Cista tekma Borac-Igman kao ona u Bijeljini, Radnik-Zrinjski. Sve isto. Ako je u Bijeljini po tebi sve ok, onda je i ovo bilo ok

Cista tekma Borac-Igman kao ona u Bijeljini, Radnik-Zrinjski. Sve isto. Ako je u Bijeljini po tebi sve ok, onda je i ovo bilo ok
Malo se priča o tome da dugo lošiji prvak nije bio. Uz bezobrazno navlačenje tokom čitave sezone su uspjeli završiti samo dva boda ispred Zrinjskog koji je odigrao rekordan broj utakmica u sezoni i koji nije ni blizu prošlogodišnjem timu.
Sljedece sezone
Znam za iduću, misli na ovu oko posjete ?NoDi80 je napisao/la: ↑26 maj 2024, 20:06Sljedece sezone
Ne slavimo to nam je uslo u navikuHolyybotlom je napisao/la: ↑26 maj 2024, 20:07Znam za iduću, misli na ovu oko posjete ?
Kako grmi.
– Teška vremena Željo moj, Vico vas je spasio, teška vremena Željo moj, dogodine ispao – pjevali su navijači Borca, aludirajući na to da je predsjednik Fudbalskog saveza BiH, Vico Zeljković spasio ekipu Željezničara od ispadanja ove sezone.
Znaci i vi osmerostruki ?NoDi80 je napisao/la: ↑26 maj 2024, 20:08Ne slavimo to nam je uslo u naviku
Pogledaj kod brata zuke na transfermarktu 11 sezona 8 Zeljeznicar najposjeceniji
Kad bi igrali grupnu fazu ko Zrinjski 10,000 bi nas islo na godtovanja
Znam ih 30 iz Chicaga sto bi odmah dosli da ne spominjem Europu, BiH i Sarajevo
Polako docekat cemo
Strpljen spasen
Ko se zadnji smije, najsladje se smije
Bolje je Jalija izgrmila na poluvremenu da se ne lazemo, a i simbolicnije je
Kakvo pisanje? Cega nas je Vico spasio, da pobjegnemo 16 bodova od zone ispadanja?
Priča se o vama i Sarajevu a ti miješaš bojac, sramota što ste im cvijeće uručili a pljujete po čovjeku koji vam je donio trofeje ( nije bitno kako )
Trenutno korisnika/ca: laszlo, svrakino1921 i 17 gostiju.