Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Vico ih je spasio, teška vremena Krpiću moj, cvijeće si uručio 

[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
- Kontakt:
Obrazlozenje :tutankamon1905 je napisao/la: ↑27 maj 2024, 16:16Postoji li obrazlozenje odluke o prekidu suspenzije za gospodina Senijada Ibricica

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
fk lokomotiva poklonila cvijece vicinoj prciji u nase ime i skida se kazna Ibri, sta je problem?
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Schlager je napisao/la: ↑27 maj 2024, 16:41Nikakav poseban osjecaj nakon ove titule.
Ovome se,punog srca ,mogu radovati samo oni sto mrze Bosnjake ili vole Vicu, Dodika i SNSD...veze ovo sa fudbalom i Borcem nema,sto pokazuje i posjeta na tribinama...Vise smo imali kad smo se za opstanak borili.
Mi smo uvijek mastali da smo drugaciji od ovih sa Grbavice i Koseva,lopovske porodice Osim ,i onih osam godina Begica ,dok se faul na Kosevu nije smio svirnuti protiv FKS..
Ove zapadne Mostarce da ne pominjem...lopine neopjevane...od Covica ,do Sulente ,Make i ostalih...Ponosniji sam bio na moj Borac ,kad smo 4 puta na silu izbacivani iz Lige
Sad sam se uvjerio da nismo nista bolji od njih ,da smo potpuno isti...ali docekali priliku da "sad malo mi"
I ,kad je vec sve ovdje na silu,i nek je Borac prvak..
Momci na terenu su sasvim ok...Cestitke....Vinko,dajte mu uigovor na 5 godina...maher..
Bicemo i u Evropi pristojni..
Srecno Borcu..

-
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Na insistiranje glavnog kabadahije u tadašnjoj reprezentaciji koja se spremala za SP u Brazilu naš Zukanović je nabijen nogom u zadnjicu a ovaj je otišao u Brazil
Tadašnji selektor Pape je samo mahnuo ušima ..
F.K.Sarajevo nema ništa sa ovim
Samo im dobro došlo
- svrakino1921
- Kontakt:
Među TOP 50 igrača u Premijer ligi po broju žutih kartona nema niti jedan fudbaler Borca
- svrakino1921
- Kontakt:
Skupština Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine na današnjoj sjednici u Sarajevu jednoglasno je usvojila odluku o skraćenju Premijer lige.
Od sezone 2025/26. u elitnom razredu bh. fudbala igrat će 10 klubova (Liga 10). Prvobitne informacije "govorile su" da će u predstojećoj sezoni (2024/25) iz elite ispasti četiri posljednjeplasirana tima, a da će u PLBiH ući entitetski prvaci i da ćemo tako dobiti deset učesnika za sezonu 2025/26.
Međutim, sada se pojavila informacija da prvaci entiteta RS-a i Federacije BiH nisu sigurni učesnici Lige 10!?
Naime, u fudbalskim krugovima priča se da će u sezoni 2024/25 iz PLBiH ispasti dvije posljednjeplasirane ekipe (11. i 12. mjesto), a da će timovi koji osvoje 9. i 10. mjesto za Ligu 10 razigravati sa entitetskim prvacima.
Iz FSBiH nismo mogli dobiti potvrdu ove informacije, ali ni demant. Kako nezvanično saznaje Faktor o ovoj temi bi se trebali izjasniti Sektor za takmičenje i Takmičarska komisija, koja bi trebala svoje mišljenje dati Izvršnom odboru FSBiH.
Odluka o tome da li će iz PLBiH u narednoj sezoni ispasti četiri posljednjeplasirana tima ili će timovi koji zauzmu 9. i 10. mjesto razigravati sa entitetskim prvacima bit će objavljena u Propozicijama takmičenja PLBiH za takmičarsku sezonu 2024/2025.
U sezoni 2025/26, prema ranijim najavama, igrat će se četverokružno, odnosno na rasporedu će biti 36 kola.
Svake naredne sezone, od 2025/26, nadalje, iz PLBiH će ispadati dva posljednjeplasirana tima, a elitu će popunjavati entitetski prvaci, sve dok se ne oformi jedinstvena Druga liga
Od sezone 2025/26. u elitnom razredu bh. fudbala igrat će 10 klubova (Liga 10). Prvobitne informacije "govorile su" da će u predstojećoj sezoni (2024/25) iz elite ispasti četiri posljednjeplasirana tima, a da će u PLBiH ući entitetski prvaci i da ćemo tako dobiti deset učesnika za sezonu 2025/26.
Međutim, sada se pojavila informacija da prvaci entiteta RS-a i Federacije BiH nisu sigurni učesnici Lige 10!?
Naime, u fudbalskim krugovima priča se da će u sezoni 2024/25 iz PLBiH ispasti dvije posljednjeplasirane ekipe (11. i 12. mjesto), a da će timovi koji osvoje 9. i 10. mjesto za Ligu 10 razigravati sa entitetskim prvacima.
Iz FSBiH nismo mogli dobiti potvrdu ove informacije, ali ni demant. Kako nezvanično saznaje Faktor o ovoj temi bi se trebali izjasniti Sektor za takmičenje i Takmičarska komisija, koja bi trebala svoje mišljenje dati Izvršnom odboru FSBiH.
Odluka o tome da li će iz PLBiH u narednoj sezoni ispasti četiri posljednjeplasirana tima ili će timovi koji zauzmu 9. i 10. mjesto razigravati sa entitetskim prvacima bit će objavljena u Propozicijama takmičenja PLBiH za takmičarsku sezonu 2024/2025.
U sezoni 2025/26, prema ranijim najavama, igrat će se četverokružno, odnosno na rasporedu će biti 36 kola.
Svake naredne sezone, od 2025/26, nadalje, iz PLBiH će ispadati dva posljednjeplasirana tima, a elitu će popunjavati entitetski prvaci, sve dok se ne oformi jedinstvena Druga liga
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑27 maj 2024, 22:02Među TOP 50 igrača u Premijer ligi po broju žutih kartona nema niti jedan fudbaler Borca

10 klubova je malo! Po meni je trebali su ostaviti 12 i preitet austrijski Model .
Mnogo bitnije je druga jedinstvena liga sa 10 ili 12 klubova.
Mnogo bitnije je druga jedinstvena liga sa 10 ili 12 klubova.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- svrakino1921
- Kontakt:
Velika je vjerovatnoća da ćemo evropske utakmice igrati na stadionu Grbavica. Poslat ćemo dopis i tražiti pomjeranje datuma prve utakmice zbog Dana žalosti, da nam se termin prebaci za dan kasnije (12. jula), ako 11. jula bude predviđeni za domaćina, naveo je Kevelj.
Rođeni su zaljubljeni u LJEPOTICU
Šta je ovo ovako-ja Vam kažem najbolji stadion u regionu
-
- Kontakt:
Nije nego ste nam spustili cijenu jer vam trebaju pare.otkazali smo bilino polje za neku sitnicu da bi vama pomoglisvrakino1921 je napisao/la: ↑27 maj 2024, 22:20Velika je vjerovatnoća da ćemo evropske utakmice igrati na stadionu Grbavica. Poslat ćemo dopis i tražiti pomjeranje datuma prve utakmice zbog Dana žalosti, da nam se termin prebaci za dan kasnije (12. jula), ako 11. jula bude predviđeni za domaćina, naveo je Kevelj.
Desetaru imas dvije karte od mene za prvu tekmu. Jel posteno?svrakino1921 je napisao/la: ↑27 maj 2024, 22:20Velika je vjerovatnoća da ćemo evropske utakmice igrati na stadionu Grbavica. Poslat ćemo dopis i tražiti pomjeranje datuma prve utakmice zbog Dana žalosti, da nam se termin prebaci za dan kasnije (12. jula), ako 11. jula bude predviđeni za domaćina, naveo je Kevelj.
19V22
Meni zao Gredica...
Dodje covjek, razleti se, zavali Zeljkana u minus za one makete, ode u SA, ceka i ceka malezijskog sultana, najavi odlazak a ni jednu maketu ne talnu...
Bolje bi mu bilo da je od njih pravio puzzle da se djeca igraju ili da je poslao u Lego kocke, mozda bi im bilo zanimljivo...

Dodje covjek, razleti se, zavali Zeljkana u minus za one makete, ode u SA, ceka i ceka malezijskog sultana, najavi odlazak a ni jednu maketu ne talnu...

Bolje bi mu bilo da je od njih pravio puzzle da se djeca igraju ili da je poslao u Lego kocke, mozda bi im bilo zanimljivo...

- svrakino1921
- Kontakt:
Dosta je meni i jedna kartaCernica22 je napisao/la: ↑27 maj 2024, 22:31Desetaru imas dvije karte od mene za prvu tekmu. Jel posteno?svrakino1921 je napisao/la: ↑27 maj 2024, 22:20Velika je vjerovatnoća da ćemo evropske utakmice igrati na stadionu Grbavica. Poslat ćemo dopis i tražiti pomjeranje datuma prve utakmice zbog Dana žalosti, da nam se termin prebaci za dan kasnije (12. jula), ako 11. jula bude predviđeni za domaćina, naveo je Kevelj.
Držim te za rijec
Vidimo se ispred stadiona kod Macchiato
To je ovdje kod ograde od bašte

P.S.
Nemam ti ja ništa crveno bit cu u plavom
Lahko ces me undifikovat
Hvala
- tutankamon1905
- Kontakt:
Schlageru nadam se da operes i ruke kad pises, a i usta kada pricas o jedinom Mostarskom prvaku i najboljem timu u Bosni i Hercegovini. Nemoj svega ti eto. Kao lopovi smo mi, al ovi su ostali svi prije poceli pa dosao i na nas red. usracu seAddo1922 je napisao/la: ↑27 maj 2024, 19:45Schlager je napisao/la: ↑27 maj 2024, 16:41Nikakav poseban osjecaj nakon ove titule.
Ovome se,punog srca ,mogu radovati samo oni sto mrze Bosnjake ili vole Vicu, Dodika i SNSD...veze ovo sa fudbalom i Borcem nema,sto pokazuje i posjeta na tribinama...Vise smo imali kad smo se za opstanak borili.
Mi smo uvijek mastali da smo drugaciji od ovih sa Grbavice i Koseva,lopovske porodice Osim ,i onih osam godina Begica ,dok se faul na Kosevu nije smio svirnuti protiv FKS..
Ove zapadne Mostarce da ne pominjem...lopine neopjevane...od Covica ,do Sulente ,Make i ostalih...Ponosniji sam bio na moj Borac ,kad smo 4 puta na silu izbacivani iz Lige
Sad sam se uvjerio da nismo nista bolji od njih ,da smo potpuno isti...ali docekali priliku da "sad malo mi"
I ,kad je vec sve ovdje na silu,i nek je Borac prvak..
Momci na terenu su sasvim ok...Cestitke....Vinko,dajte mu uigovor na 5 godina...maher..
Bicemo i u Evropi pristojni..
Srecno Borcu..![]()
Trenutno korisnika/ca: bvsic, delko, NeSamSafetee i 3 gosta.