AVNOJ je napisao/la: ↑26 maj 2024, 20:12
jurisicduska je napisao/la: ↑26 maj 2024, 17:30
Jel moguce da o Rozmanu se pise a mozda smo imali 5 zicera I imamo ovog panja Đurickovica koji je najgori stoper koji je iza rata igrao u ovom klubu
Ne znam iz kojeg si razloga ovo napisao ako već toliko tvrdiš da pratiš Klub.
Đuričković je defanzivni vezni i to mu je primarna pozicija a s obzirom da posjeduje određen nivo individulane kvalitete činio se kao dobro riješenje na stopreskoj poziciji naročito u odnosu na naše ostale stopere koje imamo.
A zašto ljudi ne bi posali o Rozmanu pa zar nije trenerov osnovni zadatak da postavi igrače na terenu i da im da pozicije gdje će biti najproduktivniji ovaj naš je fulio sve do jednog. Keremh, Đuričković, Anđušić, Hasić, Mustafić, Buljubašić, Julardžija.
Đurickovic je prije svega los igrac pa sve ostalo.
Znam ja jako dobro da je u Buducnosti igrao od beka do stopera preko defanizvnog veznog cak sam ga I uzivo u druge svrhe gledao dva tri puta.
A sto se Rozmana tice I on je katastrofalan.
Ja fkt ne znam kako ljudima da objasnim Rozman je nebitan sutra ce to biti drugi Rozman. Ne interesuje me hoce li ga otjerat ili ostavit. Bio je Dudic gori rezultati bio je Varesanovic gori rezultati ppm. Sad ce biti Husref peti desiti bice isto. I ako sta nabodemo bice kratkog daha.
Evo hajd da se sad dogovorimo kad zamjene Rozmana da slijedeceg trenera ne tjeramo kad opet ne budemo prvaci. Ja sam za da bacimo jos godinu al da to bude onda ta godina kad ce novi trener imati 3 prelazna roka I ljetne pripreme. Moze li tako ? Mozemo li ikom dat sansu 2 sezone da nas vodi. Evo da pocnemo s tim kad otjeramo Rozmana ja sam za ?
Sve ostalo je ista prica godinama.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.