&, " је % $ ? са ? " ",? га " ' на & $ " " " пјевају "" $ не $ " ""," $.NukeR_G1970 je napisao/la:[youtube][/youtube]
FK Partizan
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
- drinin vuk
- Kontakt:
Re: FK Partizan
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- drinin vuk
- Kontakt:
$ то $ % је у ", " $ ? ?Стјепан " je napisao/la:Što se cigosi raduju i daju sebi nadu![]()
![]()
![]()
Ponadali se da će nas UEFA kaznit sa oduzimanjem 10 bodova.Stvarno smješno,al samo tako i mogu uzet titulu.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Tipicna srpska posla,dok ne dodje kazna neces da isplatis dug.drinin vuk je napisao/la:$ то $ % је у ", " $ ? ?Стјепан " je napisao/la:Što se cigosi raduju i daju sebi nadu![]()
![]()
![]()
Ponadali se da će nas UEFA kaznit sa oduzimanjem 10 bodova.Stvarno smješno,al samo tako i mogu uzet titulu.

Naime Macedonia GP trazi svoje novce od prodaje Washingtona,ako sam dobro upucen Partizan im dodje jos 150000 eura od njegove kupovine.U prvom trenutku Macedonia se zalila FIFI i dobila odgovor da Partizan mora da isplati u roku od mesec dana to ili ide kazna.Partizan nije ni dao te novce,ali nije dosla kazna,tako da su opet otisli sa pismom u FIFU zbog ovoga,a predsednik MAcedonie se poziva na neki pravilnik da ukoliko ne plate tih 150000 sledi im oduzimanje 10 bodova.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- drinin vuk
- Kontakt:
$ $ " $ % је повјероват у све ово,не & за $ " " ",? " ? у " " " " ' ? $ - $,рате,",стога ? $ је ово % " то ".% је најгоре овај црнац је " % ".Tipicna srpska posla,dok ne dodje kazna neces da isplatis dug.
Naime Macedonia GP trazi svoje novce od prodaje Washingtona,ako sam dobro upucen Partizan im dodje jos 150000 eura od njegove kupovine.U prvom trenutku Macedonia se zalila FIFI i dobila odgovor da Partizan mora da isplati u roku od mesec dana to ili ide kazna.Partizan nije ni dao te novce,ali nije dosla kazna,tako da su opet otisli sa pismom u FIFU zbog ovoga,a predsednik MAcedonie se poziva na neki pravilnik da ukoliko ne plate tih 150000 sledi im oduzimanje 10 bodova.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- NukeR_G1970
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
- drinin vuk
- Kontakt:
" $ тога $ је ' & " $ је & " на ? ? & $ $ -.Стјепан " je napisao/la:Ma kakvo crno oduzimanje bodova što bi vjerovatno značilo i titule (jedino ako nije šta brat Putin tu rukama dodirnuo) pa Sledeća Sezona bi zbog dugova već trebala bit srpskoligaš. Puste priče,na kraju će opet bit "Bila nam je nada pregolema,Hrvat došo,a titule nema, kući otiš'o"
Јер ' % " " ? паре за " $ ?,те паре $ Сарагосе за $.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Danas u Humskoj Partizan pobedio OFK 2:1.Nazalost zbog ponovnog sjajnog poteza uprave Partizana nisam mogao pogledati,a ortak mi preko svoje redakcije nije uspeo srediti akreditaciju da odem to odgledati.

Divi ovo igr'o i Keleci bas me zanima kakav je bio.''Romantičari'' su nedavno prilično namučili crno-bele u prvenstvenoj utakmici, a danas su imali priliku za revanš u prijateljskom trening meču. Umesto toga, usledila je rezultatska repriza, Partizan je ponovo pobedio sa 2:1, iako su romantičari prvi zatresli mrežu. Iliev i Ljujić doneli preokret crno-belima.
Utakmica se igrala u Humskoj bez prisustva publike, a gosti su i ovoga puta nagovestili iznenađenje. Poveli su u 27. minutu preko Žeravice koji je realizovao dobru asistenciju Krstića i sa oko osam metara savladao Radišu Ilića - 0:1.
Činilo se da će ''romantičari'' na pauzu otići sa prednošću, ali je u 45. minutu Ivica Iliev sjajno lobovao golmana gostiju posle lepe akcije Babovića i Bogunovića - 1:1.
Inače, crno-beli su tokom prvog poluvremena imali blagu inicijativu, stvorili par poluprilika, a možda i najbolju imao je Vukić u 34. minutu kada je loptu poslao pored gola.
Trener Partizana Aleksandar Stanojević je od početka drugog poluvremena umesto Ilieva ukazao priliku Nigerijcu Kelečiju, koji se nalazi na probi u Humskoj, kao i oporavljenom Ljubomiru Fejsi, koji je u pauzi zamenio Vukića.
Usledilo je nekoliko pokušaja na obe strane. Krstić i Milić su stavljali na iskušenja golmana Živkovića u nastavku, na drugoj strani Keleči je pripretio u 72. minutu, ali je lopta otišla pored gola.
Zatim je usledila višestruka izmena kod crno-belih, a tek što su ušli u igru, tandem iz Teleoptika Ljujić i Jojić su doneli vođstvo i, ispostavilo se, pobedu Partizanu. Jojić je bio u ulozi asistenta, a mrežu ''romantičara'' zatresao je mladi Ljujić, koji je u 75. minutu zamenio Babovića - 2:1.
Partizan: R.Ilić, Stevanović, Jovanović, Stanković, Davidov, Smiljanić, Babović, Vukić, Tomić, Iliev, Bogunović.
Klupa: Živković, Keleči, Fejsa, Trujić, Ljujić, Aškovski, Ostojić, Jojić.
OFK Beograd: Matek, Planić, Nikolić, M.Milić, Kecojević, Jelić, Žeravica, Brkić, N.Milić, Krstić, Simić.
Klupa: Topalović, Bogdanović, Pjević, Marković, Augusto, Aleksić, Filipović, Injac, Žorić, Takač, Mrvaljević, Popović.

-
- Kontakt:
Sto nisi mogao gledati 

Zato sto je ulaz bio dozvoljen samo novinarima,i uzem rukovodstvu.Samo F.K.S !! je napisao/la:Sto nisi mogao gledati
-
- Kontakt:
Hahahahahaha to samo kod njih imaDevil je napisao/la:Zato sto je ulaz bio dozvoljen samo novinarima,i uzem rukovodstvu.Samo F.K.S !! je napisao/la:Sto nisi mogao gledati

- NukeR_G1970
- Kontakt:
Pa da. Zato smo najbolji na ovim prostorima...Samo F.K.S !! je napisao/la:Hahahahahaha to samo kod njih imaDevil je napisao/la:Zato sto je ulaz bio dozvoljen samo novinarima,i uzem rukovodstvu.Samo F.K.S !! je napisao/la:Sto nisi mogao gledati
Ono što je Partizan od raspada SFRJ drugi samo sanjat mogu,praktično u svim timskim sportovima.
Valjda zbog toga tolika zavist od strane navijača klubova koji nisu prezimili u Evropi još uvijek,koji u Basketu mogu sanjat titulu,u Vaterpolu final four,u Rvanju šampionsku titulu itd.....
p.s. PARTIZANE TVOJ SAM VJERNI SLUGA KUNEM TI SE ZASTAVOM SA JUGA!
Valjda zbog toga tolika zavist od strane navijača klubova koji nisu prezimili u Evropi još uvijek,koji u Basketu mogu sanjat titulu,u Vaterpolu final four,u Rvanju šampionsku titulu itd.....
p.s. PARTIZANE TVOJ SAM VJERNI SLUGA KUNEM TI SE ZASTAVOM SA JUGA!
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Tejgo i Adija dali golove za Ganu u pobedi protiv Konga.
Svaka cast majstori, samo napred!
Svaka cast majstori, samo napred!
Ma ako je ikako moguće trebao bi Djurić pokušat otkupit ugovor Tejga.
Ipak sumnjam u sve to fine su to pare a i ruku na srce Tejgo je u srednjim godinama.
Ipak sumnjam u sve to fine su to pare a i ruku na srce Tejgo je u srednjim godinama.
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Ako ostani Tejgo i Adija i na prolece sa jos 1-2 solidna pojacanja, opet cemo igrati Ligu Sampiona 99%...
- drinin vuk
- Kontakt:
" ја ' " $ - се " $ за & уговора то " ? " 1,5 ? ' " " ? ? по " Тејгу.
? су то паре,а с $ стране & је у " ? ? & $ $ ? " % " $ % /,на & & $,% " је ?.
Наравно $ " ?,јер је " стварно сјајан " " " " $ ? у " за ?.
? су то паре,а с $ стране & је у " ? ? & $ $ ? " % " $ % /,на & & $,% " је ?.
Наравно $ " ?,јер је " стварно сјајан " " " " $ ? у " за ?.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- nadoknadavremena
- Kontakt:
Ne pratim mnogo JSL pa bih volio da mi neko kaže da li će biti išta od priče da Partizan na ljeto dovede Shabalalu i Mphelu?
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Tesko, Mphela je bio sada u zimskom prelaznom roku prva opcija pa je umesto njega doveden Tejgo, Shabalala cini mi se igra po krilu, mozda budu hteli da ga dovedu ali koliko je to realno ne znam...
Ako snajder ne bude imao nekih fiks ideja,Mphela verovatno hoce,dok je za Shabalalu pitanje.nadoknadavremena je napisao/la:Ne pratim mnogo JSL pa bih volio da mi neko kaže da li će biti išta od priče da Partizan na ljeto dovede Shabalalu i Mphelu?
Kaze verovatno hoce jer 98%(da ne kazem 100%),Tagoe i Adiyiah nece ostati tako da mu ostaje upraznjeno mesto napadaca ali i stranca u ekipi.Imaju se pare,manja plata od Tagoea sto bi trebao da bude i glavni razlog prvog pika na Mphelu.
Ako dobro brojim partizan ostaje samo na Medi i Savicu(jos nema dvojno) kao strancima ako dodje do odlaska Tagoea i Adiyiah,Kizito je za mene vec otisao,tako da je realno za ocekivati da Partizan dovede 2 stranca na leto te uz ovaj dvojac iz BSK-a,to bi trebalo biti to,uz naravno odlaske kojih ce biti.
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Otkud ti znas ko ce ostati a ko nece, samo mi to objasni???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.