dojavis da je na stadionu bomba i odgodi se parKladiJonicar je napisao/la:Mozel mi neko objasniti kako da odgodim par, znao sam al zaboravio sam
posaljes sms ako si clan premier kluba
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
dojavis da je na stadionu bomba i odgodi se parKladiJonicar je napisao/la:Mozel mi neko objasniti kako da odgodim par, znao sam al zaboravio sam
Jesam, clan sam..Interista je napisao/la:dojavis da je na stadionu bomba i odgodi se parKladiJonicar je napisao/la:Mozel mi neko objasniti kako da odgodim par, znao sam al zaboravio sam![]()
salim se..
a može li se odgoditi kad odigraš preko interneta ,i šta treba poslati u poruci kad odgađašInterista je napisao/la:dojavis da je na stadionu bomba i odgodi se parKladiJonicar je napisao/la:Mozel mi neko objasniti kako da odgodim par, znao sam al zaboravio sam![]()
salim se..
sms na ovaj broj:KladiJonicar je napisao/la:Jesam, clan sam..Interista je napisao/la:dojavis da je na stadionu bomba i odgodi se parKladiJonicar je napisao/la:Mozel mi neko objasniti kako da odgodim par, znao sam al zaboravio sam![]()
salim se..
I mene to zanima !legenda reala je napisao/la:a može li se odgoditi kad odigraš preko interneta ,i šta treba poslati u poruci kad odgađašInterista je napisao/la:dojavis da je na stadionu bomba i odgodi se parKladiJonicar je napisao/la:Mozel mi neko objasniti kako da odgodim par, znao sam al zaboravio sam![]()
salim se..
Nema poruke za ak igras preko neta, 2-3 klika samo..legenda reala je napisao/la:a može li se odgoditi kad odigraš preko interneta ,i šta treba poslati u poruci kad odgađašInterista je napisao/la:dojavis da je na stadionu bomba i odgodi se parKladiJonicar je napisao/la:Mozel mi neko objasniti kako da odgodim par, znao sam al zaboravio sam![]()
salim se..
Jel to meni ili kolegi iznad sa dobitnim?Samo F.K.S !! je napisao/la:Znaci castis me ?
On to tetkuu....Mulder je napisao/la:Jel to meni ili kolegi iznad sa dobitnim?Samo F.K.S !! je napisao/la:Znaci castis me ?![]()
šta treba uraditi da odgodišMulder je napisao/la:
Nema poruke za ak igras preko neta, 2-3 klika samo..
http://pomoc.premier-kladionica.com/uzmi-ili-ostavi/KladiJonicar je napisao/la:Koja 2-3 klika![]()
Ok! Hehe..adis.p je napisao/la:On to tetkuu....Mulder je napisao/la:Jel to meni ili kolegi iznad sa dobitnim?Samo F.K.S !! je napisao/la:Znaci castis me ?![]()
Za njih ne znam, meni svaka marka treba za istrazivanje paranormalnih padova na kladi...Samo F.K.S !! je napisao/la:Tetku,Adisu i tebi Mulderu sta fali da me castite puni ste ko brodovi
pa koliko ti treba da postavis listic ili ga obradjujes u photoshopuOTNYS_YNWA je napisao/la:Sad cu da vam zalijepim listic, samo nemojte puno ljubomore.
hodža je napisao/la:Postao/la hodža dana 27 mar 2011, 16:15
Partizan-Budva(+3,5)...H1...1,85
Bosna...Ispod 26,5...1,70
Vitkovice-Pardubice...Ispod 5,5...1,60
Vienna-Salzburg...Preko 5,5...1,50
Chambery-Ciudad...X2...1,25
kvota : 9,44
Bosna...Under 26,5
Radnički-Beograd...1
Partizan-Budva...1
Clijsters-Martinez...1
Huber/Petrov-Hsieh/Nicules...1
kvota : 2,96
valjda Kim neće zaje*ati
haris10 je napisao/la:A Boze ovog Llodre invalida![]()
5:3 vodi i izgubi 5:7haris10 je napisao/la:A Boze ovog Llodre invalida![]()
Americana daje u 5 minuti gol....Mulder je napisao/la:Nisu neke pare (50 i kusur) al mi je ovaj dobitak vazan jer mi je napokon skin'o maler koji me pratio, i zbog kojeg sam u zadnjih mjesec dana 17 puta(!) pao na jednom paru....
[URL=http://img194.imageshack.us/i/list ... .png[/img]
Uploaded with ImageShack.us[/url]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.