PayoneerShategabri je napisao/la: ↑27 maj 2024, 14:12A kad dođe vrijeme za citiranje...onda se pravi budala i okrene priču na pitareCernica22 je napisao/la: ↑27 maj 2024, 13:59Virtu4l je napisao/la: ↑30 avg 2023, 00:46
Ne znam ko je Klafurić, samo ono što je Jozak par puta pričao o njemu, ali vidim da je dobio ekspresan otkaz gdje god je radio, pa čak i u Legiji.
Ako kojim slučajem ostane do kraja sezone u Veležu to će mu biti lični rekord, jer je do sad u kraijeri imao najviše 22 utakmice prije otkaza.
Ono što znam jeste da ćete već u novembru zaostajati 15 bodova za mjestom koje vodi u Evropu i nema tog Klafurića koji će to promijeniti.
Još ovu polusezonu ćete letiti na krilima Evrope iz 2021., nadati se nečemu, misliti da ste važni, a onda idete tamo gdje vam je mjesto.
Ovaj forum sve pamti, pa ćemo se citirati kad bude vrijeme za to.![]()
![]()
![]()
Virtuale hvala ti za sve najave
Ali na ovom forumu za tebe nema vise fotelje.![]()
Ni obraza ni časti ni morala.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
19V22
Zar nije od 24/25?
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Kako avanti burazere, moraju prvo 4 ispasti iduce sezone da moze cetverokruzno s 10 ekipa.
19V22
-
- Kontakt:
Nije, imali bi onda preko 40 utakmica ove sezone.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ako je istina ono sto se prica da ce nam se opet sageti za 9 bodova ako im ostavimo naseg sestog stopera jos pola godine neka ih onda jos sa namaDirektorcic je napisao/la: ↑27 maj 2024, 14:23Jedino ako ce zeljo samovoljno odmjeriti snage s bratstvom i toskom,oni su taj nivo

19V22
-
- Kontakt:
Zeljo je vazda Velezova filijala bio,kad su onomad stolice stavljali na novu tribinj slali dopise j klub da se kupe neke desetogodisnje ulaznice i tako pomogne rad kluba.Te dinga semso iz lijevog dzepa 10 milja izvadi i odneseCernica22 je napisao/la: ↑27 maj 2024, 14:26Ako je istina ono sto se prica da ce nam se opet sageti za 9 bodova ako im ostavimo naseg sestog stopera jos pola godine neka ih onda jos sa namaDirektorcic je napisao/la: ↑27 maj 2024, 14:23Jedino ako ce zeljo samovoljno odmjeriti snage s bratstvom i toskom,oni su taj nivo![]()
Zeljo vazda bio filijala Veleza 

Čuj teška vremena, a ljudi prvi po posjeti.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑27 maj 2024, 14:09Ne izlazi mi iz glave teska vremena...![]()
Nema sta, bas su uboli lesevi s pjesmom.

-
- Kontakt:
Nekad su Mostarci bas imali smisla za humor, kakve su ovo prigradske doskocice? Jedino vam Campobello dize prosjek 

ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Do mene, do mene, nisam najbolje razumio šta je pisac htio da kaže

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Ukinuta suspenzija Ibricicu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Bas se gube u tom pojmu, zar vas jos toliko boli sto ste Mirviceva filijala? 

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- Meraak1921
- Kontakt:
Ukinuta suspenzija za Real Madrid , 100% dao Vici zenu na pola sata, drugacije ne vidim kako da mu bude ukinuta ..
-
- Kontakt:
Udjem na njihovu temu da vidim sta pisu, kaze lik ovo je tihi rat protiv saveza hahhaah
Kakve njima ublehe prodaju, to je nevjerovatno
U ratu protiv saveza, a skidaju ti suspenzije. Sto je najgore, ovo je Ibricic sam sebi zavrsio i to cisto da sjebe Mirvica i otme mu jos para, jer zna da je zasticen ugovorom.
Kakve njima ublehe prodaju, to je nevjerovatno

U ratu protiv saveza, a skidaju ti suspenzije. Sto je najgore, ovo je Ibricic sam sebi zavrsio i to cisto da sjebe Mirvica i otme mu jos para, jer zna da je zasticen ugovorom.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Znači sljedeće šta je Vico naciljao je jedinstvena druga liga
-
- Kontakt:
limvotehula je napisao/la: ↑27 maj 2024, 15:53Naravno da ne, Srbi nikad na to ne bi pristali. Njihova liga je losija od nase kantonalne, nisu budale.

Zadnja izmjena: tabba77, dana/u 27 maj 2024, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.
Kako glupa odluka saveza, na kraju sezone ti donosis ovakve odluke da cetvero ispada....
Crni Cerak 🐦⬛
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], delko, Fudo, Lavcina, NEZALAGANJE i 28 gostiju.