Ne dolaze jedni zbog drugih
Vjeruj mi ne bih govorio to da nisam osjetio
pogledaj samo navijanje ni istok ni sjever vise skoro pa nikako ne navijaju sa jugom
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ne dolaze jedni zbog drugih
Dijete drago o čemu ti brbljaš,jel realno.Pablo11 je napisao/la: ↑27 maj 2024, 21:07A lutvo nikad vise salonom da prodje..TMmanija2012 je napisao/la: ↑27 maj 2024, 21:01Nema nam napretka ostajemo na pomozi.ba i onoj bagri sto vode jug sa bracom preko Drine![]()
Pa i ne može kad je uginuo,a ti i dalje lupetaš.Pablo11 je napisao/la: ↑27 maj 2024, 21:07A lutvo nikad vise salonom da prodje..TMmanija2012 je napisao/la: ↑27 maj 2024, 21:01Nema nam napretka ostajemo na pomozi.ba i onoj bagri sto vode jug sa bracom preko Drine![]()
Ovo je neki klinjo, max 17 godina..jointunija je napisao/la: ↑27 maj 2024, 21:30Dijete drago o čemu ti brbljaš,jel realno.Pablo11 je napisao/la: ↑27 maj 2024, 21:07A lutvo nikad vise salonom da prodje..TMmanija2012 je napisao/la: ↑27 maj 2024, 21:01Nema nam napretka ostajemo na pomozi.ba i onoj bagri sto vode jug sa bracom preko Drine![]()
Govorim za ovdje ove koje svakako ne zanima klub, niko nije ni komentarisao utakmicu vec parolu. Dovoljno.
Moramo svi imati razumijevanja za neistomisljenike
Znam ja sta su suprotna misljenja, ovdje se pozivaju odmah kako su nasi sa cetaljima i samo zbog parole, ali opet kazem razumijem taj bijes
Lucic.bablaz1 je napisao/la: ↑27 maj 2024, 22:29Dosadni ste. Hajmo malo koga dovesti iz TC, Z09. Hoćel Čorić dovest koga iz Posušja (Kamenara, Bobana, onog Brazilca). Koga može Rahimić iz TK, pozajmicu iz CSKA, ko će biti generalni sponzor (Arapi ili neko domaći), hoćel kakvi jaki privrednici u klub?? Može li Badžak napustiti Konjic i ući u upravu? Višća, Bajić,Šehić? Džeko?? Miro Stevanović (meni jedan od dražih)? Možemol iskopati lijevog beka, ekstra dobrog stopera? Coca?, Štila? Hoćel se produžiti Jaberu? Ili ga prodati kakvim Arapima? Ko je varijanta na golu? Hoćel Fočo i Šabić imati minutažu? Ko je U21 za narednu sezonu? Ko će biti pomoćnici Čoriću? Ko će biti kondicioni trener? Ponoviću dosadni ste sa Osimom i Misimovićem!
I ne savati klub hoštaplerima bjelosvjetskim (koji će se predstaviti kao neki investitori, strateški partneri, već zasukati rukave i raditi za dobrobit kluba. A ovi iz OP:vrijeme je da napravite novig Bajića, Amira, Armina...
Botovi (i jedni i drugi) kmece jer su ga popusili, samo lagano. Badzak je vec tu i bice u UO, koji bi po najavama trebao biti sacinjen upravo od nasih ljudi, jakih privrednika kao sto ti kazes, a neka imena su vec poznata. Kako ce to sve izgledati, saznacemo uskoro. Iskustvo nas je naucilo da se ne nadamo i ne kurcimo previse.bablaz1 je napisao/la: ↑27 maj 2024, 22:29Dosadni ste. Hajmo malo koga dovesti iz TC, Z09. Hoćel Čorić dovest koga iz Posušja (Kamenara, Bobana, onog Brazilca). Koga može Rahimić iz TK, pozajmicu iz CSKA, ko će biti generalni sponzor (Arapi ili neko domaći), hoćel kakvi jaki privrednici u klub?? Može li Badžak napustiti Konjic i ući u upravu? Višća, Bajić,Šehić? Džeko?? Miro Stevanović (meni jedan od dražih)? Možemol iskopati lijevog beka, ekstra dobrog stopera? Coca?, Štila? Hoćel se produžiti Jaberu? Ili ga prodati kakvim Arapima? Ko je varijanta na golu? Hoćel Fočo i Šabić imati minutažu? Ko je U21 za narednu sezonu? Ko će biti pomoćnici Čoriću? Ko će biti kondicioni trener? Ponoviću dosadni ste sa Osimom i Misimovićem!
I ne savati klub hoštaplerima bjelosvjetskim (koji će se predstaviti kao neki investitori, strateški partneri, već zasukati rukave i raditi za dobrobit kluba. A ovi iz OP:vrijeme je da napravite novig Bajića, Amira, Armina...
limvotehula je napisao/la: ↑27 maj 2024, 22:48Objavio je Velez na svojoj stranici da ce igrati na Grbavici, koliko sam vidio. Ne znam sta je problem, nek igraju. Pustite forumska prepucavanja, normala su ljudi.
Čekaj bolan da sjednica prodje da vidimo kuda nam brod plovi i ko ce nam biti trener pa ce biti vremena za igrače.bablaz1 je napisao/la: ↑27 maj 2024, 22:29Dosadni ste. Hajmo malo koga dovesti iz TC, Z09. Hoćel Čorić dovest koga iz Posušja (Kamenara, Bobana, onog Brazilca). Koga može Rahimić iz TK, pozajmicu iz CSKA, ko će biti generalni sponzor (Arapi ili neko domaći), hoćel kakvi jaki privrednici u klub?? Može li Badžak napustiti Konjic i ući u upravu? Višća, Bajić,Šehić? Džeko?? Miro Stevanović (meni jedan od dražih)? Možemol iskopati lijevog beka, ekstra dobrog stopera? Coca?, Štila? Hoćel se produžiti Jaberu? Ili ga prodati kakvim Arapima? Ko je varijanta na golu? Hoćel Fočo i Šabić imati minutažu? Ko je U21 za narednu sezonu? Ko će biti pomoćnici Čoriću? Ko će biti kondicioni trener? Ponoviću dosadni ste sa Osimom i Misimovićem!
Toliko su dobri da te nazivaju cetnikom ,valjda si bio na zadnjoj utakmici protiv Veleza na Grbavici.limvotehula je napisao/la: ↑27 maj 2024, 22:48Objavio je Velez na svojoj stranici da ce igrati na Grbavici, koliko sam vidio. Ne znam sta je problem, nek igraju. Pustite forumska prepucavanja, normala su ljudi.