FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa mi pricamo o polozaju u savezu a mi nrmamo polozaj u svojoj Opstini. Srdjan Mandic ne suradjuje sa klubom i koci procese to i ptice znaju. I sta koga briga navijaci zele stadion a sad garantujem da se izadje u javnost i kaze hajno pred opstinu neki protrst napraviti da se Nacelnik natjera i stavi pod pritisak da bi nas doslo brat bratu 300 njak i to raje sa Sjevera ostalo rijetko ko... Jednostavno kao navijaci nismo ujedinjeni i samo cekamo da nesto popljujemo. Butmir kad amo poceli je bilo milion belaja i izborili se i opet raji ne vakja. Sad kad su borbe oko stadiona i svega raja ne konta bitnost zajednistva svaranja zdravoh temelja. Odma te razalnu kao ma bitni su nam odma trofeji i grupna faza a mi kojim slucajem da i osvojimo titulu i plasiramo se nemamo gdje ni da igramo... Jednostavno svi razmisljamo o instant stvarima ali Mirvic ocigledno razmislja o buducnosti i vaznosti svakog dijela kluba... Istina rezultati nam ne idu u prilog ali i to je jedan dio koji se mora popraviti abd uz zdrave temelje svega ostalog...
Ma neka sredi meni neku Kolumbijku lahko ću ja poslije za pare. Ako znaš na šta mislim.avalkaB je napisao/la: ↑27 maj 2024, 15:17Jel zna kad progurat do prvog, pa da mu se vrati?H8Z7 je napisao/la: ↑27 maj 2024, 15:07Odgovara, čestitao mu rođendan kaže hvala brate.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑27 maj 2024, 14:57
![]()
![]()
![]()
Nije valjda da odgovara raji na poruke? Sve sam blizi zakljucku da je @IsmirMirvic stvarno on![]()
Pitam za jarana![]()
![]()

Mušterija na Koševu bilo bi ko salate svaku domaću, daleko lakše za gledati.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Da joj 2-3 špica uvališ i rasprodaš Realu? HAHAHAH
Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
Season 2023/2024 goals:
Season 2024/2025 goals:
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
Hahahaha može i to, mada prvo u Sarajevo da i mi nešto zaradimo pa onda Real.
Prvo bosanski pa pravi.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Do u detajle!SimonRozman je napisao/la: ↑27 maj 2024, 17:41Dečki nije lijepo to što me psujete ću reć' nek vam @IsmirMirvic objasni uzroke problema.
Ma i ti si vala čudan tip...dobio si cak igrače i koje nisi htio! Ti nezahvalan.
Čovjek ne želi da se zamaras oko sastava pa ti od sebe ubaci trojicu u prvih 11...ni to ti ne valja!
Ne znam da li si vise razmazen ili bezobrazan.
Kupi sebi klub pa ti određuj ko ce igrati a ko ne.
Sram te bilo!
Idu izbori,komunjara je vec bivsiRiki10HZ je napisao/la: ↑27 maj 2024, 19:07Pa mi pricamo o polozaju u savezu a mi nrmamo polozaj u svojoj Opstini. Srdjan Mandic ne suradjuje sa klubom i koci procese to i ptice znaju. I sta koga briga navijaci zele stadion a sad garantujem da se izadje u javnost i kaze hajno pred opstinu neki protrst napraviti da se Nacelnik natjera i stavi pod pritisak da bi nas doslo brat bratu 300 njak i to raje sa Sjevera ostalo rijetko ko... Jednostavno kao navijaci nismo ujedinjeni i samo cekamo da nesto popljujemo. Butmir kad amo poceli je bilo milion belaja i izborili se i opet raji ne vakja. Sad kad su borbe oko stadiona i svega raja ne konta bitnost zajednistva svaranja zdravoh temelja. Odma te razalnu kao ma bitni su nam odma trofeji i grupna faza a mi kojim slucajem da i osvojimo titulu i plasiramo se nemamo gdje ni da igramo... Jednostavno svi razmisljamo o instant stvarima ali Mirvic ocigledno razmislja o buducnosti i vaznosti svakog dijela kluba... Istina rezultati nam ne idu u prilog ali i to je jedan dio koji se mora popraviti abd uz zdrave temelje svega ostalog...
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Zeleni cetnici su bivsi i ne vracaju se nikad, dzaba placesFCUM je napisao/la: ↑27 maj 2024, 20:10Idu izbori,komunjara je vec bivsiRiki10HZ je napisao/la: ↑27 maj 2024, 19:07Pa mi pricamo o polozaju u savezu a mi nrmamo polozaj u svojoj Opstini. Srdjan Mandic ne suradjuje sa klubom i koci procese to i ptice znaju. I sta koga briga navijaci zele stadion a sad garantujem da se izadje u javnost i kaze hajno pred opstinu neki protrst napraviti da se Nacelnik natjera i stavi pod pritisak da bi nas doslo brat bratu 300 njak i to raje sa Sjevera ostalo rijetko ko... Jednostavno kao navijaci nismo ujedinjeni i samo cekamo da nesto popljujemo. Butmir kad amo poceli je bilo milion belaja i izborili se i opet raji ne vakja. Sad kad su borbe oko stadiona i svega raja ne konta bitnost zajednistva svaranja zdravoh temelja. Odma te razalnu kao ma bitni su nam odma trofeji i grupna faza a mi kojim slucajem da i osvojimo titulu i plasiramo se nemamo gdje ni da igramo... Jednostavno svi razmisljamo o instant stvarima ali Mirvic ocigledno razmislja o buducnosti i vaznosti svakog dijela kluba... Istina rezultati nam ne idu u prilog ali i to je jedan dio koji se mora popraviti abd uz zdrave temelje svega ostalog...
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Riki10HZ je napisao/la: ↑27 maj 2024, 19:07Pa mi pricamo o polozaju u savezu a mi nrmamo polozaj u svojoj Opstini. Srdjan Mandic ne suradjuje sa klubom i koci procese to i ptice znaju. I sta koga briga navijaci zele stadion a sad garantujem da se izadje u javnost i kaze hajno pred opstinu neki protrst napraviti da se Nacelnik natjera i stavi pod pritisak da bi nas doslo brat bratu 300 njak i to raje sa Sjevera ostalo rijetko ko... Jednostavno kao navijaci nismo ujedinjeni i samo cekamo da nesto popljujemo. Butmir kad amo poceli je bilo milion belaja i izborili se i opet raji ne vakja. Sad kad su borbe oko stadiona i svega raja ne konta bitnost zajednistva svaranja zdravoh temelja. Odma te razalnu kao ma bitni su nam odma trofeji i grupna faza a mi kojim slucajem da i osvojimo titulu i plasiramo se nemamo gdje ni da igramo... Jednostavno svi razmisljamo o instant stvarima ali Mirvic ocigledno razmislja o buducnosti i vaznosti svakog dijela kluba... Istina rezultati nam ne idu u prilog ali i to je jedan dio koji se mora popraviti abd uz zdrave temelje svega ostalog...
Mi kao navijaci,simpatizeri kluba imamo mogućnost da na jednom frontu djelujemo tj na izborima...ukoliko postoji tolika volja i zelja cak ni promjena prebivališta ne bi bila nepremostiva prepreka.
Ko god da bude kandidat jasno je da će dobar dio kampanje bazirati na želji i potrebi najveće baze glasača u opštini Centar.
Obzirom da će svi obećati rekonstrukciju stadiona...a ne možeš nikom vjerovati... ne znam da li je pravno izvodljivo,ali bi trebalo kandidate prije izbora primorati da "nesto" potpisu sto bi ih primoralo da ispune obećanje ukoliko budu izabrani.
U suprotnom da budu razriješeni dužnosti,te da snose krivičnu i finansijsku odgovornost...
Najbolje da ih istulehamo par puta, pa koji bude imao najvise modrica da glasamo za njega i malo, malo mu pokazati tu fotku...Kmenkake je napisao/la: ↑27 maj 2024, 20:34Riki10HZ je napisao/la: ↑27 maj 2024, 19:07Pa mi pricamo o polozaju u savezu a mi nrmamo polozaj u svojoj Opstini. Srdjan Mandic ne suradjuje sa klubom i koci procese to i ptice znaju. I sta koga briga navijaci zele stadion a sad garantujem da se izadje u javnost i kaze hajno pred opstinu neki protrst napraviti da se Nacelnik natjera i stavi pod pritisak da bi nas doslo brat bratu 300 njak i to raje sa Sjevera ostalo rijetko ko... Jednostavno kao navijaci nismo ujedinjeni i samo cekamo da nesto popljujemo. Butmir kad amo poceli je bilo milion belaja i izborili se i opet raji ne vakja. Sad kad su borbe oko stadiona i svega raja ne konta bitnost zajednistva svaranja zdravoh temelja. Odma te razalnu kao ma bitni su nam odma trofeji i grupna faza a mi kojim slucajem da i osvojimo titulu i plasiramo se nemamo gdje ni da igramo... Jednostavno svi razmisljamo o instant stvarima ali Mirvic ocigledno razmislja o buducnosti i vaznosti svakog dijela kluba... Istina rezultati nam ne idu u prilog ali i to je jedan dio koji se mora popraviti abd uz zdrave temelje svega ostalog...
Mi kao navijaci,simpatizeri kluba imamo mogućnost da na jednom frontu djelujemo tj na izborima...ukoliko postoji tolika volja i zelja cak ni promjena prebivališta ne bi bila nepremostiva prepreka.
Ko god da bude kandidat jasno je da će dobar dio kampanje bazirati na želji i potrebi najveće baze glasača u opštini Centar.
Obzirom da će svi obećati rekonstrukciju stadiona...a ne možeš nikom vjerovati... ne znam da li je pravno izvodljivo,ali bi trebalo kandidate prije izbora primorati da "nesto" potpisu sto bi ih primoralo da ispune obećanje ukoliko budu izabrani.
U suprotnom da budu razriješeni dužnosti,te da snose krivičnu i finansijsku odgovornost...

- TurkishAirlines
Kud nemas sutra kakav test, lakse bi nam bilo ovu noc prebroditi.Riki10HZ je napisao/la: ↑27 maj 2024, 19:07Pa mi pricamo o polozaju u savezu a mi nrmamo polozaj u svojoj Opstini. Srdjan Mandic ne suradjuje sa klubom i koci procese to i ptice znaju. I sta koga briga navijaci zele stadion a sad garantujem da se izadje u javnost i kaze hajno pred opstinu neki protrst napraviti da se Nacelnik natjera i stavi pod pritisak da bi nas doslo brat bratu 300 njak i to raje sa Sjevera ostalo rijetko ko... Jednostavno kao navijaci nismo ujedinjeni i samo cekamo da nesto popljujemo. Butmir kad amo poceli je bilo milion belaja i izborili se i opet raji ne vakja. Sad kad su borbe oko stadiona i svega raja ne konta bitnost zajednistva svaranja zdravoh temelja. Odma te razalnu kao ma bitni su nam odma trofeji i grupna faza a mi kojim slucajem da i osvojimo titulu i plasiramo se nemamo gdje ni da igramo... Jednostavno svi razmisljamo o instant stvarima ali Mirvic ocigledno razmislja o buducnosti i vaznosti svakog dijela kluba... Istina rezultati nam ne idu u prilog ali i to je jedan dio koji se mora popraviti abd uz zdrave temelje svega ostalog...
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Puno bolji nego crveni ****JVVVST je napisao/la: ↑27 maj 2024, 20:33Zeleni cetnici su bivsi i ne vracaju se nikad, dzaba placesFCUM je napisao/la: ↑27 maj 2024, 20:10Idu izbori,komunjara je vec bivsiRiki10HZ je napisao/la: ↑27 maj 2024, 19:07Pa mi pricamo o polozaju u savezu a mi nrmamo polozaj u svojoj Opstini. Srdjan Mandic ne suradjuje sa klubom i koci procese to i ptice znaju. I sta koga briga navijaci zele stadion a sad garantujem da se izadje u javnost i kaze hajno pred opstinu neki protrst napraviti da se Nacelnik natjera i stavi pod pritisak da bi nas doslo brat bratu 300 njak i to raje sa Sjevera ostalo rijetko ko... Jednostavno kao navijaci nismo ujedinjeni i samo cekamo da nesto popljujemo. Butmir kad amo poceli je bilo milion belaja i izborili se i opet raji ne vakja. Sad kad su borbe oko stadiona i svega raja ne konta bitnost zajednistva svaranja zdravoh temelja. Odma te razalnu kao ma bitni su nam odma trofeji i grupna faza a mi kojim slucajem da i osvojimo titulu i plasiramo se nemamo gdje ni da igramo... Jednostavno svi razmisljamo o instant stvarima ali Mirvic ocigledno razmislja o buducnosti i vaznosti svakog dijela kluba... Istina rezultati nam ne idu u prilog ali i to je jedan dio koji se mora popraviti abd uz zdrave temelje svega ostalog...
FC United Of Manchester !
Ništa nije za odbaciti hahahahaha možda ja nisam normalan ali svaka kampanja,kandidati samo pričaju glasači samo slušaju i prc sve isto 30+ godina.Hajmo malo okrenuti stvari,malo da glasači vaze a kandidati da slušaju...pa pasa moj ako nisi sposoban da čuješ i ispuniš ono sto se traži...pedala! Skontace neko da je jedini način da budeš izabran ako radis u interesu onih koji te glasom drže na poziciji.Vanja8 je napisao/la: ↑27 maj 2024, 20:38Najbolje da ih istulehamo par puta, pa koji bude imao najvise modrica da glasamo za njega i malo, malo mu pokazati tu fotku...Kmenkake je napisao/la: ↑27 maj 2024, 20:34Riki10HZ je napisao/la: ↑27 maj 2024, 19:07Pa mi pricamo o polozaju u savezu a mi nrmamo polozaj u svojoj Opstini. Srdjan Mandic ne suradjuje sa klubom i koci procese to i ptice znaju. I sta koga briga navijaci zele stadion a sad garantujem da se izadje u javnost i kaze hajno pred opstinu neki protrst napraviti da se Nacelnik natjera i stavi pod pritisak da bi nas doslo brat bratu 300 njak i to raje sa Sjevera ostalo rijetko ko... Jednostavno kao navijaci nismo ujedinjeni i samo cekamo da nesto popljujemo. Butmir kad amo poceli je bilo milion belaja i izborili se i opet raji ne vakja. Sad kad su borbe oko stadiona i svega raja ne konta bitnost zajednistva svaranja zdravoh temelja. Odma te razalnu kao ma bitni su nam odma trofeji i grupna faza a mi kojim slucajem da i osvojimo titulu i plasiramo se nemamo gdje ni da igramo... Jednostavno svi razmisljamo o instant stvarima ali Mirvic ocigledno razmislja o buducnosti i vaznosti svakog dijela kluba... Istina rezultati nam ne idu u prilog ali i to je jedan dio koji se mora popraviti abd uz zdrave temelje svega ostalog...
U suprotnom da budu razriješeni dužnosti,te da snose krivičnu i finansijsku odgovornost...![]()
![]()
![]()
Čitam i ja svoje postove...i zamišljam da su tuđi... sam sebi kažem ne dipr svijuti!
Al opet je naš izbor dal ćemo kao ovce svojim glasom platiti da se neko zayebava sa nama ili pokušati poštovati sebe i pokušati nešto uraditi..Pa šta ako ne uspijemo...bar ce svi znati da smijemo...i da možemo opet pokušati... pokušaj je nesto sto se nije dešavalo,kad se jednom desi ništa više nije kao prije..
I neuspješan pokušaj donosi uspjeh!
Neću više kenjati...7 dana se sam banujem
U ovoj sezoni smo postigli 57. golova, možete ih vidjeti dole
mišljenje, u kojem kolu nam je sve otišlo u helać:
mišljenje, u kojem kolu nam je sve otišlo u helać:
Season 2022/2023 goals:
Season 2023/2024 goals:
Season 2024/2025 goals:
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
Season 2023/2024 goals:
Season 2024/2025 goals:
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
LJUBAV U DOBA FORUMA
Iz ljubavi prema klubu smo dozvolili da i nas i klub yebe ko stigne.Tako izyebani smo zbog ljubavi prema klubu počeli da tražimo krivca u klubu,oko kluba,mahali,politici,retrogradnom Merkuru...iz ljubavi prema klubu mi smo stajali sa strane i gledali sta se dešava...ni na sta nismo reagovali osim na forumu,tako da smo mi krivci jer smo dozvolili.
Ponašamo se ko treba kad govori nemoj...
Iz ljubavi prema klubu smo dozvolili da i nas i klub yebe ko stigne.Tako izyebani smo zbog ljubavi prema klubu počeli da tražimo krivca u klubu,oko kluba,mahali,politici,retrogradnom Merkuru...iz ljubavi prema klubu mi smo stajali sa strane i gledali sta se dešava...ni na sta nismo reagovali osim na forumu,tako da smo mi krivci jer smo dozvolili.
Ponašamo se ko treba kad govori nemoj...
Protiv Širokog na Istoku sjedim, ono sunce nešto i hoće i neće, škiljim, gledam semafor, 0:3 i sve kontam u sebi sanjam, da se probudit nekako... Nešto mi je ta utakmica teže pala nego oba zadnja derbija zajedno.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Probao sam da utišam što sam više mogao publiku jer se žviždalo Penarandi u toj akciji kada je Mustafić dao gol (ali nisam uspio)
Ako video ode worldwide da ne bude da igrače kolcima nabadamo (što nam malo fali)

Season 2022/2023 goals:
Season 2023/2024 goals:
Season 2024/2025 goals:
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
Season 2023/2024 goals:
Season 2024/2025 goals:
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
-
- Kontakt:
Bas tako fina posjeta, utakmica nakon priprema koje Rozman odradio svi puni elana i ocekivanja da vidimo novo spremno Sarajevo. Kad ono bezidejnost, letargija, kako smo krenuli ovu polusezonu tako smo i zavrsili, kilavo.
Ma i ja sam nakon 357. pokušaja duge lopte Julardžije koja 355. put završava u gol autu stresao sve što mi je na duši ležalo a nemam inače taj običaj. Tebi hvala za video. Lijepo je kad je sve ovako na jednom mjestu. Imali smo mi i lijepih akcija da dušu ne griješim. Valjda će na hajr i na dobro dogodine.avalkaB je napisao/la: ↑27 maj 2024, 22:00Probao sam da utišam što sam više mogao publiku jer se žviždalo Penarandi u toj akciji kada je Mustafić dao gol (ali nisam uspio)
Ako video ode worldwide da ne bude da igrače kolcima nabadamo (što nam malo fali)![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.