PrašumaDonnie Darko je napisao/la:brijel se ko dole?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Popović Lazar
- Kontakt:
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Chat
Pasha je napisao/la:haj' kad već pričamo o brijanju. da li ima još neko sem mene ko se brije "žiletima", odnosno onim klasičnim britvicama
Ja s britvom samo radim korekcije i dekor,brijanje rijetko....
za brijanje britvom moras biti maher poput ovog lika
[youtube][/youtube]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- senad_flamin
- Kontakt:
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Brijem ja. Moja zlatna kolekcija.Pasha je napisao/la:haj' kad već pričamo o brijanju. da li ima još neko sem mene ko se brije "žiletima", odnosno onim klasičnim britvicama
To sam koristio samo u ratu 92-95.Jer je bilo lakse doci do zileta vec biceva.I sad kad bi morao se brijati ziletom bar 3-4 posjekotine bi napravio garant.Pasha je napisao/la:haj' kad već pričamo o brijanju. da li ima još neko sem mene ko se brije "žiletima", odnosno onim klasičnim britvicama
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ja sam ostao pri ziletu, imam svoju kolekciju ma ne dam je za 100 biceva.123456 je napisao/la:To sam koristio samo u ratu 92-95.Jer je bilo lakse doci do zileta vec biceva.I sad kad bi morao se brijati ziletom bar 3-4 posjekotine bi napravio garant.Pasha je napisao/la:haj' kad već pričamo o brijanju. da li ima još neko sem mene ko se brije "žiletima", odnosno onim klasičnim britvicama
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Zato brate moj odes u Vehabije i dobijas milju mjesecnoPonos Torina je napisao/la:ja samo savjetujem jer iz iskustva ljudi koje poznajem se desavaju ovakve stvari zato malo usporite sa brijanjem i furkom da mi je brada da kuliram i budem sminka posle kad pocne rasti nema zivaca da se obrijes moras skoro svaki dan ko budala da se brijes sto normalno dosadi i nervira....
Ima Emir za sve rijesenje
A C A B !
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:brijel se ko dole?
mene žena povremeno ošiša dole
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:brijel se ko dole?
Hahahahahahahahhahahhahahaha
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nista nije smijesno, zar ti tetak nije pricao, ne sjecas se!?Samo F.K.S !! je napisao/la:kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:brijel se ko dole?
Hahahahahahahahhahahhahahaha
@Dobio sam 530 KM na kladionici, napokon da i mene Bog pogleda.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Zaboravio tetak jbg . Nego castis me sutra jel tako ? Docu ja do tebe i do tetke bar na kolace
PS Imal neko link da skinem lektiru galeb pisac ricard bah treba mi citava knjiga
PS Imal neko link da skinem lektiru galeb pisac ricard bah treba mi citava knjiga
**** brijanje svrbi
, bolje malo potkratiti 
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ne znam zasto, al' ja kada se obrijem i "gore" i "dole" nikad' me ne svrbi. Ide mi na zivce to sto se moram brijati svaka 2-3 dana, pa nekad' mi sve to dosadi, pa zarastem ko vehabija. 
- Ponos Torina
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
fransoa derpe,eduardo sperminho hahahahahahha

iz publike se povremeno moglo cuti sudija p.ederu

fransoa derpe,eduardo sperminho hahahahahahha
iz publike se povremeno moglo cuti sudija p.ederu
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ja b´ volio da imam bradu samo da mobu pustiti luciferku 
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Bujrum.Samo F.K.S !! je napisao/la:Zaboravio tetak jbg . Nego castis me sutra jel tako ? Docu ja do tebe i do tetke bar na kolace
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Nikad nedo bog 
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
- legenda reala
- Kontakt:
Joj ja se evo maloprije obrijo
A prvi put u drugom srednje ,iako sam mogo i u 7 ali nisam htio ,kolke sam samo brkove imo ,svi me pitaju što se ne obriješ a ja neću
A nema mi ništa mrže od brijanja ,nekad i po 5 dana se ne mogu da nakanim da obrijem pa zarastem ko vehabija
A prvi put u drugom srednje ,iako sam mogo i u 7 ali nisam htio ,kolke sam samo brkove imo ,svi me pitaju što se ne obriješ a ja neću
A nema mi ništa mrže od brijanja ,nekad i po 5 dana se ne mogu da nakanim da obrijem pa zarastem ko vehabija
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
svidja li ti se moja nova frizuralegenda reala je napisao/la:Joj ja se evo maloprije obrijo![]()
![]()
A prvi put u drugom srednje ,iako sam mogo i u 7 ali nisam htio ,kolke sam samo brkove imo ,svi me pitaju što se ne obriješ a ja neću![]()
R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....