Jos samo fali da i Menala pozove.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Evo vec 2 dana ga vidjam ovde u komsiluku dosao kod cure seta joj cuku okolo... Nema taj stav da bude reprezentativac San Marina a kamoli reprezentacije koja ipak ne bi trebala da bude donji dom evropskog fudbala
Tim prije sto i Vladan i Muhamed trebaju napraviti iskorak ovo ljeto i promijeniti klub. Sa druge strane imas Loncara koji je stariji od obojice i klupiran je u Ferencvarosu. Ne razumijem…
Sta to fali Menalu, on je poslije Djurica najbolja rezerva reprezentacije zadnjih 10 godina. Kad je god usao s klupe nesto je napravio i uz to se konstantno odazivao.ReX2 je napisao/la: ↑27 maj 2024, 14:15Iako nisam navijac Sarajeva, poziv Buljubasicu bi imao puno vecu tezinu i korist nego Loncaru koji ce svakako biti bivsi vec na iducem spisku. Bolje da ti je i 20i igrac na spisku talentovani fudbaler koji ce dobiti iskustvo i zelju za napretkom nego neko od 27-28 godina koji je slucajni prolaznik.
Jos samo fali da i Menala pozove.![]()
Ja sam mislio da si ti malo ozbiljniji forumas
A ja sam gledao samo nastupe u ligi izgleda. Onda moja greska.hurem je napisao/la: ↑27 maj 2024, 15:01Ja sam mislio da si ti malo ozbiljniji forumas
Nije 12 utakmica, nego 26!
12 je odigrao u mađarskom prvenstvu i to svih 12 posljednja 3 i po mjeseca gdje je bas tih 12 tekmi bio starter.
Postigao je u tih 12 utakmica 5 golova i upisao 4 asistencije.
Od ostalih tekmi u ovoj sezoni 11 je odigrao u Euro takmičenjima (kval. LP, EL, Conf.L.), i 3 u nacionalnom kupu.
Da se razumijemo, nisam ni ja za ovaj potez iako sam nekada očekivao od ovog momka vece stvari.
Moguće da ga je Barbarez planirao u veznom redu prije nego su riješeni papiri za Gigovica, Burnica...računao na iskustvo prije nego na mladog Buljubasica.
Vjerovatno postoje neki razlozi...
Nije Barbarezu nimalo lahko:
1. Pjanic se oprostio
2. Dedic povrijeđen
3. Sehic se oprostio
4. Hadziahmetovic povrijeđen
5. Stevanovic se oprostio
6. Hamulic povrijeđen
7. Prevljak povrijeđen (?)
8. Cimirota ne računa
9. Dzeko upitan od prvog dana
10. Krunic upitan od prvog dana
11. Kolasinac ni tam ni vam, vuče povredu, ima tekmu za klub 2.6.
12. Barisic se povrijedi
13. Bašić se povrijedi
14. Davidovic odustao
I onda se čudimo kad nakon svega ubaci Loncara...nisam ZA, ali ne moze mu niko nesto aman ni zamjeriti. Igrao momak 11 evropskih utakmica, osvojio s klubom domaće prvenstvo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.