JackieChan je napisao/la: ↑27 maj 2024, 08:40Zašto prestati nećemo nikada nisu bili u Tuzli zadnje kolo ?
Ti se maksuz registrovao na forum da bacas udice ?
3 od 4 posta trollovanje
JackieChan je napisao/la: ↑27 maj 2024, 08:40Zašto prestati nećemo nikada nisu bili u Tuzli zadnje kolo ?
Ispisu desetine stranica u toku utakmica njihovih klubova i onda se svadjaju oko posjete.RubikovaKocka je napisao/la: ↑26 maj 2024, 23:04Ljudi palamude o posjeti a niti idu na utakmice niti koji k. Vise i bale ovdje po forumu nakucavaju postove u toku utakmice "njihovih klubova"
Jeb0 budale.
Meraak1921 je napisao/la: ↑27 maj 2024, 09:51E Cuj ih majke ti hahahahahaha imate krov zato ste najposjeceniji kmee kmee
Sta je sa gostujucim utakmicama? Jel i tu imamo krov ili smo onako najbrojniji iako se borimo za opstanak? Manijaci pa 3 mjesta prazno vec godinama !
luckystrike je napisao/la: ↑23 maj 2024, 12:08na temu posjete, ne bi mi mrsko vidjeti koji su to gosti gledaniji, koristeći se podacima Saveza dolazi se do sljedećih podataka:
nisam uzimao u račun međusobne utakmice.
također, Sarajevo ima još jednu gostujuću utakmicu koja će umanjiti prosjek.
kakogod, Sarajevo najgledanija gostujuća ekipa.
Jah,eto neko će tebi sa peštera vjerovati koliku ko platu ima,ti kao znaš i tebi igrači kažu,i meni je Ovčina rekao da ima sa bonusom za opstanak kao OliveiraVirtu4l je napisao/la: ↑27 maj 2024, 08:49A ne nego će ti neko postaviti platnu listu.Shategabri je napisao/la: ↑27 maj 2024, 08:16Odakle vam te informacije? Da vam vjerujemo na riječ?!
A da, platne liste su na minimalac, a ostalo ide preko Payoneera.![]()
Već sam napisao samo članstvo jačunam ovo ostalo me ne dotiče. Bibe miMeraak1921 je napisao/la: ↑27 maj 2024, 09:51E Cuj ih majke ti hahahahahaha imate krov zato ste najposjeceniji kmee kmee
Sta je sa gostujucim utakmicama? Jel i tu imamo krov ili smo onako najbrojniji iako se borimo za opstanak? Manijaci pa 3 mjesta prazno vec godinama !
Ma ne vrijedi ta tabela sad će merak naći validnuNirton je napisao/la: ↑27 maj 2024, 10:10Meraak1921 je napisao/la: ↑27 maj 2024, 09:51E Cuj ih majke ti hahahahahaha imate krov zato ste najposjeceniji kmee kmee
Sta je sa gostujucim utakmicama? Jel i tu imamo krov ili smo onako najbrojniji iako se borimo za opstanak? Manijaci pa 3 mjesta prazno vec godinama !luckystrike je napisao/la: ↑23 maj 2024, 12:08na temu posjete, ne bi mi mrsko vidjeti koji su to gosti gledaniji, koristeći se podacima Saveza dolazi se do sljedećih podataka:
nisam uzimao u račun međusobne utakmice.
također, Sarajevo ima još jednu gostujuću utakmicu koja će umanjiti prosjek.
kakogod, Sarajevo najgledanija gostujuća ekipa.
Jest Borac sa sudijama vrhunski klub, al ovaj momak nije znao da gostuju na Bazi bez poraza protiv ekipe koja im je nanijela 2 poraza od ukupno 3 ove sezone
Bice dobro ako ne prodje. Stvarno su pozurili sa tim, bez ikakve javne diskusije, konsultacija, reorganizacije i skracenja nizig liga.
Pa što je onda proširivao Prvu ligu RS?Suvorov je napisao/la: ↑27 maj 2024, 11:05Bice dobro ako ne prodje. Stvarno su pozurili sa tim, bez ikakve javne diskusije, konsultacija, reorganizacije i skracenja nizig liga.
Svakako ce Vico na ovom ubrati koji poen kad bude izbor za novi mandat. "Ja sam htio da skratim ligu, ali oni nisu..." i to.
U sezoni gdje smo se pretežno borili za opstanak.
Trenutno korisnika/ca: ludilompredozirani i 19 gostiju.