Gruzije a sam će biti zapamćen po tome što su mu pola momčadi sačinjavali stoperi. Što se tiče Bilića,Modricluka je napisao/la:Evo ti Jacky jedan zanimljiv clanak nije niti sa indexa niti sa neta!
ako će doći Hiddink, ili u najgorem slučaju Cico (nemoguće jer je zauzet) onda slobodno neka ide. Ali ako znam da bi eventualnim odlaskom Bilića na klupu došao Scoria, Dalić, Pamić, Miše, Jurčić i slični nižerazredni treneri onda ne hvala. Vjerujte mi da može puno gore od četvrtfinala Eura.
- Modricluka
- Kontakt:
To je realno razmisljanje jedno 99 % hrvata koji podupiru reprezentaciju,spominjes Petrica kako je los u repki a covjek u napadakom smislu je za Kalinica profesor ,Pranjic je za onu jucer utakmicu bio idealan izbor ali eto Strinic je za njega klasa jer ovaj isti igra u Bayernu a Strinic u mocnom Dnipru!
No bezz se mi ovdje raspravljamo ,poz tebi!
Zato i cvjetaju ruže u Bayernu ove sezone. Uz stopera im je najslabija pozicija taj lijevi bek, i već su naveliko u potrazi za bekom. Sigurno zato što je Pranjić beton, pogotovo nazad.Modricluka je napisao/la:To je realno razmisljanje jedno 99 % hrvata koji podupiru reprezentaciju,spominjes Petrica kako je los u repki a covjek u napadakom smislu je za Kalinica profesor ,Pranjic je za onu jucer utakmicu bio idealan izbor ali eto Strinic je za njega klasa jer ovaj isti igra u Bayernu a Strinic u mocnom Dnipru!
Naravno da je Petrić loš u repki, ne znam otkad pratiš repku, možda od jučer
Ne raspravljamo se uopće. Ti lupaš gluposti, a ostatak foruma koji prati topic se smije.
- Modricluka
- Kontakt:
Da naravno zato je tvoja hrvatska odigrala maestralno sa strinicem i dujmovicem!
Aj ne pricaj gluposti vise!
a ovo je tvoj idol!
Zato ga je Walcott silovao, a i svako malo bolje krilo. A u toj utakmici 2:3 Pranjić nije igrao, to bi ti kao veliki stručnjak trebao znati.Modricluka je napisao/la:
Da naravno zato je tvoja hrvatska odigrala maestralno sa strinicem i dujmovicem!![]()
![]()
Aj ne pricaj gluposti vise!![]()
a ovo je tvoj idol!
![]()
- Modricluka
- Kontakt:
Malo pogledaj snimku bolje!
Oh moj Boze!
Pogledaj jadnice tko je navukao tri igraca na sebe i asistirao petricu za gol!
oh Boze s kim se ja raspravljam!
Aj laku noc!
Oh moj Boze!
Aj laku noc!
Bravo majstore. On je tada igrao lijevog veznog (ušao pred kraj utakmice..) . I na toj poziciji može biti alternativa za Niku, ali beka ne može igrati.Modricluka je napisao/la:Malo pogledaj snimku bolje!
Oh moj Boze!
Aj laku noc!
Ajde sinko laku noć.. i vrijeme ti je.
- Modricluka
- Kontakt:
Pa ti si sada rekao da nije igrao!jacky09 je napisao/la:Bravo majstore. On je tada igrao lijevog veznog (ušao pred kraj utakmice..) . I na toj poziciji može biti alternativa za Niku, ali beka ne može igrati.Modricluka je napisao/la:Malo pogledaj snimku bolje!
Oh moj Boze!
Aj laku noc!
Ajde sinko laku noć.. i vrijeme ti je.
- Modricluka
- Kontakt:
Klubovi od Tomislava Dujmovica!
Dinamo Zagreb
Hrvatski Dragovoljac
Inter Zaprešić
NK Međimurje
Amkar
Lokomotiva Moskva
Dinamo Zagreb
Hrvatski Dragovoljac
Inter Zaprešić
NK Međimurje
Amkar
Lokomotiva Moskva
Meni ne trebaju video niti wikipedia da se sjetim nekih detalja. Naravno, uvijek nešto promakne, kao i to da je Pranjić tada igrao, tj. ušao s klupe jer ga nikako nije moglo zapasti. Ajde pogledaj još neki video možda još nešto saznaš.Modricluka je napisao/la:
Pa ti si sada rekao da nije igrao!
Ali bitno je da Pranjić "može" igrati beka. To je srž svega.
Jao jesi naporan. Dijete drago koliko ti je godina?Modricluka je napisao/la:Klubovi od Tomislava Dujmovica!
Dinamo Zagreb
Hrvatski Dragovoljac
Inter Zaprešić
NK Međimurje
Amkar
Lokomotiva Moskva
U kojim su klubovima igrali engleski reprezentativci, a u kojima naši kada smo ih isprašili dvaput??
Znači, pošto sam shvatio da si ili dijete ili neki zadrti neznalica, odustajem od svake "rasprave" bolje rečeno ismijavanja. Nastavi se prosipati, doći ću sutra pročitati bisere.
- Modricluka
- Kontakt:
Kad se naucis izrazavati javi se!
Cuj Dujmovic!
Aj Jacky odi malo gledaj penatlike nikole kalinica!U jaduku 70% golova sa bijele tocke postigao!
Cuj Dujmovic!
Aj Jacky odi malo gledaj penatlike nikole kalinica!U jaduku 70% golova sa bijele tocke postigao!
Svakakvih sam likova vidio na ovom forumu ali ovaj DŽeki je najtvrdoglaviji daleko.Pa pogledaj malo medije,komentare na bilo kojem portalu,forumu i sve ce ti biti jasno ako imas trun mozga u glavi.Danas sam bio sa bezbroj ljudi i svi govore protiv Bilića,Strinica .....
Pa mi se idemo braniti protiv Gruzije,ima li ti tu ista cudno.???Ja ne mogu vjerovati da ovakvi likovi s ovakvim pricama uopce postoje.Mislim da je svaka rasprava s tobom besmislena,jer tko ce objasniti neke stvari čovjeku koji je tvrdoglav ko magare i nece da vidi činjenice.
Nastavi i dalje pisati gluposti,barem na to imas pravo

Pa mi se idemo braniti protiv Gruzije,ima li ti tu ista cudno.???Ja ne mogu vjerovati da ovakvi likovi s ovakvim pricama uopce postoje.Mislim da je svaka rasprava s tobom besmislena,jer tko ce objasniti neke stvari čovjeku koji je tvrdoglav ko magare i nece da vidi činjenice.
Nastavi i dalje pisati gluposti,barem na to imas pravo
- Modricluka
- Kontakt:
Aj kolega vidis kad nema argumenata proziva forumase i citatelje ovcama,kretenima i sl.ŠB.TRN je napisao/la:Svakakvih sam likova vidio na ovom forumu ali ovaj DŽeki je najtvrdoglaviji daleko.Pa pogledaj malo medije,komentare na bilo kojem portalu,forumu i sve ce ti biti jasno ako imas trun mozga u glavi.Danas sam bio sa bezbroj ljudi i svi govore protiv Bilića,Strinica .....
Nastavi i dalje pisati gluposti,barem na to imas pravo![]()
![]()
![]()
Sam dokaz s kakvim se ljudima družiš.ŠB.TRN je napisao/la:Svakakvih sam likova vidio na ovom forumu ali ovaj DŽeki je najtvrdoglaviji daleko.Pa pogledaj malo medije,komentare na bilo kojem portalu,forumu i sve ce ti biti jasno ako imas trun mozga u glavi.Danas sam bio sa bezbroj ljudi i svi govore protiv Bilića,Strinica .....
Nastavi i dalje pisati gluposti,barem na to imas pravo![]()
![]()
![]()
Nemaš ti meni šta objašnjavati, to što ti pišeš je glupost.
bilica treba pustit do karaj kvalifikacija,ako nas odevede na euro odlicno,ako ne odvede onda se zahvalit covjeku,jer ne treba zaboravit njegove uspjehe,a eralno mi nemamo boljeg strucnjaka od njega trenutno,barem ga ja ne vidim
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.