Senad kevelj, hurda, salko, salem ibro i ostali...
Sto nas ima masala

Ali dobro imamo 7 miliona budzet,mogu nam roling stonsi smislit pjesmu sada i snimit negdje na kopakabani
To sam napisao prije dan-dva. Vakat je za novu pjesmu
Jesi mahnit u pmDirektorcic je napisao/la: ↑27 maj 2024, 22:47Senad kevelj, hurda, salko, salem ibro i ostali...
Sto nas ima masala![]()
Ali dobro imamo 7 miliona budzet,mogu nam roling stonsi smislit pjesmu sada i snimit negdje na kopakabani
50% ih je mahnito ovdje, jos kad ove vrucine pocnu, mogu misliti kakvih ce ideja biti ovdjeAddo1922 je napisao/la: ↑27 maj 2024, 22:50Jesi mahnit u pmDirektorcic je napisao/la: ↑27 maj 2024, 22:47Senad kevelj, hurda, salko, salem ibro i ostali...
Sto nas ima masala![]()
Ali dobro imamo 7 miliona budzet,mogu nam roling stonsi smislit pjesmu sada i snimit negdje na kopakabani![]()
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑27 maj 2024, 22:5350% ih je mahnito ovdje, jos kad ove vrucine pocnu, mogu misliti kakvih ce ideja biti ovdjeAddo1922 je napisao/la: ↑27 maj 2024, 22:50Jesi mahnit u pmDirektorcic je napisao/la: ↑27 maj 2024, 22:47
Senad kevelj, hurda, salko, salem ibro i ostali...
Sto nas ima masala![]()
Ali dobro imamo 7 miliona budzet,mogu nam roling stonsi smislit pjesmu sada i snimit negdje na kopakabani![]()
campobello, cernica i direktorcic nisu normalni. Ja sam za njih Joe Biden
Samo JuzniBosanac faliDirektorcic je napisao/la: ↑27 maj 2024, 22:47Senad kevelj, hurda, salko, salem ibro i ostali...
Sto nas ima masala![]()
To je opet peti budzet u ligi ja mislim, ali s obzirom da smo sa dosta manjim dosli ovdje gdje jesmo, može se očekivati dobar rezultat.Konzerva je napisao/la: ↑27 maj 2024, 22:13To je da pregazis ligu ko plitak potok.Direktorcic je napisao/la: ↑27 maj 2024, 22:097 miliona maraka budzet, svirajmo mi qrcu to je za ovu ligu odlicno,hoce li se iskoristit kako treba,do njih je. Ali ne sumnjam
Forza Velez !![]()
Brate!Za kazne ako se platilo 112 000km,pa nije bitno ko,gdje,sa koje tribine se bacilo.Bolje bi bilo da za pola para uzmest transparenata i zastava da nakitiš sve 4 tribine nego da plaćaš kazne.Navijački dekor ti ostaje a kazne odoše u Savez da se lopovi bogate.Ni petarda nebi trebala pucat a puca topovski udar.Svaka baklja se piše i kažnjava,bila ona u kopu ili na dedari.Ja poštujem RA ali bolje da stadion bude pun zastava na 4 tribine nego kazne i baklje iza gola.POŠTUJEM RAD ARMY.RodjeniiBrato je napisao/la: ↑27 maj 2024, 23:11Raja koja ne ide u kop morat ce poraditi i ispratit na ubacivanja baklji i ostalih gluposti u teren. Pogotovo u Europi. Jedino sto opravdavam i sto cu uvijek opravdavati je bakljada iz kopa. Ove kazne za ubacivanje baklji i predmeta u teren i rasizam ne moze niko optuziti RA jer to ide sa drugih tribina.
Za početak uvesti sektore bi bilo sasvim dovoljno.emil02in je napisao/la: ↑28 maj 2024, 08:18Mislim da je vrijeme kad dođu brojači da se sjedala numerišu i da se sjeda na mjesto koje pipe na kupljenoj karti.Znam da će bit problema,ali vrijeme je da se krene sa tim.Bio sam nedavno na Poljudu i možeš doći 5 min prije početka tvoje sjedalo je slobodno.
Za te Pare mogli su sebi nadkrit tribinuMostarac1974 je napisao/la: ↑28 maj 2024, 07:25Brate!Za kazne ako se platilo 112 000km,pa nije bitno ko,gdje,sa koje tribine se bacilo.Bolje bi bilo da za pola para uzmest transparenata i zastava da nakitiš sve 4 tribine nego da plaćaš kazne.Navijački dekor ti ostaje a kazne odoše u Savez da se lopovi bogate.Ni petarda nebi trebala pucat a puca topovski udar.Svaka baklja se piše i kažnjava,bila ona u kopu ili na dedari.Ja poštujem RA ali bolje da stadion bude pun zastava na 4 tribine nego kazne i baklje iza gola.POŠTUJEM RAD ARMY.RodjeniiBrato je napisao/la: ↑27 maj 2024, 23:11Raja koja ne ide u kop morat ce poraditi i ispratit na ubacivanja baklji i ostalih gluposti u teren. Pogotovo u Europi. Jedino sto opravdavam i sto cu uvijek opravdavati je bakljada iz kopa. Ove kazne za ubacivanje baklji i predmeta u teren i rasizam ne moze niko optuziti RA jer to ide sa drugih tribina.![]()
Pa evo da bude to to 115k na sunce ja sve shvatam i navijanje baklje al brate mora se stat sa ovimGG3 je napisao/la: ↑28 maj 2024, 09:04Za te Pare mogli su sebi nadkrit tribinuMostarac1974 je napisao/la: ↑28 maj 2024, 07:25Brate!Za kazne ako se platilo 112 000km,pa nije bitno ko,gdje,sa koje tribine se bacilo.Bolje bi bilo da za pola para uzmest transparenata i zastava da nakitiš sve 4 tribine nego da plaćaš kazne.Navijački dekor ti ostaje a kazne odoše u Savez da se lopovi bogate.Ni petarda nebi trebala pucat a puca topovski udar.Svaka baklja se piše i kažnjava,bila ona u kopu ili na dedari.Ja poštujem RA ali bolje da stadion bude pun zastava na 4 tribine nego kazne i baklje iza gola.POŠTUJEM RAD ARMY.RodjeniiBrato je napisao/la: ↑27 maj 2024, 23:11Raja koja ne ide u kop morat ce poraditi i ispratit na ubacivanja baklji i ostalih gluposti u teren. Pogotovo u Europi. Jedino sto opravdavam i sto cu uvijek opravdavati je bakljada iz kopa. Ove kazne za ubacivanje baklji i predmeta u teren i rasizam ne moze niko optuziti RA jer to ide sa drugih tribina.![]()
Salu na stranu, jeste stvarno puno ali bez baklji i udara ne bi to bilo to.
morace biti numerisano i morace se sjesti tamo gdje kupis kartu. ali... sjecam se jedne godine u Oslu igrala reprezentacija, otislo se na utakmicu, norvezani sve sa djecom svak na svoje mjesto, kad se pojavi nasa rulja, sjeda gdje im se cefne, skacu, trce okolo, otjerase sve ove norvezane...emil02in je napisao/la: ↑28 maj 2024, 08:18Mislim da je vrijeme kad dođu brojači da se sjedala numerišu i da se sjeda na mjesto koje pipe na kupljenoj karti.Znam da će bit problema,ali vrijeme je da se krene sa tim.Bio sam nedavno na Poljudu i možeš doći 5 min prije početka tvoje sjedalo je slobodno.
to ce ti bit ista prica kad dodju eu utakmice na stadion rodjeni nece se moc vise gore stajat na dedari mislim sto bi ja izbacio to i na ligaskim utakmicama ljudi gore stoje tipa bude ih 300 stoji a dole stolica bude prazno ono mi je bas debilski il likovi sjede na stepenicama a vamo stolica koliko hoces...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.